Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Εντομεταξυ ο τζιομπανογλου στο sport24 λεει ότι τα έχουμε βρει με τισουνταλι και τώρα γίνονται συζητήσεις με την ομάδα του και στο paok24 λένε είμαστε κοντά στο να τα βρούμε με την ομάδα του γύρω στα 2 εκ αλλά υπάρχει μια διαφορά γύρω στα 300-400κ ετησίως
Μακάρι αυριο και μεθάυριο να έχουν κλείσει στον Π.Α.Ο.Κ. και οι δύο , να γίνει και κανα θαυμά να έρθει και ο Μειτέ και η ομάδα είναι σουπερ!!! 

Και ο Καντουρι παικτουρα ηταν αλλα μας βγηκε γυαλινος ? Αν εχει θεματα τραυματισμου ισως ειναι καμπανακιnunies4 έγραψε:Παικταρα Τζον μην το πολυσυζηταμε..JohnDag έγραψε:Κάνω λίγο scouting για τον Μαροκινό, εντός της ημέρας περιμένω και άποψη από φίλο μου Βέλγο που μένει Γάνδη και είναι οπαδός της.
Σε πρώτη φάση βλέπω εκτεταμένα στιγμιότυπα από τα πλει οφ τα οποία για μένα είναι σημαντικά για δυο λόγους.
Πρώτον γιατί είναι πρόσφατα και δεύτερον γιατί είναι ματς με ενδιαφέρον καθώς το διακύβευμα ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό τι κάνουν οι παίκτες στα ματς που καίει η μπαλα.
Από τους 10 αγώνες ο Ταρικ έπαιξε στους 8 (βασικός και σχεδόν σε όλους 90’). Και στους 8 ήταν στην κορυφή της επίθεσης.
Έβαλε 5 γκολ και έδωσε 3 ασιστ.
Κοινώς είχε συμμετοχή σε ένα γκολ ανά αγώνα.
Όσον αφορά τα αθλητικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω ποσο τον επηρέασε ο τραυματισμός εγώ πάντως βλέπω έναν παίκτη που έχει γρήγορο ξεπέταγμα, καλά κρατήματα μπάλας και ποιοτικές επαφές. Τα δε τελειώματα του είναι εξαιρετικά.
Αν με το καλό τελειώσει και τών δύο ο ΠΑΟΚ θα έχει προσθέσει στο ρόστερ δύο παίκτες με νούμερα σταθερά. Μεγάλη υπόθεση
Αν μας βάλουν στους ομίλους του τσου λου και τραυματίας να είναι την επόμενη χρονιά μας έχει κάνει το κόλπο γκροσό καπιτο η πανιάτνα μπράτ!!!Alastor έγραψε:Και ο Καντουρι παικτουρα ηταν αλλα μας βγηκε γυαλινος ? Αν εχει θεματα τραυματισμου ισως ειναι καμπανακιnunies4 έγραψε:Παικταρα Τζον μην το πολυσυζηταμε..JohnDag έγραψε:Κάνω λίγο scouting για τον Μαροκινό, εντός της ημέρας περιμένω και άποψη από φίλο μου Βέλγο που μένει Γάνδη και είναι οπαδός της.
Σε πρώτη φάση βλέπω εκτεταμένα στιγμιότυπα από τα πλει οφ τα οποία για μένα είναι σημαντικά για δυο λόγους.
Πρώτον γιατί είναι πρόσφατα και δεύτερον γιατί είναι ματς με ενδιαφέρον καθώς το διακύβευμα ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό τι κάνουν οι παίκτες στα ματς που καίει η μπαλα.
Από τους 10 αγώνες ο Ταρικ έπαιξε στους 8 (βασικός και σχεδόν σε όλους 90’). Και στους 8 ήταν στην κορυφή της επίθεσης.
Όσον αφορά τα αθλητικά χαρακτηριστικά δεν ξέρω ποσο τον επηρέασε ο τραυματισμός εγώ πάντως βλέπω έναν παίκτη που έχει γρήγορο ξεπέταγμα, καλά κρατήματα μπάλας και ποιοτικές επαφές. Τα δε τελειώματα του είναι εξαιρετικά.
