Θα ανέβουμε στα 1,8. Ο Chalov μπορεί να κοστίζει αλλά η πληρωμή θα γίνει με ρούβλια.Blackgr4 έγραψε: Εδώ λιβανίζαμε τον Μεϊτέ 1.5 μήνα για να μην πάρει το 1.7 που διαβάζαμε πως ζητούσε και θα πείσουμε τον Κλάασεν να έρθει με λιγότερα;
Ο Τσάλοφ έχει ρήτρα 3 χαρτιά, ενώ εμείς δεν πληρώσαμε τα 2.5 για τον Πέτκοβιτς που είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- ΑποστόληςΑ
Τρόμος έγραψε:Θα προτείνω ένα όνομα για αμυντικό χαφ.Πριν αρχίσετε το βρίσιμο θέλω απλά να σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά του, την ηλικία και το ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.... Λοιπόν το πετάω και ότι θέλει ας γίνει:Γκόικο Τσίμιροτ!!!

Πέσε κοιμήσου Αποστόλη. Δεν θα στείλει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα ανέβουμε στα 1,8. Ο Chalov μπορεί να κοστίζει αλλά η πληρωμή θα γίνει με ρούβλια.Blackgr4 έγραψε: Εδώ λιβανίζαμε τον Μεϊτέ 1.5 μήνα για να μην πάρει το 1.7 που διαβάζαμε πως ζητούσε και θα πείσουμε τον Κλάασεν να έρθει με λιγότερα;
Ο Τσάλοφ έχει ρήτρα 3 χαρτιά, ενώ εμείς δεν πληρώσαμε τα 2.5 για τον Πέτκοβιτς που είναι διεθνής με την εθνική Κροατίας.

nunies4 έγραψε:Συγκρινεις ομως την φετινη πολιτικη της χαρτινηςvan rooy έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τα κάνει όλα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!!!
Ηρεμήστε λίγο
Ότι δυσκολίες αντιμετωπίζουμε εμεις που σύμφωνα με τα λεγόμενα σας δεν έχουμε προσβάσεις σε μάνατζερς....τις ίδιες δυσκολίες έχουν και οι άλλοι.
Ο γαύρος πόσους κατάφερε να κρατήσει απο την περσινή πετυχημένη ευρωπαική πορεία? Φορτούνης αντίο, κάρμο αντίο, ποντένσε αντίο, ορτα αντίο, ελ κααμπι αντίο?
Τα χανούμια πούλησαν πόνσε και προσπαθούν με αυτά τα λεφτά να κάνουν μεταγραφές.
Ο βάζελος ....πήρε αυτόν που διώξαμε εμεις πέρσι.
Οι επικοινωνιακές ήττες είναι μόνο για τα μμε.
Γιατι δεν συγκρινεις με περυσι που ηταν στην αναλογη θεση με την δικη μας;
Ενοψει πιθανοτητας προκρισης τσουλου (και με πιο δυσκολο μονοπατι) εσκασε 7εκ για Πινεδα και εδωσε στον προπονητη 3αδα φορ στα χαρτια δυνατη (Λιβαι, Πονσε, Φαν Φεερτ).
Στα χαρτιά ....όπως πολύ σωστά γράφεις.
Μπήκε τσ λ? όχι, πήρε πρωτάθλημα με τα 7 εκ του πινέδα? όχι . εκ του αποτελέσματος κρίνεται η χρονιά τους αποτυχημένη.
Τα δεδομένα των τελευταίων ετών δείχνουν ότι η ομάδα δεν ακολουθεί αυτή την τακτική του risk management.
Αν θεωρώ σωστή την προσέγγιση? Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν έχω απολύτως κανένα δεδομένο στα χέρια μου.
Εμείς εδω εκφράζουμε τις επιθυμίες μας , τα θέλω μας και τα όνειρα μας αυτοί στην ομάδα όμως πρέπει όλα αυτά να τα εκφράσουν και με οικονομικούς όρους.
Αν η στρατηγική που ακολουθούν είναι σωστή ή όχι ? Μόνο ο χρόνος θα το δείξει, το αποτέλεσμα.
