Ας πρόσεχαν αδερφέ. Αν είναι να αγοράζεις διαρκείας μόνο όταν η ομάδα κάνει μεταγραφές, καλύτερα να μην πάρεις καθόλου.makispaspartou έγραψε:Τα εισιτήρια διαρκείας πρέπει να μείνουν ανοιχτά μέχρι και το επόμενο σουκου για να μην πω τέλη Ιουλίου… Είναι κρίμα να ανακοινωθούν Τσαλοφ , Τισουνταλι , Μειτε και να έχει κλείσει η διάθεση τους ..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
2 πράγματα. Το ένα ποδοσφαιρικό, το άλλο μη ποδοσφαιρικό.Equalizer έγραψε:Το αν θα το κάνει ή όχι μένει να αποδειχθεί, εφόσον δεν πρόκειται για κάποιο παγκόσμιου βεληνεκούς αστέρι, είμαστε αναγκασμένοι σε κάθε μεταγραφή να περιμένουμε να δούμεgiapas έγραψε:Ο ορισμός του φορ που θέλει ο λουτσεσκου; Δηλαδή όταν σε ντέρμπι θα υπάρχει τρομερή πίεση και θα θες το φορ σου να υποδεχτεί μπάλα, να τη κρατήσει και να τη σπάσει αυτό θα το κάνει ο τσαλοβ; Απέναντι σε Βιντα , Μουκουντι, Καρμο ,Ινγκασον θα βάλει κορμί να κερδίσει μονομαχια;
Το να αμφισβητείς όμως μια Χ κίνηση για παίκτη, κρίνοντας από βιντεάκια στο γιουτιουμπ, το βρίσκεις σοβαρό;
Ειδικά για φορ, είναι προφανές ότι τα τελειώματα του θα δείχνουν. Τι να δείχνουν; Σέντρες ή αποκρούσεις;
Έχω εκφράσει ήδη και εγώ τη σκέψη μου ότι δεν παραληρώ από χαρά, αλλά μένει να τον δούμε όχι να τον βγάζουμε ακατάλληλο λόγω γιουτιουμπ για στοιχεία παιχνιδιού που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν φαίνονται από βιντεάκια
Δηλαδή για ποιο φορ υπάρχουν βιντεάκια που δείχνουν ωραία υποδοχή ..
Για το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα σε παρακαλέσω να αφιερώσεις 5 λεπτά να δεις αντίστοιχο βιντεακι με skills&goals του Ιωαννιδη φέτος ή του Ελ Αραμπι το 2021.
Εκεί θα δεις σαφώς την ευχέρεια των παικτών σε παιχνίδι εκτός περιοχής , παιχνίδι με πλάτη, κατά μέτωπο κλπ. Είναι καλοί strikers του πρωταθλήματος μας ,οχι καποια τοπ ονοματα του εξωτερικου. Αυτό το πράγμα δε το είδα στο Τσαλοφ και κατά τη γνώμη μου χρειάζεται στο ποδόσφαιρο που παίζουμε.
Το 2ο έχει να κάνει με το σχόλιο σου για το αν θεωρώ σοβαρό το να εκφέρω άποψη για τον παίκτη μετά από 5 λεπτά βίντεο. Κοίτα, αν δεν είναι σοβαρή η άποψη μου τον Τσαλοφ που μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζει άλλο τόσο ασοβαρη είναι για τον Τσανταλη που εγραψα Ότι κατά τη γνώμη μου κουμπώνει τέλεια. Εγώ 5 λεπτά αφιέρωσα, η γνώμη μου προφανώς έχει τη βαρύτητα αυτών των 5 λεπτών. Αν ο Τζίμπι αύριο παραθέσει ολόκληρη ανάλυση ή αν κάποιος δει 10 παιχνίδια του παίκτη, προφανώς αυτά που θα γράψουν έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα. Και δε νομίζω στο τρόπο που εξέφρασα την άποψη μου να χρησιμοποίησα ύφος "αλαθητου" . Από αυτά που είδα σε 5 λεπτα αυτό κατάλαβα. Καλό, κακό, σοβαρό η ασοβαρο θα δείξει.
Ψάχνουμε να βρούμε τι ελαττώματα μπορεί να έχει ο Τσαλοφ ενώ έχουμε τον Σαματα που κυριολεκτικά φοβάται την μπάλα.
