Ένα μεγάλο ρώσικο θέλω.

Hayate έγραψε:Ήδη γράφτηκε επειδή ο Τσαλοφ δε μπορεί να μεταφερει τα χρήματα που θα παίρνει εκτός Ρωσίας,ότι θα πρέπει να συγκατοικήσει με κάποιον.Πιθανοι οι Θυμιανης και Τσιφτσης από ότι ακούγεται....Ελπίζω μόνο να μη χαλάσει γι'αυτό το λόγο η μεταγραφή,γιατί θα είναι κρίμα....
obanebane έγραψε:sn0u, που είναι τα μανιτάρια;.
Ένα μεγάλο ρώσικο θέλω.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν έχεις πουλήσει ποτέ ποδοσφαιριστη 30 εκατομμύρια όπως αυτοιLeonardo10 έγραψε:Αλλο Γάνδη αλλο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει απλά διαφορά υπάρχει τεράστια διαφορά…
Εννοείται ότι οι πιθανότητες είναι να μείνουν όλοι (και ο Σαμάτα), γιατί εκτός των άλλων, ο Ραζβάν θέλει σταθερό κορμό. Ούτε εμένα με χαλάει να μείνει ο Οτζόεφ για 1 ακόμη χρόνο. Αν φέρει ο Ιβάν και Μεϊτέ και Μίσιτς, μετά το φορ σήμερα, νομίζω ότι θα είμαστε φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα. Οι πινελιές που μετά μένουν, είναι ο Όττο να πάρει αριστερά τη θέση του Ράφα Σοάρες, και να αποκτήσουμε ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Ο Όττο, όποτε έπαιξε αριστερά ήταν καλύτερος. Τώρα ο Γιαννούλης, που τον ήθελα πολύ, τα νούμερα που ακούγονται είναι μεγάλα. Όμως, μπορεί να καλύψει ως λύση ανάγκης και τη θέση του αριστερού χαφ.theo-drama έγραψε:Μου αρέσει η προοπτική του 26χρονου Τσαλοφ, πάρα πολύ.
Τώρα για τον 31 χρονο Ταρικ, αν ήταν ελεύθερος οκ, αλλά είναι τα άνω των 2 μύρια, πολλά κ όπως είπαν κι άλλοι, δύσκολα να τον πουλήσεις με τα ίδια χρήματα του χρονου(σε περίπτωση, που δεν πιάσει).
Επίσης vs40
Θα μείνει κ ο Οζντοεφ φέτος, αφού έχει ακόμη συμβόλαιο έως το 2025,για να κάνει δίδυμο στη γλώσσα κ στο παιχνιδι, με τον Τσαλοφ.
Σιγά μην του πουν ότι δικαιούται και ένα γεύμα με αναψυκτικό από το βραστό στη Ναβαρίνου. Ποιος τα γράφεις αυτά;Hayate έγραψε:Ήδη γράφτηκε επειδή ο Τσαλοφ δε μπορεί να μεταφερει τα χρήματα που θα παίρνει εκτός Ρωσίας,ότι θα πρέπει να συγκατοικήσει με κάποιον.Πιθανοι οι Θυμιανης και Τσιφτσης από ότι ακούγεται....Ελπίζω μόνο να μη χαλάσει γι'αυτό το λόγο η μεταγραφή,γιατί θα είναι κρίμα....
το απόγευμα ήταν το ματς Ροστόφ - ΤΣΣΚΑ 0:0, το είδα σε ζωντανή αναμετάδοση. Ο Τσαλόφ έπαιξε 80 λεπτα, ήταν μέτριος, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό, όσο το γεγονός ότι, απο το 71΄ περίπου έπιανε τον οπίσθιο μηριαίο, δεν πατούσε καλά κι έκανε νόημα στον πάγκο για αλλαγή. Και την στιγμή που έβγαινε πάλι έπιανε το σημείο. Ελπίζω να μην έχει πάθει θλάσηdanirifle έγραψε:ρε παίδες το τελευταίο παιχνίδι του τσαλόφ πότε ήταν?
dark knight ξηγήσου
που γράφτηκε αυτό; Είναι τελείως αστείο. Νοικιάζει βίλλα η ομάδα και μένει ο παίκτης. Ή μένει στο ΜακΠαλ αν δεν έχει οικογένεια και δεν έχει πρόβλημα μ΄αυτό.Hayate έγραψε:Ήδη γράφτηκε επειδή ο Τσαλοφ δε μπορεί να μεταφερει τα χρήματα που θα παίρνει εκτός Ρωσίας,ότι θα πρέπει να συγκατοικήσει με κάποιον.Πιθανοι οι Θυμιανης και Τσιφτσης από ότι ακούγεται....Ελπίζω μόνο να μη χαλάσει γι'αυτό το λόγο η μεταγραφή,γιατί θα είναι κρίμα....