Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ολοι οι ΑΡΔ λενε οτι εκλεισε κ οτι ειμαστε κοντα σε ΤισσουνταλιGospi έγραψε:Του Τσαλωφ είναι οριστικο ή φημολογείται απλα οτι εκλεισε?
Επισης ειπαν στο ραδιοφωνο (μου μεταφερθηκε, δεν το ακουσα ο ιδιος) οτι πριν το οριστικο κλεισιμο με Τισσουνταλι, μπορει να μαθευτει κ η οριστικη συμφωνια με το χαφ, δηλαδη τον Μεϊτε αν καταλαβα καλα
Μακάρι να μπορέσει να προσαρμοστεί. Πολύ περίεργοι παίκτες οι Ρώσοι που δεν έχουν πολυβγεί από την Ρωσία. Πιό πολύ ψυχολογικό θα έλεγα είναι το θεματάκι τους.
Έχουμε τον Ραζβάν που στην ψυχανάλυση είναι δυνατός, οπότε ελπίζουμε να μας βγεί ο παίκτης αν και προσωπικά πιστεύω αυτή η μεταγραφή εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
Έχουμε τον Ραζβάν που στην ψυχανάλυση είναι δυνατός, οπότε ελπίζουμε να μας βγεί ο παίκτης αν και προσωπικά πιστεύω αυτή η μεταγραφή εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
- ΑποστόληςΑ
Θα το επαναλάβω μία ακόμη φορά: Με ενοχλεί που δεν ακούγεται τίποτε για χαφ. Τίποτε όμως.
Ανανέωσε ο Μαρίν με την Κάλιαρι μέχρι το 26.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να συμπληρώσω με τον Μεϊτέ οτι ο κακός της ιστορίας αυτής ΔΕΝ είναι ο παίκτης, ούτε ο ΠΑΟΚ. Διαφωνώ κάθετα με τοποθετήσεις ΑΡΔ οτι ψάχνει τα πετροδόλλαρα και υπονοούμενα οτι τον ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά και συναφή. Ο κακός (δράκος) της ιστορίας ειναι η Μπενφίκα. Η οποία προσπαθεί ΚΑΙ να τον πουλήσει με περίπου 2 χαρτιά αντίτιμο ΚΑΙ να γλιτώσει το συμβόλαιό του το οποίο είναι γύρω στα 1.8 το χρόνο καθαρά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μλάκας να καλύψει την διαφορά στο συμβόλαιο καί να πληρώσει την Μπενφίκα. Η όλη φάση είναι πίεση στην Μπενφίκα να καλύψει την διαφορά όπως οφείλει, διαφορετικά ο παίκτης θα κάτσει στο συμβόλαιο (και καλά θα κάνει). Αφού δεν τον θέλουν ας τα βρούν μαζί του για να φύγει. Το συμβόλαιο αυτό που έχει μεχρι το 2026 σύν τα λεφτά που θέλουν οι Πορτογάλοι δεν θα τα δώσει κανείς. Ευελπιστώ οτι τελικά θα λυγίσουν και ο παίκτης θα κλείσει.Special 4 έγραψε:Ολοι οι ΑΡΔ λενε οτι εκλεισε κ οτι ειμαστε κοντα σε ΤισσουνταλιGospi έγραψε:Του Τσαλωφ είναι οριστικο ή φημολογείται απλα οτι εκλεισε?
Επισης ειπαν στο ραδιοφωνο (μου μεταφερθηκε, δεν το ακουσα ο ιδιος) οτι πριν το οριστικο κλεισιμο με Τισσουνταλι, μπορει να μαθευτει κ η οριστικη συμφωνια με το χαφ, δηλαδη τον Μεϊτε αν καταλαβα καλα
Ε αν έχει κλείσει Μειτε τότε περιμένουμε μήπως αντικαταστήσουμε Οζντοεφ με κάποιον άλλο ,αλλά αργότερα...Έτσι το βλέπω εγώ...Γι'αυτό έχει ησυχία...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το επαναλάβω μία ακόμη φορά: Με ενοχλεί που δεν ακούγεται τίποτε για χαφ. Τίποτε όμως.
Ρε Αποστόλη τώρα σοβαρά; Δεν είναι ολοφάνερο ότι θα εξαντλήσουμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για Μειτε; Τι δεν ακούγεται τίποτα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το επαναλάβω μία ακόμη φορά: Με ενοχλεί που δεν ακούγεται τίποτε για χαφ. Τίποτε όμως.
