Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Πωωω έχει κάτι αλήτικα τελειώματα ο τσαλοφ, και όλα τα γκολ του το ένα πιο σεντερφορισιο από το αλλο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Στο Today λένε ότι δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα με τον Τισουνταλι ακόμα.

Πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι κλεισμένος.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

figurehead4 έγραψε:Επιτρέψτε μου να πω παιδιά ότι δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως το μέγεθος της μεταγραφης Τσάλοφ. Καλώς να έρθει οριστικά καταρχάς γιατί όλα τα έχουμε δει, αλλά μην γρουσοζεύω. Όταν ο Ιβάν το υποσχέθηκε από πέρυσι λέγοντας αφήστε το πάνω μου, πρώτος εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί όντως να έρθει σε αυτή την ηλικία, αυτός ο παίχτης.
Η έλευση ενός τέτοιου παίχτη στην ομάδα και γενικά στη χώρα μας σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον πόλεμο. Απλά. Μιλάμε για αλλα κυβικά.

Τον παίχτη τον έχω δει σε καμιά εικοσαριά ολόκληρα ματς, λόγω τζόγου, και σε πάμπολλα στιγμιότυπα. .
Ας αφήσουμε στην άκρη ψυχολογικά, φιλοδοξίες, προσαρμοστικοτητα Ρώσων στο εξωτερικό και όσα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει. Κι εγώ το ψιλοφοβαμαι και το είπα χθες, αλλά ας σταθούμε στα, αμιγώς ποδοσφαιρικά.

Παιχτικά και μόνο, μιλάμε για παίχτη φονιά, με τρομαχτική τεχνική, δύο πόδια, κινήσεις μέσα κι έξω από την περιοχή, που μπορεί ταυτόχρονα να αξιοποιεί τους γύρω του. Με απλά λόγια, ένας σέντερ φορ που θα τρέφεται και θα τρέφει παράλληλα Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς και Ντεσπότοφ και όταν βρεθούν όλοι αυτοί παιχτικά, θα γίνονται όργια.
Παίχτη που στην αντεπίθεση που θα χρειαστούμε στην Ευρώπη είναι πανέξυπνος και ταχύτατος και μεσα στην περιοχή έχει μάθει στην καριέρα του έχοντας βέβαια και τα κατάλληλα προσοντα να τρυπάει κλειστές και πολυπροσωπες άμυνες με δεκάδες τρόπους.

Παίχτη στο τέλος τελος που έχει ματώσει τη Ρεάλ
Άσχετα με το τι θα βγει τελικα, σαν κίνηση είναι εξωφρενική
100% :pano:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από pilotos »

Eagle1980 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Επιτρέψτε μου να πω παιδιά ότι δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως το μέγεθος της μεταγραφης Τσάλοφ. Καλώς να έρθει οριστικά καταρχάς γιατί όλα τα έχουμε δει, αλλά μην γρουσοζεύω. Όταν ο Ιβάν το υποσχέθηκε από πέρυσι λέγοντας αφήστε το πάνω μου, πρώτος εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί όντως να έρθει σε αυτή την ηλικία, αυτός ο παίχτης.
Η έλευση ενός τέτοιου παίχτη στην ομάδα και γενικά στη χώρα μας σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον πόλεμο. Απλά. Μιλάμε για αλλα κυβικά.

Τον παίχτη τον έχω δει σε καμιά εικοσαριά ολόκληρα ματς, λόγω τζόγου, και σε πάμπολλα στιγμιότυπα. .
Ας αφήσουμε στην άκρη ψυχολογικά, φιλοδοξίες, προσαρμοστικοτητα Ρώσων στο εξωτερικό και όσα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει. Κι εγώ το ψιλοφοβαμαι και το είπα χθες, αλλά ας σταθούμε στα, αμιγώς ποδοσφαιρικά.

