Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Μη μασάτε ρε,θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Μη διαβάζεται κανέναν, ψάξτε μόνο δημοσιεύματα εξωτερικού, οι τύποι εδώ είναι επικίνδυνοι.
Αυτό που είναι βέβαιο πλέον είναι ότι οικονομικά ρίσκα δεν θα παρθούν ούτε φέτος, αν πρώτα δεν εξασφαλιστούν έσοδα από Ευρώπη.
31 του μήνα ας ελπίσουμε να έχει εξασφαλιστεί το μίνιμουμ,μετά θα γίνουν οι κινήσεις μας και σε περίοδο που είναι βολική για να γίνουν.
Ναι αλλα πχ ο ετοιμος να υπογραψει Μισιτς αν δεν ερθει ο Μειτε, θα πρεπει να αποκτηθει αμεσα. Χθες. Οχι; Εκτος και αν δεν ειναι τοσο ετοιμος οσο μας ελεγαν.
Και οταν με το καλο ερθει η προκριση στο τσουλου πας για ακομα μια χαφαρα αντικαθιστωντας Οζντοεφ η Χαρη.

Αν δεν έρθει όμως το chl ,μένεις ως έχεις και για μένα ο Μισιτς δεν είναι κάτι σπουδαίο και ειδικά αν απαιτούνται τα λεφτά που έγραψες εχθές,τότε βραστα.
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα για άλλη μια φορά,δεν πάνε όπως θα θέλαμε,τι να γίνει όμως,συνηθισμένοι είμαστε.
Η θέση μας τώρα είναι την Τετάρτη στην Τούμπα.
Μετά βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOK1LIFE, καιρός να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αλλάξεις το ύφος των ποστς σου, αν θέλεις να συνεχίσεις μαζί μας.
Δεν χρειάζεται το σπαμ, ούτε η υπερβολή, ούτε οι χαρακτηρισμοί προς μέλη της διοίκησης.
Αυτό που συνέβη τις τελευταίες μέρες, να μη συμβεί ξανά.
Αν δεν το φροντίσεις εσύ, θα το φροντίσουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Ο Καμαρα δεν ειναι 6αρι. Ο Καμαρα δεν ειναι 6αρι. Ο Καμαρα δεν ειναι 6αρι. Ο Καμαρα δεν ειναι 6αρι.
Το Γραφω τεσσερις φορες μπας και το εμπεδοσουμε.
Δεν το λεω μονο εγω,το ειπε και ο προπονητης με απλα και καθαρα λογια....
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

van rooy έγραψε:Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς λείπει απο την ομάδα για τους επόμενους 2 αγώνες?

Μόνο ο Μειτέ!!! Ο οποίος αντικαταστάθηκε απο τον Καμαρά.

Υπομονή , ψυχραιμία και προπάντων λιγότερο παπά απο κάθε μορφής μέσο μαζικής ενημέρωσης ( σανό).

Ο Μειτέ απο τη στιγμή που δεν συμφώνησε όταν και επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των ομάδων ήταν ένα μήνυμα ότι θα ζοριστούμε για να τον κλείσουμε.

Μέχρι να υπογράψει ...ο προπονητής επέλεξε να ξοδέψουμε κάθε πιθανότητα μαζί του.

Στο τέλος μπορεί να είναι μαζί μας , μπορεί και όχι.

Προχωράμε.

Ο Ραζβαν ο ιδιος ειπε οτι ο Καμαρα δεν ειναι αντικαταστατης Μειτε.Φτανει η καραμελα.

Θέλουμε φορ ? οκ ...

Θέλουμε εξτρέμ? θέλουμε... οκ

Θα κάνουμε τη σούμα μας στο τέλος.

Εμένα δεν με νοιάζει πως κινούνται οι αντίπαλοι μας στο μεταγραφικό παζάρι.

Περισσότερο με απασχολούν οι δηλώσεις του Ράζβαν , πως η ομάδα θα σταματήσει να χαίρεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να είμαστε ταπεινοί και ότι ο στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους, αλλά πρώτος στόχος η παρουσία μας στην Ευρώπη με τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Η μη πώληση των ασημικών μας μέχρι τώρα ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας στο υπάρχον μεταγραφικό παζάρι.

Ο φορτούνης με παρουσία τόσων χρόνων στον γαύρο , μεθυσμένος απο τον ευρωπαικό τίτλο και δεν κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει....εμείς πως θα καταφέρουμε να πείσουμε τον Μειτέ ...που ήρθε ως τουρίστας και ο ράζβαν τον μετέτρεψε σε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας?

Μόνο ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο καμαρά δεν είναι αντικαταστάτης του μειτέ, ο καμαρά είναι box to box

ο ΠΑΟΚ πάει στα προκριματικά χωρίς playmaker
όσο εύκολες και να είναι θεωρητικά οι αντίπαλες ομάδες, εμένα με ζώνουν τα φίδια
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Aigle_Noir έγραψε:
gika έγραψε: Περί δανεικών:
Μειτέ και Μάρκος Αντόνιο προστίθονται στην τεράστια πλέον λίστα δανεικών, που είτε μας άρεσαν είτε όχι, πέρα από δανεικοί αποδείχτηκαν και αγύριστοι. Καημό το έχω, να έρθει κάποιος δανεικός, να παίξει καλά, να γουστάρουμε και να τον αγοράσουμε πληρώνοντας την ρήτρα πριν γίνει σίριαλ. Μ' αυτό τον καημό θα φύγω.
Δεν θα χρειαστεί να φύγεις με αυτόν τον καημό: Σάστρε. :pano:
Ένας και μοναδικός στα τελευταία 10 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

van rooy έγραψε:Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς λείπει απο την ομάδα για τους επόμενους 2 αγώνες?