- Kabamaru11
Αυτο που προσεξα κ εγω απο τις αναλυσεις κ απο απο τα βιντεο του Τσαλοφ ειναι η τοποθετηση του,δεν ειναι εξαφανισμενος,ειναι παντα εκει σαν επιλογη για τους συμπαικτες του και φυσικα σε θεση για να σκοραρει,ασχετα αν το καταφερνει η οχι,σε αντιθεση με τον συμπαθη Σαματτα που χανεται,κρυβεται,αλλου πατα κ αλλου βρισκεται.Μιλαμε ξεκαθαρα για αναβαθμιση της θεσης,δεν χωραει αμφιβολια.
Επισης διαβασα εδω μεσα πως ο Σαματτα ειναι το βαρυ φορ,αυτος που θα παιξει κ θα φαει ξυλο,παιδια,μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας,δεν ριχνει ξυλο,αντε να πω πως παλευει λιγο,αλλα ουτε κατα διανοια δεν ριχνει ξυλο οπως π.χ. ο Πριγιο η ο Κουλουρης.
Μακαρι να πιασει ο Ρωσος,θα δουμε ωραια πραγματα.
Επισης διαβασα εδω μεσα πως ο Σαματτα ειναι το βαρυ φορ,αυτος που θα παιξει κ θα φαει ξυλο,παιδια,μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας,δεν ριχνει ξυλο,αντε να πω πως παλευει λιγο,αλλα ουτε κατα διανοια δεν ριχνει ξυλο οπως π.χ. ο Πριγιο η ο Κουλουρης.
Για να δώσει το ο.κ. ο Λουτσε για Τσαλόφ και Τισσουνταλι, ίσως σημαίνει ότι του κάνουν για τον ρολο που τους θέλει.
Εχω σχηματίσει μια κάποια άποψη αλλά περισσότερα θα πω γι' αυτούς τους παικτες όταν κι εφόσον κλείσουν.
Εχω σχηματίσει μια κάποια άποψη αλλά περισσότερα θα πω γι' αυτούς τους παικτες όταν κι εφόσον κλείσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σαματα ξύλο; Δεν έχω δεί ποδοσφαιριστή να σωριάζεται πιο εύκολα στο χόρτο μετά από τζαρτζ. Μόνιμα.Kabamaru11 έγραψε:Αυτο που προσεξα κ εγω απο τις αναλυσεις κ απο απο τα βιντεο του Τσαλοφ ειναι η τοποθετηση του,δεν ειναι εξαφανισμενος,ειναι παντα εκει σαν επιλογη για τους συμπαικτες του και φυσικα σε θεση για να σκοραρει,ασχετα αν το καταφερνει η οχι,σε αντιθεση με τον συμπαθη Σαματτα που χανεται,κρυβεται,αλλου πατα κ αλλου βρισκεται.Μιλαμε ξεκαθαρα για αναβαθμιση της θεσης,δεν χωραει αμφιβολια.
Αν ο Σαματα θεωρείται ότι ρίχνει ξύλο τότε ο Μπράντον έχει ζώνη WWE
Καλά και για τον σαματτα έδωσε, δεν λέει κάτι αυτό.
Υγ Νούνιες ξαναβάλει να δεις τα δύο ματς με την κούλα για να δεις μπόουλινγκ που έκανε στον βιντα
Υγ Νούνιες ξαναβάλει να δεις τα δύο ματς με την κούλα για να δεις μπόουλινγκ που έκανε στον βιντα
-
Συνέχεια κάτω έπεφτε ο σαματα με το παραμικρό, ειδικά στην αρχή. Ξύλο θυμάμαι με την χάρτινη έδωσε και έφαγε πολύ στο 1-1 και πουθενά αλλου
- Kabamaru11
Μα δεν ειπα πως δινει ξυλο,το αντιθετο ειπα.Ενας συμφορουμιτης σημερα ανεφερε πως ειναι το βαρυ φορ που ριχνει ξυλο.Σε ελαχιστα παιχνιδια να το καταφερε αυτο.
Τα κατάφεραν αυτοί, δεν τους το είχα.jibbie έγραψε:Δεν ποστάρω τίποτα για Τσάνταλη , αυτά στο vivino γιαβρι
Εγώ είπα ότι δύσκολα τον εκτοπιζεις. Ο Τσαλοφ είναι σίγουρα στραικερ κ πιο ελαφρύς. Έχουμε κ τον Μπραντον που έχει ο,τι λείπει απ τους άλλους 2. Θεωρώ κ τους 3 απαραίτητουςKabamaru11 έγραψε:Μα δεν ειπα πως δινει ξυλο,το αντιθετο ειπα.Ενας συμφορουμιτης σημερα ανεφερε πως ειναι το βαρυ φορ που ριχνει ξυλο.Σε ελαχιστα παιχνιδια να το καταφερε αυτο.
