5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
γιατι να τον αφησει;συμπληρωσε καρτες;ακομη και αν χρησιμοποιηθει ο Βιτολο,ειναι ματς που ανετα θα το παιξει και με τους 2 μεσα..
+2
Ας Βάλει Γκαρσία Βιτόλο και Βιειρίνια Κούτσια Μούσλι να παίξουμε με αντεπιθέσεις!
Ας Βάλει Γκαρσία Βιτόλο και Βιειρίνια Κούτσια Μούσλι να παίξουμε με αντεπιθέσεις!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
παυλαρας και τα παντα ολα και σ'αυτο το ματς!!
οταν το κατεχεις το τοπι...δε γαμιεται και η περιοχη...μη σωσει και τη πατησει!!
οταν το κατεχεις το τοπι...δε γαμιεται και η περιοχη...μη σωσει και τη πατησει!!

- ContrerasPablo
By far ό,τι ποιοτικότερο έχω δει στα αμυντικά χαφ του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και πολλά χρόνια. Με μια λέξη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ...
τι να πω. οταν θελει να παιξει ειναι ενα κεντρο μονος του. οταν δεν εχει νευρα ειναι απλα μοναδικος. μακαρι να συνεχισει.
- PAOK LEME!!!
Αυτο θα ειναι κατα τη γνωμη μου το ιδανικο σχημα για να κατεβουμε ΟΑΚΑ. Ειδικα με τα επιθετικογενη ακρα που εχει ο παο οι μικροι θα τους κανουν γιογιο στις αντεπιθεσεις. Το θεμα ειναι μονο να καθαριζουμε στην αμυνα. Οποτε Βιτολο/Γκαρσια για κοφτες και Κοντρερας-Μαλεζα μπακ. Και προς θεου οχι λινο. Αν ο τοροσιδης τον εκανε σουρωτηρι φαντασου τι θα τον κανει κανενας νινης η σαλπιγγιδης.eleos έγραψε:+2
Τωρα τι θα κατεβασει ο Σαντος.... ο θεος κ η ψυχη του
Περιμένω πότε θα το παστελώσεις κιόλας ρε άρχοντα !
Το περιμένω όπως οι χριστιανοί την Ανάσταση !

Το περιμένω όπως οι χριστιανοί την Ανάσταση !

Ο Γκαρσια μου θυμιζει ωρες ωρες γιατι μας αρεσει το ποδοσφαιρο ,κτ που παω να ξεχασω με το ποδοσφαιρο που παιζουμε αρκετο καιρο τωρα
Θελω να βγουνε να κρινουν οσοι μιλησανε μετα τα ματς με παναθηναικο στα πλει οφ ακομη και με τον πανιωνιο που πατησε τον μακο.Τι ο νευρικος αργος παππους σκατοχαρακτηρας κολοπαιδο ο καλος για αλλαγη του βιτολο εγινε παικταρας στα ξαφνικα???Βαριεμαι να αναφερω ψευδωνυμα τωρα αλλα ενα σορρυ απο οσους ελεγαν μαλακιες δεν ειναι κακο....ΠΑΥΛΑΡΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ
Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Η αρχοντια αυτου του ποδοσφαιριστη ειναι χαρμα οφθαλμων. Αισθανομαι τυχερος που τον βλεπω στον ΠΑΟΚ και θα ηθελα Παμπλο ενα βραδυ, που την επομένη η ομαδα θα εχει ρεπο, να βγουμε εξω και να πεθανουμε στα ξυδια. Μπορουμε να συζητησουμε για οτι θες, απο τους Τουπαμάρος μεχρι τον Σκιαφίνο. Ειμαι ανοιχτος ανθρωπος.
Σημερα προσεφερε δωρεαν επιδειξη ζωγραφικης και εκανε το χορταρι της Τουμπας να μοιαζει ωρες ωρες με γκαλερί υψηλων προδιαγραφων. Μεταξυ αλλων, ειναι ενας απο τους ελαχιστους ποδοσφαιριστες που μπορω να φερω στο μυαλο μου οι οποιοι σακουλιαζουν κατα συρροην αντιπαλους, οντες σχεδον ακινητοι. Σκεφτεται την κινηση που θα κανει στον χρονο t+3 oταν ο χρονος ειναι ακομη στο t σκετο. Η απλοτητα του ειναι ομορφη. Ναι. Ετσι απλα. Ομορφη. Do you remember beauty?
Κατα την γνωμη μου ειναι αυτην την στιγμη ο κορυφαιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ του ΠΑΟΚ μαζι με τον συνονοματο του. (Ο Αντελινο ακολουθει, αλλα θελει ακομα καποια δουλεια για να φτασει σε αυτο το πραγματικα ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ επιπεδο). Παραδιδει μαθηματα ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο κοινο του ΠΑΟΚ του 21ου αιωνα. Τι ειρωνεια αληθεια αυτο, απο εναν ανθρωπο που ειναι ιστορικο απομειναρι της δεκαετιας του '50...
Eλπιζοντας να μην κανεις το λαθος και αποβληθεις στο επομενο ματς του ΠΑΟΚ μας, κατι που πολυ φοβαμαι, σου ευχομαι και παλι mi amigo: Buena ventura.
Σημερα προσεφερε δωρεαν επιδειξη ζωγραφικης και εκανε το χορταρι της Τουμπας να μοιαζει ωρες ωρες με γκαλερί υψηλων προδιαγραφων. Μεταξυ αλλων, ειναι ενας απο τους ελαχιστους ποδοσφαιριστες που μπορω να φερω στο μυαλο μου οι οποιοι σακουλιαζουν κατα συρροην αντιπαλους, οντες σχεδον ακινητοι. Σκεφτεται την κινηση που θα κανει στον χρονο t+3 oταν ο χρονος ειναι ακομη στο t σκετο. Η απλοτητα του ειναι ομορφη. Ναι. Ετσι απλα. Ομορφη. Do you remember beauty?
Κατα την γνωμη μου ειναι αυτην την στιγμη ο κορυφαιος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ του ΠΑΟΚ μαζι με τον συνονοματο του. (Ο Αντελινο ακολουθει, αλλα θελει ακομα καποια δουλεια για να φτασει σε αυτο το πραγματικα ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ επιπεδο). Παραδιδει μαθηματα ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο κοινο του ΠΑΟΚ του 21ου αιωνα. Τι ειρωνεια αληθεια αυτο, απο εναν ανθρωπο που ειναι ιστορικο απομειναρι της δεκαετιας του '50...
Eλπιζοντας να μην κανεις το λαθος και αποβληθεις στο επομενο ματς του ΠΑΟΚ μας, κατι που πολυ φοβαμαι, σου ευχομαι και παλι mi amigo: Buena ventura.