ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Βαστατε λιγο παλικαρια.Πρωτο παιχνιδι ηταν.Βαρια ποδια ειχε η ομαδα και οταν εισαι κουρασμενος θολωνει και το μυαλο.Προετοιμασια εχετε κανει καμια φορα?
Στο επομενο θα μαστε καλυτεροι και δε νομιζω να χουμε προβλημα
ΥΓ Αυτα τα παλικαρια σας εκαναν να περπατατε φουσκωμενοι σαν τα παγωνια για δυο μηνες.Δειξτε λιγακι ανοχη κι υπομονη.
ΥΓ Οταν στραβωνουν πραγματα πριν το παιχνιδι ,στραβωνει και το παιχνιδι.Νομος. Μη το πειτε ουτε του παπα.
Στο επομενο θα μαστε καλυτεροι και δε νομιζω να χουμε προβλημα
ΥΓ Αυτα τα παλικαρια σας εκαναν να περπατατε φουσκωμενοι σαν τα παγωνια για δυο μηνες.Δειξτε λιγακι ανοχη κι υπομονη.
ΥΓ Οταν στραβωνουν πραγματα πριν το παιχνιδι ,στραβωνει και το παιχνιδι.Νομος. Μη το πειτε ουτε του παπα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Καλά εντάξει, γνωστό το σπρώξιμο που τρώει η Ισπανία εδώ και μια δεκαετία σε ποδόσφαιρο & μπάσκετ.Προσωπικα την θεωρώ την πιο μισητή εθνική ομάδαLuigi Vampa έγραψε:Τι να πω, ζούμε την εποχή που αυτό είναι πέναλτι κ του Cucurella στο Ισπανία Γερμανία οχιsourmenetes έγραψε:Βασικά δεν ξέρω αν ακούμπησε την μπάλα.Luigi Vampa έγραψε:Εγώ ακόμα να χωνέψω το πως αυτό του Κουλιερακη είναι πέναλτι. Έβαλε τα χέρια για να προστατέψει τον Κοταρσκι, τι έπρεπε να κάμει δηλαδή να του ρίξει κεφαλια; Δεν καταλαβαίνει τη λογική
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- AlxNeapoli1
Εγω το ξερω, δεν ειπα κατι κακο. Αυτοι τα εχουν βαλει μαζι μου χωρις λογο και απειλουν.Λεμεσος4 έγραψε:Ελεος ρε παιδια. ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι.
Μονο εγω ειδα πιθανοτητα οφσαιντ στο δευτερο γκολ της Μπανια? Ματαια περιμενα να δω γραμμη...
Τα καμπανάκια βαρεσαν για τα καλά.
Ας προσγειωθούν άπαντες γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος. Δεν υπάρχουν περιθώρια αφέλειας.
Ας προσγειωθούν άπαντες γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος. Δεν υπάρχουν περιθώρια αφέλειας.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μαν κουβέντα θα ανοίξουμε. Ακόλουθα τις συστάσεις μη σπαμαρεις και τέλος!AlxNeapoli1 έγραψε:Τους κανονες τοτε τι τους βαλατε αμα τους κανετε λαστιχο?Μαυρο Χιονι έγραψε:Τώρα θα ασχοληθεί μαζί σου και τρίτος μοντ. Η ιδιοκτησία μας έχει δώσει το ρόλο αυτό για να συντονίζουμε. Το κάνουμε με το δικό μας τρόπο. Τέλος!AlxNeapoli1 έγραψε:Μια χαρα ακολουθω φυσιολογικη συμπεριφορα, απλα μαλλον δε θελετε διαφορετικες γνωμες.
Το poll με τις ψηφους στον Σαματα προς απαντηση σου. Ολο το φορουμ γελαει μαζι του και εσυ κανεις συστασεις σε μενα και ο αλλος μπαναρε μονο εμενα.
Εχεις δικιο, δικαιες συστασεις
Επισης, το φορουμ ειναι δικο σου και απειλεις τοσο ευκολα με μονιμα μπαν? Αν ειναι τοτε παω πασο
Και μην απαντήσεις. Ακόλουθα τις συστάσεις. Έτσι και απαντησεις, έφυγες δια πάντως.
