Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Πάμε πάλι για το ματς με την Μπριζ. Στο πρώτο ματς υπήρχαν οι προϋποθέσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, για επίτευξη φάσεων.

Στο δεύτερο ματς ήταν σχεδόν ΟΛΟΙ άρρωστοι. Δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Ο Μειτε στο ημίχρονο έκανε εμετό, ο Ντελιας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και σερνόταν. Όλη η ομάδα σερνόταν, δεν είχε γίνει ούτε μια κανονική προπόνηση.

Κάθε μέρα έβγαινε και από ένας άρρωστος με αποκορύφωμα δύο μέρες πριν το δεύτερο παιχνίδι.

Φυσικά και δεν ήμασταν στο επίπεδο της Μπριζ, αλλά σόρρυ κιόλας η εικόνα του δεύτερου παιχνιδιού δεν είναι αντάξια της διαφοράς των δύο ομάδων.

Αλήθεια γιατί δεν παίρνουμε ως παράδειγμα τα δύο ματς με την Άιντραχτ?

Η ομάδα για να ΑΛΛΑΞΕΙ επίπεδο θέλει ένα ΒΑΣΙΚΟ αριστερό εξτρέμ (που να παίζει και φορ), ένα ΒΑΣΙΚΟ φορ, έναν Αντι-Μειτε, ίδιας ή και καλύτερης ποιότητας, ένα αριστερό Μπακ καλύτερο του φοβικού Ράφα και έναν αντί Εκονγκ.

Δεν γίνεται μια ομάδα να αλλάζει όλο το ρόστερ της από τη μια στιγμή στην άλλη, επειδή μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερη διοργάνωση.

Η αλλαγή επιπέδου μιας ομάδας δεν επιτυγχάνεται μέσα σε ένα χρόνο, αλλά σε ΒΑΘΟΣ χρόνου

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Παρ 19 Ιούλ 2024, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Αυτο με την μεταπωλητικη αξια δεν ειναι παντα κανονας. Δε γινεται να παιρνεις μονο παικτες με μεταπωλητικη αξια, ο Ταισον ειναι το παραδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Με έχει κουράσει απίστευτα το ότι τα 2 παιχνίδια με την Μπριζ έχουν γίνει σημείο αναφοράς.
Κι εμείς κερδίσαμε 2 φορές την Άιντραχτ. Στο παρελθόν έχουμε κερδίσει ακόμη μεγαλύτερα μεγέθη κι έχουμε υπάρξει πολύ καλύτεροι από ομάδες μεγαθήρια. Ε και;

Ο προπονητής μίλησε για 3-4 στοχευμένες κινήσεις. Προφανώς ούτε αυτές έγιναν.
Προφανώς, για κάποιον ή για πολλούς λόγους έχουμε καθυστερήσει.
Και προφανώς δε γνωρίζουμε ούτε το ποιόν αυτών που θα έρθουν, ούτε το πότε.

Τώρα το να πιανόμαστε από την Μπριζ, που εν συνεχεία αποκλείστηκε από τη Φιορεντίνα που με το γαύρο δε βλεπόταν και να γράφουμε σεντόνια προβληματισμού, δε μου λέει τίποτα.

Αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια τα οικονομικά δεδομένα μας είναι πολύ κάτω του μέσου όρου των ομάδων του CL.
Δε θα αλλάξει αυτό τώρα που υπάρχει η προοπτική του.
Γιατί πολύ απλά είναι αδύνατο.
Όσοι το ονειρεύονται ή το απαιτούν ζουν σε πλάνη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Psaras έγραψε:Τωρα μεταξυ μας, ενδομυχα εσφιξα την γροθια οταν διαβασα οτι ο Δανος παει στον γαυρο. Μπορει να βγαλει ματια, αλλα για 33χρονο αυτα τα λεφτα, χωρις μεταπωλητικη αξια, διετες συμβολαιο και βασικο (40 παιχνιδια μινιμουμ με μεσο ορο 60/65λεπτα ανα παιχνιδι) δεν θα εδινα. Δεν βρισκω τον λογο να εχει κινητρο ενας τετοιος παικτης για να δωσει το μαξιμουμ. Ο Ταισον ειχε πολλα προσωπικα κινητρα, αλλα σε καθε Ταισον υπαρχει και ενας Βερνμπλουμ και ενας Μπερμπατοφ κ.ο.κ.
Τα λες γιατί ζηλεύεις που οι άλλοι παίρνουν παικταράδες και εμείς αποτύχαμε !!!!!!!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η σκέψη σωστή , η υλοποίηση της όμως είναι εφικτή ?

Αν ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ αυτό το μονοπάτι πόσα χρήματα απαιτούνται?

