Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Σε ποιο Σαββατοκύριακο δεν λένε ομως
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα η υπόθεση φορ γίνει σύντομα και ΔΕΝ καθυστερήσει μέχρι μια καλή νίκη επί της Μπάνια την Τετάρτη, θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα
καλά αυτοί οι χάρτινοι γιατί κάνουν έτσι για τον τραυματία - (νοσοκομείο όπως είπε κάποιος στο φόρουμ πολύ πετυχημένα, δεν θυμάμαι ποιος ας με συγχωρέσει ) - που πήραν ? από το Νοέμβριο συνεχώς τραυματίας είναι και όλα όλα 19 παιχνίδια έκανε όλη τη σεζόν με 850 λεπτά συμμετοχή... μάλιστα στο τρανσφερμαρκτ ακόμη τραυματία τον δίνουν χαχαχχαχ ...μην τυχόν τον κόψουν στα ιατρικά και μας στερήσουν αυτό το ανεπανάληπτο παλτό ...και αν τον έχουν για αντικαταστάτη Πινεδα είναι να τους κλαιν οι ρέγγες
Άντε ρε Ιβαναρε , ανέλαβε πάλι εσύ να καθαρίσεις , γιατί εδώ μάλλον κάτι μπερδεμένα (που έλεγε και ο Αναστασιαδης ) έχεις αφήσει να ασχολούνται
Άντε ρε Ιβαναρε , ανέλαβε πάλι εσύ να καθαρίσεις , γιατί εδώ μάλλον κάτι μπερδεμένα (που έλεγε και ο Αναστασιαδης ) έχεις αφήσει να ασχολούνται
- Μπαρκαρούτσος
maceio, πού κολλάει αυτό με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ;
5 σειρές για αεχ και 1 για ΠΑΟΚ, είναι off-topic post.
5 σειρές για αεχ και 1 για ΠΑΟΚ, είναι off-topic post.
Αρχισα πλέον να το παίρνω απόφαση ότι άλλες μεταγραφές δεν θα κάνουμε προς το παρόν και θα πάμε όπως είμαστε στα παιχνίδια....Ισως τον Αύγουστο να γίνουν κάποιες κινήσεις ανάλογα με την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίζουμε και με ενδεχόμενες πωλήσεις...
Τα πράγματα είναι απλά. Περνώντας τη Μπόρατς εξασφαλίζει η ομάδα το Conference League και με τον επόμενο γύρο το Europa. Ανάλογα με τα έσοδα θα κινηθούμε. Λογικό και τίμιο.
Λογικό να κατεβαίνεις με ρόστερ με 2 επιθετικούς και την τρύπα στο κέντρο. Και ας βράζει ο προπονητής....
Λογικό λοιπόν.
Τέλη Αυγούστου- Αρχές Σεπτεμβρίου. περίπου 42+ ημέρες μέχρι τότε.
Λογικό λοιπόν.
- pagotatzis
Για να παίξουν και να βοηθήσουν στα πλέι οφ ΤσουΛου θα πρέπει τις επόμενες
το πολλή 10 μέρες να έχουν έρθει Φορ /Χαφ !!!!!
Οποίος είδε της ομάδες που περιμένουν στην επόμενη φάση καταλαβαίνει ότι
και πάλι αργήσαμε !!!!
Δεν νομίζω να βρούμε παίχτη που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα στην επόμενη φάση σκεπτόμενος πάντα
και την συνήθεια του Λουτσε να μην τους βάζει κατευθείαν !
Εύχομαι όλοι να είναι υγειής και να μας τύχει μια εκ των Λουντογκορετς/Γιαγκελονια
το πολλή 10 μέρες να έχουν έρθει Φορ /Χαφ !!!!!
Οποίος είδε της ομάδες που περιμένουν στην επόμενη φάση καταλαβαίνει ότι
και πάλι αργήσαμε !!!!
