Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
souniotis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από souniotis »

Kirilos_Despotas έγραψε:
Θα πω κι εγω τη γνωμη μου για τις επιλογες της ΠΑΕ στα μεταγραφικα φετος. Δυστυχως υπαρχει πολυ μεγαλη αδρανεια και ελπιζω στο τελος οι επιλογες να ειναι σωστες. Προσωπικα απο τα ονοματα που εχουν ακουστει, θα ήθελα Piotrowski απο Λουντογκορετς και Τσαλοφ απο Cska. Και οι δυο ειναι σε καλη ηλικια με μεταπωλητικη αξια και σε μια φαση της καριερας τους που θεωρω θα τους εξιταρε η προοπτικη του ΠΑΟΚ.

Σωστος Αλλα οταν ειναι να τον πουλεισουμε τον Νεαρο κρινιαζουμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

eorptol1 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
nik1982 έγραψε:Θεωρω οτι η ομαδα εκανε την καλυτερη προετοιμασια της ιστοριας της, με ιδιο προπονητη και κορμο παικτων.

Κριμα που δεν πηραμε Μειτε, για Μπρεθγουειτ ουτε κρυο ουτε ζεστη. Νομιζω ο ΠΑΟΚ θελει αλλου ειδους νοοτροπιας παικτες. Σβαμπ - ζιβκοβιτς, τετοιους.

Οτι θα εχουμε κενα στα προκριματικα, φυσικα και θα εχουμε. Ποια ομαδα δεν εχει...Νομιζω ομως οτι θα παμε καλα. Για τον επομενο γυρο θελω ΑΠΟΕΛ, Λουντογκορετς, γιαγκελονια. Οι αλλες ειναι πιο δυσκολες αλλα οχι ακατορθωτο.

Για μεταγραφες θα ηθελα Γιαννουλη , Τσαλωφ και μεσο ανθρωποφαγο να κανει τρελο διδυμο με Καμαρα. Τα δεν χωραει Γιαννουλης με Μπαμπα τα ακουω βερεσε, Ζιβκοβιτς - Ντεσποτοφ δηλαδη ειναι διαφορετικα?

Για οσους γκρινιαζετε ενα μηνα αφου πηραμε αυτο το πρωταθλημα(και εγω γκρινιαζα μεσα στην σεζον, αλλα το βουλωσα με την πορεια της ομαδας) να πατε σε γιατρο να σας κοιταξει
Τι σχέση έχει το πρωτάθλημα που τελείωσε τον Μάιο του 2024, με τη σεζόν που ξεκινάει σε μια βδομάδα;
Εσύ να πας σε γιατρό αν πιστεύεις πως κάθε χρονιά θα είναι ίδια και πως οι απαιτήσεις της φετινής είναι ίδιες με της περσινής.
Το πρωτάθλημα το πανηγυρίσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, χαρήκαμε, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ όπως δεν ξεχάσαμε το πρωτάθλημα του 19, αλλά πάει τελείωσε.
Επόμενη πίστα. Άλλες απαιτήσεις. Άσχετα πράγματα.

Και άντε αν όλοι εμείς είμαστε για γιατρό, ο προπονητής της ομάδας μας για τι είναι; Για το τρελοκομείο;
Τρεις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις MINIMUM είπε ο άνθρωπος. Το λιγότερο δηλαδή.
Μεταγραφές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.
Ε ας τις κάνουν και δεν νομίζω να δεις κανέναν να γκρινιάζει.
Βιαζεσε να ξεχάσεις το πρόσφατο πρωτάθλημα όχι το πσνυγηριζουμε ακόμη.... Στα άλλα να κριθούν όταν έρθει η ώρα..... PAOK CHAMPION 2024
Εγώ δεν βιάζομαι να ξεχάσω τίποτα. Και ούτε πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ μου.
Το πρωτάθλημα με τη φετινή ενίσχυση της ομάδας, είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Σε 6 μέρες παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την επόμενη σεζόν. Κρίνονται λοιπόν για το τι έχουν κάνει μέχρι τώρα, όχι το τι ΘΑ κάνουν σε 30 μέρες. Για το σήμερα μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sn0ufel4 έγραψε:Τσακαλεας κ Τοσκιτσης πάντως επιμένουν πως σήμερα κιόλας θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του φορ κ πως η μέρα θα είναι μεγάλη με ποστ τους στο Twitter

Από κάτω γίνεται το σώσε με μπινελίκια
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

souniotis έγραψε:Kirilos_Despotas έγραψε:
Θα πω κι εγω τη γνωμη μου για τις επιλογες της ΠΑΕ στα μεταγραφικα φετος. Δυστυχως υπαρχει πολυ μεγαλη αδρανεια και ελπιζω στο τελος οι επιλογες να ειναι σωστες. Προσωπικα απο τα ονοματα που εχουν ακουστει, θα ήθελα Piotrowski απο Λουντογκορετς και Τσαλοφ απο Cska. Και οι δυο ειναι σε καλη ηλικια με μεταπωλητικη αξια και σε μια φαση της καριερας τους που θεωρω θα τους εξιταρε η προοπτικη του ΠΑΟΚ.