Υπάρχουν αυτά τα χρήματα? Ας πούμε ότι υπάρχουν , τι θα γίνει με το ffp αν η ομάδα δεν καταφέρει τελικά να μπει ομίλους τσ λ?

Δεν νομίζω ότι είμαστε σε θέση να αναβαθμίσουμε ολικά το ρόστερ μας, για αυτό μίλησαν για μετρημένες προσθήκες .

Η ομάδα δείχνει να ακολουθεί την στρατηγική του ένα βήμα τη φορά.

Μόνο όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Σαββίδη μπορούν να μας πουν αν διαθέτει χαρακτήρα all in ή είναι συντηρητικός και μετρημένος.

Εφόσον πάμε όπως έχουν πει, με την περσινή ομάδα και μερικές πινελιές αν καταφέρουμε να μπούμε ομίλους αγωνιστικά δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, μπορεί να αρπάζουμε πολλά , μπορεί και όχι.

Όμως η ομάδα θα έχει εξασφαλίσει ένα μαξιλαράκι που θα της διευκολύνει κατά πολύ τη ζωή τα επόμενα χρόνια.

Αν έπρεπε να αποφασίσω για την στρατηγική της ομάδας θα ακολουθούσα την ίδια στρατηγική.

Ως χαρακτήρας δεν είμαι του all in, θα ήθελα να δω την ομάδα να δημιουργεί θεμέλια , βάσεις και να μεγαλώνει κάθε χρόνο πατώντας γερά στα πόδια της.

Προσωπικά δεν θεωρώ αποτυχία τη μη είσοδο στους ομίλους , δεν αποτελεί αυτοσκοπό που πρέπει να επιτευχθεί ντε και καλά φέτος.

Αν πχ κάποιος με ρωτούσε προτιμάς ομίλους τσ λ ή στους 4 του γιουρόπα θα διάλεγα το γιουρόπα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Mīngus έγραψε:Με έχει κουράσει απίστευτα το ότι τα 2 παιχνίδια με την Μπριζ έχουν γίνει σημείο αναφοράς.
Κι εμείς κερδίσαμε 2 φορές την Άιντραχτ. Στο παρελθόν έχουμε κερδίσει ακόμη μεγαλύτερα μεγέθη κι έχουμε υπάρξει πολύ καλύτεροι από ομάδες μεγαθήρια. Ε και;

Ο προπονητής μίλησε για 3-4 στοχευμένες κινήσεις. Προφανώς ούτε αυτές έγιναν.
Προφανώς, για κάποιον ή για πολλούς λόγους έχουμε καθυστερήσει.
Και προφανώς δε γνωρίζουμε ούτε το ποιόν αυτών που θα έρθουν, ούτε το πότε.

Τώρα το να πιανόμαστε από την Μπριζ, που εν συνεχεία αποκλείστηκε από τη Φιορεντίνα που με το γαύρο δε βλεπόταν και να γράφουμε σεντόνια προβληματισμού, δε μου λέει τίποτα.

Αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια τα οικονομικά δεδομένα μας είναι πολύ κάτω του μέσου όρου των ομάδων του CL.
Δε θα αλλάξει αυτό τώρα που υπάρχει η προοπτική του.
Γιατί πολύ απλά είναι αδύνατο.
Όσοι το ονειρεύονται ή το απαιτούν ζουν σε πλάνη.
Α δηλαδή αν πάρουμε 4 παίχτες των 2 μυρίων δεν θα εξασφαλίσουμε 40 από το τσουλου και θα τσεπώσει και ο ιβαν τα υπόλοιπα; Έτσι νόμιζα ότι είναι χαζούλης που θα βάλει τώρα 10-15 και θα πάρει 40 με την μια.
Α η γαλατα που τους έχει ήδη και όχι 4 αλλά 10 δεν πέρασε με την μια;
Προφανώς συμφωνώ σε όλα αδερφέ εύγε για τον τρόπο σκέψης.
(Φυσικά συμφωνώ και με το πάνω κομμάτι για την Μπριζ )
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Φέρτε ένα φορ και ενα χαφ χθες!!!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

[quote][/quote]

Κώδικας: Επιλογή όλων

Η ομάδα για να ΑΛΛΑΞΕΙ επίπεδο θέλει ένα ΒΑΣΙΚΟ αριστερό εξτρέμ (που να παίζει και φορ), ένα ΒΑΣΙΚΟ φορ, έναν Αντι-Μειτε, ίδιας ή και καλύτερης ποιότητας, ένα αριστερό Μπακ καλύτερο του φοβικού Ράφα και έναν αντί Εκονγκ.

