μου έκανε έκπληξη το γεγονός ότι δεν δήλωσε καν τον τσαούση , δεν ήξερα ότι τον έχει ξεγραμμένο .Νομίζω είχε ακόμη μια θέση κενή για έλληνα στη δήλωση (δηλώσαμε 7 αντί 8 )joshua έγραψε:Aν φοβομαστε να δωσουμε και τον Ραφα ενω υπαρχουν Μπαμπα,Σαστρε,Οτο και 2-3 ακομα που μπορουν να παιξουν τη θεση...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Dimitris_L4
Ερχεται το δημοσιευμα :" Η προσοχη ολων στραμενη στο ματς με την Μπανια..μεταγραφες απο Πεμπτη..."
Να ξεκαθαρίσουμε λίγο ότι και οι υπόλοιποι τις Σουπερλιγκας ψάχνουν σε παρόμοιες θέσεις παίχτες και δίνουν πιο εύκολα τα λεφτά σε συμβολαια αλλά και σε ομάδες.
Το ότι εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ είναι γιατί κάθε καλοκαίρι μας πιάνει τρέλα!
Αλλά φέτος αποδεικνύεται ότι κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να τις δουλεύουμε εμείς να υπάρχουν σφήνες από άλλους είτε για να μας την χαλάσουν είτε για να κάνουν Ντιλ αυτοί πιο εύκολα.
Σε αυτό το σημείο η ΠΑΕ χρησιμοποιεί και τους ρεπόρτερ ώστε να υπάρχουν στεγανά.
Στο τέλος η ομάδα θα πάρει αυτούς που θέλει κι όσοι δεν έρθουν αυτοί θα είναι χαμένοι!
Και για να είμαι ον τοπικ, θυμήθηκα ότι από την Λειψία φλερταραμε και με άλλον παίχτη παλιότερα!
Τώρα τους περισσεύει...
Το ότι εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ είναι γιατί κάθε καλοκαίρι μας πιάνει τρέλα!
Αλλά φέτος αποδεικνύεται ότι κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να τις δουλεύουμε εμείς να υπάρχουν σφήνες από άλλους είτε για να μας την χαλάσουν είτε για να κάνουν Ντιλ αυτοί πιο εύκολα.
Σε αυτό το σημείο η ΠΑΕ χρησιμοποιεί και τους ρεπόρτερ ώστε να υπάρχουν στεγανά.
Στο τέλος η ομάδα θα πάρει αυτούς που θέλει κι όσοι δεν έρθουν αυτοί θα είναι χαμένοι!
Και για να είμαι ον τοπικ, θυμήθηκα ότι από την Λειψία φλερταραμε και με άλλον παίχτη παλιότερα!
Τώρα τους περισσεύει...
-
Κλλλαμενους όπως θα λεγε ο Αγγελακαςkataramenos5 έγραψε:Δε θελουμε κλαμενους στη γιορτη μαςΜπαρκαρούτσος έγραψε:CR7 για ΠΑΟΚ.
Καλά μπάνια μάγκες. Άλλη μια φορά το ίδιο μοτίβο.
Έρχεται, σκάει, βόμβα, κοντά σε συμφωνία, άμεση απάντηση, υπάρχει κινητικότητα και μόλις σκάει Σάββατο το απόλυτο τίποτα.
Άαααντε πάλι από Δευτέρα.
Έρχεται, σκάει, βόμβα, κοντά σε συμφωνία, άμεση απάντηση, υπάρχει κινητικότητα και μόλις σκάει Σάββατο το απόλυτο τίποτα.
Άαααντε πάλι από Δευτέρα.
-
Πάντως τα ονόματα που έχουν βγει μέχρι τώρα, εμένα προσωπικά με καλύπτουν ( πλην του Ντεσερς και του Μπρειθγουειτ-για άλλους λόγους).
Οποιοσδήποτε από αυτούς θα είναι μεγάλη αναβάθμιση, χωρίς βέβαια να είναι ποτέ κάτι σίγουρο.
Άρα ας τελειώνουν την πιο εφικτή περίπτωση γρήγορα γιατί έχουμε αγώνες.
Οποιοσδήποτε από αυτούς θα είναι μεγάλη αναβάθμιση, χωρίς βέβαια να είναι ποτέ κάτι σίγουρο.
Άρα ας τελειώνουν την πιο εφικτή περίπτωση γρήγορα γιατί έχουμε αγώνες.
Καλημέρα σε όλους.
Duncan της φιορεντινα για χαφ
Lucas boye για εξτρεμ και φορ
Τσαλοφ για φορ
Νομίζω είναι η ιδανική τριάδα
Τώρα αν πάμε και για στόπερ και για αριστερό μπακ όπως έγραψε ο Ολλανδός νομίζω ιδανικές λύσεις είναι ο Γιαννούλης και ο χατζηδιακος για να μην έχουμε πρόβλημα με την ευρωπαϊκή λίστα
Duncan της φιορεντινα για χαφ
Lucas boye για εξτρεμ και φορ
Τσαλοφ για φορ
Νομίζω είναι η ιδανική τριάδα
Τώρα αν πάμε και για στόπερ και για αριστερό μπακ όπως έγραψε ο Ολλανδός νομίζω ιδανικές λύσεις είναι ο Γιαννούλης και ο χατζηδιακος για να μην έχουμε πρόβλημα με την ευρωπαϊκή λίστα
-
To γύρισε. Τζάμπα φόρεσα κράνος για την μπόμπα. Πάντως ακούγονται καλά ονόματα και αυτό είναι θετικό. Ο καλός πατερουλης Ιβαν θα το πατήσει το κουμπί θέλω να πιστεύω.Mīngus έγραψε:Ο άλλος που στις 9 θα έβγαζε το όνομα, τον πήρε ο ύπνος;
Μην γκρινιάζεις και ΘΑ σου παρω γλυφιντζουρι. Καπως ετσι μου φαίνεται η υπόθεση Τσαλοφ.
Κλειστε Μεϊτε ή καποιον καλυτερο του χτες.
Μεχρι το βραδυ αντε αυριο το πολυ ερχεται και το κλασικο "Παγωνουν τα θεματα μεταγραφων στον ΠΑΟΚ, ολοι στρεφουν τα βλέμματα τους στο πρωτο ευρωπαϊκό παιχνιδι"
Κλειστε Μεϊτε ή καποιον καλυτερο του χτες.
Μεχρι το βραδυ αντε αυριο το πολυ ερχεται και το κλασικο "Παγωνουν τα θεματα μεταγραφων στον ΠΑΟΚ, ολοι στρεφουν τα βλέμματα τους στο πρωτο ευρωπαϊκό παιχνιδι"
-
Προφανώς τα βλέμματα πρέπει να είναι στον αγώνα...Εμείς εδώ δεν γκρινιάζουμε,ούτε ανησυχούμε.Κλαιμε σαν μικρά παιδάκια...
πιο γελοια δικαιολογια απο οτι τωρα εχουμε τα ματς και γιαυτο παγωνουν τα μεταγραφικα δεν υπαρχει
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αυτά τα γράφουν οι δημοσιογράφοι. Καμιά ΠΑΕ δεν λέει κάτι τέτοιο.