Σωστος Αλλα οταν ειναι να τον πουλεισουμε τον Νεαρο κρινιαζουμε

Ας κανει 1-2 καλες χρονιες με 15-20 γκολ κι ας τον πουλησουμε 7-10 εκατομμυρια. Με αυτα τα λεφτα παιρνεις μετα αλλον 23χρονο ταλεντο με μεταπωλητικη αξια και παει λεγοντας. Κανεις δεν προκειται να γκρινιαξει σε μια τετοια περιπτωση. Ετσι λειτουργουν τα μεγαλα κλαμπ-εταιριες. Δε θα σου πω Αγιαξ και Μπενφικα που ειναι αλλο επιπεδο, θα σου πω Μποντο-Γκλιμτ, Μιντιλαντ, Ντιναμο Ζαγκρεμπ. Ομαδες στο ιδιο επιπεδο με μας πανω κατω, που εχουν αυτην την πωλητικη με παιχτες 23-27 χρονων ειτε απο ακαδημιες ειτε απο φτηνες αγορες. Το να ψαχνεις 33χρονους που εχουν παιξει σε μεγαλες ομαδες στο παρελθον, εχει και ρισκο να μη σου βγει, και δεν υπαρχει και περιπτωση να βγαλεις κερδος με πωληση. Οπότε η θεωρία της αυταρκειας βγαινει με αλλη μεταγραφικη πωλητικη. Στο θέμα των ακαδημιων παμε καλα, στο θεμα σκαουτινγκ ομως και ταλεντων απο το εξωτερικο, μπαζουμε για τα καλα και πρεπει να το αναγνωρισουμε.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

οσο γουσταρω τον σου σαν παιχτη τοσο δεν μου αρεσει σαν τουπε. γενικα ειμαι ολντσκουλ και προτιμω τον ντεφορμε ζιφκο απο τον φορμαρισμενο σου, εχω δει ντανι φερναντεζ να πεφτει πανω σε γονατα με τα μουτρα για να διωξει την μπαλα, εχω δει και εχω δει, δεν θα τελειωσει η ζωη μου στον μειτε

το καλυτερο απ ολα αυτα θα ειναι αν παρουμε και τον μισιτς αντι του μειτε

το ξαναγραφω, του το χρωσταμε και του το χρωσται η ιδια η ζωη να παιξει στην ομαδα που αγαπησε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε χρειάζεται να μαλώνουμε για το αυτονόητο ρε σεις. Τουλάχιστον στο θέμα χαφ όφειλε η διοίκηση να έχει δείξει αντανακλαστικά και να έχει σχολάσει τον Μεϊτέ εδώ και έναν μήνα, έχοντας φέρει έναν παίχτη ποιότητας, έστω άλλων χαρακτηριστικών. Τώρα αν η εμμονή του Λουτσέσκου έβαλε φρένο στη διάθεση των ιθυνόντων να έχουν προετοιμάσει το έδαφος για την αντικατάσταση ή σε τι βαθμό μπορεί να καθυστέρησε κάτι τέτοιο δε γίνεται εμείς οι κοινοί θνητοί να το ξέρουμε. Το αποτέλεσμα δε φαίνεται να δικαιώνει την πλευρά μας, αν κι εφόσον φυσικά καταλήξει πράγματι στα πετροδόλλαρα ο τύπος. Να δούμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Γύρισα για την αγάπη του κόσμου σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας στο πρόσωπο μου τα μύνηματα αγάπης είναι πολλά.

Δεν είναι δουλειά του Τσακαλεα και του Τρανςφερμανιακ και του κάθε ρεπόρτερ να μεταδίδουν διάφορες διαρροές και εικασίες.

Πρέπει να βγεί η ΠΑΕ επίσημα και να μιλήσει επιτέλους θα κάνει μεταγραφές και πότε θα τις κάνει. Δεν μας νοιάζει ποιους θα φέρει ας τους φέρει και ας το μάθουμε τελευταία στιγμή

Τέλος τα παιχνίδια

Να τελειώσει αυτή η ιστορία που στο τέλος οδηγεί πάντα σε πανωλεθρία
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ρε παιδιά είμαι 5 ώρες στο αεροδρόμιο...

