ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Bobby Sands -4-
Re: ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
....aνετιμη η ομαδα, συνεχιζει να δεχεται ευκολα γκολ. διεκρινα τασεις υπεροψιας κατα διαστηματα. περιμενω σοβαροτητα στο εκτος εδρας. δυσκολη περιοδος να παιξεις καλο ποδοσφαιρο, να τα λεμε ολα. ο διατητης αγρον ηγοραζε σε πολλες φασεις.
προχωραμε με σοβαροτητα....
προχωραμε με σοβαροτητα....
Σαματα, Οζντοεφ, Μουργκ, Εκονγκ, ευχαριστούμε, βρείτε ομάδα, αντίο.
Δεν θέλω με τίποτα να σας ξαναδώ με τον ΠΑΟΚ. Δεν το αξίζετε.
- AlxNeapoli1
Ο Μουργκ ειναι μια χαρα στο ροστερ.Jairo έγραψε:Σαματα, Οζντοεφ, Μουργκ, Εκονγκ, ευχαριστούμε, βρείτε ομάδα, αντίο.
Όχι στην Ελλάδα . Αυτό ισχύει σε κάποιες χώρες του εξωτερικού . Πχ στην Φρανκφούρτη δεν είχαμε χορηγό , στην τούμπα με την Άιντραχτ μια χαρά είχαμε.george188 έγραψε:Στην ευρωπη απαγορεύεται να διαφημίζεις στοιχηματικες, δεν ξερω αν το συμβολαιο μας τελείωσε αλλα σιγουρα το πρωτο που λεω ισχυει
Η ομάδα είναι καλή ! Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα πάμε εκεί να ξανακερδισουμε.
Με κεντζιορα,Μάντυ,Ντελια και ζιβκο από την αρχή + μια βδομάδα θα είμαστε μια χαρά
Υ.Γ Ταρικ παιχταρα μου καλωσήρθες. Όταν παίζαμε με την Γάνδη σε έβλεπα και έλεγα έναν τέτοιο μάγο μπροστά δεν μπορούμε να έχουμε ; Τελικά μπορούμε και δεν είσαι πλέον ο μονος . Καυλα Μεταγραφη
Κάπως εκνευριστική η τσαπατσουλια της ομάδας, ομως έχω ελπίδες η εμφανιση να γίνει το καμπανάκι που χρειαζόμαστε για σοβαρευτούμε.
Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα απο αυτούς και να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι καλύτερο και πιο πλήρη ΠΑΟΚ τέτοια εποχή στην Ευρώπη.
Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα απο αυτούς και να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι καλύτερο και πιο πλήρη ΠΑΟΚ τέτοια εποχή στην Ευρώπη.
Παντως το ματς ηταν για 4-1 σημερα,αν δεν χαναμε κατι αχαστα και αν δεν γινοταν το once in a lifetime πεναλτυ του Κουλιε.
Η Μαλμε που ειναι σε φουλ ρυθμο, χωρις να εχω δει το ματς, κερδισε 4-1 την πρωταθλητρια απτα νησια φεροε.
Δηλαδη παρομοια εμφανιση αν το δει καποιος χοντρικα απεναντι σε ομαδα χειροτερη απτους Βοσνιους που παιξαμε εμεις. Ενθαρρυντικο υπο μια εννοια
Η Μαλμε που ειναι σε φουλ ρυθμο, χωρις να εχω δει το ματς, κερδισε 4-1 την πρωταθλητρια απτα νησια φεροε.
Δηλαδη παρομοια εμφανιση αν το δει καποιος χοντρικα απεναντι σε ομαδα χειροτερη απτους Βοσνιους που παιξαμε εμεις. Ενθαρρυντικο υπο μια εννοια
Η απερισκεψία της ΠΑΕ είναι το ότι δε θα εντοπίσει αυτόν που το πέταξε και δε θα του απαγορέψει να ξαναμπεί στο γήπεδο.Cylon-4 έγραψε:Η απερισκεψια της ΠΑΕ να μην τοποθετησει προστατευτικο διχτυ γυρω γυρω απο το γηπεδο, επετρεψε σε δυο ηλιθιους να πεταξουν μπουκαλια στον αγωνιστικο χωρο, ενα απο την θυρα 3 κι ενα απο την 4α.
Αναλογες ενεργειες στο Ελληνικο πρωταθλημα, θα οδηγησουν σε κλεισιμο της Τουμπας.
Θυμηθείτε την περσινή πρεμιέρα στην Τούμπα με την Μπειτάρ και το κάζο στην Σόφια πριν δύο χρόνια. Βαριά πόδια και ποδοσφαιριστές με παιδικά λάθη. Κάθε βδομάδα που περνάει η ομάδα θα λύνεται.
Όντως φαίνεται οφφσαηντ, και δεν είδαμε ποτέ γραμμή. Απίστευτο .
Δεν ήμασταν καλοί, αλλα και τα 2 γκολ που φάγαμε ήταν πολύ παράξενα
Μπράβο στην ομάδα για χθες. Μετα το ανεκδιήγητο πέναλτι εγω θα ήθελα να σηκωθώ να φύγω. Έτσι όπως γμθηκε το ματς, μπράβο για τη νίκη.
Ο παίκτης που όντως ειναι οφ κάνει κίνηση προς τη μπάλα αλλα οχι επαφή. Το γκολ το βάζει παίκτης που έρχεται απο πίσω. Κανονικότατο οφσαιντ μου φαίνεται. Γαργάρα το αστείο βαρ.
- ΑποστόληςΑ
Doomlord4 έγραψε:35-65 οι πιθανότητες υπέρ των Βοσνιωνzissos έγραψε:Πρεμιέρα με νίκη. Θα νικήσουμε και εκεί, εύκολα.
Αν θα περάσουμε,θα περάσουμε στα πέναλτι
Καμία περίπτωση διπλού

-
Πέρα της οποίας εμφάνισης τα δύο γκολ που δέχτηκαμε ηταν εφεύρημα .Ο Κουλιερακης δεν ακουμπάει καν την μπάλα στο πέναλτυ και το αλλο ήταν οφσάιντ .