Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Εχει καποιος το κουραγιο να συνοψισει τι εχει πει ο τουιτερας και το,φιλαρακι μας εδω απο,ονοματα κ που επεσαν μεσα???
Ειχα ακουσει πριν κανα 2 μηνες μια εκπομπη του Ραγκατση κ ειχε πει οτι ελπιζει ο ΠΑΟΚ να εμαθε απο τα λαθη του κ να κανει εγκαιρα μεταγραφες κ οχι οπως τοτε με κρασνονταρ...Μαλιστα ειχε επικαλεστει μια συνομιλια με το Μαρακι (δε θυμαμαι αν ηταν αυτος ή του το μετεφεραν) κατα την οποια ειπωθηκε απο τη Θεα first ch l and after transfers..Μηπως ειναι ετσι κ φετος??
Επισης, αν με τ καλο περασουμε αυτους τους κατσαπλιαδες, μπορουμε μετα να αλλαξουμε παλι τη λιστα ολοκληρη ή να κανουμε κανα 2 προσθεσεις..???
Φερτε φορ κ χαφ μωρε να ειμαστε ετοιμοι για τον αλλον προκριματικο!!!Αιντε Μαρακιι!!
Τωρα εγιναν γνωστες οι υποψηφιοι για μετα..ειναι πολυ επικινδυνες ομαδες κ ειναι κριμα να μην ενισχυθουμε!!!
Ειχα ακουσει πριν κανα 2 μηνες μια εκπομπη του Ραγκατση κ ειχε πει οτι ελπιζει ο ΠΑΟΚ να εμαθε απο τα λαθη του κ να κανει εγκαιρα μεταγραφες κ οχι οπως τοτε με κρασνονταρ...Μαλιστα ειχε επικαλεστει μια συνομιλια με το Μαρακι (δε θυμαμαι αν ηταν αυτος ή του το μετεφεραν) κατα την οποια ειπωθηκε απο τη Θεα first ch l and after transfers..Μηπως ειναι ετσι κ φετος??
Επισης, αν με τ καλο περασουμε αυτους τους κατσαπλιαδες, μπορουμε μετα να αλλαξουμε παλι τη λιστα ολοκληρη ή να κανουμε κανα 2 προσθεσεις..???
Φερτε φορ κ χαφ μωρε να ειμαστε ετοιμοι για τον αλλον προκριματικο!!!Αιντε Μαρακιι!!
Τωρα εγιναν γνωστες οι υποψηφιοι για μετα..ειναι πολυ επικινδυνες ομαδες κ ειναι κριμα να μην ενισχυθουμε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Τετ 17 Ιούλ 2024, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και να μην ερθει ο Μειτέ δεν πειραζει
θα ερθει ο αλλος
οχι ο Ανχελ ουτε ο Ερναν
ο αλλος
θα ερθει ο αλλος
οχι ο Ανχελ ουτε ο Ερναν
ο αλλος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κρέσπο από Φενέρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τετ 17 Ιούλ 2024, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο τρόπος της λεπτομέρειας μου θυμίζει έναν αρθρογράφο εδώ πριν 15 χρόνια.
-
ΑυτοςJack_MeHoff έγραψε:https://www.transfermarkt.com/miguel-crespo/profil/spieler/498529
- john4serres
Μα την ξέρεις και την απορρίπτεις τόσα χρόνια, τι με ρωτάς;Gospi έγραψε:Και ποια ακριβως ειναι αυτη η διαδικασια? Μπορεις να την περιγράψεις λιγο?soigol έγραψε:Να ξαναγραφτεί λοιπόν, η "διαδικασία" των μετεγγραφών είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει.
Είναι αποφασισμένη από τον Ιβάν και όσο και να χτυπιέστε (ποστάρετε) για το πόσο λάθος, κατά την άποψη σας, είναι το μόνο που καταφέρνεται είναι να δημιουργείται τοξικότητα.