Φίλε Δημήτρη, 1000% προσωπικά σύμφωνος με αυτό.
Από τους αγώνες με Eintracht αν ανατρέξεις σε αναρτήσεις μου θα δεις ότι ενθουσιάστηκα τόσο, που μιλούσα και για κατάκτηση τροπαίου (πότε παίζουμε τελικό; κλπ). Να πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι έστω και με υγιείς τους παίκτες (δεν ήταν όλη η ομάδα σε ασθένεια, ήταν 4 ή 5), θα προκρινόμαστε. Γιατί στον πρώτο αγώνα που ήμασταν κομπλέ και ΟΚ, το 1-0 ήταν πλασματικό και επιπλέον και στους δύο αγώνες η διαφορά ταχυδύναμης και φυσικής κατάστασης ήταν εμφανής. Τέλος πάντων, ο καθένας έχει την άποψή του. Η Ιστορία και το παρελθόν διδάσκουν και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις για να γίνει το όνειρο του Ch. L. επιτέλους πραγματικότητα.
ΥΓ Για τον Breathewait ή κάπως έτσι, ούτε κι εγώ χολόσκασα, ίσως το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

εμένα ο μίτροβιτς θα μου άρεσε πολύ στην ομάδα για σέντερ φορ, πιστεύω θα ήταν ιδανικός για τον Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν ήταν ούτε στον πρώτο αγώνα κομπλέ η ομάδα.
Αν θυμάσαι ο Τάισον ήταν άρρωστος πριν την Μπριζ.
Κόλλησαν παίχτες και πριν το πρώτο ματς και πριν το δεύτερο .
Κάποιοι το ξέραμε πριν γίνει το 2ο Ματς και η πληροφορία ήταν ότι ότι στο πρώτο υπήρχαν παίχτες με πυρετό
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

embuji έγραψε:Ένας δικός μου μέσα στην ΠΑΕ μου είπε ότι με τον Τσαλοφ οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά τα έχουν βρει με τον παίκτη και προσπαθούν να δώσουν λιγότερα από 3.

Το άλλο φορ που λένε είναι σε πρώτο πλάνο αργότερα στο καλοκαίρι να έρθει ο αλκαθερ και σε δεύτερο πλάνο ΙΣΩΣ ο λιβάγια. Θέλουν να κλείσουν σαν δεύτερο στράικερ κάποιον που να μπορεί να παίξει και στα αριστερά και στο φορ.

(δεν έχω κανέναν γνωστό ότι έγραψα είναι κούτρα από το κεφάλι μου.)
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3;;;;;;;;;;;;;;; ΔΩΣΤΕ ΤΑ 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted:
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

- Για να αλλάξει επίπεδο σε αυτόν τον βαθμό μια ομάδα, πρέπει να έχει και τα ανάλογα εγγυημένα έσοδα για να το κάνει. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Β και Α Εθνική, Conference League με Europa και CL.

- Η ομάδα έχει κάνει πολλά λάθη και ειδικά τα τελευταία χρόνια, πάντα σχεδόν αφήνει και κάποιο εκνευριστικό κενό, αλλά δεν γίνεται να μην μιλάμε για πληρότητα του ρόστερ, όταν χρειάζεσαι 2+3 παίκτες, μήνα Ιούλιο.

- Το παιχνίδι με την Μπριζ, στο οποίο η ομάδα είχε άρρωστους παίκτες και βρισκόταν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν με μεγάλη επιβάρυνση, αποτελεί σημείο 0, αλλά τα ματς με την Άιντραχτ όχι. Προφανώς και υπάρχει διαφορά με την Μπριζ, κυρίως σε επίπεδο οργάνωσης, φιλοσοφίας και γενικότερα αντίληψης του ποδοσφαίρου σε κάθε χώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμήσουμε όλο το ρόστερ.

- Η ιστορία έχει δείξει πως η ομάδα έχει ανεβάσει πολλές φορές το επίπεδο του ρόστερ της μήνα Αύγουστο, δίνοντας σεβαστά ποσά σε παίκτες και ομάδες.

- Η ομάδα είναι σε μεγάλο ποσοστό πλήρης και χρειάζεται στοχευμένες κινήσεις που θα της δώσουν την ανάλογη ποιότητα. Έναν ακραίο μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν χαφ, έναν αριστερό εξτρέμ και έναν φορ. Αν περάσει στο CL, έναν φορ, έναν μεσοεπιθετικό και έναν χαφ ακόμα. Αν θεωρούμε ότι είναι λίγες αυτές οι κινήσεις, ας σκεφτούμε πως θα ήταν να είχαμε έναν Μάτος, έναν Κρέσπο, έναν Μίσιτς, έναν Βιειρίνια στα νιάτα του και έναν Πρίγιοβιτς.

