Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Paris 2024
Re: Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
Μία πολύ κιτς τελετή έναρξης. Ουδεμία σχέση με τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Επίδειξη μόδας με τεράστιες βαλίτσες Luis Vuitton.
Τι ακριβώς σου αρέσει? Ολυμπιακοι άγωνες είναι η ειρήνη μεταξύ των λαών, τα ολυμπιακά ιδεώδη και πολιτισμός. Εγω αυτό που είδα είναι μια μίξη από πανηγυρι συμπερίληψης, καρναβαλιού και eurovision.
Δεν είμαι σωβινιστής αλλά το σόου μας το 2004 ήταν ασύγκριτα καλύτερο από αυτή την αηδία.
Μόνο βιζιτούδες δεν βγάλανε στη σκηνή.
Μόνο βιζιτούδες δεν βγάλανε στη σκηνή.
- kataramenos5
Τσιρκο με βρεγμενους αθλητές και θεατεςΓερασίμου έγραψε:Μία πολύ κιτς τελετή έναρξης.
Εντάξει βρε παιδιά αλλά κι εμείς το 2004 είχαμε βγάλει ντάτσουν με καρπούζια.
Οκ είναι η τελετή. Έχει τα στραβά της αλλά έχει και αρκετά ενδιαφέροντα σημεία ως τώρα.
Εμβληματική στιγμήscarsick έγραψε:Εντάξει βρε παιδιά αλλά κι εμείς το 2004 είχαμε βγάλει ντάτσουν με καρπούζια.
- NikLiverpool
Spot on. Ok είπαμε woke κτλπ αλλά κάπου όπα.
Όσο το τραβάς τόσο τραβάει και το άλλο άκρο.
Μην μας κάνει μετά εντύπωση άνοδος Λεπέν και πιθανή επανεκλογή του καραγκιόζη στις ΗΠΑ.
Όσο το τραβάς τόσο τραβάει και το άλλο άκρο.
Μην μας κάνει μετά εντύπωση άνοδος Λεπέν και πιθανή επανεκλογή του καραγκιόζη στις ΗΠΑ.
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- navigator11
Ένα 20λεπτο στην αρχή άντεξα να δω. Παντελώς αδιάφορο μου φάνηκε το όλο πανηγύρι. Από όσο κατάλαβα η συνέχεια πρέπει να ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Σε κάθε περίπτωση, να είμαι ειλικρινής, δε με συγκινεί τίποτα απολύτως στους ολυμπιακούς αγώνες. Υπό τη σύγχρονη μορφή τους. Μου θυμίζουν κάτι από φάση των "μεγάλων εορτών της Χριστιανοσύνης μας", που με το ζόρι ντε και καλά επιχειρείται να πουληθεί το αρχιπαπατζιλίκι ότι, έστω προσωρινά, ο επί 340 μέρες αρχισκατάνθρωπος παθαίνει μετάλλαξη την περίοδο των "αγίων ημερών" και μεταμορφώνεται σε κάτι σαν μητέρα Τερέζα. Ε, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, τι να κάνουμε τώρα.
Εντωμεταξυ είχε άλλες 3 ώρες τελετή αλλά μάλλον πολύς κόσμος είναι πιο κοντά στο "άκρο" από ότι νομίζει και κόλλησε εκεί.
Προσωπικά δε μου άρεσαν αρκετά πράγματα που ήταν απλά κακόγουστα , όπως και η "παρέλαση" στο ποτάμι . Η ιδέα να γίνει η τελετή μέσα στην πόλη ήταν πάρα πολύ φιλόδοξη και άξιζε τον κόπο ακόμα κι αν δεν ήταν εντελώς πετυχημένη. Είχε όμως σίγουρα αρκετές καλές στιγμές. Όπως αρκετά καλό ήταν και το κλείσιμο με τον πύργο του Άιφελ και τη φλόγα.
Προσωπικά δε μου άρεσαν αρκετά πράγματα που ήταν απλά κακόγουστα , όπως και η "παρέλαση" στο ποτάμι . Η ιδέα να γίνει η τελετή μέσα στην πόλη ήταν πάρα πολύ φιλόδοξη και άξιζε τον κόπο ακόμα κι αν δεν ήταν εντελώς πετυχημένη. Είχε όμως σίγουρα αρκετές καλές στιγμές. Όπως αρκετά καλό ήταν και το κλείσιμο με τον πύργο του Άιφελ και τη φλόγα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Σάβ 27 Ιούλ 2024, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.