Πέρσι με αυτή την στρατηγική πήραν πρωτάθλημα και αυτό έχει <<μεθύσει την διοίκηση>> , θεωρούν ότι βαδίζουν σε σωστό μονοπάτι.
Έχω ξαναγράψει ότι δεν θέλω να πάθουμε ότι έπαθε η χάρτινη μετά την κατάκτηση του νταμπλ, που εφησύχασε και δεν άλλαξε ούτε το ρόστερ της ούτε την τακτική της με αποτέλεσμα να γίνει προβλέψιμη και αντιμετωπίσιμη ως ομάδα. Αντιθέτως εμεις διαφοροποιήσαμε το παιχνίδι μας απο το παιχνίδι κατοχής και χαμηλού τέμπου σε άμεσο ποδόσφαιρο με υψηλό τέμπο.
Θέλω να έρθουν και άλλοι παίκτες για να προσθέσουν στην ομάδα ότι της λείπει , να δημιουργήσουμε ένα νέο απρόβλεπτο στο παιχνίδι μας για να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας και να αποκτήσουμε καλύτερο βάθος .
Ναι συμφωνώ για τα "ρεπορτάζ", και θα έπρεπε να το σκεφτούν κι αυτοί, γιατί όταν ο κόσμος αισθάνεται ότι τον δουλεύουν, τότε αυτές τις αντιδράσεις θα έχουμε.Blackgr4 έγραψε: Ναι ρε αλάνι αλλά εμείς ζούμε ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ. Δεν ζούμε ΑΠΌ τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, άρα τον κάθε τύπο που δίπλα στα "ρεπορτάζ" μου ανεβάζει 10 φορές τη μέρα λινκ από καζίνο και στοιχηματικές για να τσιμπήσει ποσοστά πάνω στη πλάτη τη δικιά μου, όχι απλά δεν τον σέβομαι, αλλά θεωρώ πως αν τον φτύσω θα χαλάσω και το σάλιο μου.
Σιγά μην τον βάλω αυτόν ίσα και όμοια με σένα και με εμένα.
- loukas karadimos
οι διαπραγματευσεις γενικα ειναι τεχνη και τζογος μαζι
το οτι με καμαρα μας βγηκε δεν σημαινει οτι θα μας βγαινει παντα. κακη η τακτικη με τον Δανο μιας και μαλλον ενιωσε οτι του ζαλισαμε τ @@ και δεν ημασταν σοβαροι. σε μια θεση που καιγομαστε και δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στην αγορα
για μειτε το καταλαβαινω μιας και υπαρχει ο μισιτς απο πισω αλλα με τον Δανο επρεπε να το φιρμαρουμε νωριτερα. βασικα, αν παρουμε τον πετκοβιτς νομιζω θα μας βγει και καλυτερος
γενικα πιστευω στα αστρα του πλανητη ΠΑΟΚ. μαλακες, 18,000 διαρκειας και ΤΣΛ εχω φετος, τι με λες, θα τους λιωσουμε ολους!!!
το οτι με καμαρα μας βγηκε δεν σημαινει οτι θα μας βγαινει παντα. κακη η τακτικη με τον Δανο μιας και μαλλον ενιωσε οτι του ζαλισαμε τ @@ και δεν ημασταν σοβαροι. σε μια θεση που καιγομαστε και δεν υπαρχουν πολλες επιλογες στην αγορα
για μειτε το καταλαβαινω μιας και υπαρχει ο μισιτς απο πισω αλλα με τον Δανο επρεπε να το φιρμαρουμε νωριτερα. βασικα, αν παρουμε τον πετκοβιτς νομιζω θα μας βγει και καλυτερος
γενικα πιστευω στα αστρα του πλανητη ΠΑΟΚ. μαλακες, 18,000 διαρκειας και ΤΣΛ εχω φετος, τι με λες, θα τους λιωσουμε ολους!!!
