Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από danirifle »

ο κρέσπο είναι χαφ με κύριο χαρακτηριστικό του τις ανακτήσεις μπάλας
τι σχέση έχει με τον πλειμέικερ που λείπει από το ρόστερ μας?
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

2-1 η Εγνατια,καλα αν αποκλιστουμε απο αυτους ας αφησουν τα δελτια τους και ας πανε να πουλησουν πορτοκαλια στην λαικη.πολυ κακες ομαδες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Αυτόν τον ήθελε ο γαύρος που λέει ο Πριστ για δανεικό. Τον έχει βγάλει προς πώληση η Φενέρ και προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

Ο παίχτης είναι ο Πορτογάλος Κουρμπελης για κανέναν αστέρα μπορεί.

Ο Μειτε έρχεται αύριο απλά κυκλοφόρησε μία φήμη ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάει και άλλα χαφ μήπως και χαλάσει τελευταία στιγμή. Άλλοι μιλάνε για Μισιτς άλλοι για διάφορους ελεύθερους και δανεικούς.

Αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα όταν ο Μειτε θα είναι εδώ θα κάνω συνδρομητικό κανάλι στο παοκμανια και για να διαβάσει κάποιος τα ποστ μου θα πρέπει να πληρώσει συνδρομή στο παοκμανια!
Βασικά για copy paste κάνεις μόνο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

danirifle έγραψε:ο κρέσπο είναι χαφ με κύριο χαρακτηριστικό του τις ανακτήσεις μπάλας
τι σχέση έχει με τον πλειμέικερ που λείπει από το ρόστερ μας?
νομίζω ότι στα μάτια του λουτσεσκου τουλάχιστον την θέση του πλειμεικερ στα χάφ την πήρε ο κάμαρα όποτε θέλει και ένα πιο δυνατό χάφ γιαυτο σκούζει τόσο για τον Μειτε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Logistis έγραψε:Τα 2 μύρια που θα έδιναν στην Μπενφίκα για Μειτε θα μπορούν να δωθουν στην Ντιναμό για Μισιτς . Ή έστω 2,5
Βασικά 1.5 δίναμε στη Μπενφίκα και 500 σε μπόνους. Αλλά ακόμα και να δίναμε 2, γιατί υποθέτουμε πως η Ντιναμό θα πει ναι στα 2 ή έστω 2.5 πχ; Από που προκύπτει αυτό; Και αν ζητήσει 4;
Το βασικό της χαφ είναι, όχι κάποια αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

PAOK1LIFE έγραψε:Αυτόν τον ήθελε ο γαύρος που λέει ο Πριστ για δανεικό. Τον έχει βγάλει προς πώληση η Φενέρ και προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

Ο παίχτης είναι ο Πορτογάλος Κουρμπελης για κανέναν αστέρα μπορεί.

Ο Μειτε έρχεται αύριο απλά κυκλοφόρησε μία φήμη ότι ο ΠΑΟΚ κοιτάει και άλλα χαφ μήπως και χαλάσει τελευταία στιγμή. Άλλοι μιλάνε για Μισιτς άλλοι για διάφορους ελεύθερους και δανεικούς.

Αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα όταν ο Μειτε θα είναι εδώ θα κάνω συνδρομητικό κανάλι στο παοκμανια και για να διαβάσει κάποιος τα ποστ μου θα πρέπει να πληρώσει συνδρομή στο παοκμανια!
Αύριο έρχεται ο Μεϊτέ;
Αυτά είναι τα ωραία
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σαν να παιζουν Γιαννενα με Πανσερραικο στο αλλο ματς. Αυτο βλεπει η Γκονζαρεβα κ δεν υπογραφει τις μεταγραφες (on topic).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 17 Ιούλ 2024, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Rexaris έγραψε:Είμαστε ήδη στην υπέρβαση παιδιά, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, ο Ιβάν βάζει ένα σωρό λεφτά κάθε χρόνο και φέτος αρνηθήκαμε συνολικές προτάσεις κοντά στα 30 εκ. για να προσπαθήσουμε για το ΤσουΛου και το ρηπήτ στο πρωτάθλημα.
Τι έχει να λέει αυτό; Ο Ιβάν ήταν ο καταλύτης στο να παραμείνει αυτός που σπέρνει στα μικρά παιδιά το μικρόβιο της - για αρχή - συμπάθειας απέναντι στον ΠΑΟΚ και δώστου συγχαρίκια και "να λελεύω σε πούλιμ Γιάνναρε Ηγέτη, έτσι περνάς το μήνυμα". Και λίγες βδομάδες αργότερα "οκ, εμείς δε βάζουμε το χέρι στην τσέπη αλλά για μισό ψωροεκατομμυριάκι δηλαδή θα ναυαγήσει του υποτιθέμενου πρώτου στόχου σου για φορ;"
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Gospi έγραψε:
soigol έγραψε:Να ξαναγραφτεί λοιπόν, η "διαδικασία" των μετεγγραφών είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει.
Είναι αποφασισμένη από τον Ιβάν και όσο και να χτυπιέστε (ποστάρετε) για το πόσο λάθος, κατά την άποψη σας, είναι το μόνο που καταφέρνεται είναι να δημιουργείται τοξικότητα.
Όταν οι προτάσεις σας λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τον άξονα που κινείται η ΠΑΕ, ίσως γίνουν πιο επικοδομητικές.
Τώρα που κινούνται εκ διαμέτρου αντίθετα, είναι απλά μίρλα. Αυτός μέχρι να το πει ο Ιβαν δεν αλλάζει.
Ο Γιώργης δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά;
Και ποια ακριβως ειναι αυτη η διαδικασια? Μπορεις να την περιγράψεις λιγο?

