Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από diniko80 »

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 3&Itemid=9
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΒΕΡΙ...ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!! Ε
Τελειώνει εκτός απροόπτου και σύντομα ο Ειβέρι από την ομάδα μας και ενώ συνεχίζεται στην Κύπρο η προετοιμάσια όπου στο τριήμερο 16-18/10 η ομάδα μας και θα δώσει τρία φιλικά.

Σήμερα (16/10, 20:00) θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια του «διεθνούς τουρνουά μπάσκετ Κίτιον» ΑΕΚ Λάρνακας, το Σάββατο (17/10, 18:00) θα μετρήσει δυνάμεις κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Κυριακή (18/10, 18:00) θα έρθει η σειρά του Κολοσσού Ρόδου.

Μέσα από τα συγκεκριμένα φιλικά είναι το πιο πιθανό να εξαρτηθεί και το μέλλον του Γουίλιαμ Εϊβερι στην ομάδα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του βασικού του πλέι μέικερ στα παιχνίδια κυπέλλου με Λαύριο και Τρίκαλα ούτε ο Νίκος Σταυρόπουλος διότι συνέχεια ο παίκτης έχει αδυναμίες και δεν αισθάνεται καλά.

Πάντως και να αλλάχτει που είναι το πλέον πιθανό και ίσως και καλύτερα αναμένεται ανα αποκτηθεί καλύτερος παίκτης στην θέση 1 και φυσικά δεν αποκλείονται και ονόματα που είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και πλέον έπεσε η τιμή τους.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αφού άνοιξε πάλι η αγορά αντε θα πω και εγώ τη λαλακία μου (δεν ήθελα να την πω πριν δω καλά την ομάδα σε 6-7 παιχνίδια): διώχνουμε avery, gregory και heliwell και παίρνουμε τριάρι ψηλό (κάτι σαν τον stevenson), 4αρι αμερικάνο και άσσο τον branko... :):):)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εναν ειπαμε να διωξουμε και εσυ ρε παλοκ αλλαξες την ομαδα...... :lol:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ο Μπρανκο στη θεση του Ειβερι που μας ελεγαν οτι ειναι αρρωστος και τον ειδαμε το βραδυ να τα σπαει αρκει..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

tigon4 έγραψε:εναν ειπαμε να διωξουμε και εσυ ρε παλοκ αλλαξες την ομαδα...... :lol:
εντάξει είμαι σαν τον λαγό που είναι κάτω από το δέντρο, πίνει τον καφέ του και ρίχνει και κανά π... τσο στο λιοντάρι...χαχα

PS: εγώ δεν είπα να διώξει κανέναν από το 2ο ματς!!! μπασκετικές απόψεις έριξα για συζήτηση
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αν απομακρυνθεί τελικά ο avery, θα θυμίζει την απομάκρυνση του Tony Akins, Αστραπή. Πάντως, για να θέλει ο Σούλης και ο Μάτζικ να τον αλλάξουν, κάτι ξέρουν. Αυτές οι γρήγορες αλλαγές με πάντα ξενίζουν. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο τις πρώτες αγωνιστικές και αυτές οι αλλαγές έπρεπε να έχουν γίνει (αν είναι απαραίτητες)
Palok, ο Gregory είναι ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου. Δεν αλλάζει. Ούτως ή άλλως θα βελτιωθεί σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Εχν την εντυπωση οτι ο Ειβερι αν διωχτει θα γινει λογω μικρης προσπαθειας του..Αν δουν λιγη διαθεση θα τον κρατησουν
Άβαταρ μέλους
enrique_

Δημοσίευση από enrique_ »

εγω παντως αν ηταν να φυγει ο ειβερυ .... θα προτιμουσα ενα καλο μαυρο αθλητικο κυριως 5αρι ....
δεν καταφερα να δω το παιχνιδι του κυπελου... αλλα νομιζω πως καυκης και καλαιτζιδης μεχρι τωρα πανε καλα...
εχουμε και δεμερτζη για ανασες... Ντρομπνιακ και γκετσεφσκι ενω σκοραρουν ... δεν ειναι αθλητικοι ...
Ειναι πιο σημαντικη η ενισχυση στη ρακετα..... φερνω ως παραδειγμα τους ποντους που πετυχε ο Σιμτσακ ....
δεν υπαρχει ο αλτικος παικτης φοβητρο στην αμυνα !!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