Μόνο ο Μειτέ!!! Ο οποίος αντικαταστάθηκε απο τον Καμαρά.

Υπομονή , ψυχραιμία και προπάντων λιγότερο παπά απο κάθε μορφής μέσο μαζικής ενημέρωσης ( σανό).

Ο Μειτέ απο τη στιγμή που δεν συμφώνησε όταν και επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των ομάδων ήταν ένα μήνυμα ότι θα ζοριστούμε για να τον κλείσουμε.

Μέχρι να υπογράψει ...ο προπονητής επέλεξε να ξοδέψουμε κάθε πιθανότητα μαζί του.

Στο τέλος μπορεί να είναι μαζί μας , μπορεί και όχι.

Προχωράμε.

Θέλουμε φορ ? οκ ...

Θέλουμε εξτρέμ? θέλουμε... οκ

Θα κάνουμε τη σούμα μας στο τέλος.

Εμένα δεν με νοιάζει πως κινούνται οι αντίπαλοι μας στο μεταγραφικό παζάρι.

Περισσότερο με απασχολούν οι δηλώσεις του Ράζβαν , πως η ομάδα θα σταματήσει να χαίρεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να είμαστε ταπεινοί και ότι ο στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους, αλλά πρώτος στόχος η παρουσία μας στην Ευρώπη με τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Η μη πώληση των ασημικών μας μέχρι τώρα ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας στο υπάρχον μεταγραφικό παζάρι.

Ο φορτούνης με παρουσία τόσων χρόνων στον γαύρο , μεθυσμένος απο τον ευρωπαικό τίτλο και δεν κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει....εμείς πως θα καταφέρουμε να πείσουμε τον Μειτέ ...που ήρθε ως τουρίστας και ο ράζβαν τον μετέτρεψε σε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας?

Μόνο ΠΑΟΚ!!!
Πεφτετε στην παγιδα των 2 επομενων αγωνων

Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 23/24 Ιουλίου - 30/31 Ιουλίου

Γ' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 6/7 Αυγούστου - 13 Αυγούστου

PLAYOFFS 20/21 Αυγούστου - 27/28 Αυγούστου

Απο την επομενη Τεταρτη παιχνιδια καθε 6-7 μερες. Σαν επακολουθο οι προπονησεις θα προσαρμοστιυν αναλογα και φυσικα ενδιαμεσα εχεις και τα ταξιδια.
Πειτε μου εσεις οτι ο Ραζβαν θα ενσωματωσει παικτες που θα εχουν αποκτηθει την αλλη εβδομαδα πχ, για τα ματς αυτα. ΠΟΤΕ! Ουτε μια στο εκατομυριο. Αντε να παρουν 10-15 λεπτα οπως ειχε παρει ο Οζντοεφ περυσι στα πλευ οφ.
Με Σαματα ως το τελος
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:
DamoN έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.

Αν δεν ήμουν στεναχωρεμενος που δεν έκλεισε ο Μειτε ,θα έκλαιγα από τα γέλια
Δεν υπάρχει στεναχώρια που να μην την γιατρεύει αυτό το ποστ :mrgreen:
Ααααααχαχαχαχαχαχα
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Ο Τοσκιτης γραφει οτι "Αμεση θα ειναι η απαντηση του ΠΑΟΚ μετα την απωλεια του Δανου"

Τωρα αμεση και ΠΑΟΚ λιγο δυσκολο
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ναι γιατι οι δημοσιογραφοι εχουν πεσει μεσα μεχρι στιγμης σε ολα :P
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα ανακοινώσουμε Κοτάρα Ιωαννίντι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και τι να κάνουμε, αλλάζει κάτι αν γράφουμε συνέχεια ότι θα παίξουμε με Σαματα τα καθοριστικά παιχνίδια;
Προφανώς η θέληση υπήρχε αλλά δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα ή τέλος πάντων η θέληση για οικονομική υπέρβαση τόσο νωρίς.
Έχω ξαναγράφει, αν δεν μπορείς να περάσεις με αυτό το ρόστερ την Μπάνια Λούκα, δεν αξίζεις, όχι chl αλλά ούτε conference.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

gika έγραψε:
Portable έγραψε:Τώρα θα γουσταρα ατέλειωτα να σπάσει ο Λουτσος τη ρήτρα του και να καθίσουν όλοι στον άξονα.
Τι ομάδα είσαι φίλε εσύ;
Επειδή έχω 30 ποστ δεν σημαίνει πως δεν είμαι ΠΑΟΚ. Επειδή αντιλαμβάνομαι τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνομαι δεν με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από κάποιον άλλον.

Το ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, δεν με κάνει αλλόθρησκο.

Κοίτα να ανοίξεις λίγο τα μάτια σου και μην κάνεις τον μπάτσο εθελοντικά στους άλλους.

Φιλικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Από πάνω τους θα περάσουμε με 2 εύκολες νίκες και στη συνέχεια η ομάδα θα μπορέσει να στοχεύσει σωστότερα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ρε παλικαρια κουρασε το θεμα Μειτε. Κλειστε απλα το Μισιτς αυτο το πραγμα κατανταει γελοιο. Δυο μηνες περασαν απο την κατακτηση του πρωταθληματος και ακομα συζηταμε τα ιδια θεματα που συζητουσαμε και τοτε δηλαδη φερτε ενα φορ και ενα χαφ. Για ονομα του Θεου τι αμαρτιες πληρωνουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”