Αν με το καλό τελειώσει και τών δύο ο ΠΑΟΚ θα έχει προσθέσει στο ρόστερ δύο παίκτες με νούμερα σταθερά. Μεγάλη υπόθεση
100%VfB v2 έγραψε:Με αυτή την τριάδα το σεντόνι πλησιάζει επικίνδυνα.
Το χαμογελο μου οταν παιρνω 1εκ € τον χρονο χωρις να χει καταλαβει κανεις το γιατιJosey Wales έγραψε:Δεν ξέρω αν θα μείνει τελικά ή όχι ο Σαμάτα (η φανέλα με το 33 περιμένει σιδερωμένη), το χαμόγελο του πάντως θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.

Στα τρία τελευταία ντέρμπι βοήθησέ για τον τίτλο...μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.Alastor έγραψε:Το χαμογελο μου οταν παιρνω 1εκ € τον χρονο χωρις να χει καταλαβει κανεις το γιατιJosey Wales έγραψε:Δεν ξέρω αν θα μείνει τελικά ή όχι ο Σαμάτα (η φανέλα με το 33 περιμένει σιδερωμένη), το χαμόγελο του πάντως θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας.

Ναι ρε παιδια φτανει με τον Σαματα!εκανε μετριοκακη χρονια αλλα πραγματικα στους τελευταιους αγωνες ηταν καθοριστικος.Και μονο που πηγε εκεινη την κεφαλια με την χαρτινη και ισοφαρισαμε για μενα τα εβγαλε τα λεφτα του.Ο τιτλος δεν μετριεται με χρηματα.
Απο εκει και περα χαιρομαι που κατι κινειται στις μεταγραφες.
Απο εκει και περα χαιρομαι που κατι κινειται στις μεταγραφες.
παρα πολυ σημαντικη η βοηθεια του στο 4/4 για το πρωταθλημα .....του σαματα ναι του σαματα ....
Καμία σχέση.Alastor έγραψε:Και ο Καντουρι παικτουρα ηταν αλλα μας βγηκε γυαλινος ? Αν εχει θεματα τραυματισμου ισως ειναι καμπανακιnunies4 έγραψε:Παικταρα Τζον μην το πολυσυζηταμε..JohnDag έγραψε:Κάνω λίγο scouting για τον Μαροκινό, εντός της ημέρας περιμένω και άποψη από φίλο μου Βέλγο που μένει Γάνδη και είναι οπαδός της.
Ο Ελ Μεκανικο είχε τεράστιο θέμα μυϊκών τραυματισμών οι οποίοι δυστυχώς δεν μας άφησαν να χαρούμε έναν πραγματικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή.
Ο Ταρικ είχε έναν τραυματισμό στην καριέρα του, την ρήξη χιαστών πρόπερσι.
Αυτο είναι, μια χαμένη χρόνια λόγω χιαστών κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.
Από κει και πέρα όλες οι χρονιές του είναι γεμάτες.
Άρθρο μιζέριας και κακομοιριάς (ακόμα ένα) στο γκαζετα από τον γνωστό αρθρογράφο της ναυαρχίδας (γελάνε και οι πέτρες) της ενημέρωσης του ΠΑΟΚ
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα πιάσει ο Τσαλόφ ή αν θα πιάσει ο Τισουνταλί. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σημαντικό ήταν να ενισχυθούμε όσο γίνεται πιο σύντομα και αυτό έγινε. Επιτέλους μπράβο στα αντανακλαστικά τους.
Προσωπικά ακόμα και να έρθει μόνο ένας από τους δυο άμεσα (πχ Τσάλοφ), αλλά να έρθει και το χαφ (πχ Μίσιτς), δεν θα είχα πρόβλημα αν ο δεύτερος έρχονταν και 10-15 μέρες αργότερα.
Προσωπικά ακόμα και να έρθει μόνο ένας από τους δυο άμεσα (πχ Τσάλοφ), αλλά να έρθει και το χαφ (πχ Μίσιτς), δεν θα είχα πρόβλημα αν ο δεύτερος έρχονταν και 10-15 μέρες αργότερα.
