Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_pefka1

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από PAOK_pefka1 »

απο το inPAOK

"Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και μετά την προφορική συμφωνία με τον Φέντορ Τσαλόφ, προσπαθεί να φτάσει συμφωνία και με τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Μάλιστα, ο παίκτης της Γάνδης επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη των Πρωταθλητών Ελλάδος, Ομάρ Ελ Καντουρί και να τον ρωτήσει σχετικά με την ομάδα.

Φυσικά, ο Ελ Καντουρί του είπε τα καλύτερα, με τους δύο άνδρες να τα λένε για αρκετή ώρα και υπήρξε αναφορά για τη Θεσσαλονίκη, το γήπεδο της Τούμπας, αλλά φυσικά και για τον Ράζβαν Λουτσέσκου".

https://inpaok.com/828484/epikoinonise- ... isountali/
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Τσαλοφ μια χαρά πρέσινγκ κάνει , μια χαρά κίνηση κάνει για συνδυαστικό ποδόσφαιρο και είναι γρήγορος και παστελωτης .. Δηλαδή τι άλλο να ζητάει ο Λουτσε; Δε νομίζω να έχουμε καταλάβει τι παίκτες συζητάμε να φέρουμε.. Από την άλλη ο Τισουνταλι είναι ο ορισμός του παίκτη που κάνει υπεραριθμια λόγω προσωπικής ενέργειας..
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επιτέλους αποφασίσαμε να αγοράσουμε αυτό που δεν μπορεί να δουλέψει ο Λουτσε.. τα ποιοτικά τελειώματα και ενέργειες στο τελευταίο μισό..
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

makispaspartou έγραψε:Ο Τσαλοφ μια χαρά πρέσινγκ κάνει , μια χαρά κίνηση κάνει για συνδυαστικό ποδόσφαιρο και είναι γρήγορος και παστελωτης .. Δηλαδή τι άλλο να ζητάει ο Λουτσε; Δε νομίζω να έχουμε καταλάβει τι παίκτες συζητάμε να φέρουμε.. Από την άλλη ο Τισουνταλι είναι ο ορισμός του παίκτη που κάνει υπεραριθμια λόγω προσωπικής ενέργειας..
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επιτέλους αποφασίσαμε να αγοράσουμε αυτό που δεν μπορεί να δουλέψει ο Λουτσε.. τα ποιοτικά τελειώματα και ενέργειες στο τελευταίο μισό..
Όπως είχε πει και ο μεγάλος Φερνάντο Σάντος η άμυνα φτιάχνεται, η επίθεση αγοράζεται.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Daskalos_4 έγραψε:Πολυ δυνατο αρθρο απο Μπουντου για Τσαλοβ στο πορτοκαλι σαιτ... Στα βηματα του Μηλιου...
Ναι...Να μη τους μπερδέψουμε! 8-)
maceio

Δημοσίευση από maceio »

figurehead4 έγραψε:Επιτρέψτε μου να πω παιδιά ότι δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως το μέγεθος της μεταγραφης Τσάλοφ. Καλώς να έρθει οριστικά καταρχάς γιατί όλα τα έχουμε δει, αλλά μην γρουσοζεύω. Όταν ο Ιβάν το υποσχέθηκε από πέρυσι λέγοντας αφήστε το πάνω μου, πρώτος εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί όντως να έρθει σε αυτή την ηλικία, αυτός ο παίχτης.
Η έλευση ενός τέτοιου παίχτη στην ομάδα και γενικά στη χώρα μας σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον πόλεμο. Απλά. Μιλάμε για αλλα κυβικά.

Τον παίχτη τον έχω δει σε καμιά εικοσαριά ολόκληρα ματς, λόγω τζόγου, και σε πάμπολλα στιγμιότυπα. .
Ας αφήσουμε στην άκρη ψυχολογικά, φιλοδοξίες, προσαρμοστικοτητα Ρώσων στο εξωτερικό και όσα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει. Κι εγώ το ψιλοφοβαμαι και το είπα χθες, αλλά ας σταθούμε στα, αμιγώς ποδοσφαιρικά.

Παιχτικά και μόνο, μιλάμε για παίχτη φονιά, με τρομαχτική τεχνική, δύο πόδια, κινήσεις μέσα κι έξω από την περιοχή, που μπορεί ταυτόχρονα να αξιοποιεί τους γύρω του. Με απλά λόγια, ένας σέντερ φορ που θα τρέφεται και θα τρέφει παράλληλα Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς και Ντεσπότοφ και όταν βρεθούν όλοι αυτοί παιχτικά, θα γίνονται όργια.
Παίχτη που στην αντεπίθεση που θα χρειαστούμε στην Ευρώπη είναι πανέξυπνος και ταχύτατος και μεσα στην περιοχή έχει μάθει στην καριέρα του έχοντας βέβαια και τα κατάλληλα προσοντα να τρυπάει κλειστές και πολυπροσωπες άμυνες με δεκάδες τρόπους.

