Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Καλημέρα στην παρέα από Σαντορίνη, ο τσαλοφ αντικειμενικά είναι σε πολύ καλή ηλικία.
Με όλο τον σεβασμό, θα πω ότι η ομοιογένεια σε πάει μέχρι ένα σημείο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση.George Best έγραψε:...Εγω δε βλεπω απο που προκυπτει οτι επικρατει σε ολες τις ελληνικες ομαδες η ιδια κατασταση.
Από τον γαύρο έφυγαν 4 πρωτοκλασάτοι. Ξανακτίζεται από την αρχή.
Απο την ΑΕΧ έφυγαν οι δύο καλύτεροι. Η ΑΕΧ μεσοεπιθετικά, όπως επεξηγούν δημοσιογράφοι στο αντίστοιχο τόπικ είναι τελείως διαφορετική από πέρυσι. Κι αυτή λοιπόν ξανακτίζεται.
Αν εμείς βρούμε τον αντι-Μειτε, την μόνη απώλειά μας, θα έχουμε το πλεονέκτημα.
Ο γαύρος πέρσι έκανε νέα ομάδα τον Γενάρη και πήρε ολόκληρο ευρωπαικό τον Μάιο.
Η ΑΕΚ κάνει καλές κινήσεις.
Ο Παναθηναικός κάνει καλές κινήσεις. Τον Μαξίμοβιτς τον θέλαμε σαν τρελοί, και τον Ίγκασον 3η μεταγραφική και ακόμα δεν τον έχουμε αντικαταστήσει επάξια.
Ο γαύρος φαίνεται να κλείνει την πρώτη επιλογή του Ράζβαν για φορ.
Εμείς μέχρι στιγμής, δεν πάμε πολύ καλά.
- Τσιφτσής αντί Ζίφκοβιτς
- Καμαρά αντί Μ. Αντόνιο
- Θυμιάνης αντί Νάσμπεργκ, αλλά αποτύχαμε να πουλήσουμε τον Νάσμπεργκ
- Το δεξί στόπερ που ψάχνουμε ακόμα δεν είναι εδώ, και ο Εκόνγκ ακόμα να φύγει
- Στα πλάγια μπακ, Ράφα, Σάστρε και Όττο δεν έχουν πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που πρέπει, παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει κάποια διαφαινόμενη ενίσχυση.
- Ο Μειτέ ακόμα να αντικατασταθεί και έχουν περάσει 50 ημέρες μεταγραφικές περιόδου ήδη.
- Στους μεσοεπιθετικούς, παραμένουμε με 5 παίκτες για 3 θέσεις, με δεδομένο ότι ψάνουμε τουλάχιστον ένα αριστερό εξτρέμ
- Στα φορ το δράμα με τον Σαμάτα να είναι ακόμα στην ομάδα, και ουσιαστικά τον μέτριο Μπράντον σαν μόνη λύση.
Η ομάδα θα έπρεπε να έχει χαφ και φορ εδώ και 2-3 εβδομάδες.
Θα έπρεπε τώρα να φέρναμε τον αριστερό εξτρέμ.
Και αν περάσουμε ομίλους EL ή ChL να φέρουμε τρίτο φορ, δεξί σεντερ μπακ, και πρωτοκλασάτο δεξί μπακ. Ιδανικά και κάποιο ταλέντο για 7ο μεσοεπιθετικό αν δεν κάνει κάποιος από ακαδημίες/ΠΑΟΚ Β.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Του Τσαλοφ βγήκε παντού οπότε κάτι γίνεται όντως.
Τo sdna λέει ότι δουλεύεται παράλληλα και άλλη περίπτωση, ενώ διαψεύδει η ΠΑΕ για Λιβαγια.
Τo sdna λέει ότι δουλεύεται παράλληλα και άλλη περίπτωση, ενώ διαψεύδει η ΠΑΕ για Λιβαγια.
