14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Θανάσης Παπάζογλου

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

o Kούτσια ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχει τα ελαφρυντικά της αγωνιστικής απραξίας και του τραυματισμού...και κυρίως όταν δαπανούνται 1,5 εκ. για πάρτυ σου οι απαιτήσεις-και δικαίως-είναι αυξημένες....χωρίς σ' αυτό να φταίει ο μικρός.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

+1
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Συμφωνω.Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι και για αυτον πολυ επικινδυνο το καψιμο αν φορτωθει με ευθυνες..Αυξημενες οι απαιτησεις αλλα ως ενα οριο..Και η ενταξη στην 11αδα πρεπει προφανως να γινει πιο γρηγορα απο τον Παπαζογλου αλλα και παλι οχι αμεσως
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

το κάθε ταλέντο αποτελεί μια διαφορετική περίπτωση και μια διαφορετική ιστορία. το σκεπτικό μου στην αρχή ήταν πιο γενικό και αφορά μια σούμα από διαφορα που άκουσα τα τελευταία χρονια για ταλέντα όπως athaniasiadi-γεωργίου-πεχλιβάνη-δελήμπαση-κούτσια-παπάζογλου.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Παίδες αύριο όλοι στήριξη στον Παπάζογλου. Είναι μεγάλο ταλέντο και την αξίζει
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ συμφωνώ αλλά πολλοί ομοϊδεάτες μας μάλλον έχουν αντίθετη άποψη...

:pano:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

πραγματικα δεν ξερω τι 8α γινει με αυτον τον παικτη..οταν το κραζατε ειχα προπονηση και δν το ειδα και δεν εχω αποψη
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Παντως σιγουρα δεν ηταν χειροτερος απο τον Μουσλι που βλεπουμε απο περσυ τα Χριστουγεννα και μετα. Στα ιδια ηταν. Αν υπολογίσεις ότι είναι μικρός, σημαινει οτι εχει μελλον.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

crabsody έγραψε:Παίδες αύριο όλοι στήριξη στον Παπάζογλου. Είναι μεγάλο ταλέντο και την αξίζει
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:Παντως σιγουρα δεν ηταν χειροτερος απο τον Μουσλι που βλεπουμε απο περσυ τα Χριστουγεννα και μετα. Στα ιδια ηταν. Αν υπολογίσεις ότι είναι μικρός, σημαινει οτι εχει μελλον.

αυτος μας ελειπε να ηταν χειροτερος απο τον μουσλι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Θα το βαλει αυριο το γκολακι του..στιριξη μονο θελει κ οχι κραξιμο απο τη πρωτη εμφανιση...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με τον παπαζογλου εχω την εντυπωση οτι αργα η γρηγορα θα εχουμε πολλες κολοτουμπες για την αξια
του σαν ποδοσφαιριστη ........μακαρι για το καλο του ΠΑΟΚ τα προσοντα τα εχει.....
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Κι εγω ετσι το βλεπω.....Οι 2 κλασσικες ευκαιριες που εχασε μπορουν να χαθουν απο τον καθενα.

Βλεπω οτι ο παιχτης ειναι θηριο , ξερει να εκμεταλευεται το σωμα του και να τοποθετηται σωστα , εχει πιο καλο κοντρολ απο Μουσλι , και εχει και πνευμονι.Σιγα σιγα θα ερθουν και τα γκολ.Μοναδικη παραφωνια εως τωρα αυτα τα μακρινα και συναμμα χλιαρα σουτ που εκανε με τον Ηρακλη.Αυτο πιστευω πως ειναι και αποροια( :redcard: ) του οτι οι Στραικερ μας δυστυχως δυσκολευοντε πολυ να παιξουν σολο μπροστα.

Νομιζω πως ο παιχτης αξιζει κι αλλη ευκαιρια.
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Παράδειγμα παίκτη ο οποίος "κάηκε" ήταν ο Ηλιάδης. Ακριβώς αυτό μπορεί να συμβεί με τον Θανάση και τον Κούτσια.

Όταν παίζουν 2-3 παιχνίδια και άλλα πόσα αλλαγή στο 75-80 δεν μπορούν να πιάσουν ρυθμό και σταθερή απόδοση. Επίσης όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει ότι ο Θανάσης ήταν μέσα στις φάσεις. Έκανε και χαζά όταν την πήρε μόνος του, για παράδειγμα στο πρώτο ημίχρονο με τη γριά, και σούταρε με το αριστερό από πλάγια αλλά θέλετε να τον συγκρίνουμε με τον Musli οιυ την πήρε μόνος του ένας με έναν με τον Mellberg και κοιτούσε πως να την γυρίσει πίσω???

Όπως λέει και ένα άρθρο στην κεντρική σελίδα χρειάζεται στήριξη επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού (αυτό τώρα γιατί πρέπει να το λένε και οι γυναίκες δεν έχω καταλάβει...).

Με τη γκρίνια μόνο κακό και ατυχία φέρανε κάποιοι στην ομάδα.

PS: Ωραία τα γράφει τώρα τελευταία ο Κόλκας στο blog του στο gazzetta.gr και συμφωνώ σχδεόν 99% με αυτά που λέει.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
christ4

Δημοσίευση από christ4 »

eorptol έγραψε:Με τον παπαζογλου εχω την εντυπωση οτι αργα η γρηγορα θα εχουμε πολλες κολοτουμπες για την αξια
του σαν ποδοσφαιριστη ........μακαρι για το καλο του ΠΑΟΚ τα προσοντα τα εχει.....

Μακαρι να γινει κατι τετοιο αδερφε.... απο τους πρωτους που θα κανουν κωλοτουμπα θα ειμαι...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟ :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”