Όταν οι προτάσεις σας λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τον άξονα που κινείται η ΠΑΕ, ίσως γίνουν πιο επικοδομητικές.
Τώρα που κινούνται εκ διαμέτρου αντίθετα, είναι απλά μίρλα. Αυτός μέχρι να το πει ο Ιβαν δεν αλλάζει.
Ο Γιώργης δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά;
Το ακριβώς δεν το ξέρω, υποθέτω από αυτά που βλέπω τα τελευταία χρόνια.
Δεν πληρώνω μάνατζερ, όχι τα νόμιμα, τα "βάλε κάτι παραπάνω και στον έφερα".
Συγκεκριμένα ποσά βάση αξιολόγησής μας, υπεραξία λόγω πρωταθλήματος σε λογικά πλαίσια δλδ. σε συμβόλαια παικτών.
Μέχρι συγκεκριμένα ποσά προς ομάδες για μεταγραφή παίκτη.
Και φυσικά εξασφαλισμένα έσοδα πριν.
Αν λάβουμε υπόψη και αξιολόγηση χαρακτήρα που είχε ειπωθεί παλαιότερα, δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας σε όποιον έχει την ευθύνη των επιλογών.
Ω ρε τι δρεπάνια είναι αυτοί της εγνατιας. Είπαμε κάνε φάουλ αλλά αυτοί απλά κλοτσάνε στο ψαχνό. οβερ 2,5 κόκκινες αν περάσουν και στα 2 ματσ.

Να φανταστεί κανείς πως όταν μπήκα πριν 1.5 με 2 μήνες (Αποστόλη βοήθα με αν θυμάσαι) να γράψω για αυτά που έμαθα, τα οποία ήταν 100% σίγουρα αυτά που ειπώθηκαν στο πρώτο meeting μεταγραφών της σεζόν, ένιωθα και άγχος μη τυχόν γράψω κάτι και δεν επιβεβαιωθεί.
Από τότε έχω δει νομίζω τουλάχιστον άλλα 4 άτομα, να γράφουν για σχεδόν τελειωμένες υποθέσεις ελαφρά τη καρδία.
Τσάμπα το άγχος μου και που βασικά αν θυμάμαι καλά τα περισσότερα από αυτά βγήκαν κιόλας (επίσης Αποστόλη βοήθα αν θυμάσαι το πρώτο πρώτο ποστ).
Ειδικά έτσι και προκύψει του Κούχτα αργότερα, όνομα που δεν έπαιξε ποτέ και από κανέναν ούτε εδώ ούτε έξω, πρέπει μάλλον να αρχίσω να ζητάω και εγώ 50άρικα σαν τον LIFE..
Νομίζω πως πρέπει να βάλετε λίγο όλοι ένα φρένο στη παραμύθα, (καταλαβαίνουν αυτοί σε ποιους αναφέρομαι) γιατί τα νεύρα μας έχουν αρχίσει και τεντώνουν σε οριακό βαθμό.
Από τότε έχω δει νομίζω τουλάχιστον άλλα 4 άτομα, να γράφουν για σχεδόν τελειωμένες υποθέσεις ελαφρά τη καρδία.
Τσάμπα το άγχος μου και που βασικά αν θυμάμαι καλά τα περισσότερα από αυτά βγήκαν κιόλας (επίσης Αποστόλη βοήθα αν θυμάσαι το πρώτο πρώτο ποστ).
Ειδικά έτσι και προκύψει του Κούχτα αργότερα, όνομα που δεν έπαιξε ποτέ και από κανέναν ούτε εδώ ούτε έξω, πρέπει μάλλον να αρχίσω να ζητάω και εγώ 50άρικα σαν τον LIFE..

Νομίζω πως πρέπει να βάλετε λίγο όλοι ένα φρένο στη παραμύθα, (καταλαβαίνουν αυτοί σε ποιους αναφέρομαι) γιατί τα νεύρα μας έχουν αρχίσει και τεντώνουν σε οριακό βαθμό.