Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
TheCursed

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από TheCursed »

Τι ποιο κανονι ειστε καλα μωρε τοσα χρονια ο βαζελος δεν παραπέει λογω χρεων τις ιδιες μλκιες κανει παλι εκει θα καταληξει δλδ τοσο μυαλο θελει μπαν δεν ειχε απο την ευρωπη τι ποιο κανονι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τελοσπάντων, εγώ δε θέλω να αποθεώσω τη ζέλα, ούτε την ζηλεύω
πήρε λάθος τροπή και νόημα το ποστ

θέλω απλά να θέσω το ζήτημα ότι οι ανταγωνιστές δίνουν μεγάλα ποσά, οπότε λογικό είναι ότι θα πρέπει να ανέβουμε κι εμείς, αν θέλουμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί και αν θέλουμε να κλείσουμε τους πραγματικά καλούς παίχτες πχ μειτέ
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

danirifle έγραψε:τελοσπάντων, εγώ δε θέλω να αποθεώσω τη ζέλα, ούτε την ζηλεύω
πήρε λάθος τροπή και νόημα το ποστ

θέλω απλά να θέσω το ζήτημα ότι οι ανταγωνιστές δίνουν μεγάλα ποσά, οπότε λογικό είναι ότι θα πρέπει να ανέβουμε κι εμείς, αν θέλουμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί και αν θέλουμε να κλείσουμε τους πραγματικά καλούς παίχτες πχ μειτέ
Aλλο αυτο προφανως μπορεις ν αναβεις μεχρι 2μαξ ομως οχι παραπανω
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά μου?

εάν υποθετικά ο ραμπιό ζητούσε από τον ΠΑΟΚ 2μιση μύρια για να έρθει, τι θα έκανε ο ΠΑΟΚ?

η μεταγραφική πολιτική θα πρέπει να είναι ελαστική κατά τη γνώμη μου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

danirifle έγραψε:διαβάζω 2,7 κάθε χρόνο για 4ετές δίνει η ζέλα για εξτρέμ

2μιση ο γαύρος στον βασικό του φορ

εμείς γιατί είπαμε δεν κλείνουμε τον μειτέ? είναι μεγάλο το 1,8?

just saying..
Δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά προσωπικά δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία.

Στην Ελλαδιτσα με τα 7-8 εκατομμύρια τηλεοπτικά να είναι το μεγαλύτερο σου έσοδο δεν μπορείς να δίνεις 2-3 εκατομμύρια συμβόλαιο, 5 με την εφορία, και 8 για την μεταγραφή. Αυτοκτονία είναι.

Αν ήμουν βαζελος θα έκλαιγα σήμερα, δεν θα χαιρόμουν.

Στο καλό σενάριο, έχουν μπει σε καμία αλυσίδα πλυντηρίων. Θα πωληθεί 25 ο Ιωαννιδης, θα αγοράσουν 8 και 5 μεικτά στον άλλο από την γαλατα κοκ

Στο κακό σενάριο κάνει ο Αλαφούζος all in αλλά αν πάρει τα @@ του θα παραδώσει μια χρεωμένη ΠΑΕ και θα τραβηχτεί για «προσωπικούς» λόγους.

Στα δικά μας, το πλάνο νομίζω είναι δεδομενο. Τα σκάμε για φορ, τα σκάμε για εξτρέμ, θα φέρουμε και δυνατό χαφ. Αν μπούμε ομίλους υπάρχουν και κάποια κερασάκια να έρθουν σε θέσεις που σηκώνουν αναβαθμιση. Αν δεν μπούμε θα καλυφθεί η χασούρα με κανένα απόντα ασημικά μας.

Το ρόστερ είναι ήδη καλο, ο προπονητής είναι καλός, και όπως δείξαμε φέτος θα παλέψουμε στα ίσια να το πάρουμε μέχρι τέλους. Θεωρητικά και με καλύτερη εξωγηπεδική κατάσταση φέτος.