- FreeWatcher
Δεν έχασα ματς του ΠΑΟΚ φέτος. Υπήρχαν ολόκληρα 90λεπτα που δεν υπήρχε φάση να παίξει με πλάτη κ να μην πέσει.mbison έγραψε:Εγώ είπα ότι δύσκολα τον εκτοπιζεις. Ο Τσαλοφ είναι σίγουρα στραικερ κ πιο ελαφρύς. Έχουμε κ τον Μπραντον που έχει ο,τι λείπει απ τους άλλους 2. Θεωρώ κ τους 3 απαραίτητουςKabamaru11 έγραψε:Μα δεν ειπα πως δινει ξυλο,το αντιθετο ειπα.Ενας συμφορουμιτης σημερα ανεφερε πως ειναι το βαρυ φορ που ριχνει ξυλο.Σε ελαχιστα παιχνιδια να το καταφερε αυτο.
- Metagrafakias
Kατσε για να καταλαβω οποτε τι λες???ας υποθεσουμε οτι στη Μπενφικα παιρνει 1,8εκ κι εμεις του δινουμε 1,3εκ...Εχει ακομα 2 χρονια συμβολαιο εκει οποτε θα παρει 1εκ παραπανω απο οτι αν ερθει σε εμας...Προφανως και η Μπενφικα θελει να απαλλαγει απο το συμβολαιο του για αυτο εριξε και τις απαιτησεις της απο 4εκ στα 2εκ σχετικα ευκολα...Αμα η Μπενφικα πληρωσει την διαφορα των 500χιλ μονο ως δανεικος μπορει να ξαναερθει αρα δεν μιλαμε για αγορα 2εκ...Θα ηταν μια καλη λυση παντως για ενα χρονο ακομα δανεικος και μετα υποχρεωτικη αγορα με 2εκ αλλα το 25 ο Μειτε θα παει στα 32...Θα δωσει ο Ιβαν για 32χρονο παικτη και βαρυ κορμι 2εκ???Περιπλοκη η κατασταση κι εγω πιστευω οτι δυσκολα θα ρθει σε εμας,καποιος θα βρεθει να του δωσει 3ετες με κανα 1,5-1,6εκ τον χρονο και θα παει εκει,ειτε απο Αραβια ειτε ακομα και απο Ελλαδα ως κινηση εντυπωσιασμου...Magpies4 έγραψε:Να συμπληρώσω με τον Μεϊτέ οτι ο κακός της ιστορίας αυτής ΔΕΝ είναι ο παίκτης, ούτε ο ΠΑΟΚ. Διαφωνώ κάθετα με τοποθετήσεις ΑΡΔ οτι ψάχνει τα πετροδόλλαρα και υπονοούμενα οτι τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά και συναφή. Ο κακός (δράκος) της ιστορίας ειναι η Μπενφίκα. Η οποία προσπαθεί ΚΑΙ να τον πουλήσει με περίπου 2 χαρτιά αντίτιμο ΚΑΙ να γλιτώσει το συμβόλαιό του το οποίο είναι γύρω στα 1.8 το χρόνο καθαρά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μλάκας να καλύψει την διαφορά στο συμβόλαιο καί να πληρώσει την Μπενφίκα. Η όλη φάση είναι πίεση στην Μπενφίκα να καλύψει την διαφορά όπως οφείλει, διαφορετικά ο παίκτης θα κάτσει στο συμβόλαιο (και καλά θα κάνει). Αφού δεν τον θέλουν ας τα βρούν μαζί του για να φύγει. Το συμβόλαιο αυτό που έχει μεχρι το 2026 σύν τα λεφτά που θέλουν οι Πορτογάλοι δεν θα τα δώσει κανείς. Ευελπιστώ οτι τελικά θα λυγίσουν και ο παίκτης θα κλείσει.Special 4 έγραψε:Ολοι οι ΑΡΔ λενε οτι εκλεισε κ οτι ειμαστε κοντα σε ΤισσουνταλιGospi έγραψε:Του Τσαλωφ είναι οριστικο ή φημολογείται απλα οτι εκλεισε?
Επισης ειπαν στο ραδιοφωνο (μου μεταφερθηκε, δεν το ακουσα ο ιδιος) οτι πριν το οριστικο κλεισιμο με Τισσουνταλι, μπορει να μαθευτει κ η οριστικη συμφωνια με το χαφ, δηλαδη τον Μεϊτε αν καταλαβα καλα
- Facundo_Pereyra_Enjoyer4