Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Κανείς δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που δε μπορούν. μιλάμε γι αυτούς που μπορούν. Εκτός αν πιστεύετε ότι σε μια πόλη 1 εκατομμυρίου δε βρέθηκαν 20.000 κόσμος να αγοράσει διαρκείας. Άσε ππυ πιστεύω ότι τα μισά διαρκείας και βάλε είναι από επαρχία. Και δεν είναι κανένα θέμα να βάλουμε ταμπέλες και άλλες χαζομάρες. Αλλά σε μια πόλη που όλοι ξέρουν τα πάντα και κρίνουν τα πάντα στην ΠΑΕ και γέμισαν τον κόσμο τοξικότητα τουλάχιστον περιμένεις κάτι άλλο .
Κανείς δεν ξέρει ποιος έχει δυνατότητα και ποιος δεν έχει. Κι μένα μου κάνει εντύπωση για μια πόλη που έχει 1 μύριο αλλά υπάρχει κι ένας σημαντικός παράγοντας ειδικά όταν μιλάμε για μια χώρα που από πλευράς αγοραστικής δύναμης έχει γίνει ουραγός της Ευρώπης. Ολα αυτά έχουν αντίκτυπο.
Και πάρτε κι αυτό για να μην γράφουμε ότι μας καπνίσει.
Η Bundesliga μπορεί να υπερηφανεύεται για τα περισσότερα ρεκόρ κατά μέσο όρο στην προσέλευση των φιλάθλων της. Τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα, με τη Ντόρτμουντ να συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 81.228 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ“.
Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, έχουν τιμή εκκίνησης τα 115€ συμπεριλαμβανομένων 17 παιχνιδιών μόνο για το πρωτάθλημα, ενώ με 3 Ευρωπαϊκά παιχνίδια η τιμή ανεβαίνει στα 125€. Το πιο ακριβό αγγίζει τα 805€ μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να φτάσει και τα 980€ μαζί με 3 ματς του Champions League.
Η Μπάγερν έχει μια διαφορετική φιλοσοφία όσον αφορά τις τιμές για τα season tickets. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες δεδομένου του επιπέδου της ομάδας, με το ακριβότερο εισιτήριο να φτάνει τα 561€, ενώ το χαμηλότερο να κοστίζει λίγο πάνω από 100€ στα 104€.
https://www.ertsports.gr/podosfairo/ta- ... athlimata/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία για κατοίκους εξωτερικού που έχουν πάρει διαρκείας; Το gov wallet δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί από το επιτελικό κράτος των αρίστων για τους κατοίκους εξωτερικού. Πώς θα μπούνε την Τετάρτη στο γήπεδο;
Απο paokfc.gr
Επισημαίνουμε πως οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν έχουν ακόμη τη δυνατότητα ταυτοποίησης στο gov.gr, καθώς η πλατφόρμα είναι ακόμη δυστυχώς υπό διαμόρφωση για εκείνους.
Με δεδομένο πως η ταυτοποίηση στο gov.gr μετά την αγορά εισιτηρίου είναι βάσει του νέου νόμου απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο και μέχρι την αποκατάσταση αυτής της παράλειψης, παρακαλούμε τους κατοίκους του εξωτερικού να μην προχωρούν σε αγορά εισιτηρίων, που δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν.
Απο οτι καταλαβα πρεπει να πας σε ΚΕΠ για να δηλωσεις το κινητο σου (αριθμος εξωτερικου) στο ΕΜΕΠ (εθνικο μητρωο επικοινωνιας) για να παιρνεις μηνυματα με κωδικους επιβεβαιωσης. Ή να το εχεις δηλωσει σε τραπεζικο σου λογαριασμο για τον ιδιο λογοCocobill έγραψε:Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία για κατοίκους εξωτερικού που έχουν πάρει διαρκείας; Το gov wallet δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί από το επιτελικό κράτος των αρίστων για τους κατοίκους εξωτερικού. Πώς θα μπούνε την Τετάρτη στο γήπεδο;
http://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis ... s-gia-emep
Σε ΚΕΠ ή στο προξενειο/πρεσβεια της περιοχης σου
Σε ΚΕΠ ή στο προξενειο/πρεσβεια της περιοχης σου
Πρόσβαση στις υπηρεσίες του gov.gr για τους Έλληνες του εξωτερικού – Τι αλλάζει από σήμερα
30.11.2022 12:08
Ευκολότερη γίνεται η πιστοποίηση διεθνή αριθμού κινητού τηλεφώνου με μία και μόνο επίσκεψη στην Προξενική Αρχή
gov
Τη δυνατότητα να δηλώνουν μέσω των Προξενικών Αρχών τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) έχουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό.
Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και αν δεν διαθέτουν κωδικούς web banking σε ελληνική τράπεζα ή αριθμό κινητού σε ελληνικό πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, μπορούν:
-να εκδίδουν εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις,
-να χρησιμοποιούν το Gov.gr Wallet, καθώς και
-να έχουν πρόσβαση σε όσες ψηφιακές υπηρεσίες απαιτούν δεύτερο επίπεδο αυθεντικοποίησης, με την αποστολή κωδικού μιας χρήσης (OTP – One Time Password).
Η υπηρεσία απευθύνεται σε πολίτες οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό και διαθέτουν ΑΦΜ. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξωτερικών και υλοποιήθηκε με ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
Ευκολότερη γίνεται η πιστοποίηση διεθνή αριθμού κινητού τηλεφώνου με μία και μόνο επίσκεψη στην Προξενική Αρχή
gov
Τη δυνατότητα να δηλώνουν μέσω των Προξενικών Αρχών τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) έχουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό.
Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και αν δεν διαθέτουν κωδικούς web banking σε ελληνική τράπεζα ή αριθμό κινητού σε ελληνικό πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, μπορούν:
-να έχουν πρόσβαση σε όσες ψηφιακές υπηρεσίες απαιτούν δεύτερο επίπεδο αυθεντικοποίησης, με την αποστολή κωδικού μιας χρήσης (OTP – One Time Password).
Η υπηρεσία απευθύνεται σε πολίτες οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό και διαθέτουν ΑΦΜ. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξωτερικών και υλοποιήθηκε με ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
- Patricio_4
Εγώ που δεν είχα το χρόνο εκείνες τις πρώτες 15 ώρες να κλείσω διαρκείας στη 4 είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ? Γιατί μου στερούν τη δυνατότητα να μπω στο γήπεδο όλη τη χρονιά? Και με τους Ιονικούς κάθε χρόνο μέσα ήμουν και με τις Κηφισιές που δεν πατάει κανείς, και τα χιλιόμετρα μου τα έχω κάνει με το παραπάνω τα τελευταία χρόνια για να είμαι κοντά στην ομάδα. Γιατί να μου στερεί η ΠΑΕ τη δυνατότητα έστω να διεκδικήσω μια θέση σε κάθε ματς? Τριαντάρια και σαραντάρια σε κάθε ματς δεν έχω την άνεση να δίνω για να μπω σε μια θύρα που μπορείς να ακούσεις ακόμα και το πέταγμα της πεταλούδας, πόσο μάλλον σε ματς με χωριά. Έχω ξενερώσει άπειρα.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αυτές φίλε μου, κάποια στιγμή παλιότερα είχα δοκιμάσει με ξένο κινητό αλλά κάτι δεν δούλευε. Η ΠΑΕ πάντως έβγαλε είδα αυτή την ανακοίνωση:aivas19 έγραψε:Πρόσβαση στις υπηρεσίες του gov.gr για τους Έλληνες του εξωτερικού – Τι αλλάζει από σήμερα
gov
Επισημαίνουμε πως οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν έχουν ακόμη τη δυνατότητα ταυτοποίησης στο gov.gr, καθώς η πλατφόρμα είναι ακόμη δυστυχώς υπό διαμόρφωση για εκείνους. Με δεδομένο πως η ταυτοποίηση στο gov.gr μετά την αγορά εισιτηρίου είναι βάσει του νέου νόμου απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο και μέχρι την αποκατάσταση αυτής της παράλειψης, παρακαλούμε τους κατοίκους του εξωτερικού να μην προχωρούν σε αγορά εισιτηρίων, που δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν.
Ίσως πρέπει να βρει η ΠΑΕ μία προσωρινή λύση μέχρι η πολιτεία να ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα.
-
Απίστευτα χαμηλά νούμεραEttien26 έγραψε:Κανείς δεν ξέρει ποιος έχει δυνατότητα και ποιος δεν έχει. Κι μένα μου κάνει εντύπωση για μια πόλη που έχει 1 μύριο αλλά υπάρχει κι ένας σημαντικός παράγοντας ειδικά όταν μιλάμε για μια χώρα που από πλευράς αγοραστικής δύναμης έχει γίνει ουραγός της Ευρώπης. Ολα αυτά έχουν αντίκτυπο.
Η Bundesliga μπορεί να υπερηφανεύεται για τα περισσότερα ρεκόρ κατά μέσο όρο στην προσέλευση των φιλάθλων της. Τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα, με τη Ντόρτμουντ να συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 81.228 φιλάθλους σε κάθε παιχνίδι στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ“.
Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, έχουν τιμή εκκίνησης τα 115€ συμπεριλαμβανομένων 17 παιχνιδιών μόνο για το πρωτάθλημα, ενώ με 3 Ευρωπαϊκά παιχνίδια η τιμή ανεβαίνει στα 125€. Το πιο ακριβό αγγίζει τα 805€ μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να φτάσει και τα 980€ μαζί με 3 ματς του Champions League.
Η Μπάγερν έχει μια διαφορετική φιλοσοφία όσον αφορά τις τιμές για τα season tickets. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες δεδομένου του επιπέδου της ομάδας, με το ακριβότερο εισιτήριο να φτάνει τα 561€, ενώ το χαμηλότερο να κοστίζει λίγο πάνω από 100€ στα 104€.
https://www.ertsports.gr/podosfairo/ta- ... athlimata/
Ευχαριστούμε Ettien
- Μπαρκαρούτσος
Καλά.
Μόλις αποκτήσω πλήρη δικαιώματα στη χώρα που ζω, θα πάω να διαγράψω και το ΑΦΜ μου και το ΑΜΚΑ και το ΑΜΜΑ και το ΚΛΑΜΜΑ και τα πάντα. Στηδεςπού. Ραντεβού λέει στη πρεσβεία... Σωπάτε ρε!
Μη σώσω και ξαναπατήσω γήπεδο!
Επειδή ένας οπαδός του γαύρου δολοφόνησε ΜΑΤατζή, θα πρέπει εγώ να πάω στη πρεσβεία να δώσω το ΞΕΝΟ κινητό μου στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος;;;;
Ρε δεν είστε καλά ρε!
Καθίστε εκεί να σας μαειγά ο κάθε Μητσοτάκης μια ζωή.
Δικός μου πρωθυπουργός δεν είναι και δεν με νοιάζουν οι λακαμίες που αποφασίζει για τη χώρα στην οποία κατοικεί και τους 2.000.000 που τον ψηφίζουν ό,τι και να γίνει.
Μόλις αποκτήσω πλήρη δικαιώματα στη χώρα που ζω, θα πάω να διαγράψω και το ΑΦΜ μου και το ΑΜΚΑ και το ΑΜΜΑ και το ΚΛΑΜΜΑ και τα πάντα. Στηδεςπού. Ραντεβού λέει στη πρεσβεία... Σωπάτε ρε!
Μη σώσω και ξαναπατήσω γήπεδο!
Επειδή ένας οπαδός του γαύρου δολοφόνησε ΜΑΤατζή, θα πρέπει εγώ να πάω στη πρεσβεία να δώσω το ΞΕΝΟ κινητό μου στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος;;;;
Ρε δεν είστε καλά ρε!
Καθίστε εκεί να σας μαειγά ο κάθε Μητσοτάκης μια ζωή.
Δικός μου πρωθυπουργός δεν είναι και δεν με νοιάζουν οι λακαμίες που αποφασίζει για τη χώρα στην οποία κατοικεί και τους 2.000.000 που τον ψηφίζουν ό,τι και να γίνει.
καλά μην χαίρεσαι. Θα πρέπει πάλι να πας στην πρεσβεία για να βεβαίωσει ότι είσαι μονιμος κατοικος εξωτερικού. Για την διαδικασία αυτή θα πρέπει να παρουσιάσεις χαρτιά που αποδεικνύουν ότι έμενες Ολλανδία τα τελευταία χ χρόνια αδιάλειπτα. Τα χαρτιά πρέπει να είναι επίσημα και κρατικά (μισθοδοσία, ασφαλιστικές εισφορές κτλ.). Μολις καταφέρεις να πάρεις το χαρτί του μόνιμου κατοίκου και πληρωσεις παράβολα του κωλου (ακριβά), θα πρέπει να κατέβεις Ελλάδα και να το υποβάλλεις στην εφορία. Η εφορία δεν σβήνει το ΑΦΜ σου, απλά σε εγγραφεί ως μόνιμο κάτοικο εξωτερικού και σε μεταφέρει σε ειδικο τμήμα της εφορίας. Και ΑΜΚΑ θα έχεις και ΑΦΜ και της μάνας τους το .... 

- john4serres
- ΑποστόληςΑ
-
Εγώ πάντως δεν είχα πρόβλημα ούτε στο να κάνω το gov wallet αλλά ούτε και να δηλώσω το διαρκείας ως κάτοικος εξωτερικού και με ξένο νούμερο. Τσακ μπαμ ξεμπέρδεψα. Χωρίς πρεσβείες και ιστορίες.