αδερφε νομιζω οτι δεν εχεις δικαιο για την αλλαγη ειβερυ με ψηλο......συμφωνουμε στην αλλαγη ειβερυ για ολους τους λογους που αναφερθηκαν απο παιδια, αλλα το να πας σε ψηλο (ακομη και αν οντως δειχνουμε αδυναμια σε ψηλα κορμια καθως πετζα και γκετσεφσκι δεν πηδαν ουτε εφημεριδα) αλλαζει ολη τη φιλοσοφια της ομαδας και θα μας κανει αδυνατους στον ασσο που ειναι κομβικη θεση στο συγχρονο μπασκετ....αυτο που λες θα ηταν εφικτο μονο σε μια καραμπολα που θα περιλαμβανε και δευτερη αλλαγη.....εγω νομιζω οτι ο σουλης θελει να τρεξει φετος και ο καλος γρηγορος μαυρακος ειναι μονοδρομος.......παντως ως συζητηση πιστευω οτι μπορει να ξαναγινει οταν δουμε και κανα δυσκολο ματς και τις αντιδρασεις μας εκει....και γω θα θελα αναβαθμισμενο χαλιγουελ (στυλ μπετς πχ) παντως
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ο Γκρέγκορι δεν ξέρω αν είναι αγαπημένος παίκτης του κόσμου αλλά είναι σίγουρα ο δικός μου...τον θεωρώ τον καλύτερο/πιοοτικότερο αμερικανό που πήραμε στην μετά-στάζει πιπέρι εποχή...
Και αυτή η σκέψη ήταν στο νου μου όταν τον είδα απέναντι στον Πάουελ, τον μοναδικό των τελευταίων ετών παίκτη μας που είχε κάποια θετικά στοιχεία-ταχύτητα στον αιφνιδιασμό, πολύ καλό άλμα, σουτ από τις γωνίες,ενθουσιασμό-αλλά και πολλά μείον. Λοιπόν είδα με την ωριμότητά του να τον ποστάρει ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΣ με χαρακτηριστική άνεση, και εκεί επιβεβαίωσα την παραπάνω προσωπική μου αντίληψη ότι είναι ο καλύτερος τα τελευταία χρόνια. Ναι , δεν έχει το απιτούμενο ύψος για τριαροτεσσάρι, αλλά φίλε με το απίστευτο άλμα και την εν γένει μπασκετοσύνη του αυτό δεν φαίνεται καν στον αγώνα..άσε που στο buck-up υπάρχουν τα ύψη των Ταπούτου και Τσιάρα, από τους ψηλότερους στην θέση αυτή..Θεωρώ ότι μόνο με αντίπαλους επιπέδου τετράδα EUROLIGA θα ήταν πρόβλημα το ύψος του Κέννυ, αλλά δεν χτυπάμε τέτοιες ομάδες έτσι δεν είναι;
άρα δεν αλλάζει με τίποτα!!! ._

Τώρα για μαυράκο στον άσσο για ταχύτητα αυτοί οι "ανακατωσούρες"τύποι σπάνια είναι ωφέλιμοι και όχι καταστροφικοί για το παιχνίδι μιας ομάδας με αρχές, βλέπε και τα ερπετά...εκεί χρειάζεσαι σοβαρό και ώριμο παίκτη, και αν είναι και γρήγορος θα είναι πανάκριβος εκτός αν είναι κάνα λαυράκι από NCAA.
προτιμώ Μιλισάβλιεβιτς... :pano:

Τέλος για αλτικό ψηλό στην άμυνα, δεν είδαμε αρκετά τον Helliwell για να κρίνουμε, αθλητικός και δυνατός είναι , δεν μου φάνηκε ότι δεν έχει άλμα, θα περιμένω να δω...μην ξεχνάτε ότι έτσι όπως είδαμε αμυντικά ανύπαρκτο τον Γκεσέφσκι ο Αυστραλός θα έχει περισσότερο χρόνο.
Στο ριμπάουντ έχουμε όμως εκτός των 3 2,10 σέντερ και ψηλό Μ.Ο. στα υπόλοιπα παιδιά, ο Ταπούτος και Γκρε΄γκορι πηδάν στο Θεό, ο Καυκής έχει κορμί, ο Τσιάρας ύψος, δεν είναι τόσο πρόβλημα το ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης και ομαδικής δουλειάς και ο Σούλης θα τη βρει τη λύση.
25 years later

Δημοσίευση από 25 years later »

D.A.A.T. έγραψε:Ο Μπρανκο στη θεση του Ειβερι που μας ελεγαν οτι ειναι αρρωστος και τον ειδαμε το βραδυ να τα σπαει αρκει..
+++
25 years later

KalamarGiannis έγραψε:Ο Γκρέγκορι δεν ξέρω αν είναι αγαπημένος παίκτης του κόσμου αλλά είναι σίγουρα ο δικός μου...τον θεωρώ τον καλύτερο/πιοοτικότερο αμερικανό που πήραμε στην μετά-στάζει πιπέρι εποχή...
Και αυτή η σκέψη ήταν στο νου μου όταν τον είδα απέναντι στον Πάουελ, τον μοναδικό των τελευταίων ετών παίκτη μας που είχε κάποια θετικά στοιχεία-ταχύτητα στον αιφνιδιασμό, πολύ καλό άλμα, σουτ από τις γωνίες,ενθουσιασμό-αλλά και πολλά μείον. Λοιπόν είδα με την ωριμότητά του να τον ποστάρει ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΣ με χαρακτηριστική άνεση, και εκεί επιβεβαίωσα την παραπάνω προσωπική μου αντίληψη ότι είναι ο καλύτερος τα τελευταία χρόνια. Ναι , δεν έχει το απιτούμενο ύψος για τριαροτεσσάρι, αλλά φίλε με το απίστευτο άλμα και την εν γένει μπασκετοσύνη του αυτό δεν φαίνεται καν στον αγώνα..άσε που στο buck-up υπάρχουν τα ύψη των Ταπούτου και Τσιάρα, από τους ψηλότερους στην θέση αυτή..Θεωρώ ότι μόνο με αντίπαλους επιπέδου τετράδα EUROLIGA θα ήταν πρόβλημα το ύψος του Κέννυ, αλλά δεν χτυπάμε τέτοιες ομάδες έτσι δεν είναι;

