Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nunies4 »

Το 24 το ανέβασε ότι υπάρχει ένα χάσμα με τον παίκτη αλλά όχι μεγάλο. Όρο για το φρένο γράφει ότι φορ και χάφ καίνε αλλά παρόλα αυτά με τον Μαροκινό ξέρουν ότι καλύπτουν το κενό στα αριστερά. Οπότε μάλλον θα γίνει η δουλειά.

Όσον αφορά το ερώτημα του Τζος ομίζω ότι ανώδυνα μπορείς να δώσεις Σαματα και να πας με 3αδα Τσαλοφ- Τόμας και Τισουνταλι που παίζει με άνεση φορ.
Ξεμένεις βέβαια από βαρύ κορμί. Ο Τσαλοφ είναι τέτοιος;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Kabamaru11 έγραψε:Damon,3 μπακ εκ των οποιων το ενα θα ειναι ο Βιειρινια (το θεωρω δεδομενο πως θα ειναι στην λιστα),ειναι καθαρη αυτοκτονια.

Πιο πιθανο ειναι να μεινει ο Μουργκ εκτος,για να εχουμε 4 πλαγια μπακ (Μπαμπα,Οττο,Σαστρε,Βιειρι),υπαρχει κ ενα μικρο ποσοστο να εχουμε μονο ενα ξενο σεντερ μπακ,τον Κεντζιορα κ οι υπολοιποι 3 να ειναι οι Κουλιε,Μιχα κ Θυμιανης,αλλα δεν το βλεπω πιθανο,ειναι θεση που θα χρειαστουμε βαθος λογω καρτων.
Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά υπάρχουν κάποιες παράμετροι .
Όχι αν το 4ο είναι ο Γιαννουλης πχ όχι αν πάρεις Σέντερ μπακ βασικό και η κάλυψη του Οττο είναι ο κεντζιορα .βεβαια αυτό με τον μουργκ έχει βάση ,αν τελικά μπει ο αντρε (που θα μπει) ειδικότερα αν πάρουμε τον μαροκινό.
Εκεί θα δούμε νομίζω αυτόν ή τον Τάισον να παίζει και πίσω από τον φορ .
Ευχάριστα προβλήματα αρκεί να κλείσουν και οι 2.
Αν μείνει και κανένας Μειτε νομίζω κλείσαμε από το 6 μέχρι το 11. Και μένουν μονο ο αντί Εκονγκ και ο αντί Ράφα .
Και φυσικά αν υπάρξει πώληση η αντικατάσταση
Αν κλείσουν και οι 2 και ο Μειτε που το ψήνουν καιρό θα είναι η καλύτερη μεταγραφικη περίοδος της ιστορίας μας σε συνάρτηση με τον κορμό που ήδη έχουμε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 11:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μέχρι Τρίτη θα κλείσει και ο Μαροκινός.

Θα δείτε.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Η λίστα που θα δηλωθεί τώρα για ποιές φάσεις ισχύει?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Στη λιγδα είναι υπεραπαραιτητος, έστω κ σαν αλλαγή, φορ που δίνει κ τρώει ξύλο. Να μείνει ο Σαμάτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ τώρα με πληροφόρησε ο φίλος μου ότι μια από τις βόμβες που λένε είναι ο Ισπανός που παλεύουν από τις αρχες που είχα γράψει προ πετκβοτις.. μου λέει θα κάνει τρομερό γκελ στο κοσμο κ αγωνιστικα είναι αρκετά έτοιμος ωστόσο είναι τρομερά δύσκολη η μεταγραφή του κ το πηγαίνουν σιγά σιγά. Ίσως να ενδέχεται να παίζει ρόλο κ η πρόκριση
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

aivas19 έγραψε:
Cocobill έγραψε:Αν κλείσει ο Τισουντάλι νομίζω τον περιμένει αρκετή δουλειά τον Λουτσέσκου.

Οι 4 απαντήσεις σε ερώτημα που έκανε για τον παίκτη ένα Παόκι στο reddit χθες:

1.his strong side is his dribbling.his weak side is that his strong side is dribbling.
he was awesome before his injury. since then, all he does is dribble dribble dribble. sometimes he tries a shot at goal, and he still score surprisingly often. but most of the time, as soon as he gets the ball he forgets he has teammates.
there was this interview last year, where he was almost in tears, because "I'm the striker, I'm supposed to get the ball, not give it."
please take him.

2. He's great at dribbling, but somehow seems not in total control off the ball while still succeeding his dribbles, if that makes any sense. He has just very quick feet, was quite lethal in front of goal for a stretch of games about two years ago but he suffered a major injury and didn't come back the same player. The potential will always be there though, we still see flashes often enough.