- Σουριναμέζος
Κάνεις λάθος, πριν από κάθε προκριματικό γύρο μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις στην λίστα. Μετά την League Phase (πρώην φάση ομίλων) είναι που μπορείς να κάνεις μέχρι 3 αλλαγές, αν περάσεις στα νοκ άουτ.Blackgr4 έγραψε:Ερώτηση. Τώρα στα κοντά δεν δηλώνεται η λίστα; Μετά δεν έχουμε δικαίωμα για μία ή δύο αλλαγές πριν από κάθε γύρο;
Αν ισχύει αυτό, σημαίνει πως πρώτον οποιαδήποτε μεταγραφή πρέπει να γίνει πριν δηλωθεί η λίστα για τον 3ο προκριματικό και δεύτερον πως και τρεις παίκτες να φέρεις (λέμε και κανένα αστείο να περάσει η ώρα) δεν θα μπορείς να τους δηλώσεις όλους για τον 3ο προκριματικό.
Κάνω κάποιο λάθος;
Επίσης στους καλοκαιρινούς γύρους ισχύει ότι μπορείς να κάνεις 2 εκπρόθεσμες αλλαγές μέχρι και 24ώρες πριν τον πρώτο αγώνα κάθε γύρου.
Δηλαδή για παράδειγμα, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει την λίστα για τους αγώνες με την Μπάνια Λούκα. Αν αύριο έρθει ο Μεϊτέ και ο Φορ τότε μπορούμε να τους δηλώσουμε και αυτούς για τους αγώνες με την Μπάνια Λούκα. Αν όμως φέρουμε και τρίτο παίκτη (πχ εξτρέμ) τότε ο ένας από τους τρεις θα πρέπει να περιμένει να μπει στον επόμενο γύρο.
Επίσης αν στο επόμενο διβδόμαδο που θα έχουμε τους αγώνες με την Μπάνια Λούκα έρθουν 5-6 παίκτες, θα μπορούν όλοι να δηλωθούν για τους αγώνες του επόμενου γύρου. Δεν υπάρχει δηλαδή σύνδεση μεταξυ της λίστας από κάθε προκριματικό γύρο στον επόμενο.
Γενικά είναι αρκετά ελαστικό το πλαίσιο για τα καλοκαιρινά προκριματικά. Όλες οι ομάδες τώρα στήνονται και κάνουν μεταγραφές
Φρέσκο σχόλιο στο insta του tourist βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει στα Μπουρδελα. Mε google translate φαντάζομαι θα πέσει τρελό γέλιο.
Και για να εμβαθύνω αλλά και να πω την προσωπική μου άποψη θεωρω ότι εκεί που κάνουμε το μεγάλο λάθος είναι εν τέλη στο θέμα με τους μάνατζερ.
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τους έχουν «δαιμονοποιήσει» στην ΠΑΕ.
Είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και υπάρχουν, όπως άλλωστε και σε όλα τα επαγγέλματα, και πολύ καλοί επαγγελματίες.
Υπενθυμίζω για όσους τους ξεχνούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες και πιο κερδοφόρες μεταγραφές του μέσα από συνεργασία με συγκεκριμένο μάνατζερ (Σαμπλι).
Αντί να βρούμε άλλους 3-4 σαν κι αυτόν και να κάνουμε εύκολη την ζωή μας αποφασίσαμε να ξεστρατησουμε από την πεπατημένη και να τραβήξουμε τον δικό μας δρόμο.
Θεωρω ότι αυτή η επιλογή είναι λάθος αλλά what do I know στην τελική.
Είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και υπάρχουν, όπως άλλωστε και σε όλα τα επαγγέλματα, και πολύ καλοί επαγγελματίες.
Υπενθυμίζω για όσους τους ξεχνούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες και πιο κερδοφόρες μεταγραφές του μέσα από συνεργασία με συγκεκριμένο μάνατζερ (Σαμπλι).
Αντί να βρούμε άλλους 3-4 σαν κι αυτόν και να κάνουμε εύκολη την ζωή μας αποφασίσαμε να ξεστρατησουμε από την πεπατημένη και να τραβήξουμε τον δικό μας δρόμο.
