Pellaios έγραψε:Όσο καλή άποψη είχα για τον ισλανδο τόσο άσχημη έχω τώρα.
Πέρυσι όταν η ομάδα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση προτίμησε να προτάξει οικογενειακούς λόγους για να φύγει. Αρνήθηκε να μείνει και να δώσει την μάχη. Και μιλάμε για την πιο ακριβή μετεγγραφή της ιστορίας μας και έναν ποδοσφαιριστή που τον προοριζαμε για ηγέτη της ομάδας. Δηλαδή τι να του πει πχ του σβαμπ που ο τύπος έχει μακράν το χαμηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με τα λεπτά συμμετοχής του;
Αν θυμάμαι καλά ο ΠΑΟΚ τον άφησε να φύγει μετά από συζήτηση που είχε με τον ραζβαν αλλά και τον ίδιο τον Ιβάν.
Στον ΠΑΟΚ έχει καλλιεργηθεί η κουλτούρα της οικογένειας και του εμείς παραπάνω από το εγώ. Ο μοναδικός λόγος που θα τον άφηναν να φύγει και μάλιστα με τα ίδια λεφτά που δαπανήθηκαν για την μετεγγραφή του ήταν η οικογένεια κάτι που έγινε σεβαστό από τον Ιβάν.
Και τώρα τι; Προφάσεις εν αμαρτίες τα περί οικογένειας;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην μιντιλαντ παραδέχτηκαν το λάθος τους γιατί ο παίκτης άρχισε να βγάζει τραυματισμούς. Μάλλον θεώρησαν ότι στην ηλικία του και με το ιατρικό παρελθόν που έχει μάλλον δεν έχει 3-4 χρόνια μπροστά του σε υψηλό επίπεδο.
Δεν πρόκειται να τον ξανασυμπαθησω γιατί παράτησε την μάχη πουλώντας αξίες που δεν τήρησε
Άποψη μου
Ήθελα να την πω γιατί όπως είπα μου ήταν πολύ συμπαθής
+1926
Τον είχα σιχαθεί πέρυσι που υπήρξε ριψασπις και το έριξε στην οικογένεια. Τώρα που η Μιντιλαντ τον ξεφορτωθηκε για να μειώσει τη ζημιά και παρακαλούσε να επιστρεψει, γούσταρα που του κλείσαμε την πόρτα στα μούτρα. Ο βαζελος μου φαίνεται πολύ ταιριαστή επιλογή για αυτόν. Μια χαρά θα κολλήσει εκεί στους γλίτσες και τους παπατζηδες