Επιδημία μας θυμίζει από Σβιντερσκι μέχρι σεφτσενκο εγώ θα πω ότι μου θυμίζει τον σαλπιγγιδη σε ένα τσακ πιο ψηλό. Αντε φερε μαροκινό κ Μεϊτέ κ κλείσαμε
- figurehead4
Επιτρέψτε μου να πω παιδιά ότι δεν έχει εκτιμηθεί πλήρως το μέγεθος της μεταγραφης Τσάλοφ. Καλώς να έρθει οριστικά καταρχάς γιατί όλα τα έχουμε δει, αλλά μην γρουσοζεύω. Όταν ο Ιβάν το υποσχέθηκε από πέρυσι λέγοντας αφήστε το πάνω μου, πρώτος εγώ ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί όντως να έρθει σε αυτή την ηλικία, αυτός ο παίχτης.
Η έλευση ενός τέτοιου παίχτη στην ομάδα και γενικά στη χώρα μας σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον πόλεμο. Απλά. Μιλάμε για αλλα κυβικά.
Τον παίχτη τον έχω δει σε καμιά εικοσαριά ολόκληρα ματς, λόγω τζόγου, και σε πάμπολλα στιγμιότυπα. .
Ας αφήσουμε στην άκρη ψυχολογικά, φιλοδοξίες, προσαρμοστικοτητα Ρώσων στο εξωτερικό και όσα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει. Κι εγώ το ψιλοφοβαμαι και το είπα χθες, αλλά ας σταθούμε στα, αμιγώς ποδοσφαιρικά.
Παιχτικά και μόνο, μιλάμε για παίχτη φονιά, με τρομαχτική τεχνική, δύο πόδια, κινήσεις μέσα κι έξω από την περιοχή, που μπορεί ταυτόχρονα να αξιοποιεί τους γύρω του. Με απλά λόγια, ένας σέντερ φορ που θα τρέφεται και θα τρέφει παράλληλα Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς και Ντεσπότοφ και όταν βρεθούν όλοι αυτοί παιχτικά, θα γίνονται όργια.
Παίχτη που στην αντεπίθεση που θα χρειαστούμε στην Ευρώπη είναι πανέξυπνος και ταχύτατος και μεσα στην περιοχή έχει μάθει στην καριέρα του έχοντας βέβαια και τα κατάλληλα προσοντα να τρυπάει κλειστές και πολυπροσωπες άμυνες με δεκάδες τρόπους.
Παίχτη στο τέλος τελος που έχει ματώσει τη Ρεάλ
Άσχετα με το τι θα βγει τελικα, σαν κίνηση είναι εξωφρενική
Η έλευση ενός τέτοιου παίχτη στην ομάδα και γενικά στη χώρα μας σε αυτή την ηλικία, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον πόλεμο. Απλά. Μιλάμε για αλλα κυβικά.
Τον παίχτη τον έχω δει σε καμιά εικοσαριά ολόκληρα ματς, λόγω τζόγου, και σε πάμπολλα στιγμιότυπα. .
Ας αφήσουμε στην άκρη ψυχολογικά, φιλοδοξίες, προσαρμοστικοτητα Ρώσων στο εξωτερικό και όσα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει. Κι εγώ το ψιλοφοβαμαι και το είπα χθες, αλλά ας σταθούμε στα, αμιγώς ποδοσφαιρικά.
Παιχτικά και μόνο, μιλάμε για παίχτη φονιά, με τρομαχτική τεχνική, δύο πόδια, κινήσεις μέσα κι έξω από την περιοχή, που μπορεί ταυτόχρονα να αξιοποιεί τους γύρω του. Με απλά λόγια, ένας σέντερ φορ που θα τρέφεται και θα τρέφει παράλληλα Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς και Ντεσπότοφ και όταν βρεθούν όλοι αυτοί παιχτικά, θα γίνονται όργια.
Παίχτη που στην αντεπίθεση που θα χρειαστούμε στην Ευρώπη είναι πανέξυπνος και ταχύτατος και μεσα στην περιοχή έχει μάθει στην καριέρα του έχοντας βέβαια και τα κατάλληλα προσοντα να τρυπάει κλειστές και πολυπροσωπες άμυνες με δεκάδες τρόπους.
Παίχτη στο τέλος τελος που έχει ματώσει τη Ρεάλ
Άσχετα με το τι θα βγει τελικα, σαν κίνηση είναι εξωφρενική