Εχουμε "φάει" τη ζωή μας εδώ μέσα.Έχουμε αναλύσει επί χιλιαδες ώρες πραγματα εδώ μέσ.
Σταμάτα το σπαμ και κάνεις δε θα σε ενοχλήσει.
Πως να στο πούμε αλλιώς;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσουρέκια όμως ρε "Αλέξανδρε Φιλίππου", ανοίξτε ένα θρεντ "εγώ εναντίον των αντμινς" να τα λέτε εκείAlxNeapoli1 έγραψε:Εγω το ξερω, δεν ειπα κατι κακο. Αυτοι τα εχουν βαλει μαζι μου χωρις λογο και απειλουν.Λεμεσος4 έγραψε:Ελεος ρε παιδια. ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι.
- pagotatzis
- kataramenos5
Οχι αλλα ο Σλοβενος μαλλον ηταν τυφλος.joshua έγραψε:Μονο εγω ειδα πιθανοτητα οφσαιντ στο δευτερο γκολ της Μπανια? Ματαια περιμενα να δω γραμμη...
Φαουλ στο Μπαμπα εξω απο περιοχη στο 1ο ,καρτα για μαρκαρισμα απο πισω στο Ντεσπο γαργαρα ολα
Κακή εμφάνιση αλλά με νίκη. Ακόμα και έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει 1-2 γκολ παραπάνω. Παρα του οτι πονεσανε τα μάτια μας, σημασία έχει το αποτέλεσμα στην περίοδο που βρισκόμαστε. Τραγικό κοράκι
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν απαράδεκτη, δυστυχώς το κενό του Μεϊτέ ακόμη και με αυτή την κάκιστη ομάδα (που μας έβαλε 2 γκολ) φαίνεται. Ο Σβάμπ ειδικά όταν κουράστικε έκανε κάκιστο παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει και κόκκινη. Επίσης κακός ήταν και ο Κουλιεράκης με εύκολα πουλήματα της μπάλας.
Από κοντά και ο Οζντόεφ που δε γίνεται να χάνει το γκολ με κενό τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση ήταν πιο υποφερτή αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνε σε αυτόν που έχουμε για επιθετικό και δεν καταφέραμε να κάνουμε το 4-2.
Δε ξέρω τι θα γίνει την άλλη βδομάδα το παιχνίδι σίγουρα δε θα είναι εύκολο παρόλο το χαμηλό επίπεδο της Μπάνια Λούκα, αλλά αν δεν περάσουμε αυτό το χωρίο πραγματικά δε ξέρω τι να πω.
Από κοντά και ο Οζντόεφ που δε γίνεται να χάνει το γκολ με κενό τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση ήταν πιο υποφερτή αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνε σε αυτόν που έχουμε για επιθετικό και δεν καταφέραμε να κάνουμε το 4-2.
Δε ξέρω τι θα γίνει την άλλη βδομάδα το παιχνίδι σίγουρα δε θα είναι εύκολο παρόλο το χαμηλό επίπεδο της Μπάνια Λούκα, αλλά αν δεν περάσουμε αυτό το χωρίο πραγματικά δε ξέρω τι να πω.
- WeWillRockYou
Κάπου διάβασα πως τελείωσε το συμβόλαιο με την stoiximan.pagotatzis έγραψε:Άσχετο αλλά γιατί δεν είχαμε χορηγό σήμερα ;
Χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα ανανεωθεί ή θα ψάξουμε για άλλον χορηγό.
Στην ευρωπη απαγορεύεται να διαφημίζεις στοιχηματικες, δεν ξερω αν το συμβολαιο μας τελείωσε αλλα σιγουρα το πρωτο που λεω ισχυει
Ακριβώς το ίδιο απάντησα στον φίλο στην κερκίδα που με ρώτησε, αλλά μου έδειξε φωτοζ από το ματς με Μπριζ που είχαμε κανονικά τη βλακεία της στοιχιμαν μπροστά, οπότε τι ισχύει τελικά;