Πρόσεξε, δεν μας δουλεύουν απλά. Ο Kyri μας δουλεύει απλά.astral έγραψε:Ναι συμφωνώ για τα "ρεπορτάζ", και θα έπρεπε να το σκεφτούν κι αυτοί, γιατί όταν ο κόσμος αισθάνεται ότι τον δουλεύουν, τότε αυτές τις αντιδράσεις θα έχουμε.Blackgr4 έγραψε: Ναι ρε αλάνι αλλά εμείς ζούμε ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ. Δεν ζούμε ΑΠΌ τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, άρα τον κάθε τύπο που δίπλα στα "ρεπορτάζ" μου ανεβάζει 10 φορές τη μέρα λινκ από καζίνο και στοιχηματικές για να τσιμπήσει ποσοστά πάνω στη πλάτη τη δικιά μου, όχι απλά δεν τον σέβομαι, αλλά θεωρώ πως αν τον φτύσω θα χαλάσω και το σάλιο μου.
Σιγά μην τον βάλω αυτόν ίσα και όμοια με σένα και με εμένα.
Αυτοί μας δουλεύουν, ζούνε από τα κλικ μας, βγάζουν λεφτά πάνω στη πλάτη μας και η νέα μόδα είναι που προσπαθούν να βγάλουν ακόμα περισσότερα λεφτά κάνοντας μας να πατήσουμε πάνω σε λινκ στοιχηματικών και καζίνο.
Ο Τσακαλέας κάνει 100 ποσταρίσματα τη βδομάδα, τα 60-70 από αυτά είναι λινκ από στοιχηματικές με free spins και π@ύτσες μπλε.
Πάνε μετά και σε χορηγούς όπως το Καφενείο του Μπάμπη και το Κρεοπωλείο της Σουζάνας και τους λένε κοιτάξτε να δείτε πόσα κλικ έχει το βίντεο μας με τίτλο: ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΈΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΕΔΩ - ΧΏΝΕΙ ΧΡΗΜΑ Ο ΙΒΑΝ, και δώστε μας καμία χορηγία (μαύρα όλα..) αν θέλετε να σας βάλουμε σε καμία γωνία να σας βλέπουν.
Ο ορισμός της ανηθικότητας και του εξευτελισμού. Σκουπίδια του ελέους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λιβάγια θα θυμίσει Μουσλίμοβιτς.
Ο αντιΜειτέ ήρθε και λέγεται Καμαρά κ βάζει κ γκολ.
Φερτε τον Σακίρι και δέσαμε. Άιντε Ιβάναρε
Ο αντιΜειτέ ήρθε και λέγεται Καμαρά κ βάζει κ γκολ.
Φερτε τον Σακίρι και δέσαμε. Άιντε Ιβάναρε
Gk )Κοταρσκι
Μπακ ) Σαστρε / οττο / Μπαμπα / Ράφα / Βιεϊρίνια
Σέντερ μπακ ) κετζιορα / Κουλιε / εκονγκ / Μιχαϊλίδης
Κέντρο ) Κάμαρα / οζντοεφ / σβαμπ / τσιγγαρας
Εξτρέμ / δεκαριά ) Ντελιας / ζιφκο / μουργκ / ταισον / ντεσπο
Επίθεση ) μπραντον / σαμματα
90% ομογένεια με πέρσι
Χημεία και σταθερός κορμός
Για μια ομάδα που έφτασε στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Και πήρε το πιο @@Το πρωτάθλημα της ιστορίας
Είναι εύκολο πιστεύετε να κρατήσεις τον κορμό
Τέτοιας ομάδας Που έχει μέσα δυο βασικά
Ταλέντα και άλλους ξένους που Τουρκία και αραβια
Θα τους ήθελαν με κλειστά τα μάτια ;
Ξεκινάμε απο Αυτό !!!
Για 2 παίχτες γίνετε όλος ο ντόρος ,
Ενα αμυντικό χάφ και ενα φορ ..
Δηλ χωρις αυτούς η ομάδα είναι τελειωμένη ;;
Με μειτε και μπρεθγουειτ θα χτυπούσες cl
Αν πχ έφτανες στα πλέι οφ και σου σκάσει
μια Ομάδα επιπέδου Μπριζ
Με αυτούς τους δυο θα ήσουν εξασφαλισμένος ;
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική εδω μέσα ,
Κράτησες τον Ντελια μέχρι στιγμής
Τον κουλιερακη και Κοταρσκι
Που το θεωρώ θαύμα
Φτάνει με την προσωπολατρία
Και την ονοματολαγνεια ..
