Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από DamoN »

PAOK1LIFE έγραψε:Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.

Αν δεν ήμουν στεναχωρεμενος που δεν έκλεισε ο Μειτε ,θα έκλαιγα από τα γέλια
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

NikLiverpool έγραψε:Θα είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά δεν ξέρω που αλλού να το γράψω.

Όταν σε μια εταιρεία ο CEO αντικαθίσταται απο τον CFO αυτά συμβαίνουν. Όλα πλέον προσμετρώνται απο οικονομική/λογιστική άποψη. Οπότε get used to it.

ΥΓ1. Λούτσε σφίξε τα δόντια, σφίξε τα λουριά και βάλε μας στους ομίλους. Εσύ μπορείς.

ΥΓ2. Ομάδα χωρίς ΤΔ και chief scout 30 ετών δεν....
Ναι γιατι με CEO Γκαγκάτση τα μεταγραφικά πήγαιναν αέρα,κλείναμε ολες τις περιπτωσεις Ιούλιο μηνα και δεν περιμέναμε τελη Αυγούστου…Μην ψάχνουμε αστείες δικαιολογιες η εντολή δινεται απο ψηλα δλδ απο τον Ιβαν οποτε και με μενα CEO που τρελαίνομαι για την ενίσχυση της ομαδας μαλλον για τελη Αυγούστου θα γινοταν οι μεταγραφες…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

delos15 έγραψε:Ναταααα,φτασαμε 18/07 για να θυμηθουμε τον Θωμαρεη παλι και τον Κωστικο... Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν φταει το scouting team ετσι? Η μερα της μαρμοτας παλι.
Πραγματικά ρε γμτ είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι το scouting team απλά προτείνει τους παίχτες, ο Λουτσέσκου λέει ΟΚ και μετά τα οικονομικά τα συζητάει η Γκοτζάρεβα και το τελικό ΟΚ το δίνει ο Ιβάν;

Το scouting team δεν έχει καμιά αρμοδιότητα με τις συζητήσεις και το οικονομικό σκέλος.

Τα παραπονά σας και για το φετινό τσίρκο σε Μαρία και Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

DamoN έγραψε:

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.

Αν δεν ήμουν στεναχωρεμενος που δεν έκλεισε ο Μειτε ,θα έκλαιγα από τα γέλια
Δεν υπάρχει στεναχώρια που να μην την γιατρεύει αυτό το ποστ :mrgreen:
PablitoV2

Equalizer έγραψε:
3. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένουμε παίκτες που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό οι αρμόδιοι;
Καυλωμένοι, με διάθεση, με χαμηλά το κεφάλι και όχι ψωνισμενα πλουσιόπαιδα και ύφος καρδιναλίων

Υγ. Ατιμε Βρούτση, δε μας αφήνεις να σκίσουμε τα διαρκείας μας. Πάω να το χακαρω
Θα πρόσθετα και το να έχουν μεγαλώσει με αφίσα του Μπαλάφα πάνω από το κρεβάτι τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η Goncharova αποφασίζει αν ο Meite αξίζει μέχρι 1,5Μ το χρόνο και ο Θυμιάνης μέχρι 300Κ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Περί Μειτέ:
Με ενοχλούν οι παίκτες που δείχνουν ολοφάνερα ότι βαριούνται. Αυτό το βαρύ ατσούμπαλο στυλ που πάει σε ματς πόλεμο με τα χέρια στις τσέπες και μασώντας τσίχλα το σιχαίνομαι. Γράφει ο danirifle ότι αποτύχαμε να τον πείσουμε μετά από τέτοια καύλα χρονιά. Εγώ να ρωτήσω, πότε παθιάστηκε μέσα στην χρονιά; Παίκτης που πίστευε ότι θα ζήσει το όνειρο στην Μίλαν, που είδε την Μπενφίκα σαν σκαλοπάτι να ανέβει πιο πάνω, και κατέληξε στην Ελλάδα της μιζέριας και της εσωστρέφειας, παίκτης που δεν ταυτίστηκε με τον σύλλογο παρά την αγάπη που πήρε και την χρονιά που έζησε, παίκτης που βαριόταν να δώσει το 100% του, ήταν λογικό να πάει για τα περισσότερα χρήματα. Δεν είναι όλοι Τάισον ή Ζίφκοβιτς. Στο καλό να πάει, υγεία να έχει, και τον ευχαριστούμε για την συμβολή του στο πρωτάθλημα.

