Δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα. Μεταγραφές να γίνονται.van rooy έγραψε:Τι αποτελέσματα έχουν οι συγκεκριμένες ομάδες?tad έγραψε:Νομίζω ότι διπλό σκαμπιλι σαν και αυτό έχουμε χρόνια να φάμε εξωαγωνιστικά …
Εντάξει ότι είμαστε τραγικοί μεταγραφικά και σε σκαουτινγκ και σε διαδικασίες το ξέραμε … αλλά σαν την σημερινή διπλή ήττα δεν υπάρχει …
Σου έχει ρίξει ο άλλος μπουκέτο για νοκ-άουτ και πριν συνέλθεις τρως και ένα ακόμα …
Εγώ μόνο με ένα τρόπο μπορώ να βγάλω αξία από αυτό που γίνεται … να καταλάβει ο Ιβαν ότι έχει αποτύχει σε αυτό τον τομέα και να αλλάξει την δομή …
Δεν γίνεται να μπούμε σταθερά στους 40 καλύτερους της Ευρώπης με τέτοια λειτουργία στον συγκεκριμένο τομέα … απλά δεν γίνεται
Παρακαλάμε 33χρονους και 30χρονους που απλά κολλάνε στο σύστημα, λες και τελείωσαν οι παίχτες …
Δώσε ρε ιβαν την μπακετα σε έναν σοβαρό μάνατζερ και σε ένα χρόνο θα σε έχω φτιάξει ένα σύστημα να φέρει χίλιες φορές καλύτερα αποτελέσματα. Τι είναι αυτό το πράγμα ; Ακόμα και ομάδες όπως ο Άρης, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος πιο καλά αποτελέσματα έχουν … απίστευτο
Το έχετε καταλάβει ότι αντί να σκεφτόμαστε τις μεταγραφές σαν εργαλεία για τα αποτελέσματα , πολλοι περιμένουν τα αποτελέσματα για να κάνουμε μεταγραφές .λογικα κατάλοιπο από αυτό το παιχνίδι που παίζετε