Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nunies4 »

Stelios Bagios έγραψε:Με βάση τα τωρινά δημοσιεύματα, το εβδομαδιαίο ειδύλλιο ΟΣΦΠ - Braithwaite μοιάζει λίγο με μοχλό πίεσης του ΟΣΦΠ στον El Kaabi και του Braithwaite σε μας.
Δε λέω ότι είναι, απλά ότι μοιάζει. Στο κάτω κάτω δε θα μου έκανε εντύπωση ακόμα και να μην έχουμε ασχοληθεί καθόλου με τον παίχτη.

Να πω την αλήθεια όμως θα τον ήθελα τον Braithwaite μόνο και μόνο για να βγει αληθινή η προ οκταετίας προφητεία του Πόρκυ!
Ίσα ίσα που η όλη η ιστορία με τον Μπρειθγουειτ και την πιθανή μη μετεγγραφή του τελικά στον γαύρο, δείχνει πόσο λάθος είχαν αξιολογήσει στην ομάδα τις προτεραιότητες του παίκτη και πόσο κρίμα σπαταλήθηκε πολύτιμος χρόνος
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Μπορεί. Επίσης δεν αποκλείεται και να χάσαμε πολύτιμο χρόνο και τα εβδομαδιαία δημοσιεύματα να ήταν μοχλός πίεσης.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Frans van Rooij έγραψε:Κάποια Updates από τη δική μου πλευρά.
1) Ο Τσαλόφ είναι όντως ο Ν1 στόχος στην επίθεση αυτή τη στιγμή. Λένε ότι είναι κοντά.
2) Κανένα νεότερο από τον Μεϊτέ, εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του.
3) Η ομάδα κινείται εντατικά για την απόκτηση στόπερ-ηγέτη.
4) Δεδομένη η απόκτηση πρωτοκλασάτου αριστερού εξτρέμ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
5) Θα κινηθούμε σίγουρα για αριστερό μπακ, ίσως πάμε και για δεξί μπακ.

Συνοπτικά πάμε για 5+1 προσθήκες. Φορ, χαφ, στόπερ, εξτρέμ, αριστερό μπακ και ίσως δεξί μπακ.
Μπαίνω μετά από ώρες να διαβάσω κανένα νέο, πρώτη είδηση κοντά σε Κοτάρσκι η Τζένοα.
Λέω πάει ο ύπνος για απόψε. Διαβάζω μετά το σχόλιο σου Frans van Rooij, κάπως ηρεμώ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Διαβάζω για τις μεταγραφές του ποκ και τις επικοινωνιακές ήττες...και από την άλλη σκέφτομαι...πως τους γ@μησες έτσι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...τις 3 ταναπουδες της Αθήνας και την κίτρινη (άλλοτε κόκκινη) υπηρέτρια της Παπαναστασίου...Ας πάρουν όποιον γουστάρει η ψυχούλα τους...εγώ είμαι γεμάτος... περήφανος για αυτό που έζησα...την παιδική μου ονείρωξη έστω και στα 47...να γ@μαω το ποκ και να κάνω τον γύρω του θριάμβου μέσα στην σκουλικοφωλια...και τσουλου θα παίξω και θα σκάσουμε 5000 πετσια μέσα στο Μπερναμπέου να πουλήσουμε τρέλα...και να έρθει και ο mbape στην Τούμπα...να πάει στο κόρνερ και να βιώνει τα βιώματα του Μαραντόνα και όλη η τούμπα να είναι στο πόδι και να τρίζουν τα τσιμέντα... γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά...

ΆΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΆΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Τα πράγματα σε όλοι αυτή την συζήτηση περί αρδ, τουιτεραδων, κτλ δεν είναι τόσο σύνθετα. Οι πλευρές από τις οποίες μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες για μεταγραφικά ζητήματα είναι δύο, η μία είναι μέσα από τις ομάδες και η δεύτερη είναι από την πλευρά των ποδοσφαιριστών (μέσω των εκπροσώπων τους)

Αυτό δημιουργεί δύο δρόμους ως προς το μεταγραφικό ρεπορτάζ, αν θες να αντλήσεις πληροφορίες μέσα από την ομάδα τότε ουσιαστικά θα λειτουργείς ως παπαγαλάκι με την έννοια ότι για να σου δώσει η ομάδα τις πληροφορίες θα σου βάλει και τους όρους της ως προς το τι και πότε μπορείς να αποκαλύψεις, είναι λογικό ότι αν κάποιος δεν σεβαστεί αυτούς τους όρους θα αποκόπτεται. Αυτόν τον δρόμο των ακολουθούν όλοι όσοι βιοπορίζονται από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ γι'αυτό και βλέπουμε να βγάζουν ταυτόχρονα την ίδια πληροφορία όλοι μαζί.

