Π.Α.Ο.Κ. - Τρίκαλα 89-83 MVP και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 29 Οκτ 2009, 23:48

Μονρόε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκής
1
2%
Γκρέγκορι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ταπούτος
2
4%
Τσιάρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Έιβερι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καλαϊτζίδης
3
7%
Χέλιγουελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννακίδης
1
2%
Ντρόμπνιακ
37
82%
Γκετσέβσκι
1
2%

Σύνολο ψήφων: 45

Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: 89-83 MVP και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Johnys »

Εκτος από τον drobniak που ήταν σούπερ,η υπόλοιπη ομάδα με προβλημάτισε.
Εύχομαι με τι πάροδο του χρόνου να στρώσει γιατί πιστεύω πως το roster είναι καλο και έχουμε και προπονηταρά.

Για το κόσμο τι να πούμε,είμαστε λίγοι τελικά ως φίλαθλοι,αυτό κατάλαβα εγώ.Πανηγυρτζήδες με το π κεφαλαιο.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Εγώ βλέπω ότι δε χρειάζεται ο Avery.Τσάμπα λεφτά όσα και αν παίρνει.Ο Καλαϊτζής φαίνεται πολύ καλός στο κατέβασμα της μπάλας και πιστεύω μαζί με το Δεμερτζή και τον ΚΑυκή έχουμε γεμάτη τη θέση του πλευ-μέικερ.Και το λέω κυρίως και της γενικής παρουσίας του,Avery, καθώς φαίνεται εμφανώς με παραπανίσια κιλά από πέρσυ, πράγμα που κάνει την ομάδα πιο αργή.Πιστεύω ο Δεμερτζής ήταν πέρσυ ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ.Ο καλύτερος αμυντικός, ο πιο ταχύς και με πολλές προσωπικές σωστές πρωτοβουλίες.Για το Gecevski τί να πω, αλλά όπως το είδα το παιδί ο Σίμσακ φαινόταν σαν τον Σαμπόνις μπροστά του.(Σίμσακ 18 πόντους)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κοιτάμε την επόμενη ομάδα και ευχόμαστε ολόψυχα να πάμε όσο ποιο ψηλά γίνεται και να πάρουμε και το κύπελλο. :D

Υ.Γ
Αν κάποιος θέλει να γράψει κάτι ακόμα να μου το πει σε PM να του δώσω τα κλειδιά του τόπικ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”