Έχεις δει τον Βέγγο στην ταινια " Θα σε κάνω βασιλισσα";

Αυτή είναι η διαδικασία...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ....ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩ......
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

dalas10 έγραψε:2-1 η Εγνατια,καλα αν αποκλιστουμε απο αυτους ας αφησουν τα δελτια τους και ας πανε να πουλησουν πορτοκαλια στην λαικη.πολυ κακες ομαδες.
δεν θέλει να εφησυχαστούμε
μία κόκκινη, ένα πέναλτι, πολλά μπορεί να στραβώσουν

και η λέφσκι κακή μας φαινόταν

συγκεντρωμένα και με ενίσχυση μέχρι τότε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Logistis έγραψε:Τα 2 μύρια που θα έδιναν στην Μπενφίκα για Μειτε θα μπορούν να δωθουν στην Ντιναμό για Μισιτς . Ή έστω 2,5
Η Ντιναμό στην πρώτη κρούση είχε πει 4. Τώρα που θα ξέρουν ότι καιγόμαστε επειδή μάλλον μας συμπαθούν θα δεχτούν με 2.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μόνο κάτι τελείως τσουτσέκια κράζουν για έλλειψη χρημάτων από τον Ιβάν. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πρόβλημα με την μεταγραφική δυσλειτουργία της ΠΑΕ.

Για εμένα ρόστερ στο οποίο υπολογίζονται ο Σαματά και ο Εκόνγκ δείχνει έλλειψη σχεδιασμού και ευελιξίας και τεράστια σπατάλη χρημάτων - η αποχώρηση τους θα ήταν πρόσθεση δια αφαιρέσεως.

Θα έλεγα ότι το ίδιο ισχύει και για τον Νάσμπεργκ και τον Ράφα Σοάρες αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι αναπληρωματικοί.

Τον Κρέσπο τον έχω δει τυχαία σε δύο παιχνίδια χωρίς να τον προσέχω και ιδιαίτερα, ένα ευρωπαικό της Φενέρ και ένα του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Μου φάνηκε καθαρά αμυντικό χαφ. Από θέμα ποιότητας για αντικαταστάτης του Τσιγγάρα σούπερ, για αντικαταστάτης του Μειτέ φοβάμαι ότι θα είναι μεγάλη υποβάθμιση. Αλλά μικρό το δείγμα και δεν είμαι και ειδικός ή σκάουτερ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

nunies4 έγραψε:
Η Ντιναμό στην πρώτη κρούση είχε πει 4. Τώρα που θα ξέρουν ότι καιγόμαστε επειδή μάλλον μας συμπαθούν θα δεχτούν με 2.
Και η Μπενφίκα 4 ζητούσε και συμφώνησε με 1,5-+ 0,5. Διαπραγμάτευση είναι
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

paokspren έγραψε:Μόνο κάτι τελείως τσουτσέκια κράζουν για έλλειψη χρημάτων από τον Ιβάν. Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πρόβλημα με την μεταγραφική δυσλειτουργία της ΠΑΕ.

Για εμένα ρόστερ στο οποίο υπολογίζονται ο Σαματά και ο Εκόνγκ δείχνει έλλειψη σχεδιασμού και ευελιξίας και τεράστια σπατάλη χρημάτων - η αποχώρηση τους θα ήταν πρόσθεση δια αφαιρέσεως.

Θα έλεγα ότι το ίδιο ισχύει και για τον Νάσμπεργκ και τον Ράφα Σοάρες αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι αναπληρωματικοί.

Τον Κρέσπο τον έχω δει τυχαία σε δύο παιχνίδια χωρίς να τον προσέχω και ιδιαίτερα, ένα ευρωπαικό της Φενέρ και ένα του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Μου φάνηκε καθαρά αμυντικό χαφ. Από θέμα ποιότητας για αντικαταστάτης του Τσιγγάρα σούπερ, για αντικαταστάτης του Μειτέ φοβάμαι ότι θα είναι μεγάλη υποβάθμιση. Αλλά μικρό το δείγμα και δεν είμαι και ειδικός ή σκάουτερ.
Σωστά το εστιάζεις το πρόβλημα ο Ιβάν δεν φείδετε χρημάτων αλλά στην λειτουργεία μας και σε πολλά πράγματα σαν οργανισμός ημαστέ πως να το πω ας το πώ μη ευέλικτοι...(το τσουτσέκια σημειωτέων είναι βρισια :redcard: ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”