FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
Re: FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ , 31/07, 22:00
Η δική μου γνώμη είναι πως θα χρησιμοποιηθεί η 4άδα αμυντικών Kedziora-Vieirinha-Baba-Κουλιεράκης
και στα 6αρο8 Camara-Swchwab και winger Ταισόν-ZIvkovic-Κωνσταντέλιας-αντί-Murg και 9 Brandon.
και στα 6αρο8 Camara-Swchwab και winger Ταισόν-ZIvkovic-Κωνσταντέλιας-αντί-Murg και 9 Brandon.
-
VfB v2
Ωχ μην μου λες τέτοια και εσύ, την έχω ακούσει και σχεδον απο όλους. Που να το μυριστώ οτι παίζεται τελετουργικό μανταμ Ζαΐρα στα τόπικ του Αγώνα. Ειμαι και ψηλο γκαντέμης. Ελα διαγράψτε το και ανοίξτε το σε κανα διήμερο.Odi έγραψε:Τέσσερα στα τέσσερα σας έκανα με τα topic που άνοιγα, πρωτάθλημα μέσα από τη συνοικία σας έφερα και αντί να περιμένετε να ανοίξω τοπικ, πάτε και κάνετε του κεφαλιού σας.
- kataramenos5
Εσυ κανονισε να προλαβεις ΜαλμεOdi έγραψε:Τέσσερα στα τέσσερα σας έκανα με τα topic που άνοιγα, πρωτάθλημα μέσα από τη συνοικία σας έφερα και αντί να περιμένετε να ανοίξω τοπικ, πάτε και κάνετε του κεφαλιού σας.
ΙιιιιιιιιιιιιιιιVfB v2 έγραψε: Ειμαι και ψηλο γκαντέμης.
Ας κάνουν σολντ αουτ να θαυμάσουν κι αυτοί από κοντά τον μεγάλο ΠΑΟΚ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βασικά το τοπικ άνοιξε πολύ νωρίς. Έπρεπε αύριο το μεσημέρι με απόγευμα. Όσο για τα υπόλοιπα. Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν το πήρες χαμπάρι; Με τα γούρια μας παίζεις;VfB v2 έγραψε:Ωχ μην μου λες τέτοια και εσύ, την έχω ακούσει και σχεδον απο όλους. Που να το μυριστώ οτι παίζεται τελετουργικό μανταμ Ζαΐρα στα τόπικ του Αγώνα. Ειμαι και ψηλο γκαντέμης. Ελα διαγράψτε το και ανοίξτε το σε κανα διήμερο.Odi έγραψε:Τέσσερα στα τέσσερα σας έκανα με τα topic που άνοιγα, πρωτάθλημα μέσα από τη συνοικία σας έφερα και αντί να περιμένετε να ανοίξω τοπικ, πάτε και κάνετε του κεφαλιού σας.
Εγω προτεινω να ακολουθησουμε συνταγη Doomlord και Ραγκατση. 80-20 οι πιθανοτητες υπερ της Μπανια ή σιγα μην προκριθουμε [WINKING FACE]Jim_Chatz έγραψε:Η ομάδα θα παραταχθεί υποθέτω και με Κετζιορα στην άμυνα αντί για τον Εκονγκ και με Καμαρά στα χαφ αντί για Οζντοεφ και με Ζιφκοβιτς αντί για Ντεσποντοφ και με Ντελια αντί για Μουργκ.
Κοινώς εντελώς διαφορετική.
Η σεμνή τελετή στην Βοσνία θα λάβει πολύ γρήγορα τέλος
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
VfB v2
Το πήρα απλα νόμιζα ότι ήταν της στιγμής και γινόταν μια στο τόσο. Δεν ήξερα οτι το έχουμε καθιερώσει. Σχεδόν πάντα μπαίνω την προτελευταία μέρα η την μέρα που παίζουμε και γράφω. Σπάνια θα μπω απο νωρίς στο τόπικ. Ανάθεμα λέμε.Μαυρο Χιονι έγραψε:Βασικά το τοπικ άνοιξε πολύ νωρίς. Έπρεπε αύριο το μεσημέρι με απόγευμα. Όσο για τα υπόλοιπα. Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν το πήρες χαμπάρι; Με τα γούρια μας παίζεις;VfB v2 έγραψε:Ωχ μην μου λες τέτοια και εσύ, την έχω ακούσει και σχεδον απο όλους. Που να το μυριστώ οτι παίζεται τελετουργικό μανταμ Ζαΐρα στα τόπικ του Αγώνα. Ειμαι και ψηλο γκαντέμης. Ελα διαγράψτε το και ανοίξτε το σε κανα διήμερο.Odi έγραψε:Τέσσερα στα τέσσερα σας έκανα με τα topic που άνοιγα, πρωτάθλημα μέσα από τη συνοικία σας έφερα και αντί να περιμένετε να ανοίξω τοπικ, πάτε και κάνετε του κεφαλιού σας.
https://www.youtube.com/watch?v=HNc9pIps_18
Vfb2 πεντε μερουλες μεινανε, θα δειξει [FACE WITH TEARS OF JOY]
Σε 5 μερούλες η ομάδα θα νικήσει μέσα στο χωριό τι θα δείξει..aivas19 έγραψε:
- Montrealiotis
- kataramenos5
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑkataramenos5 έγραψε:Ουτε Δουση δε θα βαλω.Τοσο ανετος.
- kataramenos5
Αυτα τελειωσαν στην κεφαλια του Ανσαριφαρ.Ξορκισαμε το κακο μας ριζικο.Καναμε 4 στα 4 στο τελος και τιποτα δε στράβωσε .Το καρμα ηρθε στα ισα του πλεον.