FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
- kataramenos5
Re: FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ , 31/07, 22:00
Αμα χασουμε απ αυτη την ομαδα δε ειναι ν ανοιξουμε κουβεντα για Τσουλου τα επομενα 10 χρόνια .Η μονη περιπτωση να ναι κανας περιεργος ο κορακας αλλα και πάλι ...Δεν υπαρχει περιπτωση.
- Μπαρκαρούτσος
Τότε γιατί ανοίγεις topic;VfB v2 έγραψε:Εγώ πάλι, με τόσα ατομικά λάθη που είδα συν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους ούτε με οδικό χάρτη, δεν είμαι καθόλου. Ελπίζω σε τελείως διαφορετική εικόνα αλλιώς σφίξαμε.

Δεν εμπιστεύεστε αυτούς που σας έφεραν πρωτάθλημα πέρσι, κάνετε του κεφαλιού σας και μετά θα σας φταίει ο Samatta, ο Ιβάν και ο Ρουμάνος.
Μυαλό δεν βάζετε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Θέλω Καμαρά αντί για Οζντοεφ και Ντέλια αντί για Μουργκ
εγώ πάλι περιμένω ένα κλικ πιο έτοιμη την ομάδα. πιο φρέσκια, μεγαλύτερη ένταση και κυρίως καθαρό μυαλό.
επίσης μπαν σε κάθε έναν που ανοίγει νέο τόπικ αγώνα και χάνουμε.
αυτό είναι το σωστό όταν μιλάμε για μπαν!!!!
αυτό είναι το σωστό όταν μιλάμε για μπαν!!!!
Σορρυ παιδιά εγώ φταίω. Το γούρι είναι να μπαίνω στο τοπικ του αγώνα 1,2 μέρες πριν
Εδώ μπήκα κατά λάθος, νόμιζα είναι του πρώτου ματς.
Εδώ μπήκα κατά λάθος, νόμιζα είναι του πρώτου ματς.
Συγνώμη ντουμ. Παρεξήγηση.Doomlord4 έγραψε:Τι διαβάζω θεέ μου ώρες ώρες......VfB v2 έγραψε:Δεν σε είχα για τέτοιο αλλα μαζοποιείσαι και εσύ σιγά σιγά.Doomlord4 έγραψε:80-20 οι πιθανότητες υπέρ των Βόσνιων
Μαλακία έκανα; Αυτό με τα γούρια δεν το έχω. Ηθελα να γράψω για τον αγώνα και όπου άλλου και να το έγραφα θα ήμουν οφ τοπικ. Σε περίπτωση στραβής θα δεχτώ το μπαν σαν άντρας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τότε γιατί ανοίγεις topic;VfB v2 έγραψε:Εγώ πάλι, με τόσα ατομικά λάθη που είδα συν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους ούτε με οδικό χάρτη, δεν είμαι καθόλου. Ελπίζω σε τελείως διαφορετική εικόνα αλλιώς σφίξαμε.![]()
Η εικόνα με κλόνισε. Δεν περίμενα τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτούς που έφεραν το πρωτάθλημα. Εκεί πηγάζει η ανησυχία μου. Βεβαια έλειπαν και τρεις βασικοί. Ελπίζω σε μια διαφορετική ενδεκάδα στον επαναληπτικό.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Δεν εμπιστεύεστε αυτούς που σας έφεραν πρωτάθλημα πέρσι, κάνετε του κεφαλιού σας και μετά θα σας φταίει ο Samatta, ο Ιβάν και ο Ρουμάνος.
Μυαλό δεν βάζετε.