Από την άλλη πλευρά αν θες να παίρνεις τις πληροφορίες μέσα από ατζέντηδες τότε είναι επόμενο η ΠΑΕ να σε έχει στην απ'έξω ως προς το υπόλοιπο ασπρόμαυροι ρεπορτάζ. Αυτό τον δρόμο επιλέγουν είτε insiders στα social media είτε δημοσιογραφεί που δεν ενδιαφέρονται να τα έχουν καλά με την ομάδα γιατί δεν είναι ρεπόρτερ της, όπως πχ ο Οικονομίδης, ο Διαμαντόπουλος, κτλ

Τώρα στο ερώτημα αν πρέπει να εμπιστευόμαστε αυτούς που έχουν πληροφόρηση από τις ομάδες ή από τους ατζέντηδες δεν υπάρχει σωστή απάντηση. Ουσιαστικά οι πληροφορίες και από τις δύο πλευρές μπορεί να είναι εσφαλμένες και να έχουν σαν στόχο απλά την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης αυτού που δίνει την πληροφορία.

Οι ομάδες δηλαδή μπορεί να δώσουν ψευδή είδηση για να δημιουργήσουν πίεση σε κάποιον παίκτη, να αποκρύπτουν σκόπιμα διαπραγματεύσεις όταν δεν θέλουν να διαρρεύσουν, κτλ. Το ίδιο και οι ατζέντηδες μπορεί να δώσουν ψευδείς πληροφορίες για να αυξήσουν την τιμή του παίκτη τους, να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το όνομα του κτλ.

Οπότε μην τρελαινεστε και απολαύστε τις φήμες, έτσι κι αλλιώς μέχρι να ανακοινωθεί κάποιος επίσημα από την ΠΑΕ τίποτα δεν είναι οριστικό
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Τισουντάλι λέει ο τουιτερας…
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Martial
Livaja ή Chalov
Meite

Στο τσακιρ κέφι δανεικός Mitrovic γιατί του έλειψαν τα βαλκάνια και είναι φίλος με τον Αντρίγια.

Φεύγει Kotarski έρχεται Ochoa.

Αν κάτι από αυτά βγει ανοίγω twitter να ρίχνω παπάδες.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Και ο Σουντουλιδης στο Χ ανέβασε φωτό του Τισσουνταλι

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

proedros έγραψε:Τισουντάλι λέει ο τουιτερας…
Λέει ότι δεν είναι αυτή η βόμβα που είχε ανεβάσει

Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο kyri ανέβασε ένα ποστ που είχε κάνει για ενδιαφέρον ΠΑΟΚ χάρτινης για Τισουνταλι, υπονοώντας ότι αυτός είναι ο παίκτης που είμαστε κοντά.

Αν όντως είναι αυτός απλά απογοήτευση. Ο παίκτης προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό αν δεν κάνω λάθος. Επίσης είναι 31 και φορ έπαιζε νομίζω σχεδόν πάντα δίπλα σε άλλον. Ως εξτρεμ ήταν σούπερ κάποτε αλλά στα 31 δεν ξέρω εάν διαθέτει ακόμη την απαραίτητη ταχύτητα και έκρηξη. Παρ όλα αυτά έχει τρομερή τεχνική.Απλά περίμενα κάτι καλύτερο, όπως ο Πακο Αλκαθερ.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Τραυματισμό σοβαρό είχε προπερσι.

Πέρυσι έκανε γεμάτη χρονιά με 21 γκολ και 12 ασσιστ.

Αυτός λέει ότι δεν είναι η βόμβα που είπε πιο πριν

Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

paokkerkir έγραψε:Martial
Livaja ή Chalov
Meite

Στο τσακιρ κέφι δανεικός Mitrovic γιατί του έλειψαν τα βαλκάνια και είναι φίλος με τον Αντρίγια.

Φεύγει Kotarski έρχεται Ochoa.

Αν κάτι από αυτά βγει ανοίγω twitter να ρίχνω παπάδες.
Μαντεψιες είναι αυτές φίλε ή πληροφορίες; Απορώ πως αναφέρουμε ονόματα όπως του Μαρσιαλ και του Μιτροβιτς.
Μακάρι δηλαδή αλλά νομίζω ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα ερχόταν σε τέτοια ηλικία και με τέτοιο κασε
Άβαταρ μέλους
lakifirm

Δημοσίευση από lakifirm »

andré silva από Γερμανό στο Χ πριν από μία ώρα.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Για να μην λέμε ότι θέλουμε ο Τισουντάλι πριν τον τραυματισμό του δεν θα υπήρχε σκέψη να έρθει εδώ....Τον θυμάμαι πιο εξτρέμ πέρυσι όμως μετά τον τραυματισμό του έκανε τρομερή χρονιά σαν φορ.... Μαροκινός και κακός παίχτης δεν νομίζω να είναι....Φερτον πακέτο με Τσάλοφ να τελειώνουμε....
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

lakifirm έγραψε:andré silva από Γερμανό στο Χ πριν από μία ώρα.
Μικρος λογαριασμος π λεει οτι ο ΠΑΟΚ σκεφτεται για δανεισμο με οψιον αγοράς κ οτι στον παικτη αρεσει η Ελλαδα καθως κανει διακοπες τακτικα σε αυτη

Εμεις για μπαλα τον θελουμε τον επιθετικο ρε συ γερμανε π το εγραψες αυτο, οχι για τουρισμο
:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Σάβ 20 Ιούλ 2024, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”