Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Και όλα αυτά ενώ έχουμε την ποιο ομοιογενή ομάδα...

Όλοι οι υπόλοιποι μέχρι να στρώσουν...εαν...στρωσουν θ πιάσουμε Νοέμβριο στην καλύτερη....

Εγώ από όλους ποιο πολύ φοβαμε τον οαρη.... :shock: :shock: :lol: :lol:

Όσο για την Ευρώπη δεν κάνω καμιά αναφορά γιατί...εγω προσωπικά...τους συγκεκριμένους αντιπάλους μέχρι τους ομίλους...δεν τους βλέπω...

Αν ήθελα τον μπατιστουτα για να τους περάσω εκεί που είναι να πάω στο τσου λου καλύτερα να πάω για ψάρεμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 09:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Μεγάλη ικανοποίηση για την εξέλιξη και των δύο περιπτώσεων, έχει ΜΗΝΕΣ που το φωνάζω ότι κακώς ασχολούμαστε και θεοποιουμε και προσμένουμε. Κανείς από τους δύο δεν άξιζε τα λεφτά που ζητούσε, ούτε είχε τη σωστή νοοτροπία για να αξίζει να είναι στον ΠΑΟΚ.

2. Εσείς που τώρα λέτε αχ ευτυχώς έχουμε ραζβαν και ανάβουμε κερί λόγω άχρηστος διοίκησης, πάλι το Σεπτέμβρη θα λέτε "πρόσεξε καλά ραζβαν με τέτοιο ρόστερ δεν έχεις δικαιολογίες"

3. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένουμε παίκτες που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό οι αρμόδιοι;
Καυλωμένοι, με διάθεση, με χαμηλά το κεφάλι και όχι ψωνισμενα πλουσιόπαιδα και ύφος καρδιναλίων

Υγ. Ατιμε Βρούτση, δε μας αφήνεις να σκίσουμε τα διαρκείας μας. Πάω να το χακαρω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρτε 6ρι και φορ για Ch.L. ΑΜΕΣΑ!
ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ενα τελευταίο σχολιο πριν σιγησω...
Ποιος Κρεσπο και ποιος Μισιτς... ημαρτον
Περσι αφησαμε τον Μαξιμοβιτς γιατι θα κλειναμε τον Μειτε πιο φθηνα και τον θεωρουσαμε καλυτερο. Φετος θα παμε να δωσουμε σχεδον τα ιδια λεφτα τελικα για να φερουμε πισω τον Μισιτς? Μιλαμε σκιζουμε στον σχεδιασμο, οχι αστεια. Αυτη η δηθεν πολιτικη της διοικησης για στοχευμενες και ευνοικες οικονομικα κινησεις αντι να μας αναπτύσσει μας υπονομευει. Στο τελος καταλήγουμε και πολλα να ξοδευουμε και να χρυσοπληρωνουμε την μετριοτητα (Σαματτα, Εκονγκ). Μηπως τελικά δεν ειμαστε εμείς οι ξύπνιοι και οι αλλοι οι χαζοι?
Ελπιζω πραγματικα να εχουν αξιολογες εναλλακτικες και να κλεισουν στοματα, αλλα το φιασκο αχνοφαινεται.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Τώρα θα γουσταρα ατέλειωτα να σπάσει ο Λουτσος τη ρήτρα του και να καθίσουν όλοι στον άξονα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Γιατι πεφτετε από τα συννεφα? Το ειχε πει ο Γκαγκατσης για Αραβία μήνες πριν.
Η μαλακι@ εγινε με τον Μαξιμοβιτς. Αλλα λύσεις υπάρχουν σιγουρα κ καλυτερες από τον Μειτε.
Τι κανει το scouting team? Ο Κωστικος εχει να φερει παικτη από την εποχη του Αμντάλα Ραζεκ Φατφαλα Σικαμπαλα
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Θα είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά δεν ξέρω που αλλού να το γράψω.

Όταν σε μια εταιρεία ο CEO αντικαθίσταται απο τον CFO αυτά συμβαίνουν. Όλα πλέον προσμετρώνται απο οικονομική/λογιστική άποψη. Οπότε get used to it.