Τώρα για μαυράκο στον άσσο για ταχύτητα αυτοί οι "ανακατωσούρες"τύποι σπάνια είναι ωφέλιμοι και όχι καταστροφικοί για το παιχνίδι μιας ομάδας με αρχές, βλέπε και τα ερπετά...εκεί χρειάζεσαι σοβαρό και ώριμο παίκτη, και αν είναι και γρήγορος θα είναι πανάκριβος εκτός αν είναι κάνα λαυράκι από NCAA.

Τέλος για αλτικό ψηλό στην άμυνα, δεν είδαμε αρκετά τον Helliwell για να κρίνουμε, αθλητικός και δυνατός είναι , δεν μου φάνηκε ότι δεν έχει άλμα, θα περιμένω να δω...μην ξεχνάτε ότι έτσι όπως είδαμε αμυντικά ανύπαρκτο τον Γκεσέφσκι ο Αυστραλός θα έχει περισσότερο χρόνο.
Στο ριμπάουντ έχουμε όμως εκτός των 3 2,10 σέντερ και ψηλό Μ.Ο. στα υπόλοιπα παιδιά, ο Ταπούτος και Γκρε΄γκορι πηδάν στο Θεό, ο Καυκής έχει κορμί, ο Τσιάρας ύψος, δεν είναι τόσο πρόβλημα το ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης και ομαδικής δουλειάς και ο Σούλης θα τη βρει τη λύση.
Συμφωνω 100% με ολα!!!
25 years later

Εμενα αυτο που με προβληματιζει εκτος απο τον Ειβερι και την αποδοση-διαθεση του ειναι η αμυντικη λειτουργια της ομαδος!Δεν μπορεσα να δω το ματς με τα Τρικαλα ουτε καν απο την τηλεοραση λογω εργασιας αλλα μου φαινονται υπερβολικα υψηλο νουμερο οι 83 ποντοι που φαγαμε απο εναν αντιπαλο στα μετρα μας!Ειναι φανερο οτι φετος επιθετικα διαθετουμε πλουραλισμο απο το 2 εως το 5!Στον ασο εχουμε προβλημα επιθετικα με Ειβερι Καλαιτζιδη Καυκη και Δεμερτζακο!Το προβλημα στον ασο μεγαλωνει ακομη περισσοτερο μιας και ο Ειβερι δειχνει οτι δεν μπορει να εκμεταλλευτει ουτε τις επιθετικες ικανοτητες των Ντρομπνιακ,Γκρεγκορι,Μονρο αλλα και Γκετσεφσκι!Ο Ειβερι ισως καλυτερα να αντικατασταθει νωρις προκειμενου να προλαβουμε δυσαρεστες καταστασεις με ασχημα αποτελεσματα!Ιδανικη επιλογη ο Μπρανκο!Οσο για την αμυντικη λειτουργια εχω εμπιστοσυνη στον Σουλη και πιστευω οτι συντομα θα παρουσιασουμε βελτιωση σ αυτον τον τομεα!Περιμενω απο τον "μαθητη" του Ντουντα πολυ καλο συνολο φετος και μεγαλα πραγματα(τετραδα)...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

KalamarGiannis έγραψε:Ο Γκρέγκορι δεν ξέρω αν είναι αγαπημένος παίκτης του κόσμου αλλά είναι σίγουρα ο δικός μου...τον θεωρώ τον καλύτερο/πιοοτικότερο αμερικανό που πήραμε στην μετά-στάζει πιπέρι εποχή...

Συμφωνώ και εγώ ειδικά στο κομμάτι του γκρέγκορι που το θεωρώ το καλύτερο αμερικανο που είχαμε εδώ και πολλά χρονια.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Κανένας δεν διαφωνεί ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει όμως ένα μείον. Όταν κολλάει η ομάδα, δεν είναι αυτός που θα πάρει προσπάθειες ώστε να την σπρώξει. Αυτό που έκανε ο Ντρομπνιακ δηλαδή (σε υπερθετικό βαθμό) στο ματς με τα Τρίκαλα. Αυτό βέβαια, δεν μειώνει σε καμιά περίπτωση την αξία του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”