ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- pagotatzis
Re: ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ρε συ δεν έχεις αναπληρωματικο για τον 37χρονο Ταισον και δεν εχεις αλλο χαφ στη θεση του 34χρονου Σβαμπ. Τι κι αν ειναι πρωταθλητες? Αυτοι ρυθμο θα βρουν οταν μπορεσει να ανταπεξελθει το κορμι τους. Δηλαδη τι ακριβως περιμενες να δεις απο τετοιες ηλικιες μηνα Ιουλιο?Daskalos_4 έγραψε:Καλα ρε μαγκες τωρα σοβαρα;; Στο οτι φεραμε 3-2 με τα μπανια μας φταιει που δεν καναμε μεταγραφες; Ειναι δυνατον; Οταν κατα 95% το τωρινο ροστερ ειναι το ιδιο με το περσινο που μας εφερε το πρωταθλημα; Οκ καλη η εκτονωση μεσω του κραξιματος, αλλα καπου ωπα.
Αν αποκλειστουμε απο τη Μαλμε, που ειναι μια αξιολογη ομαδα, τοτε ναι, ευχαριστως να πιασουμε το ζητημα των μεταγραφων.
-
Luigi Vampa
Εν τω μεταξυ ο Ταισον ήταν ο γνωστός κινητικος Ταισον. Το οτι δεν του βγήκαν μερικές τελικές πάσες κ έκανε ένα πούλημα μπάλας που οδήγησε σε γκολ δεν σημαινει οτι έκανε χάλια ματς.
Και περσι ετσι παιζαμε στο Κονφερενς. Δεν επιτρεπεται φανελα με χορηγο στοιχηματικηpagotatzis έγραψε:Για το παίξαμε χωρίς χορηγό ;
Κακή εμφάνιση, κακό κέντρο και ηλίθια λάθη στην άμυνα. Μας κάνανε να αγχωνόμαστε για τη ρεβάνς
Και κακή νοοτροπία
Και κακή νοοτροπία
Αθλιο ματς εκανε. Μιση πάσα π να βρηκε συμπαιχτη δεν εκανε. Ενα σωρο λαθος συνδιασμοι με τον Μπαμπα και συνεχομενα πουληματα μπαλας. Το εγραψα και πιο πανω. Και περσι τετοια εποχη δεν βλεποταν, απλα το καλυπτει με την κινητικοτητα του. Αλλα σε επιπεδο επιλογων και ευστοχιας ειναι αλλου. Μακαρι να επανελθει.
- AlxNeapoli1
Τα ειπα εγω και ο μοντ μου ειπε λεω εξυπναδες, με ομαδα τοπικου παιζεις.Λεμεσος4 έγραψε:Ντροπη. Θελεις να μπεις.ΤΣΛ και δεν φερνεις ενα Φορ. Το καλυτερο σου χαφ το αφηνεις στην τυχη για λογιστικους λογους. Θελουμε 10μυρια για τους δικους μας παικτες και σκεφτομαστε να δωσουμε 200χιλιαρικα στον παικτη που κρατουσε.ολο το κεντρο και κτίστηκε η ομαδα πανω του. Με.την.Μαλμε.αν παμε ετσι θα παθουμε οτι και με τους Βέλγους.
- sourmenetes
- Moderator
Βασικά δεν ξέρω αν ακούμπησε την μπάλα.Luigi Vampa έγραψε:Εγώ ακόμα να χωνέψω το πως αυτό του Κουλιερακη είναι πέναλτι. Έβαλε τα χέρια για να προστατέψει τον Κοταρσκι, τι έπρεπε να κάμει δηλαδή να του ρίξει κεφαλια; Δεν καταλαβαίνει τη λογική
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- AlxNeapoli1
Αλλιως λεγεταιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Έχουμε happy hour.AlxNeapoli1 έγραψε:Ω ρε εχει να πεσει μπαν σε τοσα μελη για ειρωνιες στον Σαματα. Θα εχει δουλεια ο Μπαρκαρουτσος αποψε. 1 μερα ολοι εκτος.
Τι? Οχι?
- AlxNeapoli1
Μονιμα?? Σοβαρα τωρα? κρατηστε ιδια αντιμετωπιση αλλιως δεν κοβω τιποτα. Τι εγινε, σας πειραξε η αληθεια οτι μονο εγω εφαγα 1 μερα μπαν και σημερα ο Μπαρκαρουτσος βρισκεται διακοπες?sourmenetes έγραψε:Θα το κόψεις;;AlxNeapoli1 έγραψε:Ω ρε εχει να πεσει μπαν σε τοσα μελη για ειρωνιες στον Σαματα. Θα εχει δουλεια ο Μπαρκαρουτσος αποψε. 1 μερα ολοι εκτος.
Τι? Οχι?
Αν όχι να ξέρεις θα φύγεις μόνιμα!
Σταμάτα να το συνεχίζεις, σου έκανα σύσταση πριν το ματς και δε λες να το καταλάβεις!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokkerkir
Δεν ξανανοιγω τοπικ πάντως και ας ξεκινησαμε με νικη.
Επισης παιδια κανονικα το 2ο γκολ της μπανια ειναι οφσαιντ γιατι ο επιθετικος κανει προσπαθεια να παρει την μπαλα.Δεν την παιρνει,και παει στον αλλο και βαζει γκολ.
ευτυχώς το 4-3 της ΑΕΚ κάπως με ηρέμησε , γιατί υπενθυμίζει ότι στα πρώτα ματς όλα δικαιολογούνται ...ακόμη και τα πεναλτυ επιπέδου Γκίνες
φαντάζομαι στο επόμενο ματς να ξεκινήσει ο καμαρα , γιατί η αμυντική λειτουργεια οφείλεται και στα χάφ
ο σαματά πάλι χάρισε στιγμές απείρου καλους
σε πολλές φάσεις φάνηκε ότι ούτε οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται τον εκονγκ
συμπερασματικά όσο πιο γρήγορα μπουν στην ενδεκάδα κετζιορα κάμαρα και έρθει ένας σοβαρός φορ και χάφ θα δούμε άλλη ομάδα
φαντάζομαι στο επόμενο ματς να ξεκινήσει ο καμαρα , γιατί η αμυντική λειτουργεια οφείλεται και στα χάφ
ο σαματά πάλι χάρισε στιγμές απείρου καλους
σε πολλές φάσεις φάνηκε ότι ούτε οι συμπαίκτες του τον εμπιστεύονται τον εκονγκ
συμπερασματικά όσο πιο γρήγορα μπουν στην ενδεκάδα κετζιορα κάμαρα και έρθει ένας σοβαρός φορ και χάφ θα δούμε άλλη ομάδα
Αυτό με το οφσάιντ ναι...Απλά είναι χαμηλού επιπέδου οι διαιτητές,βαριστες που να το δουν...
- AlxNeapoli1
Εκλεισε ο Τισουνταλι, αντε σειρα και ενας φορ που δε θα διωχνει τις κεφαλιες σαν στοπερ του αντιπαλου