ΥΓ1. Λούτσε σφίξε τα δόντια, σφίξε τα λουριά και βάλε μας στους ομίλους. Εσύ μπορείς.

ΥΓ2. Ομάδα χωρίς ΤΔ και chief scout 30 ετών δεν....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

γιαυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι η επόμενη διπλή ευρωπαική αναμέτρηση δεν θα είναι όπως αυτή. γιατί αυτή την έχω σίγουρη.
στόχος η είσοδος στους ομίλους τσου λου.
μέσα στο επόμενο πενθήμερο θα πρέπει να υπάρχουν οι δύο, ο φορ και το χαφ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Για να επανελθουμε στα σοβαρα μετα την αρχαια τραγωδια που ζησαμε το.πρωι εδω μεσα...
Καλα ολα αυτα περι αρμοδιων κ τετοια..Ξερει κανενας σιγουρα να μας πει οτι δεν ηταν αυτην η εντολη και το.θελω του Ραζβαν???Γιατι απο τις συνεντευξεις του εγω καταλαβαινω οτι ο Ραζβαν κολλησε με τν Μειτε..ποιος.μου λεει εμενα οτι δεν ηταν σε συνενοηση να τον περιμενουν οσο μα οσο χρειαστει και να εξαντλησουν τα περιθωρια...Οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι γιατι κανενας δεν ξερει τι πραγματικα γινεται (εκτος απο εναν χαχαχα)...
Τωρα που τελειωσαν αυτες οι 2 περιπτωσεις κινηθειτε ΑΜΕΣΑ κ παρτε δυο παιχτες μωρε..
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Equalizer έγραψε:
3. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένουμε παίκτες που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Βέβαια, αν θέσουν το παραπάνω ως απαραίτητη προυπόθεση για μεταγραφή κάποιου παίκτη, τότε το - ήδη πολύ μικρό - target group των πιθανών μεταγραφικών στόχων περιορίζεται αυτόματα σε επικίνδυνα μικρό εύρος. Ίσως και σε μονοψήφιο αριθμό παικτών.

Το να βρεις ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παίκτες που να ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ δεν ειναι κατι τοσο απλό. Για μένα το σημαντικό είναι άλλο. Να καταφέρεις να βρεις και να φέρεις πρώτα πολύ καλούς παίκτες και να τους κάνεις ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Παραδείγματα πάμπολλα. Ζιφκοβιτς, Μπαμπα, Ταισον κλπ......
Πάντα βέβαια θα υπάρχουν και τα αντιπαραδείγματα, το πιο πρόσφατο...Μειτε
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

PAOK1LIFE έγραψε:Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.
Υπεροχότητα.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Ναταααα,φτασαμε 18/07 για να θυμηθουμε τον Θωμαρεη παλι και τον Κωστικο... Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν φταει το scouting team ετσι? Η μερα της μαρμοτας παλι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένα κακό τμήμα μεταγραφών κάνει κάθε χρόνο τα ίδια λάθη. Για να μην φτάσει στο όριο του γελοίου θα πρέπει να ενεργοποιήσει άμεσα τις εναλλακτικές λύσεις. Αν ψάχνουν ΤΩΡΑ για εναλλακτικές θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να πάνε σπίτι τους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Μας ξεφτίλιζουν όλους και εσείς λέτε βρέχει

Μας ξεφτίλιζουν εμένα, τον Κυρι, τον Πριστ όλους και δεν θα κάνουν καμία μεταγραφή.

Έκανε πλάτες να κρατήσω αυτόν τον κόσμο ενωμένο και θυσιαστηκα σαν William Wallace Brave heart . Τώρα σας αφήνω στην οργή του κόσμου.

Εγώ ξεφτιλιστηκα τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παραδεχτώ και σκύψω το κεφάλι και να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο που ήμουν άπληστος αλλά με πρόδωσαν τα inside info που είχα.

Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να σωπάσω και να αφεθω και εγώ να με πάρει η οργή του κόσμου σαν ποτάμι.
Ουφφφ να και κατι θετικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”