Αφού αυτός ήταν ο ο εκλεκτός. Από την αρχή ως το τέλος
-
Τα εισιτήρια διαρκείας πρέπει να μείνουν ανοιχτά μέχρι και το επόμενο σουκου για να μην πω τέλη Ιουλίου… Είναι κρίμα να ανακοινωθούν Τσαλοφ , Τισουνταλι , Μειτε και να έχει κλείσει η διάθεση τους ..
- kritikos44
Καλά σοβαρά τώρα έχουμε αμφιβολίες για 26 χρονών διεθνή παίκτη με 40 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια, από ομάδα που κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό, που έχει παίξει Champions League με αξία 11 εκ ευρώ ?
Τον Λουτσέσκου δε θα τον ρώτησαν, έτσι τον έφεραν ?
Αν πιάσει ή όχι, το ρίσκο αυτό το έχουν όλες οι μεταγραφές
Εγώ επιμένω ότι μετά το φορ και το αριστερό εξτρεμ πρώτη ανάγκη είναι το στόπερ
Αν χτύπα ξύλο για τον Α ή Β λόγο δεν μπορεί να παίξει ο Κεντζιόρα θα πάμε με βασικό τον Εκονγκ ?
Θεός φυλάξοι
Στα χαφ με Καμαρά ~ Σβάμπ ~ Οζντόεφ ~ Τσιγγάρα και αριθμητικά είμαστε για τώρα ΟΚ
Ακόμα και ο Θυμιάνης μπορεί να βοηθήσει και αν λόγω απειρίας κάνει ένα κακό ματς καλύτερα να το κάνει σαν χαφ και όχι σαν στόπερ
Τσάλοφ ~ Τισουντάλι
Στόπερ αντί Εκονγκ
Χαφ
Αργότερα αριστερό μπακ και ανάλογα με τον Σαματά και ένα φορ ακόμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Λουτσέσκου δε θα τον ρώτησαν, έτσι τον έφεραν ?
Αν πιάσει ή όχι, το ρίσκο αυτό το έχουν όλες οι μεταγραφές
Εγώ επιμένω ότι μετά το φορ και το αριστερό εξτρεμ πρώτη ανάγκη είναι το στόπερ
Αν χτύπα ξύλο για τον Α ή Β λόγο δεν μπορεί να παίξει ο Κεντζιόρα θα πάμε με βασικό τον Εκονγκ ?
Θεός φυλάξοι
Στα χαφ με Καμαρά ~ Σβάμπ ~ Οζντόεφ ~ Τσιγγάρα και αριθμητικά είμαστε για τώρα ΟΚ
Ακόμα και ο Θυμιάνης μπορεί να βοηθήσει και αν λόγω απειρίας κάνει ένα κακό ματς καλύτερα να το κάνει σαν χαφ και όχι σαν στόπερ
Τσάλοφ ~ Τισουντάλι
Στόπερ αντί Εκονγκ
Χαφ
Αργότερα αριστερό μπακ και ανάλογα με τον Σαματά και ένα φορ ακόμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλυτερα. Οταν ακουγονται πολλα ονοματα στον ΠΑΟΚ, ειναι σχεδον βεβαιο οτι δεν θα κλεισει κανεις. Αντιθετα, τα μεγαλα μπαμ συνηθως τα κανουμε οταν δεν κινείται φυλλο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το επαναλάβω μία ακόμη φορά: Με ενοχλεί που δεν ακούγεται τίποτε για χαφ. Τίποτε όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι που με ανησυχεί: Το αργότερα. Παίκτης κομβικός να λείπει από τους προκριματικούς είναι ό,τι χειρότερο. ΟΚ στον 2ο προκριματικό δεν θα πολυχρειαστεί. Στον 3ο όμως και κυρίως στα play-off θα πρέπει να είναι στην 11άδα. Τεράστιο λάθος αν δεν είναι.Hayate έγραψε:Ε αν έχει κλείσει Μειτε τότε περιμένουμε μήπως αντικαταστήσουμε Οζντοεφ με κάποιον άλλο ,αλλά αργότερα...Έτσι το βλέπω εγώ...Γι'αυτό έχει ησυχία...ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το επαναλάβω μία ακόμη φορά: Με ενοχλεί που δεν ακούγεται τίποτε για χαφ. Τίποτε όμως.
- ΑποστόληςΑ
Είπα την άποψή μου παραπάνω.nunies4 έγραψε:Ρε Αποστόλη τώρα σοβαρά; Δεν είναι ολοφάνερο ότι θα εξαντλήσουμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για Μειτε; Τι δεν ακούγεται τίποτα;ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το επαναλάβω μία ακόμη φορά: Με ενοχλεί που δεν ακούγεται τίποτε για χαφ. Τίποτε όμως.
Αφού αυτός ήταν ο ο εκλεκτός. Από την αρχή ως το τέλος