-
Σε αυτό το υποβαθμισμένο πρωτάθλημα εκτός από 3-4 ομάδες όλες οι υπόλοιπες είναι επιπέδου Πανσερραϊκού, μετά τον πόλεμο.Athalos έγραψε:40 γκολ τις τελευταιες 2 σεζον δεν το λες και τιποταJack_MeHoff έγραψε:Πριν από 3 χρόνια ομάδα Πρέμιερ Λιγκ (νομίζω η Κρυσταλ Πάλας) είχε προσφέρει 22 εκατομμύρια για τον Τσαλοφ, πρόταση η οποία είχε απορριφθεί
Μέχρι τότε θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη, από την πρόταση και έπειτα δεν έχει δείξει τίποτα.
- paokmaniak
Παικτης που πριν λιγα χρονια αρνηθηκαν προτασαη 20 μυρια μου φαινεται τρελο να χει ρητρα 3.
Παλι ΑΡΔια μου μυριζεται
https://tribuna.com/en/news/chelsea-202 ... chalov-he/
Παλι ΑΡΔια μου μυριζεται
https://tribuna.com/en/news/chelsea-202 ... chalov-he/
Πρώτον από το 18 και μετά ο Ντεσποντοφ κάθε χρονιά κάνει διψήφια γκολ και διψήφιες ασσιστ (είτε σε Βουλγαρία είτε σε Αυστρία). Οπότε σαν αντιπαράδειγμα είναι άκυρο.Leonardo10 έγραψε:Άρα τον ντεσποντοφ τι τον πήραμε αφού εκτός Βουλγαρίας πάτωσε παντού με εξαίρεση μια χρόνια;Jim_Chatz έγραψε:Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω την ΤΟΣΗ αισιοδοξία για έναν παίκτη που έχει κάνει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ χρονιά στην καριέρα του και την μόνη φορά που προσπάθησε εκτός Ρωσίας πάτωσε (Βασιλεία). Στα πολύ συν του είναι η ηλικία, ερωτηματικό ότι είναι Ρώσος και δεν ξέρουμε αν και πότε θα εγκληματιστει.
Αν έρθει, που πιστεύω ότι δεν θα έρθει. Προσπαθούμε λένε να βρούμε την φόρμουλα, ενώ ο παίκτης έχει ρήτρα 3 εκατομμύρια. Μια είναι η φόρμουλα. Τα δίνεις και διαπραγματεύεσαι με τον παίκτη
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη αλλά είναι Κολκικες μαλακιες και γενικά δημοσιγραφισκων. Και στην Βασιλεια δεν ξέρω από που βγήκε ότι πάτωσε αλλά 4 μήνες έπαιξε, 1000 λεπτά και έκανε 4 γκολ, ενώ δεν ήταν βασικός. Ο καλός ο παίκτης είτε είναι Τουρκία, είτε Ρωσία είτε Ουκρανία θα παίξει
Πάμε στα στατιστικά του Τσαλοφ:
18/19 - 31 συμμετοχές 17 γκολ 7 ασσίστ
19/20 - 39 συμμετοχές 9 γκολ 9 ασσίστ
20/21 - 36 συμμετοχές 7 γκολ 4 ασσίστ
21/22 - 35 συμμετοχές 7 γκολ 7 ασσίστ (4 γκολ στην Βασιλεία)
22/23 - 41 συμμετοχές 24 γκολ 6 ασσίστ (η χρονιά που έκανε comeback)
23/24 - 41 συμμετοχές 16 γκολ 5 ασσίστ (πολλά εξ αυτών με πέναλτι).
Προφανώς δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης. Είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, αλλά τον παρουσιάζουν όλοι λες και είναι ο σούπερ ντουπερ παίκτης (σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στα φορ τα τελευταία χρόνια σίγουρα είναι). Οπότε αυτά δεν είναι ούτε κολκικες μαλακίες ούτε τίποτα.
