Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν ισχύει, καλή είδηση. Να κλείνουν μέτωπα που δεν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να τελειώσουν θετικά. Μακάρι μέχρι Παρασκευή ή Σάββατο να τελειώνουμε οριστικά και με το μέτωπο του φίλου μας του Σου, έρθει δεν έρθει. Άντε λίγο να ξεκολλήσει το όλο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ο Μεϊτέ στη Θεσσαλονίκη; Έτσι γράφει το γνωστό ακάου στο τουίτερ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εάν χαλάσει και του Μεϊτέ μετά από τόσες δηλώσεις συμπαιχτών του και του Λουτσεσκου που τον θεωρεί τόσο σημαντικό, τότε θα μιλάμε για σοβαρή αποτυχία.
Δε πιστεύω όμως,θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει ξανά παίχτης μας.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Ενω δεν μου αρέσει που διαφαίνεται πως κλείνει οσφπ ο 1ος στόχος, χαίρομαι που δεν παίρνουμε αυτον τον παικτη.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Για να δούμε εάν θα επαληθευθεί ο Ιταλός τοσκοτσαλγατιδης
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Jim_Chatz έγραψε:Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.

Οριστικά πάμε για άλλα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουφφφφφφ
Ευτυχώς.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Jim_Chatz έγραψε:Συμφωνία Μπρειθγουειτ γαύρου σύμφωνα με τον Ρομανο.

Οριστικά πάμε για άλλα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ψηνομουν προσωπικα για ενα παικτη με χαρακτηριστικα παραπλησια του Μπραντον Τομας, καλυτερη εκτελεστικη δεινοτητα, πολυ καλο βιογραφικο κ αρκετα πιο ακριβο
Βεβαια μπορει να κανω κ λαθος
Εκει ομως π δεν νομιζω οτι κανω λαθος, ειναι οτι μαλλον ψηνοταν πολυ ο Λουτσεσκου γι αυτον
Το οτι δεν τον κλεισαμε για μια διαφορα 200 χιλιαρικα το χρονο, δεν το πολυπιστευω
Εχω ομως την αισθηση της αργοποριας, γιατι μπορει να ειμαστε μολις 18 μερες απο την εναρξη της μεταγραφικης περιοδου, αλλα ειμαστε κ 2 μηνες απο το τελος του πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Παει δεν παει στον γαύρο, εγώ, παίκτη 33 ετών, όνομα κλπ, δεν θέλω.
Βρες έναν 26-27 χρόνων που να θέλει να παίξει μπάλα και να μην το παίζει(ή και είναι) μεγαλύτερο όνομα από τον σύλλογο. Πχ σαν τον Ντεσποτοφ, σαν τον Ζιφκοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Για τπν Μπρεθγουέιτ δεν με πειράζει και πολύ, αλλά Μέιτε που είναι καημός τού προπονητή καλό είναι να έρθει.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Προσεχώς....

''Λιγες μέρες πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα,Διοίκηση-προπονητης-παιχτες επικεντρωνουν την προσοχή τους αποκλειστικά στην Μπάνια Λούκα βάζοντας -για την ώρα- στην άκρη τα μεταγραφικά.''
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το έλα μωρέ 200Κ είναι δωστα να κλείσεις τον Μπρεθγειτ δεν ειναι προσέγγιση σοβαρής ομάδας. Τόσο τον κοστολογήσαμε, τόσο μας παίρνει να δώσουμε, καλά κάναμε και δεν δώσαμε ούτε ευρώ παραπάνω. Ούτε το ότι δεν θα έρθει ο συγκεκριμένος παίχτης είναι κακό. Επείδη λόγο Barcelona τον έχω παρακολουθήσει αρκετά τον παίχτη, εμένα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι. Η περιγραφή οτι είναι ένας καλύτερος Μπραντον είναι ακριβής. Για την Ελλάδα όμως μεταφράζεται ως χαμάλης πολυτελείας που για μένα ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τέτοιο παίχτη.

Το πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία είναι οτι για ακόμα μια χρονιά εγκλοβιστήκαμε σε μια περίπτωση παίχτη που ήταν φανερό οτι ο μόνος τρόπος να έρθει ηταν να του δώσουμε λευκή επιταγή. Απο την στιγμη που δεν είχαμε σκοπό να το κάνουμε, για πιο λόγο ασχολθήκαμε πάνω απο μια βδομάδα;

Δεν γίνετε να ξέρεις εδώ και έξι μήνες οτι έχεις μισό επιθετικό και η μόνη κίνηση που έχεις κάνει, είναι να δώσεις δανικό τον Τζίμα χωρίς να έχεις πάρει άλλον.

Για να περάσουμε στους ομίλους πρέπει να φτιάξουμε απλα μια πολύ καλη ομάδα. Αυτη ειναι η ιστορική ευκαιρία φέτος. Δεν χρειάζεται να φτιάξουμε μια σουπερ ομάδα όπως άλλες χρονιές, αρκεί και μια λίγο καλύτερη απο την περσινή. Αν δεν σοβαρευτούν αυτή η ευκαιρία θα χαθεί και οι μόνοι που δεν θα φταίνε θα είναι ο Λουτσέσκου και οι παίχτες.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Caballo Viejo έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να είναι ήδη ο Μεϊτέ στη Θεσσαλονίκη; Έτσι γράφει το γνωστό ακάου στο τουίτερ.
Ναι, και τον πήρε μυστικά η ΠΑΕ για να τον βάλει μέσα σε μια μεγάλη τούρτα που θα την πάει στην αυριανή προπόνηση και θα βγει από μέσα κάνοντας έκπληξη στον Λουτσέσκου.

Ρε σεις είναι δυνατόν να έχει έρθει ο παίχτης στη Θεσσαλονίκη και να μην έχουν πάει οι δημοσιογράφοι;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν καταλαβαινω γτ ασχολουμαστε με.μπρεθ...ισπανος αρδ χθες δηλωσε οτι ο ΠΑΟΚ δεν του εχει κανει προταση...οποτε παμε παρακατω..
maceio

Δημοσίευση από maceio »

sic-4 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Επειδή έχουμε όλοι καεί με τις μεταγραφές, δείτε την Σαμ που φέραμε στο μπάσκετ να ξεχαστειτε... αν και μάλλον θα καείτε περισσότερο... :lol:

Παναγία μου και Χριστέ μου :shock:
ΑΜΑΝ!!!
Διαρκειας στο γυναικειο μπασκετ..
εγώ τη θέλω και στο ποδόσφαιρο, φορ , θα τραβάει πάνω της τουλαχιστον δυο αμυντικούς
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Χθες ήταν η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου για την Σαουδική Αραβία. Νομίζω για αυτό το λόγο το τράβηξε μακριά ο Μεϊτέ. Προφανώς και για άλλους στόχους μας θα υπάρξει πρόβλημα με την εμπλοκή των Αράβων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”