Παιχτικά και μόνο, μιλάμε για παίχτη φονιά, με τρομαχτική τεχνική, δύο πόδια, κινήσεις μέσα κι έξω από την περιοχή, που μπορεί ταυτόχρονα να αξιοποιεί τους γύρω του. Με απλά λόγια, ένας σέντερ φορ που θα τρέφεται και θα τρέφει παράλληλα Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς και Ντεσπότοφ και όταν βρεθούν όλοι αυτοί παιχτικά, θα γίνονται όργια.
Παίχτη που στην αντεπίθεση που θα χρειαστούμε στην Ευρώπη είναι πανέξυπνος και ταχύτατος και μεσα στην περιοχή έχει μάθει στην καριέρα του έχοντας βέβαια και τα κατάλληλα προσοντα να τρυπάει κλειστές και πολυπροσωπες άμυνες με δεκάδες τρόπους.

Παίχτη στο τέλος τελος που έχει ματώσει τη Ρεάλ
Άσχετα με το τι θα βγει τελικα, σαν κίνηση είναι εξωφρενική
100% :pano:
https://www.transfermarkt.com/vergleich ... 183&532444

Έτσι για να περάσει η ώρα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

keep searching ....Ισως αυτοι που ακουστηκαν ειναι το δολωμα για μεγαλυτερα ψαρια.Προυποθεση η πρόκριση σε ευρωπαικο ομιλο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το ότι καθόμαστε και αναλύουμε Τισουνταλι και Τσαλοφ αντί να παρακαλάμε να κλείσουν αυτοί οι παικταράδες είναι αδιανόητο. Τισουνταλι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης που θα έχουμε μαζί με Τάισον. Τσαλοφ ο καλύτερος στράικερ της σούπερ λιγκ.. Μην αρχίζετε με τα δεύτερες σκέψεις και τέτοια. Ιβαν κλείσε και τους δυο και άσε τα διαρκείας άλλη μια εβδομάδα.
Άντε για να πάρουν σειρά Μειτε… και Δημητράκης!!! Ακούς Γιαννουλη ;; Άντε έλα κι εσυ εδώ να γουστάρεις μπαλαρα..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Αν δεν υπογράψουν δεν πιστεύω τίποτε απολύτως.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Παίδες νομίζω ότι λίγο περισσότερη ηρεμία είναι απαραίτητη ...

Καλός ο ενθουσιασμός αλλά η πράξη μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα σε τόσο υψηλό επίπεδο που είναι πλέον ο ΠΑΟΚ ...

Κανένας Τσάλοφ και κανένας Τισουντάλι δεν θα μας πάει ΤΣλ μόνος του ... Μόνο ο Μεσι θα μπορούσε ή κανένας Σοάρες ... δηλαδή παίχτες του ανώτερου επιπέδου του κόσμου ... δεν είναι τέτοια αυτά τα παιδιά ...

αντίθετα ο Ντέλιας και ο Ζίφκο που είναι ήδη εδώ μπορούν να κάνουν ίσως την διαφορά που χρειαζόμαστε ... αυτό είναι το ζητούμενο ...

Ο Τσάλοφ το πιστεύω και εγώ είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε ... μακάρι να κλείσει γιατί έτσι θα κάνει την ομάδα αργά ή γρήγορα καλύτερη ...

αλλά για την πρόκληση του καλοκαιριού ας κρατάμε μικρό καλάθι ...

για αυτή την πρόκληση ο άλλος ο παπάρας θα ήταν πιο σημαντικός ... αλλά και αυτός έχει τα δίκια του ... σου λέει γιατί να χάσω ένα μύριο στα δύο χρόνια ... σου λέει Μπενφίκα ή ΠΑΟΚ πληρώστε την διαφορά να έρθω ... επαγγελματίας 100% ο Σου ...
νοιώσε λίγο ΠΑΟΚ ρε κοτσίδα την τρέλα μου μέσα ....

υποσ.
Γιώργη αυτόν τον Μίραντσουκ δεν μπορείς να πας να του σπικάρεις δύο ποντιακά ρωσικά ... πες του ότι θα βγάλει γούστα Σαλόνικα, θα του βρούμε και μία Σαλονικιά ορθόδοξη και θα φτιαχτεί για όλη του την ζωή ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ενω ολοι λενε οτι με μισιτς ειναι ευκολη η συμφωνια , οι 24 λενε οτι θελει 1,5 εκ... και δεν τα βρισκουμε εκει..
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Λίγο κλαμένους τους βλέπω τους 24 ή μου φαίνεται;;;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Πάντως εαν χαλάσει του Τισσουντάλι έχουμε και τον Μίσιτς για να καλύψει μια θέση στα φορ.

