Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Μεγάλη μεταγραφή. Όχι μεγάλη επιστροφή.
Είπα χθες ποιόν εννοούν αλλά δύσκολο
- Μπαρκαρούτσος
Συνεχίστε να τους στηρίζετε με το κλικ και το watchtime σας και με το να τους επιτρέπετε να δημιοργούν κλίμα.
Φοράκλα ο Misic, τουλάχιστον 20 γκολ θα βάλει φέτος.
Αυτοί σας κάνουν ό,τι θέλουν.
Κάποιοι εξ αυτών (όχι του συγκεκριμένου μέσου, αλλά γενικά) παίζει να υπογράφουν με σταυρό.
Φοράκλα ο Misic, τουλάχιστον 20 γκολ θα βάλει φέτος.
Αυτοί σας κάνουν ό,τι θέλουν.
Κάποιοι εξ αυτών (όχι του συγκεκριμένου μέσου, αλλά γενικά) παίζει να υπογράφουν με σταυρό.
Τον Ισπανό;;;Unpsofable78 έγραψε:Μεγάλη μεταγραφή. Όχι μεγάλη επιστροφή.
Οι 24 ειναι οι μονοι που πραγματικα πιστευω δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται.Ερασιτεχνες στα περισσοτερα.
Για αυτο και οι Today τους προσπερασαν πανευκολα στα βιντεκια,εγγραφες κλπ.Ασχετως αν τους γουσταρετε ή οχι.
Για αυτο και οι Today τους προσπερασαν πανευκολα στα βιντεκια,εγγραφες κλπ.Ασχετως αν τους γουσταρετε ή οχι.
Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις.DamoN έγραψε:Μπορεί για αυτό να μην τον θέλει ο ρενεnunies4 έγραψε:Ναι αλλα φανταζομαι αρκει να τον θελει ο Ραζβαν.DamoN έγραψε:Εμένα μ έκανε εντύπωση ότι πλασάρει αλα μουργκ. Βγαίνει μπροστά στα τέρμα και παγώνει ο χρόνος.
Το αντίθετο με τον σβιντερσκι - Ακπομ
Το μεγαλύτερο συν του ρώσου αν κατάλαβα σωστά είναι ότι όχι μόνο έκανε προετοιμασία αλλά έχει παίξει και επίσημο ματς. Για τα προκριματικά μας αναφερομαι
Το μόνο αρνητικό είναι ότι ο ρενε που ξέρει πολυ περισσότερο ποδόσφαιρο απο μένα περυσι δεν τον ήθελε
Δεν έχω πει ότι δεν τον θέλω, αλλά ότι αν ήταν να διαλέξω μεταξύ του Μαροκινου και αυτού θα διάλεγα τον Μαροκινό,όπως επίσης και τον Πετκοβιτς.
Είναι καλός παίκτης αλλά σίγουρα όχι ο παίκτης που παρουσιάζεται . Μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα καλύτερος... έχει όλα τα προσόντα.
Επίσης ο κόσμος που βλέπει τα νούμερα θα πρέπει να γνωρίζει ότι πέρσι αποτ τα 12:γκολ στην ρωσική λίγκα τα 7 ήταν με πέναλτι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν το έχει το γκολ κ ότι δεν είναι σκόρερ
Επιπλέον το γεγονός ότι την τελευταία μιάμιση σεζόν αγωνίστηκε ως πλάγιος επιθετικός τον βοηθήσε να βελτιωθεί αρκετά έξω από την περιοχή κ στο συνδυαστικο ποδόσφαιρο.
Υγ αυτό που καίει είναι το χαφ
Δηλαδη ρωτησε ο Ιβαν «Τι λενε τα παιδια στο φορουμ;» Και μολις εμαθε τι λεγεται εσκασε 2 βομβες; Γιατι δεν το εκανε τοτε 2 βδομαδες πριν; Ιδια «πιεση» υπηρχεembuji έγραψε:Να πούμε ένα μπράβο στο φόρουμ μέσω του οποίου πιέσαμε την ΠΑΕ να κάνει τις κινήσεις.
Να πούμε ένα ευχαριστώ στον μπαγλαμά τον Μπερδεγουει που μας το έπαιξε ντίβα και φάγαμε το χαστούκι και καταλάβαμε (ελπίζω) ότι με τέτοιους παίκτες δε πρέπει να πολυασχολουμαστε γιατί σνομπάρουν.
Αν κλείσει και ο τισουνταλης φέρε ένα χάφ και είμαστε μπαμπά για τα προκριματικά.
μετά ανάλογα σε ποια διοργάνωση μπούμε (ελπίζω τσαμπιοσλι) γαρνιτούρα για να χαίρεται και ο κοουτσ.
Τι ωραίο σουκου μετά από τόσο μίζερη εβδομάδα.
Ε καλα εννοειται.Ο Ιβαν κοιμαται και ξυπναει και η πρωτη του σκεψη ειναι τι λεμε εδω στο φορουμ.

- loukas karadimos
Εξαιτίας του φόρουμ σταμάτησε η αποεπενδυση πέρσι, τα φώτα ποιος τα άναψε ρεεεεεεε
Φάτε σανοοοοοο
Φάτε σανοοοοοο
όπως κι ο Ραζβάν :DAzrael έγραψε:Ε καλα εννοειται.Ο Ιβαν κοιμαται και ξυπναει και η πρωτη του σκεψη ειναι τι λεμε εδω στο φορουμ.
:roll:
Ετσι ακουσα παιδια υπομονη μακαρι να ειναι αληθεια κατι μαλλον για Αλκαθερ
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]loukas karadimos έγραψε:Εξαιτίας του φόρουμ σταμάτησε η αποεπενδυση πέρσι, τα φώτα ποιος τα άναψε ρεεεεεεε
Φάτε σανοοοοοο
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εμένα δεν μου κολλάει ο Αλκαθερ;
Δηλαδή θα φέρουμε 3 φορ;
Chalov, Alcazer, Tsountali (δεν έχω συγκρατήσει πώς τον λένε) και Misic, άρα 4.
- navigator11
Ας κλείσει ο Ρώσος για αρχή βρε.Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εμένα δεν μου κολλάει ο Αλκαθερ;
Δηλαδή θα φέρουμε 3 φορ;