Παίχτη στο τέλος τελος που έχει ματώσει τη Ρεάλ
Άσχετα με το τι θα βγει τελικα, σαν κίνηση είναι εξωφρενική
συμφωνώ απολύτως , τα έγραψα κι εγώ πιο πάνω .....τι αργό τον είπαν , τι δεν έχει αριστερό πόδι και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακούσουμε από τις μπαλαδοφατσες ΑΡΔ του ΠΑΟΚ και όχι μόνο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O Τσαλοφ το βασικό του μειονεκτημα για το παιχνίδι μας είναι όταν έρχονται μακρινές μπάλες από ψηλά.
Είναι γερό παιδί αλλά δεν κατεβάζει ούτε σπάει αυτές τις μπάλες.

Από την άλλη ο Μαροκινός το μεγάλο του πλεονέκτημα δεν είναι η ατομική του ενέργεια,αν και πολύ τεχνίτης, αλλά ο τρόπος που κινείται χωρίς την μπάλα μέσα στην περιοχή και το άμεσο ποδόσφαιρο που παίζει
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι κάτω μόνο που δεν έχουν κάψει την Ακρόπολη από τα πανηγύρια τους για αυτούς που φέραν ή συζητάνε και εμείς κυριολεκτικά τον ΜΜπαπε να φέρουμε θα βρούμε κάτι να πούμε για να το μειώσουμε μόνοι μας :) ήταν πολλά τα χρόνια και οι πικρές αλλά η νοοτροπία πρέπει να αλλάζει σιγά σιγά από εμάς τους ίδιους. Στην τελική εμπιστεύομαι αυτούς που πληρώνω όπως στη δουλειά μου θέλω να με εμπιστεύονται αυτοί που με πληρώνουν :| :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

makispaspartou έγραψε:Ο Τσαλοφ μια χαρά πρέσινγκ κάνει , μια χαρά κίνηση κάνει για συνδυαστικό ποδόσφαιρο και είναι γρήγορος και παστελωτης .. Δηλαδή τι άλλο να ζητάει ο Λουτσε; Δε νομίζω να έχουμε καταλάβει τι παίκτες συζητάμε να φέρουμε.. Από την άλλη ο Τισουνταλι είναι ο ορισμός του παίκτη που κάνει υπεραριθμια λόγω προσωπικής ενέργειας..
+++++
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

renegade έγραψε:O Τσαλοφ το βασικό του μειονεκτημα για το παιχνίδι μας είναι όταν έρχονται μακρινές μπάλες από ψηλά.

Από την άλλη ο Μαροκινός το μεγάλο του πλεονέκτημα δεν είναι η ατομική του ενέργεια,αν και πολύ τεχνίτης, αλλά ο τρόπος που κινείται χωρίς την μπάλα μέσα στην περιοχή και το άμεσο ποδόσφαιρο που παίζει

Κάνει ρε συ κανένα βιντεακι και για τους δύο να έχουμε να βλέπουμε όπως πέρσι
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

epitropos έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι κάτω μόνο που δεν έχουν κάψει την Ακρόπολη από τα πανηγύρια τους για αυτούς που φέραν ή συζητάνε και εμείς κυριολεκτικά τον ΜΜπαπε να φέρουμε θα βρούμε κάτι να πούμε για να το μειώσουμε μόνοι μας :) ήταν πολλά τα χρόνια και οι πικρές αλλά η νοοτροπία πρέπει να αλλάζει σιγά σιγά από εμάς τους ίδιους. Στην τελική εμπιστεύομαι αυτούς που πληρώνω όπως στη δουλειά μου θέλω να με εμπιστεύονται αυτοί που με πληρώνουν :| :opaokara:
100%
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε:Είδα ξανά κάποια βιντεακια του Τσαλοβ ,είχε δει και πέρυσι. Ειλικρινά δε μπορώ να κατανοήσω πως έχει δώσει το οκ ο Λουτσος. Δεν υπάρχει ούτε ένα στιγμιότυπο που να δείχνει κοντρόλ, πάσα, έστω 2η επαφή με τη μπάλα. Μόνο, ομολογουμενως αποτελεσματικα, τελειώματα. Αντίστοιχο βιντεακι με Κλάους θα είχε διάρκεια 1 ώρα.

Ελπίζω να κάνει ντου ο γκει ,όπως με Μπειθγουειτ.

Ο τσανταλης είναι εντελώς ΑΛΛΗ ιστορία, ο ορισμός της μεταγραφής που κουμπώνει με κλειστά μάτια.

:shock: :shock:
renegade

sn0ufel4 έγραψε:
renegade έγραψε:O Τσαλοφ το βασικό του μειονεκτημα για το παιχνίδι μας είναι όταν έρχονται μακρινές μπάλες από ψηλά.

Κάνει ρε συ κανένα βιντεακι και για τους δύο να έχουμε να βλέπουμε όπως πέρσι
Είμαι διακοπές ρε συ έχω μόνο το κινητό και το ταμπλετ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Κανόνισε μόλις επιστρέψεις!
renegade

Οποίος θέλει πάντως στο https://footballia.net/players/fyodor-n ... ich-chalov έχει πολλά παιχνίδια του Τσαλοφ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Του Τσαλωφ είναι οριστικο ή φημολογείται απλα οτι εκλεισε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”