Εσυ και ακομα 1,444,444 Παοκτζηδες θελουν το ιδιο πραγμα και Κεντζι αντι Εκονγκ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλω Καμαρά αντί για Οζντοεφ και Ντέλια αντί για Μουργκ
nikvasil έγραψε:Μπόρα-τς είναι θα περάσει!VfB v2 έγραψε:Σολντ ουτ αναμένεται να υπάρξει στην βοσνία όπως αναμενόταν. Περίπου 10χιλ. Αντε να δούμε τι θα δούμε. Αυτό που κάθε καλοκαίρι τρεμοπαίζει η καρδούλα μας για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα πρέπει να επιτέλους να κοιταχτεί. Είναι τραγικό να μην νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά οτι η ομάδα θα περάσει μία μπόρατς.![]()
![]()

Άλλοι πιστεύουν ότι η Μπάνια θα αναγκαστεί από ένα σημείο και μετά να ανοιχτεί για να βρει το γκολ (μεταξύ αυτών είμαι) και άλλοι ότι θα παίξει πάλι κλειστά επί 90΄ με κλεφτοπόλεμο, ψάχνοντας ένα γκολ σε κόντρα επίθεση. Όπως κι αν παίξει από μας πιστεύω ότι εξαρτάται. Η άμυνά τους σε μέτρια και μόνο πίεση και pressing έχει θέματα και το μόνο τους δυνατό σημείο όπως φάνηκε στην Τούμπα είναι η αριστερή τους πλευρά, λόγω κυρίως του Ερέρα.
Αν δεν κάνουμε πίσω τα ίδια τερατουργήματα που κάναμε στην Τούμπα, δεν μπορεί να μην νικήσουμε. Δύο γκολ σ' αυτούς πρέπει να τα βάλουμε. Ούτε σκέψη καν ότι το παιχνίδι μπορεί να πάει ακόμα και σε παράταση.
Το ότι το γήπεδό τους θα είναι γεμάτο και θα έχει θερμή ατμόσφαιρα, πιστεύω ότι θα αυξήσει την συγκέντρωση των παικτών μας.
Αν δεν κάνουμε πίσω τα ίδια τερατουργήματα που κάναμε στην Τούμπα, δεν μπορεί να μην νικήσουμε. Δύο γκολ σ' αυτούς πρέπει να τα βάλουμε. Ούτε σκέψη καν ότι το παιχνίδι μπορεί να πάει ακόμα και σε παράταση.
Το ότι το γήπεδό τους θα είναι γεμάτο και θα έχει θερμή ατμόσφαιρα, πιστεύω ότι θα αυξήσει την συγκέντρωση των παικτών μας.
- navigator11
Οτιδήποτε άλλο πέρα από καθαρή νίκη υπέρ μας θα είναι παράδοξο. Κακά τα ψέματα, όσο απρόβλεπτο και για αυτό γοητευτικό να θεωρείται το ποδόσφαιρο, δε γίνεται να μην αποκλείσουμε τους συγκεκριμένους. Εκτός αν την ερχόμενη Τετάρτη παρουσιαστούμε 30% χειρότεροι σε σχέση με προχθές. Δε δίνω ιδιαίτερες πιθανότητες. Ιδιαίτερα θετικό που πάμε εκεί να υπερασπιστούμε ισχνό προβάδισμα.
- Stelios Bagios
Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ειδικά αν δεν τους δώσεις τη σημασία που πρέπει.
Η Μπάνια Λούκα δε φάνηκε να είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά στην έδρα της μπορεί να παίξει καλύτερα από ότι εδώ.
Επίσης, φαίνεται ότι όλοι εκεί είναι σε ξεσηκωμό για αυτό το παιχνίδι, το βλέπουν ως τεράστια ευκαιρία να προκριθούν.
Η πρόκριση είναι στο χέρι μας, αλλά αν τους υποτιμήσουμε θα έχουμε πρόβλημα.
Η Μπάνια Λούκα δε φάνηκε να είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά στην έδρα της μπορεί να παίξει καλύτερα από ότι εδώ.
Επίσης, φαίνεται ότι όλοι εκεί είναι σε ξεσηκωμό για αυτό το παιχνίδι, το βλέπουν ως τεράστια ευκαιρία να προκριθούν.
Η πρόκριση είναι στο χέρι μας, αλλά αν τους υποτιμήσουμε θα έχουμε πρόβλημα.
Ίδια εντεκάδα βλέπω με Σαματα που ήταν θετικός στη θέση του Μπραντον που δεν φανηκε....Λουτσεσκου επιμένει ,καμία φορά δε μας αρέσουν οι επιλογές του,αλλά στο τέλος δικαιώνεται ...