Δεν νομίζω να βρούμε παίχτη που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα στην επόμενη φάση σκεπτόμενος πάντα
και την συνήθεια του Λουτσε να μην τους βάζει κατευθείαν !
Εύχομαι όλοι να είναι υγειής και να μας τύχει μια εκ των Λουντογκορετς/Γιαγκελονια
Kαπου λένε πως αναφέρθηκε ο Γιοβιτσ για ΠΑΟΚ;
Μην μου το κάνετε αυτό ρε μάγκες... Μη παίζετε με την καψούρα έτσι...
Μην μου το κάνετε αυτό ρε μάγκες... Μη παίζετε με την καψούρα έτσι...
Δεν είναι θέμα συνήθειας του προπονητή. Το λογικό είναι. Μόνο κάτι σκορποχώρια κάνουν μεταγραφή τη Δευτέρα και βάζουν τους παίκτες τη Τρίτη να παίξουν χωρίς να ξέρουν καν τα ονόματα των συμπαικτών τους.
Οποιοσδήποτε και να αποκτηθεί μετά τις 30 Ιουλίου, αποκλείεται να παίξει στον 3ο προκριματικό. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι.
Οποιοσδήποτε και να αποκτηθεί μετά τις 30 Ιουλίου, αποκλείεται να παίξει στον 3ο προκριματικό. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι.
Ααα βραζει ο προπονητης; ΣτανταρAeon έγραψε:Λογικό να κατεβαίνεις με ρόστερ με 2 επιθετικούς και την τρύπα στο κέντρο. Και ας βράζει ο προπονητής....
Λογικό λοιπόν.
- pagotatzis
Black συμφωνώ εκ μέρους
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Το θέμα είναι να μην πάρουν κάποιον για να ησυχάσουν τον κόσμο !
Δεν επιτρέπεται άλλο λάθος στιλ Σαματά
Αν δεν θελουν λαθος στιλ Σαματα τοτε δινεις 3εκ για Τσαλοφ και τελειωνει γρηγορα η υποθεση.Ή δινεις παρομοια λεφτα και συμβολαιο σε αντιστοιχο παικτη.Ολα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια.pagotatzis έγραψε:Black συμφωνώ εκ μέρους
pagotatzis
Συμφωνώ πως πρέπει να πάρουν σοβαρούς παίκτες αλλά διαφωνώ πως οι λάθος επιλογές έγιναν για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από τη δική τους ανικανότητα. Δεν έφταιγε κανείς που διάλεξαν τον Σαμάττα. Επιλογή τους ήταν.
Ο κόσμος τουλάχιστον φέτος, είναι σπαθί απέναντι στην ομάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να σπάσουμε και το φράγμα των 20.000 διαρκείας.
Ο κόσμος δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Πλήρωσε (όπως έπρεπε) και τώρα περιμένει να χτιστεί η ομάδα που θα μπει επιτέλους στο Ch.L.
Αν το καταφέρουν αυτό περνώντας 1-2 ακόμα και 3 προκριματικούς χωρίς μεταγραφές, τότε μαγκιά τους.
Συμφωνώ πως πρέπει να πάρουν σοβαρούς παίκτες αλλά διαφωνώ πως οι λάθος επιλογές έγιναν για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από τη δική τους ανικανότητα. Δεν έφταιγε κανείς που διάλεξαν τον Σαμάττα. Επιλογή τους ήταν.
Ο κόσμος τουλάχιστον φέτος, είναι σπαθί απέναντι στην ομάδα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να σπάσουμε και το φράγμα των 20.000 διαρκείας.
Ο κόσμος δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Πλήρωσε (όπως έπρεπε) και τώρα περιμένει να χτιστεί η ομάδα που θα μπει επιτέλους στο Ch.L.
Αν το καταφέρουν αυτό περνώντας 1-2 ακόμα και 3 προκριματικούς χωρίς μεταγραφές, τότε μαγκιά τους.