Πραγματικά. Ενήργησε σαν 18χρονος.Γερασίμου έγραψε:Στις καθυστερήσεις αντί να κρατήσουμε μπάλα πάμε ρε Ταισον να περάσουμε όλη την ομάδα;
Δύο γκολ σε ένα ημίχρονο από αυτό το κωλοχωρι;
Μας τιμωρεί το ποδόσφαιρο.
ΠΑΟΚ - FK Borac Banja Luka, 24/07, 20:30 Novasports Prime
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - FK Borac Banja Luka, 24/07, 20:30 Novasports Prim
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Το μόνο θετικό είναι ότι με τόσο ασοβαρη εμφάνιση δεν είμαστε πίσω στο σκορ.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε χειρότερα.
Άρα στο 2ο θα παίξουμε καλύτερα.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε χειρότερα.
Άρα στο 2ο θα παίξουμε καλύτερα.
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά. Ενήργησε σαν 18χρονος.Γερασίμου έγραψε:Στις καθυστερήσεις αντί να κρατήσουμε μπάλα πάμε ρε Ταισον να περάσουμε όλη την ομάδα;
Δύο γκολ σε ένα ημίχρονο από αυτό το κωλοχωρι;
Μας τιμωρεί το ποδόσφαιρο.
- PAOKevolution
Έχω τόσα νεύρα με αυτό που είδα . Αίσχος !!!
Κάποιοι βρίσκονται ακόμα σε μουντ φιλικών... ειδικά οι έμπειροι από αριστερά.
Κανονικά θα πρέπει να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο με αυτιά ανάλογα του Ντάμπο το ελεφαντάκι από το τράβηγμα.
Εγώ θα άλλαζα και τον μπαμπα κ τον Τάισον για να την σακουλευτουν όσο είναι νωρίς
Κανονικά θα πρέπει να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο με αυτιά ανάλογα του Ντάμπο το ελεφαντάκι από το τράβηγμα.
Εγώ θα άλλαζα και τον μπαμπα κ τον Τάισον για να την σακουλευτουν όσο είναι νωρίς
- sourmenetes
- Moderator
Ναι φταίει η διοικηση!AlxNeapoli1 έγραψε:Σε αυτο φταιει η διοικηση ξεκαθαρα. Ηθελε τολμη να τελειωνεις με Εκονγκ και Σαματα και να ερθουν Μειτε, φορ και σεντερ μπακ.proedros έγραψε:Καταφέραμε να βάλουμε την ομάδα σε κίνδυνο σχετικά με τους ομίλους…
Αντε φτάνει! Με ομάδα τοπικου παιζουμε
Άσε τις εξυπνάδες!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε χρειαζόταν να κάμει κανένα σπριντ ο Κουλιερακης. Άνετα την προλάβαινε ο Κοτάρσκιloukas karadimos έγραψε:Πες μου που είναι στο πρώτο γκολ και αναγκάζει τον κουλιε να κάνει τέτοιο σπριντ και να κάνει τέτοιο λάθοςaivas19 έγραψε:Ο Εκογκ τι να φταιει; Κουλιε δωρο, Μπαμπα Ταισον δωρο.
Πες μου που είναι στο δεύτερο γκολ σε σχέση με τον κουλιερακη που κρατάει διαγώνια κάλυψη
Πως κατάφερε ο Σβαμπ απο Βανακέν στα φιλικά να μεταμορφωθεί σε κάτι τρεις φορές χειρότερο του εσίτι πραγματικά θέλει επιστημονική ανάλυση.
-
το θεμα ειναι αν προλαβαινουμε να φορμαριστουμε μεχρι την Μαλμε. Αλλα η εικονα μας ειναι οπως καθε καλοκαιρι στην αρχη για χτυποκαρδια και ισως φετος περιμενα κατι καλυτερο λογω ιδιου κορμου της ομαδας.

Και στα φιλικά παρόμοια νοοτροπία... Έτσι δεν πάμε παρακάτω..ασόβαροι όλοι..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τετ 24 Ιούλ 2024, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δηλαδή σορρυ παίζει ο εκονγκ που έχει να παίξει 7 μήνες αλλά δεν μπορει να παίξει ο κετζιορα επειδή είναι μόνο τις δυο τελευταίες εβδομαδες; Σορρυ αλλά εγω λογική δεν βρίσκω ούτε λίγο. Εντάξει για μουργκ σηκώνει η επιστήμη τα χέρια ψιλά, δεν μπορώ να βλέπω τον ντελια πάγκο σε τόσο σημαντικά παιχνίδια απλά…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 24 Ιούλ 2024, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.