θα έρθει ο μειτε ή να φύγω;

κλεισμένος δεν ήταν;
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Γειά χαρά! Το σκηνικό με τον Μειτε μου θυμίζει Μπερι...Ακομα θυμάμαι την στεναχωρια μου οταν δεν ανανέωσε μετα την καταπληκτική χρόνια που ειχε κανει ...Παιχταράδες και οι δύο πρόσφεραν αγαπήθηκαν αλλά δυστυχώς μόνο για ένα χρόνο, τι να κάνεις αυτά έχει ο αθλητισμος. Είναι κρίμα βέβαια η μη απόκτηση του Μειτε γιατί στα δικά μου μάτια το δίδυμο που θα έκανε με τον καμαρα θα ήταν αξεπέραστο στην Ελλάδα και πολύ τίμιο στην Ευρώπη αλλά πλέον πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Παοκ στα εύκολα Παοκαρααααα στα δύσκολα.

Υ.γ Έχω χρόνια στο φόρουμ ίσως και από τις πρώτες μέρες δημιουργίας του... έχω διαβάσει τους πάντες ποτέ δεν χαλάστηκα με κανέναν, οι αλλοθρησκοι κάνουν μπαμ και....απλά τους προσπερνάω! Όπως και οι άρρωστοι με την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, όπου οι απόψεις τους σε συνδυασμό με την ψυχική ανάγκη που εχουν για επιβεβαίωση τους κάνουν δυστυχώς τοξικους και μολύνουν το φόρουμ αλλα τι να κάνεις? Προσπέρνα και αυτούς! Στο τέλος, πάλι όλοι μαζί μια αγκαλιά θα ειμαστε και και όλοι μαζί θα λέμε ΣΤΑΖΕΙ ΠΙΠΕΡΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΕΕΕΕΡΙΙΙΙΙΙ :opaokara: :nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Τι εγωπάθεια είναι αυτή ρε φίλε
Δημοτικό το πολύ γυμνάσιο ..
Ότι πιο φεικ,φειλ,απομίμηση φτηνή μπας και πάρει σημασία και νιώσει σημαντικός
Κούρασε πολύ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

navigator11 έγραψε:
shogoon έγραψε:Φρέσκο σχόλιο στο insta του tourist βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει στα Μπουρδελα. Mε google translate φαντάζομαι θα πέσει τρελό γέλιο.
:lol: :lol: :lol:

Να το φιξάρουμε ελαφρώς. "Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα πετρέλαια"
Αμα Πάει στα πετρέλαια Κλάιν στο ποκ μην πάει μόνο γιατί μέχρι και εγώ που γενικά είμαι από τους φύση αισιόδοξους και δεν κράζω ΠΑΟΚ θα αρχίσω να τα παίρνω
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

PAOK1LIFE έγραψε:Γύρισα για την αγάπη του κόσμου σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας στο πρόσωπο μου τα μύνηματα αγάπης είναι πολλά.

Δεν είναι δουλειά του Τσακαλεα και του Τρανςφερμανιακ και του κάθε ρεπόρτερ να μεταδίδουν διάφορες διαρροές και εικασίες.

Πρέπει να βγεί η ΠΑΕ επίσημα και να μιλήσει επιτέλους θα κάνει μεταγραφές και πότε θα τις κάνει. Δεν μας νοιάζει ποιους θα φέρει ας τους φέρει και ας το μάθουμε τελευταία στιγμή

Τέλος τα παιχνίδια

Έχει μεγάλο θέμα εσύ...

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το τοπικ που όλοι αγαπήσαμε.

Άντε και καλή συνέχεια.

Τα λέμε ξανά στα τοπικ των αγώνων, που οι μισοί που γράφουν τώρα, ειδικά αν πηγαίνουμε καλά, δεν θα γράφουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως ο Βαργκας που απο οτι φαινεται δεν εχει προβλημα να ερθει στην Ελλαδα, θα ηταν οτι πρεπει για να μοιραστει ματς με τον Ταισον. Θα μου πειτε....το εξτρεμ μας καιει;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Γύρισα για την αγάπη του κόσμου σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας στο πρόσωπο μου τα μύνηματα αγάπης είναι πολλά.

Τέλος τα παιχνίδια

Χαχαχαχαχαχαχα.....που ησουνα χαμενος εσυ αδερφουλη μου!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”