Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Έχω μια εντύπωση ότι ο λοβαγια είναι πιο κοντά από τσαλοφ χωρίς να έχω πληροφορία.
Πιστεύω εν όλω αποτυπώνεται η πραγματικότητα. Ο Λαμελα όπως είπες ειναι στα τελειώματα κ δεν θα προσφέρει. Ας το δουν αυτό οι φυλλάδες που γραφουν λες κ ερχεται ο Μέσι στα 30 του.Σουριναμέζος έγραψε:Το τράνσφερμαρκτ αποτυπώνει την χρηματιστηριακή αξία, οπότε χρειάζεται και το κατάλληλο φιλτράρισμα. Ο ένας είναι 32χρονος πολύτραυματίας και ο αλλος 26χρονος που παίζει σε ένα πρωτάθλημα με overpriced συμβόλαιαmbison έγραψε:o παπάς Λαμέλα μονο 2 εκ τρανσφερμαρκτ εχει https://www.transfermarkt.com/erik-lame ... ler/111630
ενω ο δικός μας Τσαλοφ 11!!!! https://www.transfermarkt.gr/fedor-chal ... ler/287183
Σιγουρα αποτυπωνεται κ το potential βάσει ηλικίας. Τα 2 που ζητάει ο Τσαλόφ μια χαρά ειναι.
Εν τω μεταξυ γραφουν κ για Ποντενσε 25% πιθανοτητα
Πότε θα σταματήσετε να λαμβάνετε υπόψη τις πιθανότητες του Transfermarkt.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Dimitris_L4
περυσι το καλοκαιρι διναμε 4 μυρια για το 60% και η ΤΣΣΚΑ αρνηθηκε... αλλα η ρητρα (για το 100%) ειναι 3!!!μετροσπορτ - Γιώργος Καστάνης
.......Τότε έδινε ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του. Η ΤΣΣΚΑ είχε αρνηθεί. Τώρα, φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα. .........Δίνοντας ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΣΣΚΑ, που αντιστοιχεί στην ρήτρα του παίκτη.
Ενα πουλιτζερ με απ' ολα στον κυριο.
Δηλαδη ρε κυριε αρδοπουλε, ΑΝ υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικες αυτες οι πληροφοριες, δεν νομιζεις οτι χρειαζονται ενα διευκρινιστικο σχολιο. Δεν νομιζεις οτι ειναι αξιος καταγραφης ο συνταρακτικος λογος που η ρητρα πηγε στα 3 ενω περυσι με 4 δεν εδιναν ουτε το 60%; Το πιο πιθανο βεβαια ειναι οτι δεν καταλαβες ουτε ο ιδιος την ασυναρτησια που εγραψες, οποτε δε γαμεις διευκρινισεις τωρα.
Ηρθε ο Καμαρά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ακούω για χαφ και ανησυχώ.
Με την έλευση Τσαλόφ, ο Οζντόεφ θε ειναι αλλος παικτης.
Αλλαγες Σβαμπ, Τσιγγάρας, Θυμιάνης.
5 για 2 θεσεις δλδ
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι μπαινοντας στο τελευταιο χρονο του συμβολαιου του ο παικτης υπηρχε ρητρα 3εκατ. Για τον τελευταιο χρονο. Αυτο καταλαβα οτι περυσι δεν υπηρχε ρητρα
μαλλον περσι δεν ειχε ρητρα ετσι εξηγειται, φετος η ρητρα διευκολυνει να τον αποκτησουμε
Σύμφωνα με έναν αγγλικό λογαριασμό με 4 followers, είμαστε κοντά σε συμφωνία με τη Γουλβς για Ποντένσε και συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων το χρόνο.
Έμπιστος φαίνεται
Έμπιστος φαίνεται

- Dimitris_L4
Αν θυμαμαι καλα για Τσαλοφ, περυσι τελειωνε τν Δεκεμβριο το συμβολαιο του και ανανεωσε για ενα χρονο βαζοντας αυτην τη ρητρα!!!ΑΝ θυμαμαι καλα ξανα λεω..
Στο νέο συμβόλαιο του μπήκε η ρήτρα. Πέρυσι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο
-
Πάντως οι Today πριν κανα δίμηνο είχαν πει πως για φορ μπορει να υπάρξει αγορα με λεφτα ίσα η και περισσότερα απο όσα ξοδεύτηκαν για Ντεσπόντοφ.
Πρέπει, ή μάλλον καλό είναι να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ δημοσιογράφου και δημοσιολόγου.
Ο πρώτος ψάχνει, μαθαίνει, ανακατεύει, ρωτάει και ο δεύτερος απλώς μεταφέρει με όμορφο τρόπο αυτά που του λένε να πει.
Δεν είναι κακό το δεύτερο, απλώς ενέχει τον κίνδυνο της ξεφτίλας.
Ο πρώτος ψάχνει, μαθαίνει, ανακατεύει, ρωτάει και ο δεύτερος απλώς μεταφέρει με όμορφο τρόπο αυτά που του λένε να πει.
Δεν είναι κακό το δεύτερο, απλώς ενέχει τον κίνδυνο της ξεφτίλας.