DamoN έγραψε:Το θέμα ξέρεις ποιο είναι νουνιεζ;
Να το παίζουμε απλές με τα λεφτά του προέδρου.
Αν πχ χαλάσει τώρα και πάει άλλου δεν θα πειράξει γιατί έχουμε δώσει τα περισσότερα.
Αν χαλάσει γιατί άλλος δίνει τα περισσότερα γίνεται εδώ μέσα πανηγύρι.
Και στις 2 περιπτώσεις παιχτη δεν παίρνεις .αλλα είναι αλλιώς να λες στον αλλόθρησκο για απεριόριστο μπατζετ και ο πρόεδρος ρίχνει χρήμα κλπ.
Η οργάνωση ,οι στοχευμένες κινήσεις, ότι από την ακαδημία σου έχεις 2 παίχτες με αξία 25 μυρια και άλλους πόσους που μπορούν να σταθούν στην α ομάδα ,όλα αυτά δεν συγκινούν.γουσταρει ο οπαδός του ΠΑΟΚ αν σκάσει η προεδραρα 1.5 στον χατσεριντι. Δεν του λέει κάτι να πάρεις ζιβκο από μπενφικα με 500.
Σαν κάτι θείες στο χωριό μου που έρχονται από Γερμανία και λένε τις μάρκες λάθος στα αγγλικα .
Και άντε αν είσαι αλλόθρησκος και μπαίνεις εδώ να μας τσιτώσεις καλά κανείς.
Ότι οι δικοί μας τσιμπάνε μετά από τόσα χρόνια από την προπαγάνδα για σαββιδη που δεν βάζει , και φευγει , και πάλι θα γίνουμε Ατρόμητος ,ένα πράγμα θα πω . Μπράβο μάγκες και εις ανώτερα.
Εγώ πάλι λέω πως οι 9 στους 10 νοιαζόμαστε μόνο για το αν πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ και αν πετυχαίνει τους στόχους που κυνηγάει.
Ούτε μας νοιάζει πόσα θα βάλει και αν θα βάλει ο πρόεδρος, ούτε πόσα βάζουν οι άλλοι κλπ κλπ.
Απλά με το φτωχό μας μυαλό, έχουμε κατανοήσει αυτό που έχει αναφέρει και ο προπονητής αρκετές φορές, δηλαδή πως υπάρχουν ένα δυο τρία κενά, τα οποία αν και όταν καλυφθούν, θα αυξήσουν αρκετά τις πιθανότητες μας για να παίξουμε επιτέλους στο Champions League.
Ειδικά όταν πρόκειται για κενά όπως του επιθετικού, που τα γνωρίζουν εδώ και 8-10 μήνες, ε είναι λογικό να απορείς πως γίνεται μετά από μία τόσο επιτυχημένη χρονιά, να μην τα έχουν καλύψει ως τώρα.
Άσχετο. Προσωπικά αν με ρωτάς, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτό ήταν το όνειρο μου, όχι το πρωτάθλημα.
Να καμαρώσω την ΠΑΟΚΑΡΑ μας μέσα στις μεγαλύτερες έδρες του πλανήτη, απέναντι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Δηλαδή και τάλιρο να μαζέψω (το αποκλείω) μέσα σε καμία Βαρκελώνη, μόνο και μόνο που θα μας δω εκεί και θα φωνάξω για τον ΠΑΟΚ, μου φτάνει.
Όοοοολα τα υπόλοιπα, το πόσα βάζει ο πρόεδρος, το πόσα βάζουν οι άλλοι, το γιατί πήραμε παίκτη με 500 και όχι με 5.000.000, τα θεωρώ ανούσια.
Μπορεί να βρει φορ με 500.000 όπως βρήκε τον Αντρίγια και αυτός να κάνει παπάδες; Μια χαρά θα είναι για μένα.