Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
soigol

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από soigol »

Τον διαβάζω και τον αγνοώ, όπως κάνω και με σχεδόν όλους τους δημοσιογράφους.
Αξία παίρνει από την ενασχόλησή σας!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

paoki19 έγραψε:Αυτός έχει το ίδιο ύφος γραφής με έναν έτερο παπατζη του φόρουμ παλαιότερα Πέτρος ή κάπως έτσι. Τον θυμάται κανείς;
Mauricio 8
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:Ναι καλά, τόσο εύκολα νομίζετε θα γλιτώσετε?
Τι; Ηρθε ο Μειτε;;;
Μονο και μονο για την ενδεχομενη δικαιωση, θελω να χαλασει οριστικα η μεταγγραφη
Τρεμω στην ιδεα να ερθει το τι εχουμε να διαβασουμε μετα
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
paoki19 έγραψε:Αυτός έχει το ίδιο ύφος γραφής με έναν έτερο παπατζη του φόρουμ παλαιότερα Πέτρος ή κάπως έτσι. Τον θυμάται κανείς;
Mauricio 8
Νομίζω ναι.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ θα μεταφέρω κάτι κ ας κρίθω, όπως.ειχα πει ότι δεν υπήρχε ποτε καν πρόταση σε πετκοβιτς έτσι κ τώρα ρώτησα καποιον που φαίνεται να μαθαίνει κάποια πράγματα αλλά με το σταγονόμετρο.
Μου είπε ότι στο θέμα μειτε υπάρχει μια παράξενη λογιστική φάση με τη μπενφικα κ καθυστερεί γιατί θα παρει πολύ χρήμα χωρίς να ξέρει τι κ πως. Μέχρι κ χτες μου είπε δεν υπάρχει καμία πρόταση από αραβια κ για αυτό η παε δε ψάχνεται καν για άλλον στη,θέση του.
Τώρα ψέμματα αλήθεια θα φανεί στη πορεία.
Όσο για φορ καλός ο μπρειθ αλλά δεν ισχύουν αυτά τα νούμερα που,λένε ότι,κάναμε πρόταση, ο ΠΑΟΚ παλεύει για φορ Ισπανό που είναι πολύ δύσκολη περιπτωση.

Αυτα τα λέω με κάθε επιφύλαξη χωρίς καμία σιγουριά η κάτι κλεισμένο,απλά λεπτομέρειες που,μου,μεταφερθηκαν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω αυτός εδώ έχει ξεπεράσει τον Μauricio 8.

Εγώ ακόμα ελπίζω οτι θα έρθουν δύο παίκτες σήμερα, ή τέλος πάντων μέχρι αύριο.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Westblock το σχόλιο σου έρχεται να συρραψει για όσα ακούμε δεξιά αριστερά σχετικά με την πληρωμή Μειτε. Έχει γράφει κάπου (νομίζω το είδα εδώ ή στο φβ σε σχόλιο ) ότι η Μπενφικα θα τον πληρώνει μέχρι τις 27 Ιουλίου και γιαυτο δεν τον έχουμε ανακοινώσει. Έτσι λέει εμείς θα γλυτωσουμε μερικά χρήματα μπόνους που θα δίναμε. Κάτι τέτοιο. Ας επιβεβαίωσει και κάποιο άλλο παιδί αν το άκουσε αυτό .
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:
astral έγραψε:Ναι καλά, τόσο εύκολα νομίζετε θα γλιτώσετε?
Τι; Ηρθε ο Μειτε;;;
Μονο και μονο για την ενδεχομενη δικαιωση, θελω να χαλασει οριστικα η μεταγγραφη
Τρεμω στην ιδεα να ερθει το τι εχουμε να διαβασουμε μετα
Δηλαδή αν έρθει 15 Αυγούστου θα δικαιωθεί αυτός και κάθε άλλος παπατζής που τον είχαν βάλει από χθες στο αεροπλάνο;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τωρα στα σοβαρα και για να επανελθουμε.
Στην υποθεση Μειτε και οσον αφορα τα δημοσιευματα οτι οριστικα χαλασε, αυτο που δεν μου κολαει ειναι 1ον η σιγουρια που εβγαζαν πολλοι συμπαικτες του οτι θα ερθει και 2ον και κυριοτερο θεωρω οτι ο Ραζβαν που ειναι ενας ιδιαιτερα ευφυής ανθρωπος δεν θα εκτιθοταν τοσο πολυ και τοσο εντονα αν ειχε καταλαβει οτι ο Μειτε δεν εχει διαθεση να γυρισει.
Δεν υπηρξε ουτε μια φορα στις αναφορες του που να ειπε "παικτη τυπου Μειτε". Παντα ελεγε θελω αυτον συγκεκριμενα.
Δεν ξερω...εκτος και αν ο Σου "επαιξε" τοσο πολυ κοσμο ταυτοχρονα, τοσο επιτυχημενα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