Επίσης το ότι είναι Ρώσος, σε συνδυασμό με το πέρασμα του στην Ελβετία που πέρασε και δεν ακούμπησε, με κάνει ακόμη πιο επιφυλακτικο, μην ξεχνάμε και την περίπτωση Οζντοεφ, που είπε ότι ήταν μαθημενος σε διακοπή του πρωταθλήματος 1-2 μήνες, ενώ εδώ παίζει νον-στοπ.
Τα 3 εκατομμύρια είναι πολύ λογικά για εμένα (για παίκτη που έφτασε η Πάλας να δίνει 22 και να απορρίπτεται) οπότε από μένα (σιγά την έγκριση) είναι ΝΑΙ, αλλά με την απόκτηση (προς το τέλος του καλοκαιριού) ενός ακόμη εξτρεμοφορ για να έχουμε πλήρη ασφάλεια.
Ναι και ο Τοσκίτσης είπε επαναπροσεγγίζουμε Τσάλοφ, αλλά δεν γίνει θα έρθει άλλος.Mitsospaoki4 έγραψε:Του Τσαλοφ βγήκε παντού οπότε κάτι γίνεται όντως.
Λες και υπήρχε περίπτωση να μην έρθει κάποιος.
Γκρινιάζουμε για την λειτουργεία της ΠΑΕ, αλλά κατώτερο επίπεδο δημοσιογραφίας από την αθλητική δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να έχει υπάρξει.
- WestBlock4
Από τον κυρι διάβαζες κ εσύ μέχρι τώρα. Copy paste τα έγραφες ως τωρα. Τραβά σε καμία παραλία να πάρεις αέρα γιατί έχεις καταντήσει πιο γραφικός κ από το ναυπλιοPAOK1LIFE έγραψε:Που είναι ο κλεισμένος Λιβάγια που μας έδωσε χθες ο Κυρι66 του τουιτερ οεοοοο ?
Που τρώτε τον παπά από το τουιτερ συνέχεια από τον συγκεκριμένο δεν βλέπω να θίγετε κανείς.
Δηλαδή όποιος σας ταΐσει 100 ονόματα και πέσει μέσα στο ένα πάει να πει ότι έχει inside info ?
Κάντε και εσείς 100 μαντεψιές εγώ σας λέω ότι περισσότερες από αυτούς όλους θα πέσετε μέσα.
Ξαφνικά όλα τα ΑΡΔ λένε ότι φταίει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές Really ?
Δηλαδή πριν τον Λουτσέσκου ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγαινε τέλεια ?
Ο Καρυπίδης είναι ΤΔ στον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον βγάζει κανείς να τον πάρει συνέντευξη το τι συμβαίνει με τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ ?
Συμφέρει μήπως να διαβάζουμε πάμε για τον έναν και τον άλλον και να περνάει ο καιρός ?
Βγείτε και πείτε μόλις περάσουμε την Μπανια Λουκα θα κάνουμε μεταγραφές.
Αφού το είπε η θεία Μαρία αν δεν δω έσοδα στο λογιστήριο δεν κάνω μεταγραφές πρώτα τα έσοδα και μετά τα έξοδα.
Καλά και για τον Τσαλοφ πριν μια βδομάδα διέψευδε η ΠΑΕMitsospaoki4 έγραψε:Του Τσαλοφ βγήκε παντού οπότε κάτι γίνεται όντως.
α εχεις και θρασοςPAOK1LIFE έγραψε:Που είναι ο κλεισμένος Λιβάγια που μας έδωσε χθες ο Κυρι66 του τουιτερ οεοοοο ?
Που τρώτε τον παπά από το τουιτερ συνέχεια από τον συγκεκριμένο δεν βλέπω να θίγετε κανείς.
Δηλαδή όποιος σας ταΐσει 100 ονόματα και πέσει μέσα στο ένα πάει να πει ότι έχει inside info ?
Κάντε και εσείς 100 μαντεψιές εγώ σας λέω ότι περισσότερες από αυτούς όλους θα πέσετε μέσα.
Ξαφνικά όλα τα ΑΡΔ λένε ότι φταίει ο Λουτσέσκου για τις μεταγραφές Really ?
