Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Παιδια έχει βγάλει κάποιος διαρκεϊας ΑΜΕΑ;
Προσπαθώ να βγάλω αλλά εχει επιλογές μόνο για κανονικό και παιδικό.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τρέξτε όσοι προλαβενετε κ μπορειτε, έρχονται μεγάλες στιγμές.
Σε ποια θύρα προσπαθείς να πάρεις?
Υπόψιν ότι τα συγκεκριμένα εισιτήρια είναι περιορισμένα και είναι πιθανό να έχουν εξαντληθεί πλέον
Υπόψιν ότι τα συγκεκριμένα εισιτήρια είναι περιορισμένα και είναι πιθανό να έχουν εξαντληθεί πλέον
moutro21 έγραψε:Παιδια έχει βγάλει κάποιος διαρκεϊας ΑΜΕΑ;
Νομίζω ότι σε κάθε θύρα βγαίνει συγκεκριμένος αριθμός. Μπορει όμως και να κάνω λάθος πάρε την Π.Α..Ε τηλέφωνο.moutro21 έγραψε:Καλησπερα! Προσπαθώ να πάρω διαρκείας ΑΜΕΑ, άλλα στην επιλογή έχει μόνο για κανονικό ή παιδικό.
Έχει βγάλει κάποιος εισητήριο ΑΜΕΑ για να με βοηθήσει;;
I'm not gonna lie. Εκαναν ότι μπορούσαν στην ΠΑΕ για να μην φύγουν 20χιλ διαρκείας. 

- Μπαρκαρούτσος
Δεν πειράζει. Άσε να παρακαλάνε όσοι περιμένουν μεταγραφές για το διαρκείας.
Πλήρωσε τώρα 50€ στην 4 για να δεις ΠΑΟΚ - Real. Δεν σε λυπάμαι καθόλου, πελάτη* του ΠΑΟΚ.
* Δεν εννοώ εσένα VfB, εννοώ τον εκάστοτε οπαδό που παίρνει διαρκείας ανάλογα με τις μεταγραφές που γίνονται.
Πλήρωσε τώρα 50€ στην 4 για να δεις ΠΑΟΚ - Real. Δεν σε λυπάμαι καθόλου, πελάτη* του ΠΑΟΚ.
* Δεν εννοώ εσένα VfB, εννοώ τον εκάστοτε οπαδό που παίρνει διαρκείας ανάλογα με τις μεταγραφές που γίνονται.
- cristiano4
Άρα με το ζόρι 17000 πιστοί δεν είναι κακή βάση, βέβαια προβλέπω μάχη σε ντέρμπι και ευρωπαϊκά
,με 7000 εκτός της θύρας 8 σε αγώνα αστεριών θα είναι κοντά στο μυριο

Είσαι σίγουρος για αυτά που λες ή απλά θέλεις να κάνεις εντύπωση;VfB v2 έγραψε:I'm not gonna lie. Εκαναν ότι μπορούσαν στην ΠΑΕ για να μην φύγουν 20χιλ διαρκείας.
Γνωρίζεις τί έχει γίνει πχ με τα εισιτήρια της 4?
P.s Govgamiesai, θα μπαίνω όπως θέλω

Sent from my iPad using Tapatalk
- kataramenos5
Μετα απο 5-6 ωρεςπροσπαθειας , τηλεφωνα σε support κλπ καταφεραμε να το παρουμε.Το αν θα καταφέρει να μπει το παιδι θα το μαθουμε μετα απο μερικες μερες αφου ταυτοποιησησει κινητα,βγαλει κωδικους,taxis ,wallrt και γινει συνενοηση με ΠΑΕ .
Τελευταιες 2 ημερες που μπορεις ν αγοράσεις εισιτηρια πεφτουν ΣΚ
που η Παε ειναι κλειστα και δε μπορεις να ρωτησεις κανεναν.
Εφυεστατο.
ΥΓ Η εφαρμογη εχει σοβαρο bug που υπο καποιες προυποθεσεις σου επιτρεπει να......
ΥΓ 2 Το "σκοτωσα για ενα εισιτηριο" ειναι τιποτα μπροστα σ αυτα που περασαμε Κανονιστε να μπουμε ομιλοι γιατι αλλιως θα σας ψαξω και θα σας βρω.
ΥΓ 3 Κουλη...ξερεις
Τελευταιες 2 ημερες που μπορεις ν αγοράσεις εισιτηρια πεφτουν ΣΚ
που η Παε ειναι κλειστα και δε μπορεις να ρωτησεις κανεναν.
Εφυεστατο.
ΥΓ Η εφαρμογη εχει σοβαρο bug που υπο καποιες προυποθεσεις σου επιτρεπει να......
ΥΓ 2 Το "σκοτωσα για ενα εισιτηριο" ειναι τιποτα μπροστα σ αυτα που περασαμε Κανονιστε να μπουμε ομιλοι γιατι αλλιως θα σας ψαξω και θα σας βρω.
ΥΓ 3 Κουλη...ξερεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μάγκες
έχω αγοράσει για μένα διαρκειας
επειδή μένω εξωτερικό και η πιθανότητα να έρθε σε πολλά mats μικρή
ο γιος μου, που κατοικεί πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη από εμενα, θα μπορεί να μπει με το δικό μοu;
τι παίζει;
έχω αγοράσει για μένα διαρκειας
επειδή μένω εξωτερικό και η πιθανότητα να έρθε σε πολλά mats μικρή
ο γιος μου, που κατοικεί πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη από εμενα, θα μπορεί να μπει με το δικό μοu;
τι παίζει;
- Μπαρκαρούτσος
Αυτή η χρονιά θα είναι "δοκιμαστική". Πρώτη φορά γίνεται αυτή η λακαμία με το gov.
Θα δούμε φέτος πώς θα πάει, τι θα ελέγχουν, πώς θα ελέγχουν, πόσο θα ελέγχουν, σε ποια γήπεδα, σε ποια αθλήματα και του χρόνου τέτοιες μέρες θα ξέρουμε τα πάντα.
Θα δούμε φέτος πώς θα πάει, τι θα ελέγχουν, πώς θα ελέγχουν, πόσο θα ελέγχουν, σε ποια γήπεδα, σε ποια αθλήματα και του χρόνου τέτοιες μέρες θα ξέρουμε τα πάντα.
- john4serres
Λίγα.pilotos έγραψε:https://x.com/PAOK_FC/status/1814975427351310740
Sent from my iPad using Tapatalk
-
xxxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Σηκώνω τους ώμους φίλε, δεν ξέρω, κι εγώ εξωτερικό είμαι πλέον. Έδωσα λεφτά για διαρκείας στο μπάσκετ, τα πήραν, αλλά δεν τα πέρασα σε κανένα wallet. Ούτε την εφαρμογή του gov έχω στο κινητό.
Γι'αυτό περιμένω να δω πώς θα πάει φέτος.
Κι ο αδερφός μου ήθελε να πάρει 50-50 διαρκείας με έναν φίλο του και δεν πήραν, γιατί δεν θέλουν να πάει χαμένο. Σε τίνος όνομα να το κλείσεις;
Γι'αυτό περιμένω να δω πώς θα πάει φέτος.
Κι ο αδερφός μου ήθελε να πάρει 50-50 διαρκείας με έναν φίλο του και δεν πήραν, γιατί δεν θέλουν να πάει χαμένο. Σε τίνος όνομα να το κλείσεις;