Άντε να κλείσει ο Μειτε και ο Τσαλοφ κι ας αγοράζουν οι άλλοι παίκτες με 8 εκατομμύρια.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Συμφωνω απόλυτα και στο κομμάτι και της ελαστικότητας και της προσαρμογής ανάλογα με τους εκάστοτε στόχους. Απο την αλλη θεωρω πτι η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών που θα ερχόταν για 2,5μυρια να παίξουν στην ελλαδα μεσα ιουλίου δεν τα αξίζουν. Θελει στρατηγική, καλο ψάξιμο και υπομονη. Ο τετε θυμίζει περίπτωση αντριγια. Ο αντριγια ηρθε για 600 χιλιάρικα , ο τέτε γιατι αξιζει 2,7; Ας πουμε η ομαδα με την μεγαλύτερη οικονομική ευρωστία και τις καλύτερες διασυνδέσεις που ειναι ο γαύρος δεν κινείται οπως ο βαζελος και η αεκ στις μεταγραφες και τις φορες που το κανε με τρέλα μπαμ οπως χάμες, μαρσέλο , γιαγια τουρέ πηρε παπαρι.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

scarsick έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Εντωμεταξύ παρόμοιο πανηγυρισμό είχε κάνει και ο Σβαμπ νωρίτερα μέσα στην χρονιά.
Μήπως θυμάσαι σε ποιον αγώνα;
Δεν το είδα σε αγώνα αλλα ως φωτογραφία σε ένα ακυρο δημοσίευμα στην μετροσπορτ πριν κανα μήνα. Ηταν στην τούμπα και φορούσε τις περσινές εμφανίσεις της ομάδας ο Σβαμπ. Με το που το είδα το δημοσιευμα μου έκανε ισα κλικ. Το εψαξα να σου πω αλλα δεν το βρήκα στα highlights απο τα παιχνίδια της τούμπας. Μερικά πλάνα δεν τα δείχνουν ούτε εν ωρα αγώνά αλλα καταγράφονται απο τις πλαινές κάμερες.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

VfB v2 έγραψε:Εντωμεταξύ παρόμοιο πανηγυρισμό είχε κάνει και ο Σβαμπ νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Τον Σβαμπ κορόιδεψε μιας και αυτός έκανε την μαλακία με την καρφωτή κεφαλιά πρως το τέρμα και μπήκε έτσι το γκολ.
Και ο βιντα από την μετροσπορτ θα είδε τον πανηγυρισμό του σβαμπ
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εφόσον το είχε το υλικό η μετροσπορτ θα μπορούσαν κάλιστα να το έχουν και οι δημοσιογράφοι της κούλας.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γιατί;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Τι γιατί;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Νομίζα ότι διάβασα ο τόνος σου όμως είναι απαράδεκτος και ξέρω το γιατί και απάντησα γιατί;
Αλλά μάλλον έχω αρχίσει να τρελαίνομαι
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Οι ζελές, αν βγουν Ευρώπη, κάτι το οποίο ευχόμαστε ολοι οι λογικοί, για ευνόητους λόγους (βλέπε doomlord), θα κληρωθούν με δύσκολες ομάδες στο conference
Τέσσερα παιχνίδια στην Καλογρεζα· από εισιτήρια και διαφημίσεις θα βγάλουν σχεδόν τα δίπλα από ένας (δεν αναφέρομαι στα χρήματα της UEFA)
Άλλα τα λεφτά της πρωτεύουσας :(
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

DamoN έγραψε:Νομίζα ότι διάβασα ο τόνος σου όμως είναι απαράδεκτος και ξέρω το γιατί και απάντησα γιατί;
Αλλά μάλλον έχω αρχίσει να τρελαίνομαι
Σωστά είδες. Απλα αναθεώρησα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τότε τι με ρωτάς τι γιατι ;
Περιμένω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”