Εικόνα
Εικόνα

Και στην σελίδα έτσι το έχουν. Απο αυτούς εδώ περιμένουμε να μάθουμε νέα. Τράτζικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χτες η Φόρτσα στη μια σελίδα είχε ότι δεν είναι πρόβλημα οι απολαβές Μισιτς αλλά η ομάδα του. Και στην άλλη σελίδα έλεγε ότι ο Μισιτς πρέπει να καταλάβει ότι δε μπορεί να ζητάει μεγάλο μισθό (1.5).

Δεν ξέρω αν ανήκει στους 24 αυτό το γελοίο ρεπορτάζ ή αν απλά αναδημοσιεύουν από τη Φόρτσα.

Σίγουρα ο Κόλκας έγραφε πριν λίγες μέρες πριν ότι ο Μισιτς δεν ήρθε διότι τον έκοψε ο Σαββίδης. "Κόπηκε από ψηλά" έγραφε.

Τρέχα γυρευε
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Να πω και εγώ την εξυπνάδα μου .Δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου τον Φιοντόρ απλά γτ βαριέμαι να παρακολουθήσω ένα πρωτάθλημα που η λέξη όβερ διώκεται ποινικά .Θα κάνω τον εξής συλλογισμό όμως .
Δύο αθλητές που αγωνίζονται στην ίδια θέση , σχέδόν συνομήλικοι . Ο ένας ημιβασικός στην εθνική Ελλάδος και ο άλλος ημιβασικός στην Εθνική Ρωσίας (των 300 εκ) . Ο ένας παζαρεύεται με 18 εκ , 25 εκ , 40 εκ και το μόνο που έχει πετύχει είναι ένα κύπελο και να χάσει δύο πρωταθλήματα παρόλο το σπρώξιμο . Τα μισά του τέρματα τα έχει πετύχει με πέναλτυ .
Εμείς αποκτούμε έναν συνομήλικο του με χρημ .αξία 11εκ με μόλις 3εκ ρήτρα χωρίς να υπάρχει θέμα ηλικίας η τραυματισμών . Που προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα από άποψη σκοραρίσματος .Που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Ρωσίας .
Έρχεται σε μία ομάδα με 140 συνολική παράγωγή τερμάτων πέρυσι.Καθόλου παράξενο να πετύχει πολύ περισσότερα τέρματα από τον Έλληνα συνάδελφο του .

Συγνώμη αλλά νομίζω ότι κλέβουμε εκκλησία .
San4

Δημοσίευση από San4 »

Εντωμεταξυ τραγικο να γράφονται δημοσιογραφικά άρθρα με αυτο το ύφος που υποδεικνύουν σε επαγγελματίες παιχτες τι οφείλουν να κανουν χωρις να εχουν την παραμικρή ιδεα για το τι πραγματικά συμβαίνει σε μια διαπραγμάτευση . Ο κολκας ειναι πρωτοδιδαξας σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

makispaspartou έγραψε:Το ότι καθόμαστε και αναλύουμε Τισουνταλι και Τσαλοφ αντί να παρακαλάμε να κλείσουν αυτοί οι παικταράδες είναι αδιανόητο. Τισουνταλι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης που θα έχουμε μαζί με Τάισον. Τσαλοφ ο καλύτερος στράικερ της σούπερ λιγκ.. Μην αρχίζετε με τα δεύτερες σκέψεις και τέτοια. Ιβαν κλείσε και τους δυο και άσε τα διαρκείας άλλη μια εβδομάδα.
Άντε για να πάρουν σειρά Μειτε… και Δημητράκης!!! Ακούς Γιαννουλη ;; Άντε έλα κι εσυ εδώ να γουστάρεις μπαλαρα..
Βρε τι δευτερες και τρίτες σκέψεις; Δεύτερες και τρίτες να έχουμε για τον Μπρειθγουειτ η τον Σαματα.
Έχουμε φτάσει αυτές τις δύο υποθέσεις τόσο κοντά και θα κάνουμε πίσω;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”