Στο μπάσκετ ξέρω ότι θα 'χουμε ωραίες φανέλες αλλά εκεί δεν πουλάει το θέμα τόσο ε Μπαρκαρούτσος;
Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Μπαααα φίλε ελάχιστες φορές είχα πληροφόρηση για τις φανέλες κάποια άλλα παιδιά πού και πού γράψανε κάποια στοιχεία.
Στο μπάσκετ ξέρω ότι θα 'χουμε ωραίες φανέλες αλλά εκεί δεν πουλάει το θέμα τόσο ε Μπαρκαρούτσος;
Ένας λογαριασμός στο τουίτερ (κύρι) που ακούγεται τον τελευταίο καιρό επειδή έχει ΙΝΣΑΗΝΤ ΙΝΦΟ για τις μεταγραφές και αρλούμπες, παπατζής τεράστιος αλλά έκανα quote γιατί είναι η μοναδική πληροφόρηση που έχουμε για τις νέες φανέλες. Γενικά θα ήθελα λίγο teasing σε αυτό το θέμα από την ομάδα, με κάνα βιντεάκι, κάτι, δεν ξέρω, και οι ανακοινώσεις να ξέρουμε ότι θα γίνονται μόνο στις 19:26PAOKevolution έγραψε:Συγνώμη, ποιος τα λέει όλα αυτά;;
Οι καλύτερες με διαφορά:fossa έγραψε: Στο μπάσκετ ξέρω ότι θα 'χουμε ωραίες φανέλες

(αυτή νομίζω την είχε σχεδιάσει ΠΑΟΚτσάκι από εδώ; )
και

^ για να καλοπιάσω συγκεκριμένο μοντ και να μη μου την πει για οφφ τόπικ
Αυτή του Βασιλειάδη ψιλοχάλια βγήκε κατά τη γνώμη μου, οι περσινές με τις οριζόντιες γκρι ρίγες της Ευρώπης ήταν πολύ καλές.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτή που φορά ο ΚωςΒας σχεδιάστηκε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Zorro4, ο Δικέφαλος στη φανέλα είναι ίδιος με το Δικέφαλο του Paokmania.
Η πρώτη φανέλα ΠΑΟΚ μπάσκετ που πήρα ποτέ. Με το ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 6 στην πλάτη. Τη φορούσα τις προάλλες.scarsick έγραψε:
^ για να καλοπιάσω συγκεκριμένο μοντ και να μη μου την πει για οφφ τόπικ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Η ροζ προϋποθέτει μυαλό thinking out of the box, που ελάχιστοι διαθέτουμε.
(και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...)
(και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...)
- john4serres
Θα ήθελα πολύ μια ανθρακι φανέλα, με ελάχιστες οριζόντιες μαύρες ρίγες, ροζ λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκι, ροζ σήμα μακρον, ροζ σήμα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
- pagotatzis
- Μπαρκαρούτσος
Να βάλουμε πάνω και τον Dumbo το ελεφαντάκι, να κάνουμε appeal στα μικρά ΠΑΟΚτσάκια;
Και μία με την Elsa, να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο τα μικρά κοριτσάκια!
Και μία με την Elsa, να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο τα μικρά κοριτσάκια!
- George Best
Ευτυχως που δεν σχεδιαζονται εδω μεσα απο μελη οι εμφανισεις, γιατι η ομαδα θα ηταν σαν τα τελεταμπις...
- Μπαρκαρούτσος
Θα γούσταρα και μια συνεργασία με HBO, να βγάλουμε φανέλα με το Λύκο των Starks επάνω!
Και ένα "The King In The North" στον γιακά από μέσα και γίναμεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Θα γούσταρα και μια συνεργασία με HBO, να βγάλουμε φανέλα με το Λύκο των Starks επάνω!