Το λογικό επίπεδο στο οποίο μπορεί να ανέβει η ομάδα φέτος είναι σε αυτό του Europa League.
Δεν μπορείς να πας από επίπεδο Conference τόσα χρόνια, ξαφνικά να γίνεις ομάδα CL, ενώ δεν έχεις μπει ποτέ στους ομίλους της διοργάνωσης.
Υποχρέωση είναι να εξασφαλιστούν οι όμιλοι του Conference, ρεαλιστικός στόχος οι όμιλοι Europa και υπέρβαση (βάση της ιστορίας μας ) να μπούμε στους ομίλους CL.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Υπερβαση με βαση το μονοπατι που εχουμε δεν ειναι το τσαμπιολι..
Υπερβαση θα ειναι να κανουμε ομαδα αξιοπρεπη για το τσαμπιολι. Να κανουμε ροστερ δηλαδη που θα μπορεσει να διεκδικησει μια απο τις πρωτες 24 θεσεις που θα δινουν την προκριση.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γερασίμου έγραψε:

Φίλε Δημήτρη, 1000% προσωπικά σύμφωνος με αυτό.
Από τους αγώνες με Eintracht αν ανατρέξεις σε αναρτήσεις μου θα δεις ότι ενθουσιάστηκα τόσο, που μιλούσα και για κατάκτηση τροπαίου (πότε παίζουμε τελικό; κλπ). Να πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι έστω και με υγιείς τους παίκτες (δεν ήταν όλη η ομάδα σε ασθένεια, ήταν 4 ή 5), θα προκρινόμαστε. Γιατί στον πρώτο αγώνα που ήμασταν κομπλέ και ΟΚ, το 1-0 ήταν πλασματικό και επιπλέον και στους δύο αγώνες η διαφορά ταχυδύναμης και φυσικής κατάστασης ήταν εμφανής. Τέλος πάντων, ο καθένας έχει την άποψή του. Η Ιστορία και το παρελθόν διδάσκουν και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις για να γίνει το όνειρο του Ch. L. επιτέλους πραγματικότητα.
ΥΓ Για τον Breathewait ή κάπως έτσι, ούτε κι εγώ χολόσκασα, ίσως το αντίθετο.
Γερασίμου. Στον αγώνα με την Μπρυζ κάποιοι έπαιζαν με πυρετό και κάποιοι ήταν σε περίοδο ανάρρωσης. Πάνω από την μισή αποστολή ήταν άρρωστοι η σε ανάρρωση. Επιβεβαιωμένη πληροφορια.

Και για να είμαι ον τοπικ, από τη στιγμή που βγήκε σε πολλά σάιτ πως πάμε για τσαλοφ σίγουρα είναι διαρροή της ΠΑΕ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε κοντά η μακριά από το να γίνει η μεταγραφή. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις σίγουρα. Προσωπικά δεν τον ξέρω τον παίκτη. Εγώ μόνο ΠΑΟΚ βλέπω.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Νουνιεζ Επειδή λογικά αυτός είναι ο στόχος για αυτό δεν μπορούμε να ζητάμε παίχτες τώρα εκτός από αυτούς που είπε ο προπονητης Μειτε + φορ.
Ένα απλό παράδειγμα αν δεν μπούμε στο τσουλου χωρίς να κάνουμε πώληση ασημικού ποσο εφικτό είναι να δώσεις στο αναπληρωματικό σου μπακ 1+ μυριο ( Γιαννουλης )
Ή ποσό εφικτό είναι να κανείς Μεταγραφη στόπερ με περισσότερα χρήματα από τον κεντζιορα για να πάρει την θέση του στην βασική ενδεκάδα πχ και ο κεντζιορα να πάρει την θέση του Εκονγκ.
Μια χαρά το πάει η ομάδα αρκεί ο αντί Μειτε και ο φορ να είναι διαθέσιμοι τουλάχιστον στην επόμενη φάση στην Ευρώπη και να είναι καλύτεροι από Μειτε Μπράντον
Και όταν λέω μια χαρά το εννοώ . Γιατί κοιτάμε μόνο τι δεν πήραμε .
Μπορούμε κάλλιστα να δούμε όμως και ποσό εύκολο ήταν να έχουν φύγει τα 3 Κ . Ή ένας Ζιβκοβιτς ή ενας μπαμπα πχ με την χρόνια που έκανε . Όποτε τα πάει μια χαρά γιατί κράτησε όλους τους παίχτες που ήθελε πλην Μειτε και πήρε και έναν κεντρικό χαφ με τα στοιχεία που φωνάζετε τόσο καιρό , που προφανώς περιμένουμε να κάνει την διαφορά .
Μόνο ο Μειτε μας έχει χαλάσει την φάση μέχρι τώρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”