Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Περί μπρεθγουειτ το έχω γράψει και πριν 1 μήνα, δεν μου γεμίζει το μάτι καθόλου. Αυτό που εξασφαλίζεις μόνο με τον μπρεθγουειτ είναι η ασφάλεια, δεν θα ήταν αποτυχημένη η παρουσία του με τίποτα γιατί όπου έχει παει έχει “παίξει” . Προσωπικά εμένα δεν μου ξετρέλανε για τον σημερινό ΠΑΟΚ στα 33 του, κανείς δεν ξέρει αν και τι φιλοδοξίες έχει πλέον.
Οι περιπτώσεις που θα έπρεπε να κυνηγάει ο σημερινός ΠΑΟΚ ξαναλέω θα έπρεπε να ήταν σαν τον τσαλοφ και τον ντεσποντοφ, παικτες που είναι στα καλύτερα τους και με μεταπωλητική αξία, γιατί έτσι πραγματικά θα εκτοξευθείς, όπως έκανε ο γαύρος που πουλούσε 10 μυρια κάτι παλτά σαν τον Σάμαρη. Γιατί η μεταπωλητική αξία που θα τους δώσει σε περίπτωση εισόδου στο CL θα είναι τεράστια, γιατί έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ δημιουργεί υπεραξίες.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Πολυ καλα παμε,ουτε επιτηδες να προσπαθουσαν τετοια ξενερα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

potamda έγραψε:Σύμφωνα με Record το αεροπλάνο του Μεϊτέ άλλαξε κατεύθυνση και πάει Σαουδική Αραβία.
Ναι.
Πάμε για Misic, εφόσον ο ατζέντης του καταφέρει και περιορίσει τις απαιτήσεις της ομάδας στα 2Μ.
(για μένα αποκλείεται,. αφού και η Δυναμό είναι στο Ch.L.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOK1LIFE έγραψε:Ντροπή ντροπή κάθε χρόνο τα ίδια και δεν βγαίνει κανείς να μιλήσει με τον Γιώργο κάθε χρόνο τα ίδια.

Ένας σύνδεσμος να βγεί να μιλήσει με τον Γιώργο ξεφτίλιζουν τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο

Έλεος με τις μεταγραφές το έχουν ξεφτιλισει το έχουν πάει σε σημείο εμετού.

Ας κλείσουν καλύτερα το στόμα τους να μη βγαίνει τίποτα προς τα έξω παρά να ξεφτίλιζουν τον ΠΑΟΚ.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο για να έχουν δουλειά κάποια ΑΡΔ

Τέλος δεν έχω να πω τίποτα άλλο το έχουν τερματίσει
Αδερφέ τι ώρα να πάω αεροδρόμιο;

Η μήπως ήρθε χθες μαζί με τον φορ και τον έχασα;

Υγ: φήμες λένε ότι ο νέος λογαριασμός είναι ήδη έτοιμος
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

sdna
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Record» για το μέλλον του Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι, απέρριψε τον ΠΑΟΚ για την Σαουδική Αραβία.
Εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Σουαλιό Μεϊτέ γνωστοποίησαν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, καθώς όπως αναφέρει η «Record» στην ηλεκτρονική της έκδοση, ο Γάλλος χαφ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και ο πιθανότερος προορισμός για εκείνον είναι η Σαουδική Αραβία.

Στο άρθρο, δεν αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες για την ομάδα ή το μεγάλο συμβόλαιο που αναζητεί από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά ότι παρά την μεγάλη επιθυμία του Λουτσέσκου να παραμείνει στην ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μεϊτέ επέλεξε να αφήσει την Ελλάδα για τα... πετροδόλαρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «Record»:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί τελικά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν. Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022/23.

Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισαβόνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ερυθρόλευκη ομάδα.
Οσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 09:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μέιτε Αραβία. Μάλιστα.. Καλά θα πάει κι αυτό..
Καλώς όρισες εσωστρέφεια αγάπη μου!
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Πάει και αυτός, καλά το πάνε εκεί στην ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOKevolution έγραψε:Gospi και Joshua, κι εγώ θέλω μεταγραφές όπως τις θέλετε κι εσείς. Όλοι μας θέλουμε. Είναι λίγο τραγικό όμως να μιλάμε τόσο απόλυτα, χωρίς να είμαστε μπροστά σε καμιά διαπραγμάτευση και σε καμιά συνομιλία του προέδρου με τον προπονητή.
Υπομονή φίλε Josh είπε, γιατί στο τέλος θα γίνουν καλές μεταγραφές αναφέρει. Συγνώμη, ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε τι ορίζει ως τέλος. Οι πιθανότητες πάντως είναι στο να εννοεί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αβάσιμο βέβαια κι αυτό που λέω εγώ.
Επίσης Gospi, δεν είμαι ικανοποιημένος προφανώς με τα όσα βλέπω μεταγραφικά, αλλά πραγματικά πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό ο ηγέτης ονόματι ΙΒΑΝ, θα μας χαροποιήσει όλους στο τέλος. Και κόψε τις μαλακίες. Ποιος είμαι εγώ να σου απαγορεύσω να γράφεις σε οποιοδήποτε τοπικ. Όλοι (σχεδόν) μαζί είμαστε.
Συγνωμη αλλα ο προπονητης ηταν συγκεκριμενος.Ειπε θελω 2-3 παικτες σχετικα αμεσα και μετα στο τελος της περιοδου με βαση το τι θα προκυψει στην αγορα να γινουν οποιες αλλες κινησεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στο άρθρο, δεν αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες για την ομάδα ή το μεγάλο συμβόλαιο που αναζητεί από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά ότι παρά την μεγάλη επιθυμία του Λουτσέσκου να παραμείνει στην ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μεϊτέ επέλεξε να αφήσει την Ελλάδα για τα... πετροδόλαρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «Record»:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί τελικά να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν. Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022/23.

Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισαβόνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ερυθρόλευκη ομάδα.
Πραγματικα αν ισχυει το παραπανω και χαθηκαν 2 μηνες χωρις κανεις να καταλαβει οτι οντως θελει να παει στην Αραβια και οχι οτι κανει διακοπαρες οπως χαριτολογωντας ελεγαν καποιοι, τοτε δεν εχω λογια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όταν οι ανίκανοι αφήνουν την ομάδα χωρίς αντικαταστάτες παικτών που φεύγουν, αυτά θα τραβάμε. Ο χαφ έπρεπε να ήταν εδώ πριν η ομάδα πάει Ολλανδία. Το ίδιο και ο φορ, εφόσον επέτρεψαν στον Τζίμα να φύγει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOKevolution έγραψε:Gospi και Joshua, κι εγώ θέλω μεταγραφές όπως τις θέλετε κι εσείς. Όλοι μας θέλουμε. Είναι λίγο τραγικό όμως να μιλάμε τόσο απόλυτα, χωρίς να είμαστε μπροστά σε καμιά διαπραγμάτευση και σε καμιά συνομιλία του προέδρου με τον προπονητή.
Υπομονή φίλε Josh είπε, γιατί στο τέλος θα γίνουν καλές μεταγραφές αναφέρει. Συγνώμη, ούτε εσύ ούτε εγώ ξέρουμε τι ορίζει ως τέλος. Οι πιθανότητες πάντως είναι στο να εννοεί στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αβάσιμο βέβαια κι αυτό που λέω εγώ.
Επίσης Gospi, δεν είμαι ικανοποιημένος προφανώς με τα όσα βλέπω μεταγραφικά, αλλά πραγματικά πιστεύω στην ομάδα και πιστεύω πως αυτό ο ηγέτης ονόματι ΙΒΑΝ, θα μας χαροποιήσει όλους στο τέλος. Και κόψε τις μαλακίες. Ποιος είμαι εγώ να σου απαγορεύσω να γράφεις σε οποιοδήποτε τοπικ. Όλοι (σχεδόν) μαζί είμαστε.
Με συγχωρεις αλλά ο Ραζβαν αποκλειεται να θετει ως απωτερο σημειο ολοκληρωσης των 3 μεταγραφων το τελος των μεταγραφων. Εξαλλου το λεει με σαφηνεια, πως στη συνεχεια θα κανουμε μεχρι το τελος των μεταγραφων τις οποιες συμπληρωματικές κινησεις. Ξερω οτι δεν μου απαγορευεις να γραφω, απλα καθε χρονο γινομαι ο κακος εδω μεσα και με κουραζει. Θα περιμενω να γινουν οι κινησεις για να αξιολογησουμε στο τελος αν το χρονικο σημειο διενεργειας τους, καθως και η ποιοτητα τους φανερωνει μεθοδικότητα και προσοχη ή ανικανοτητα, κωλυσιεργία και μεταγραφικη ανεπαρκεια. Αλλα στο τελος θελω να κανουμε κριτικη, οχι γαργαρες. Να πουμε με ειλικρινεια αν ειναι μαγκες ή δαγκες. Γιατι αν ο Ραζβαν κανει το θαυμα και περασει τσου λου με το υπαρχον ροστερ μονο, τότε αυτο δεν θα χρεωθει στην ΠΑΕ αλλα στον Ραζβαν. Δεν θα ναι κατακτηση της ΠΑΕ αλλα του Ραζβαν, αν καταφερει να περασει τσου λου με επιθετικο τον Μπραντον και τον Σαματτα. Τα λεμε λοιπον μετα τις μεταγραφες.

υγ. περι Μειτε. Μονο ενας ασχετος και ενας εμμονικος δεν εβλεπε οτι ο Μειτε περίμενε να ανοιξει το παραθυρο το ν μεταγραφικων στην Αραβια για να παει προς τα εκει. Μας χρησιμοποιησε, μας επαιξε, και εμεις την φαγαμε ακομη μια φορα λες και εμφανιστηκαμε στο ποδοσφαιρο ΧΘΕΣ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σημερα θα εμπαινε στο αεροπλανο αλλα οι κακοι αρδ φταινε επειδη το συντηρουσαν...βεβαια εσυ ειχες ινσαιντ ινφο...ευτυχως υπαρχεις κ δν κλαιω απο τα νευρα μου με αυτα που κανει παλι η ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε ταυτόσημα του κογιότ
ρε άσχετοι, ανίδεοι υπαλληλίσκοι που πάτε προσεγγίζετε 10 παίχτες και πείθετε 1
θέλει προσπάθεια να χάσεις τον μειτέ με τέτοια χρονιά που έζησε

άντε πάλι πρωί πρωί θα ξεκινήσουμε τα ουίσκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 18 Ιούλ 2024, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ δεν νομίζω ότι μας χρησιμοποίησε. Το ότι η πρώτη του επιλογή ήταν η Αραβία είχε γραφεί εδώ και πάνω από ένα μήνα.
Ό,τι ακριβώς έγινε και με Φορτούνη.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Μια προσευχη στον Ραζβαν και για φετος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”