Ιβάν Σαββίδης VI
- ΑποστόληςΑ
- Montrealiotis
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Περνά ρε ιβαν μια βόλτα και από την τουμπα, μα ανάψουν και τα φώτα της σουίτας!
-
- Mr Ξερόλας 2019
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ο Βανιας δεν ειναι κανας χθεσινος.Ηρθε Ελλαδα με το που εφυγε ο αλλος.Ξερει να φυλαγεται.Αντιθετα οι φουκαραδες οι Γαλλοι .....Ντιπ ντουγανια.Χαμπαρι δε πηραν γιατι βρεχει.
Μεσατζελες ειναι τα Μεσάγγαλα;[FACE WITH TEARS OF JOY]eorptol1 έγραψε:ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑΤΖΕΛΕΣ......![]()
Καλά έχει βγει φοτο με την άλλη δεν έχω δει ποιο άσχημες αστείες φάτσες...Ο κουλης....
Ναι έχει βέβαια κάποιους Λαρισαίους ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ με ΠΑΟΚ αλλά και αρκετούς που είναι ΠΑΟΚ η μας συμπαθούν, και πολλοί βόρειοι έχουν εκεί εξοχικά....aivas19 έγραψε:Μεσατζελες ειναι τα Μεσάγγαλα;[FACE WITH TEARS OF JOY]eorptol1 έγραψε:ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑΤΖΕΛΕΣ......![]()
Σημερα κατι βρωμοφυλαδες παλι ασχολουντε με το Σαββιδη το αισχρο Spotime γραφη οτι το ΟΠΕΝ το παιρνη ο Κωσκοτας........συγνωμη ο ραλιστας Ηλιοπουλος που σε λιγο καιρο δεν θα ξερει που να κρυφτη αλλα το γραφη με ερωτιματικο μιλαμε τους εχει κανει ο Σαββιδης και εχουν χαση τον υπνο τους με της μεταγραφες που κανει δεν εχουν καταλαβη ολοι τους οτι στο τελος θα αγοραση και ολους αυτους ο Σαββιδης
Κάτσε λίγο για να καταλάβω..
Δηλαδή κάνουμε μεταγραφές χωρίς πωλήσεις?
Αφού δεν υπάρχει σάλιο ξερω γω..

Δηλαδή κάνουμε μεταγραφές χωρίς πωλήσεις?
Αφού δεν υπάρχει σάλιο ξερω γω..

Έχω την εντύπωση ότι το πρωτάθλημα που πήραμε ήταν μια χαρά που την είχε μεγάλη ανάγκη ο Ιβάν.
Μου φάνηκε πολύ συγκινημένος και αποφασισμένος να πάει την ομάδα ακόμη πιο πέρα.
Μου φάνηκε πολύ συγκινημένος και αποφασισμένος να πάει την ομάδα ακόμη πιο πέρα.