Ελ κάμπι έσσε
Πινεδα λιβαι
Μορον παλμα
Ήξερε κανένας κάποιον απο αυτούς
Πριν εμφανιστούν ;
Ήταν ονόματα ;
Ζητούσαν μαλλιοκεφαλα ;
Ποδοσφαιριστές υπάρχουν
Ειδικά για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ
Που είναι στο 85%
Έτοιμη στημένη με βασικό κορμο και χημεία
Η ομάδα θέλει 2 ποδοσφαιριστές
Για να πιάσει το 100%
Με υπομονή θα βρουν αυτούς που ψάχνουν
Και το κυριότερο
Αυτούς που έχουν όρεξη να έρθουν και να προφέρουν !!
Το πλαφόν του 1.5 στα συμβόλαια
Μου αρέσει πολύ
Προσωπικά
Δεν γαμας την χημεία στα αποδυτήρια
Δεν δημιουργείς περίεργες απαιτήσεις
Στο ήδη υπάρχον υλικό σου !!
Η τραγωδία έγινε με Κρασνονταρ
Που έπαιζες το παιχνίδι της ιστορίας σου μέχρι τότε
Και είχες ανοιχτά θέματα με
Βιεϊρίνια / Ματος και πουλησες τον καυτό Τότε ακμπομ
Πριν απο Αυτό το ματς
Αγόρασες τσολακ και έπαιξες με Σέντερ φορ τζολη
Βασικό
Νομίζω το μάθημα παρθηκε τότε !
Δεν θα γίνει το ίδιο το λάθος και φέτος
Υπομονή και πίστη η ομάδα και με το υπάρχον
Υλικό φτάνει άνετα
Στα πλέι οφ απο εκεί και πέρα θέλει
Αυτό που δεν έχει ο ΠΑΟΚ εδω και 10+ χρόνια
ΤΥΧΗ
Μπακ ) Σαστρε / οττο / Μπαμπα / Ράφα / Βιεϊρίνια
Σέντερ μπακ ) κετζιορα / Κουλιε / εκονγκ / Μιχαϊλίδης
Κέντρο ) Κάμαρα / οζντοεφ / σβαμπ / τσιγγαρας
Εξτρέμ / δεκαριά ) Ντελιας / ζιφκο / μουργκ / ταισον / ντεσπο
Επίθεση ) μπραντον / σαμματα
90% ομογένεια με πέρσι
Χημεία και σταθερός κορμός
Για μια ομάδα που έφτασε στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Και πήρε το πιο @@Το πρωτάθλημα της ιστορίας
Είναι εύκολο πιστεύετε να κρατήσεις τον κορμό
Τέτοιας ομάδας Που έχει μέσα δυο βασικά
Ταλέντα και άλλους ξένους που Τουρκία και αραβια
Θα τους ήθελαν με κλειστά τα μάτια ;
Ξεκινάμε απο Αυτό !!!
Για 2 παίχτες γίνετε όλος ο ντόρος ,
Ενα αμυντικό χάφ και ενα φορ ..
Δηλ χωρις αυτούς η ομάδα είναι τελειωμένη ;;
Με μειτε και μπρεθγουειτ θα χτυπούσες cl
Αν πχ έφτανες στα πλέι οφ και σου σκάσει
μια Ομάδα επιπέδου Μπριζ
Με αυτούς τους δυο θα ήσουν εξασφαλισμένος ;
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική εδω μέσα ,
Κράτησες τον Ντελια μέχρι στιγμής
Τον κουλιερακη και Κοταρσκι
Που το θεωρώ θαύμα
Φτάνει με την προσωπολατρία
Και την ονοματολαγνεια ..
Ελ κάμπι έσσε
Πινεδα λιβαι
Μορον παλμα
Ήξερε κανένας κάποιον απο αυτούς
Πριν εμφανιστούν ;
Ήταν ονόματα ;
Ζητούσαν μαλλιοκεφαλα ;
Ποδοσφαιριστές υπάρχουν
Ειδικά για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ
Που είναι στο 85%
Έτοιμη στημένη με βασικό κορμο και χημεία
Η ομάδα θέλει 2 ποδοσφαιριστές
Για να πιάσει το 100%
Με υπομονή θα βρουν αυτούς που ψάχνουν
Και το κυριότερο
Αυτούς που έχουν όρεξη να έρθουν και να προφέρουν !!
