εχεις δικιο πουλαω και ενα αρνακιDimisK έγραψε:Άσχετο εδώ μέσα;ContrerasPablo έγραψε:κατι ασχετο αν παιζει κανεις counter να μου πει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι να 'ναι!!!!!
- ContrerasPablo
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Bάλτο στο ψυγείο να το φάει ο ηλεκτρολόγος μόλις γυρίσει από τη δουλειά.
Αν και πιστεύω ότι πάλι κάτω από κανένα λαμπατέρ θα είναι πάλι και θα κοιμάται....
Αν και πιστεύω ότι πάλι κάτω από κανένα λαμπατέρ θα είναι πάλι και θα κοιμάται....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Παρ 16 Οκτ 2009, 15:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- dreamwarrior
Το αρνάκι εάν είναι μαγειρεμένο αλά γιαουρτλού με βλέπω υδραυλικό σε κέντρο WC μεγέθους ποδοσφαιρικού γηπέδου!!!!!!
- dreamwarrior
Ναι ε;;;;
Λοιπόν θα πω τον πρόεδρο να προμηθευτεί στο μαγαζί Αριάνι (το επωνομαζόμενο Ταν) και θα το πιεις μονορούφι παγωμένο οκ;;;;
Μετά αν δεν τρέχεις περισσότερο από το ρεύμα και την σκέψη εμένα να με χαιρετήσεις!!!!!!!
Λοιπόν θα πω τον πρόεδρο να προμηθευτεί στο μαγαζί Αριάνι (το επωνομαζόμενο Ταν) και θα το πιεις μονορούφι παγωμένο οκ;;;;
Μετά αν δεν τρέχεις περισσότερο από το ρεύμα και την σκέψη εμένα να με χαιρετήσεις!!!!!!!
Εγώ παίζω κάουντερ...ContrerasPablo έγραψε:εχεις δικιο πουλαω και ενα αρνακιDimisK έγραψε:Άσχετο εδώ μέσα;ContrerasPablo έγραψε:κατι ασχετο αν παιζει κανεις counter να μου πει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
gate4mitsos
- DimisK
- Επικοινωνία:
Προλαβαίνει να το προμηθευτεί μέχρι απόψε το βράδυ;dreamwarrior έγραψε:Ναι ε;;;;
Και σε προειδοποιώ: Έχω να φάω...από το πρωί. Και μέχρι το βράδυ, δεν θα φάω! Μην λες μετά...ότι μου άνοιξε η όρεξη επειδή σε είδα.
- ContrerasPablo
-
blackterror4
Γενικη επιστρατευση ολοι οι οτινανιστες
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
-
blackterror4
ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΩΝ
Τα ξημερωματα της 18 Οκτωμβριου εχθρικες ξενες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ δυναμεις προεβησαν σε παραβιαση του εθνικου ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ εναεριου χωρου,με αποτελεσματα να δημιουργηθει γενικη στρατιωτικην συραξις.Σε ολιγην ωρα θα ακουλουθησουν αι δηλωσεις του πρωθυπουργου μας.
ΛΑΕ του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ βρισκομαστε προ πυλον της εναρξεως ενος ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ πολεμου,σε καλουμε να συστρατευτεις και με αρχηγο το λεονταρακι μας να οδηγησουμε τις στραταιες των ΠΑΤΣΟΥΚΑΣ στην νικη εναντιον του εχθρου που οπως επληροφορηθηκαμεν επρομηθευτει τα οπλα τελευταιας τεχνολογιας οπως (ρoυκετες φασολαδαςM132,μπαζουγκας αγγουριωνΤ546 και τα εναερια βληματα μπροκολουΤ121)
Υ.Γ Ηδη αποκρουσαμε τις ξενες εναεριες επιθεσεις επιτυχως με ντοματες και αβοκαδο που μας εβομβαρδισαν αλλα η αεραμυνα μας σταθηκε στο υψος της.
Καλειτε ο στραταρχης γατομητσος και επιτελαρχης του 8ου σωματος πυροβολικου ο ΔΟΝ ΔΑ ΠΙΠΑ,να εποικηνωνησουν με το Γενικο Επιτελειο ΟΤΙΝΑΝΑΙ Στρατου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Τα ξημερωματα της 18 Οκτωμβριου εχθρικες ξενες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ δυναμεις προεβησαν σε παραβιαση του εθνικου ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ εναεριου χωρου,με αποτελεσματα να δημιουργηθει γενικη στρατιωτικην συραξις.Σε ολιγην ωρα θα ακουλουθησουν αι δηλωσεις του πρωθυπουργου μας.
ΛΑΕ του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ βρισκομαστε προ πυλον της εναρξεως ενος ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ πολεμου,σε καλουμε να συστρατευτεις και με αρχηγο το λεονταρακι μας να οδηγησουμε τις στραταιες των ΠΑΤΣΟΥΚΑΣ στην νικη εναντιον του εχθρου που οπως επληροφορηθηκαμεν επρομηθευτει τα οπλα τελευταιας τεχνολογιας οπως (ρoυκετες φασολαδαςM132,μπαζουγκας αγγουριωνΤ546 και τα εναερια βληματα μπροκολουΤ121)
Υ.Γ Ηδη αποκρουσαμε τις ξενες εναεριες επιθεσεις επιτυχως με ντοματες και αβοκαδο που μας εβομβαρδισαν αλλα η αεραμυνα μας σταθηκε στο υψος της.
Καλειτε ο στραταρχης γατομητσος και επιτελαρχης του 8ου σωματος πυροβολικου ο ΔΟΝ ΔΑ ΠΙΠΑ,να εποικηνωνησουν με το Γενικο Επιτελειο ΟΤΙΝΑΝΑΙ Στρατου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εγώ κυριακάτικα ούτε πόλεμο κάνω, ούτε τίποτα. Η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης και μόνο που διάβασα τα παραπάνω...κουράστηκα. Από αύριο, βλέπουμε...
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
αυτη ειναι η γνωστη τακτικη των απανταχου κυβερνησεων και της εξουσιας:
ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ?
μην παρασυρεστε αδερφια...αυτοι οι εγκαθετοι υπουργοι εχουν παρασυρει τον πρωθυπουργο μας σε νεα ερωτικα παιχνιδια με νεαρα πρακτορα απο τας θεσσαλιας, για να κανουν πραξικοπημα!!
πρωθυπουργε βγες στο λαο σου και κανε διαγγελμα!!
ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ?
μην παρασυρεστε αδερφια...αυτοι οι εγκαθετοι υπουργοι εχουν παρασυρει τον πρωθυπουργο μας σε νεα ερωτικα παιχνιδια με νεαρα πρακτορα απο τας θεσσαλιας, για να κανουν πραξικοπημα!!
πρωθυπουργε βγες στο λαο σου και κανε διαγγελμα!!
- ContrerasPablo