Περί υπεύθυνους μεταγραφικού σχεδιασμού:
Καταλαβαίνω την επιμονή για Μειτέ, εφ' όσον αυτόν ήθελε ο προπονητής, και δεν θα τους κρίνω για αυτό: αρκεί ο αντικαταστάτης να είναι ίδιου επιπέδου, να έρχεται από γεμάτη χρονιά και να φτάσει στην Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα. Αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα είναι η μη έλευση φορ ακόμα, ενώ θεωρητικά ψάχνουμε παίκτη από τα Χριστούγεννα.

Περί δανεικών:
Μειτέ και Μάρκος Αντόνιο προστίθονται στην τεράστια πλέον λίστα δανεικών, που είτε μας άρεσαν είτε όχι, πέρα από δανεικοί αποδείχτηκαν και αγύριστοι. Καημό το έχω, να έρθει κάποιος δανεικός, να παίξει καλά, να γουστάρουμε και να τον αγοράσουμε πληρώνοντας την ρήτρα πριν γίνει σίριαλ. Μ' αυτό τον καημό θα φύγω.

Περί PAOK1LIFE:
Μπαίνει στο πάνθεον των φρούτων που έχουν περάσει από εδώ μέσα. Νομίζω ήρθε η ώρα για ένα μόνιμο ban. Δεν είναι μόνο ότι μας φλόμωσε στο ψέμα, είναι το πόσο ερριστικός είναι όλο το καλοκαίρι. Μέχρι και συνδρομή ζητούσε προχθες για να μας πουλάει τους παπάδες του. Καλός ο χαβαλές, αλλά όλα έχουν και ένα όριο.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Οταν ο Κρεσπο αποκαλεσε την Γκοτσαρεβα "ασχετη" τοτε μας πειραξε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Portable έγραψε:Τώρα θα γουσταρα ατέλειωτα να σπάσει ο Λουτσος τη ρήτρα του και να καθίσουν όλοι στον άξονα.
Τι ομάδα είσαι φίλε εσύ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μη μασάτε ρε,θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Μη διαβάζεται κανέναν, ψάξτε μόνο δημοσιεύματα εξωτερικού, οι τύποι εδώ είναι επικίνδυνοι.
Αυτό που είναι βέβαιο πλέον είναι ότι οικονομικά ρίσκα δεν θα παρθούν ούτε φέτος, αν πρώτα δεν εξασφαλιστούν έσοδα από Ευρώπη.
31 του μήνα ας ελπίσουμε να έχει εξασφαλιστεί το μίνιμουμ,μετά θα γίνουν οι κινήσεις μας και σε περίοδο που είναι βολική για να γίνουν.
PablitoV2

Με συγκίνησες.. στείλε το IBAN που έλεγες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Gospi έγραψε:Σαματτα Μπραντον Μιριτεγιο.
Εξαιρετικη 3αδα φορ.
Φερνεις και Μισιτς στα χαφ και εισαι ενα κλικ χειρότερα από περσι. Κουαλιατα αριστερο εξτρεμ και τελος.
"Άντε γαμήσου εσύ κι ο γρύλλος σου!"
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επειδή λέμε για μισιτς , το άλλο το 18χρονο που έκανε την πόδια στον κουλιερακη ο παρτενέρ του πόσο κοστίζει;
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Τι διαβάζουμε ρε μαλακά.Κλαιω
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

gika έγραψε: Περί δανεικών:
Μειτέ και Μάρκος Αντόνιο προστίθονται στην τεράστια πλέον λίστα δανεικών, που είτε μας άρεσαν είτε όχι, πέρα από δανεικοί αποδείχτηκαν και αγύριστοι. Καημό το έχω, να έρθει κάποιος δανεικός, να παίξει καλά, να γουστάρουμε και να τον αγοράσουμε πληρώνοντας την ρήτρα πριν γίνει σίριαλ. Μ' αυτό τον καημό θα φύγω.
Δεν θα χρειαστεί να φύγεις με αυτόν τον καημό: Σάστρε. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”