Το πλαφόν του 1.5 στα συμβόλαια
Μου αρέσει πολύ
Προσωπικά
Δεν γαμας την χημεία στα αποδυτήρια
Δεν δημιουργείς περίεργες απαιτήσεις
Στο ήδη υπάρχον υλικό σου !!
Η τραγωδία έγινε με Κρασνονταρ
Που έπαιζες το παιχνίδι της ιστορίας σου μέχρι τότε
Και είχες ανοιχτά θέματα με
Βιεϊρίνια / Ματος και πουλησες τον καυτό Τότε ακμπομ
Πριν απο Αυτό το ματς
Αγόρασες τσολακ και έπαιξες με Σέντερ φορ τζολη
Βασικό
Νομίζω το μάθημα παρθηκε τότε !
Δεν θα γίνει το ίδιο το λάθος και φέτος

Υπομονή και πίστη η ομάδα και με το υπάρχον
Υλικό φτάνει άνετα
Στα πλέι οφ απο εκεί και πέρα θέλει
Αυτό που δεν έχει ο ΠΑΟΚ εδω και 10+ χρόνια
ΤΥΧΗ
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση αδερφέ.Σουριναμέζος έγραψε:Κάνεις λάθος, πριν από κάθε προκριματικό γύρο μπορείς να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις στην λίστα. Μετά την League Phase (πρώην φάση ομίλων) είναι που μπορείς να κάνεις μέχρι 3 αλλαγές, αν περάσεις στα νοκ άουτ.Blackgr4 έγραψε:Ερώτηση. Τώρα στα κοντά δεν δηλώνεται η λίστα; Μετά δεν έχουμε δικαίωμα για μία ή δύο αλλαγές πριν από κάθε γύρο;
Αν ισχύει αυτό, σημαίνει πως πρώτον οποιαδήποτε μεταγραφή πρέπει να γίνει πριν δηλωθεί η λίστα για τον 3ο προκριματικό και δεύτερον πως και τρεις παίκτες να φέρεις (λέμε και κανένα αστείο να περάσει η ώρα) δεν θα μπορείς να τους δηλώσεις όλους για τον 3ο προκριματικό.
Κάνω κάποιο λάθος;
Επίσης στους καλοκαιρινούς γύρους ισχύει ότι μπορείς να κάνεις 2 εκπρόθεσμες αλλαγές μέχρι και 24ώρες πριν τον πρώτο αγώνα κάθε γύρου.
Δηλαδή για παράδειγμα, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει την λίστα για τους αγώνες με την Μπάνια Λούκα. Αν αύριο έρθει ο Μεϊτέ και ο Φορ τότε μπορούμε να τους δηλώσουμε και αυτούς για τους αγώνες με την Μπάνια Λούκα. Αν όμως φέρουμε και τρίτο παίκτη (πχ εξτρέμ) τότε ο ένας από τους τρεις θα πρέπει να περιμένει να μπει στον επόμενο γύρο.
Επίσης αν στο επόμενο διβδόμαδο που θα έχουμε τους αγώνες με την Μπάνια Λούκα έρθουν 5-6 παίκτες, θα μπορούν όλοι να δηλωθούν για τους αγώνες του επόμενου γύρου. Δεν υπάρχει δηλαδή σύνδεση μεταξυ της λίστας από κάθε προκριματικό γύρο στον επόμενο.
Γενικά είναι αρκετά ελαστικό το πλαίσιο για τα καλοκαιρινά προκριματικά. Όλες οι ομάδες τώρα στήνονται και κάνουν μεταγραφές
- navigator11
shogoon έγραψε:Φρέσκο σχόλιο στο insta του tourist βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει στα Μπουρδελα. Mε google translate φαντάζομαι θα πέσει τρελό γέλιο.

Να το φιξάρουμε ελαφρώς. "Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα πετρέλαια"
συμφωνώJohnDag έγραψε:Και για να εμβαθύνω αλλά και να πω την προσωπική μου άποψη θεωρω ότι εκεί που κάνουμε το μεγάλο λάθος είναι εν τέλη στο θέμα με τους μάνατζερ.