chri5ti9 έγραψε:Westblock το σχόλιο σου έρχεται να συρραψει για όσα ακούμε δεξιά αριστερά σχετικά με την πληρωμή Μειτε. Έχει γράφει κάπου (νομίζω το είδα εδώ ή στο φβ σε σχόλιο ) ότι η Μπενφικα θα τον πληρώνει μέχρι τις 27 Ιουλίου και γιαυτο δεν τον έχουμε ανακοινώσει. Έτσι λέει εμείς θα γλυτωσουμε μερικά χρήματα μπόνους που θα δίναμε. Κάτι τέτοιο. Ας επιβεβαίωσει και κάποιο άλλο παιδί αν το άκουσε αυτό .
Εγώ δεν ξέρω πραγματικά τπτ για τα θέματα, μια φορά τον,ρώτησα για τον πετκοβιτς κ μου είπε δεν υπάρχει καν πρόταση κ τώρα μου είπε αυτά . Γενικά μου είπε δεν βγαίνει τπτ προς τα έξω εύκολα οπότε μην ακούς κανέναν.
makedonas1926

Δημοσίευση από makedonas1926 »

Εδώ ο φρέσκος παππας. Σπαρταράει ακόμα….

Από transfermarkt:

Source: laporta.com
PAOK FC is looking to sign Daniel Podence.The team has approached the player and is offering wages over 2 million per year.Wolves and Paok close to an agreement (The transfer fee is stil unknown).If Paok and Wolves figure it out the player will sign a 3 year contract deal.

64%
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαινω να διαβασω για μεταγραφες κ βλεπω 315 σχολια σε 7 ωρες!

Πηραμε παικτη?
Άβαταρ μέλους
lunatic4

Δημοσίευση από lunatic4 »

WestBlock4 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Westblock το σχόλιο σου έρχεται να συρραψει για όσα ακούμε δεξιά αριστερά σχετικά με την πληρωμή Μειτε. Έχει γράφει κάπου (νομίζω το είδα εδώ ή στο φβ σε σχόλιο ) ότι η Μπενφικα θα τον πληρώνει μέχρι τις 27 Ιουλίου και γιαυτο δεν τον έχουμε ανακοινώσει. Έτσι λέει εμείς θα γλυτωσουμε μερικά χρήματα μπόνους που θα δίναμε. Κάτι τέτοιο. Ας επιβεβαίωσει και κάποιο άλλο παιδί αν το άκουσε αυτό .
Εγώ δεν ξέρω πραγματικά τπτ για τα θέματα, μια φορά τον,ρώτησα για τον πετκοβιτς κ μου είπε δεν υπάρχει καν πρόταση κ τώρα μου είπε αυτά . Γενικά μου είπε δεν βγαίνει τπτ προς τα έξω εύκολα οπότε μην ακούς κανέναν.
Μακάρι να ισχύουν ότι ακούσατε ρε τσακάλια, westBlock είσαι Καβαλιώτης φιλαράκι;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλος ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τον Μειτέ.

Τόσοι ελεύθεροι υπάρχουν. Ντάνκαν, Κλάσεν, Αλζάτε, Ταπία και άλλοι 6-7 που μπορούν να καλύψουν με αξίωσεις το κενό.

Κι επειδή ξέρουμε ότι χωρίς πωλήσεις δεν μπορούμε να κινηθούμε σε βαθιά νερά, στις άλλες θέσεις φορ και εξτρέμ ας φέρουν 2 δανεικούς ώστε να είναι καλυμμένη η ομάδα.

Και αν με το καλό περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει η δυνατότητα να φέρουμε και 2 κερασάκια για την τούρτα.

Ας σταματήσουμε να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Έχουμε μπροστά μας, μακάρι, έξι ιστορικούς αγώνες και εμείς ασχολούμαστε με τον μειτε και τον μπρεθγουειτ.....
Στον αθλητισμό όπως και στην ζωή μετράνε οι παρόντες και όχι οι απόντες....
Προσωπικά με απασχολεί σε τι κατάσταση είναι ο ντελιας, ο ζιβκο, ο Τάι, ο κεντζιορα, ο δεσπότης ο σβαμπ, ο οζντοεφ, ο σαστρε και ναι και ο τσιγγαρας και ο σαματα. Τα παιδιά που μέσα στον καύσωνα θα δώσουν την μάχη για να κουνήσουμε σεντόνι για πρώτη φορά στην ιστορία μας... Τα παιδιά που ιδρωσαν την φανέλα προκειμένου να είναι έτοιμα για τα προκριματικά
Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα πιστέψουμε και να τα στηρίξουμε
Δεν θα μου κάνει διαφορά ούτε ο μειτε ούτε ο μπρεθγουειτ που με προσωπική τους απόφαση επέλεξαν να είναι εκτός προετοιμασίας. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους που μέσω των ατζεντηδων εκβίασαν η προσπάθησαν να εκβιάσουν τον ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγαλύτερα συμβόλαια και προμήθειες.
Στηρίζω Καμαρά που είναι ο μόνος που ήρθε από την αρχή και παλεύει για ενσωμάτωση και καθιέρωση στην ενδεκάδα
Στηρίζω τους παρόντες, δεν με ενδιαφέρουν αυτοί που επιλέγουν να είναι απόντες...
Αυτά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”