Δηλαδή πριν τον Λουτσέσκου ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγαινε τέλεια ?
Ο Καρυπίδης είναι ΤΔ στον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον βγάζει κανείς να τον πάρει συνέντευξη το τι συμβαίνει με τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ ?
Συμφέρει μήπως να διαβάζουμε πάμε για τον έναν και τον άλλον και να περνάει ο καιρός ?
Βγείτε και πείτε μόλις περάσουμε την Μπανια Λουκα θα κάνουμε μεταγραφές.
Αφού το είπε η θεία Μαρία αν δεν δω έσοδα στο λογιστήριο δεν κάνω μεταγραφές πρώτα τα έσοδα και μετά τα έξοδα.
- Μπαρκαρούτσος
Άδικα απευθύνεστε στον PAOK1LIFE, θα επιστρέψει σε έναν μήνα όπως έχει ανακοινωθεί.
- WestBlock4
Εγώ πάντως μεταξύ σοβαρού κ αστειου, μόλις άκουσα για τσαλοφ περιμένω τώρα πότε θα βγει ότι ζητάει πολλά η χώθηκε άλλη ομάδα σφήνα κ πάμε άμεσα στον επομενο
ποιος τοσκίτσης ρε συ γκίκαgika έγραψε:Ναι και ο Τοσκίτσης είπε επαναπροσεγγίζουμε Τσάλοφ, αλλά δεν γίνει θα έρθει άλλος.Mitsospaoki4 έγραψε:Του Τσαλοφ βγήκε παντού οπότε κάτι γίνεται όντως.
Λες και υπήρχε περίπτωση να μην έρθει κάποιος.
Γκρινιάζουμε για την λειτουργεία της ΠΑΕ, αλλά κατώτερο επίπεδο δημοσιογραφίας από την αθλητική δημοσιογραφία της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να έχει υπάρξει.
χθες εδώ μέσα τριγυρνούσε να ψαρέψει καμιά είδηση
"επαναπροσεγγίζουμε τσάλοφ"
μιλάμε ό,τι πιο γενικό κι αόριστο μπορεί να γράψει κάποιος, χωρίς κανένα ρίσκο, είναι το "επαναπροσεγγίζουμε".
πες ρε φίλε, κάναμε πρόταση? ο παίχτης τι θέλει? δώσε λεπτομέρειες
άκου "επαναπροσεγγίζουμε". λες και είναι γκόμενα που της κάναμε καρδούλα στο facebook και την προσεγγίσαμε
o Τσαλοφ είναι η τέλεια μεταγραφή. Όπως και ο Ντεσποτοφ.
Ηλικία που έχει ακόμα όρεξη και δίψα για διάκριση. Μεταπωλητική αξία όπου άμα κάνει 1-2 καλές σεζόν μπορεί να πουληθεί για πολύ καλά λεφτά. Και οκ τα νούμερα του είναι πααααρα πολύ καλά.
Άσχετα με το αν βγει ή δε βγει, είναι η τέλεια μεταγραφή. Είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κοιτάει ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να έρθει. Και τον Αύγουστο φέρνεις και αλκαθερ για κερασάκι.(δεν θα τον φέρει αλλά θα το γράψω στο τουιτερ για να το αναμεταδώσει σαν insider o PAOK1LIFE)
Ηλικία που έχει ακόμα όρεξη και δίψα για διάκριση. Μεταπωλητική αξία όπου άμα κάνει 1-2 καλές σεζόν μπορεί να πουληθεί για πολύ καλά λεφτά. Και οκ τα νούμερα του είναι πααααρα πολύ καλά.
Άσχετα με το αν βγει ή δε βγει, είναι η τέλεια μεταγραφή. Είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κοιτάει ο ΠΑΟΚ.
Μακάρι να έρθει. Και τον Αύγουστο φέρνεις και αλκαθερ για κερασάκι.(δεν θα τον φέρει αλλά θα το γράψω στο τουιτερ για να το αναμεταδώσει σαν insider o PAOK1LIFE)