Edit: just to add, he's a wing player, I think left wing most often but might be wrong.

3. Niko, I´m so sorry to rain on your parade. the player you´re inquiring about is a minor copy of Giannis Konstantellias and an absolute capital destruction from PAOK´s side. ever since the 20/21 season, Tissoudali has missed a total of 68 games with knee injuries. he has not finished a single season without being unavailable for duty. the knee problems have influenced his mobility to the point he´s only able to stand on a ball instead of kicking it. I´m sure your friends at Olympiakos will praise PAOK´s technical staff for the ´investment´.

4. best player in the league
Καποια απο αυτα εννοουσα οταν ελεγα οτι εχει φοβερα στοιχεια αλλα δεν τρελαινομαι. Πχ οτι ειναι ατομιστακος. Βεβαια πιστευω πως ο Λουτσε θα τον στρωσει, αλλιως δε θα ψηνονταν να ερθει
Το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει να πιάσει τα προ τραυματισμού του στάνταρ απόδοσης, αν ναι θα αποδειχτεί εξαιρετική κίνηση. Βέβαια και τα νούμερά του όταν επανήλθε είναι πάρα πολύ καλά, αλλά τα νούμερα καμιά φορά δεν λένε όλη την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ο αλκαθερ δηλαδή?

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ λέω να προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα, γιατί η δημιουργία αυτής της παράνοιας ειδικά από το τουίτερ αύριο μεθαύριο από ευφορία θα μετατραπεί σε αδικαιολόγητη δυσαρέσκεια.

Αν ο Τσάλοφ είναι ο εκλεκτός και είναι κοντά, τα οικονομικά δεδομένα της απόκτησής του αγγίζουν το ταβάνι σύμφωνα με το ιστορικό μας.

Δηλαδή, πιστεύετε ότι θα κινηθούμε και για άλλο φορ και μάλιστα ακόμη ακριβότερο;

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση Γιαννούλη, που απάντηση δεν έχω πάρει.

Θα πάρουμε παίκτη κατώτερης αξίας του Μπάμπα, που ουσιαστικά θα είναι και η ρεζέρβα του στο rotation, και θα του δώσουμε και μεγαλύτερο συμβόλαιο από του Γκανέζου; Γιατί ο Γιαννούλης ζητάει πάνω από μύριο και από το ρεπορτάζ των χανουμιών έχει βγει ότι του έχουν ήδη προσφέρει αρκετά πάνω από αυτό.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Μιλαμε αυτοι οι σαπιοκοιλιαδες του ΠΑΟΚ 24 ανεβασαν τωρα αρθρο και λενε του Τσιτουνταλι θα μπη στο συρταρι και οτι υπαρχει διαφορα 1 εκατομυριου με τον παιχτη μιλαμε οι ανθρωποι αυτοι δεν παιζοντε εχουν εξαφανιστη απο την ενημερωση ολοι μιλανε εντομεταξυ οτι ο Μαροκινος εχει συμφωνιση με το ΠΑΟΚ για 3 χρονια συμβολαιο και απολαβες 1,3 εκ το χρονο και η διαφορα με τη Γανδη ειναι μικρη και οτι η μεταγραφη θα τελειωση τωρα αυτοι στο ΠΑΟΚ24 τη ζορι τραβανε και ανεβαζουν ολο αρνητιλα και οτι δεν εχει κληση καμια μεταγραφη δεν το καταλαβενω μιλαμε για παραπληροφορηση
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θα ήμουν μαζί σου αν ο Μαροκινός δεν έπαιζε αριστερά τα περισσότερα ματς της καριέρας του.
Όσο για τον γιαννουλη συμφωνώ Θα είναι σούπερ έκπληξη αν έρθει .
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ κάνω πρόβλεψη, ότι θα έρθει ο Τσάλοφ κ ο Μειτε.
Δεν βλέπω να έρχεται το Μαροκινό άτι, αλλά άλλο άτι αριστερό εξτρεμ, στο τέλος Αυγούστου, πολύ καλύτερο.

Αυτές για φέτος, θα είναι οι 3 μεταγραφες μας.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μετά ακολουθεί και στοπερ - ηγέτης.

Σας τα είπε ο Ολλανδός ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν θέλω Γιαννούλη το ξανατονιζω. Χεστηκατε, θα μου πεις. Σωστά, αλλά Ε φόρουμ είναι ας πω κι εγώ κάτι
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Patricio_4 έγραψε:Η λίστα που θα δηλωθεί τώρα για ποιές φάσεις ισχύει?

Μόνο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, δηλαδή μόνο για Μπάνια Λούκα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”