Καλωσήρθες παικταρά μου ...ποσα χρόνια είχαμε να δούμε τεχνίτη , γρήγορο με καλά τελειώματα παίκτη ?

Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
Ε πες κ εναν που θες.Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
1. δεν μου πολύ αρέσει το τουπε που έχει, μου δείχνει κάπως «οπου και να πάω θέλω τη φανέλα βασικού στο σπίτι»Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
1. Στο μυαλό σου είναι το τουπέ. Μια χαρά παλικαράκι είναι. Απλά επειδή είναι Έλληνας, βρίσκουμε πάντα κάτι να πούμε.Jim_Chatz έγραψε:1. δεν μου πολύ αρέσει το τουπε που έχει, μου δείχνει κάπως «οπου και να πάω θέλω τη φανέλα βασικού στο σπίτι»Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
2. Για τα ποσά που ακούγονται (κάτι 1.4-1.5 τον χρόνο) με Τ Ι Π Ο Τ Α, τον σώζει μόνο ότι είναι Έλληνας, αλλά για μένα η αξία του είναι μέχρι 700-800 χιλιάρικα. Ούτε δεκάρα παραπάνω
3. Ποτέ δεν φάνηκε, στο διάστημα που ήταν εδώ, το δέσιμο του με την ομάδα.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία, πάνε δώσε εσύ στον αναπληρωματικό αριστερό Μπακ συμβόλαιο σχεδόν διπλάσιο του Μπαμπά. Τι ακούμεvs40 έγραψε:1. Στο μυαλό σου είναι το τουπέ. Μια χαρά παλικαράκι είναι. Απλά επειδή είναι Έλληνας, βρίσκουμε πάντα κάτι να πούμε.Jim_Chatz έγραψε:1. δεν μου πολύ αρέσει το τουπε που έχει, μου δείχνει κάπως «οπου και να πάω θέλω τη φανέλα βασικού στο σπίτι»Equalizer έγραψε:Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
2. Για τα ποσά που ακούγονται (κάτι 1.4-1.5 τον χρόνο) με Τ Ι Π Ο Τ Α, τον σώζει μόνο ότι είναι Έλληνας, αλλά για μένα η αξία του είναι μέχρι 700-800 χιλιάρικα. Ούτε δεκάρα παραπάνω
3. Ποτέ δεν φάνηκε, στο διάστημα που ήταν εδώ, το δέσιμο του με την ομάδα.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2. Δώσε εσύ τα ποσά αυτά σε Σαμάτα και όχι αθλητές με πνευμόνια, που το έχουν αποδείξει.
3. Για αυτό τα Ελληνάκια ήταν όλα δεμένα; Τόσες δηλώσεις και βίντεο υπάρχουν από Λημνιό, Πέλκα, Γιαννούλη. Ο Γιαννούλης ΠΑΟΚ είναι από όσο ξέρω, αλλά φυσικά πρώτα απ'όλα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚ τον εμπιστεύτηκε μόλις μια χρονιά, ενώ τον έστελνε δανεικό τόσα χρόνια. Δεν είδα καμιά αχαριστία. Πουλήθηκε και σε τεράστιο ποσό για Αρ. Μπακ.
Ότι να ναι.
+1926theo-drama έγραψε:vs40
Από άμυνα έχει τρύπα, επίσης κ ευάλωτος στις θλάσεις κ τραυματισμός.
Γνώμη μου.