27. Magomed Ozdoev
- Shivaspace
Re: 27. Magomed Ozdoev
ένα κέντρο μόνος του στο πρώτο φιλικό..σχεδόν 10άρι, αρκετά καλός στο διάστημα που εξαφάνισαν την Λάρνακα απ το γήπεδο, 30-45 που είναι σταθερά το καλύτερο της ομάδας
άλλη διάταξη κτλ στο δεύτερο..όμως φάνηκε πραγματικό κομπιούτερ σε σύγκριση με τ αλλα χάφ..λίγο καλύτερος να ήταν στην δημιουργία όπου είχε κάποιες πολύ μέτριες αποφάσεις
άλλη διάταξη κτλ στο δεύτερο..όμως φάνηκε πραγματικό κομπιούτερ σε σύγκριση με τ αλλα χάφ..λίγο καλύτερος να ήταν στην δημιουργία όπου είχε κάποιες πολύ μέτριες αποφάσεις
πρώτη φορά βλέπω χαφ να "κρύβεται" τόσο πολύ στα παιχνίδια
απορώ πώς το καταφέρνει
μπάλα ξέρει ωστόσο
απορώ πώς το καταφέρνει
μπάλα ξέρει ωστόσο
Ο, τι χειρότερο είχε να παρουσιάσει ο αγωνιστικός χώρος, ο άνθρωπος βρίσκεται σε άλλο πλανήτη και δε δικαιολογείται πλέον από καμιά ψυχολογία ή οτιδήποτε.
Διαφωνώ με αυτά που γράφονται
Στο role που έχει ήταν σχετικά καλός, σίγουρα πολύ καλύτερος του αυστριακού και σίγουρα όχι από τα προβλήματα της σημερινής ομάδας
Στο role που έχει ήταν σχετικά καλός, σίγουρα πολύ καλύτερος του αυστριακού και σίγουρα όχι από τα προβλήματα της σημερινής ομάδας
Γιατί ρε συ Ρενε πόσα ξαμρκαρισματα είχε για να πάρει μπάλα? Μονίμως κρυμμένος σε κάποιον αντιπαλο ήταν, με έβγαλε από τα ρούχα μου σημερα πραγματικα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ανασταλτικά είναι κακός, δημιουργικά είναι κακός το μόνο του πλεονέκτημα είναι οτι που και που σκοράρει. Θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο στην θέση του ...
Ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι άλλο ματς είδα πάλι!renegade έγραψε:Διαφωνώ με αυτά που γράφονται
Ε ρε και να παίρναμε τον Μαξίμοβιτς με τα λεφτά που ακουστηκαν ! Το σταύρωμα είχε να φάει !
Όταν ο προπονητής ζητάει γρήγορο παιχνίδι από τους χαφ και να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες, δεν γίνεται να είμαστε ευχαριστημένοι από τη σημερινή εικόνα και των δύο.
Δεν μου αρεσε
Δε νομιζω οτι πολυταιριαζει κ ως διδυμο με τον Σβαμπ
Δεν ξερω τι πλανο υπαρχει για τον παικτη
Δεν θα με χαλαγε, αν καταφερναμε να τον πουλησουμε καπου
Δε νομιζω οτι πολυταιριαζει κ ως διδυμο με τον Σβαμπ
Δεν ξερω τι πλανο υπαρχει για τον παικτη
Δεν θα με χαλαγε, αν καταφερναμε να τον πουλησουμε καπου
Αόρατος. Απορώ και με τον ρενέ που τον συγκρίνει σήμερα με τον Σβάμπ. Ναι ο Στέφαν έκανε λάθη, αλλά έκανε λάθη επειδή ήταν μέσα στις φάσεις. Αριστερά, δεξιά, στον άξονα, στο 6, στο 8, σε θέση τρίτου μπακ, ζήτησε μπάλα, πήρε μπάλα, πούλησε μπάλα, έβγαλε όμως και τη σέντρα για το δεύτερο γκολ, στο οποίο ήταν και η μόνη φορά που φάνηκε ο Οζντόεφ, έβγαλε 2-3 καλές μπαλιές, ξεκίνησε με μια οξυδερκή κίνηση την αντεπίθεση που πάλι ο Οζντόεφ κοιμήθηκε όρθιος. Το ακριβώς αντίθετο ήταν ο Οζντόεφ. Πιο κρυμμένος και από ταινία του Χάνεκε και πιο άρυθμος από τον Νίνο, ακόμα και στις βασικές παράλληλες πάσες του. Ξέρω και εγώ, εγώ αυτά είδα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 25 Ιούλ 2024, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.