Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ισπανικά media: «Προχωρημένες επαφές για να κλείσει τον Μπρέιθγουεϊτ ο Ολυμπιακός»
γιαυτο αποσυρθηκαμε ξαφνικα
ερχονται μερες γκρινιας
ερχονται μερες γκρινιας
Δεν αντιλέγω πως τους πηραμε πάικτη μεσα από τα χερια τους αλλα σου επναλαμβανω πως και ο γαυρος ασχολήθηκε τις τελευταιες ημερες και οχι 3 μηνες...ουτε καν είχε ακουστει.markos4 έγραψε:Γιατί εμείς δεν λεγαμε ότι τους ξεφτιλησαμε;Leonardo10 έγραψε:Τι ξεφτίλισμα ρε αδερφε; Λες και πρώτη φορά γίνεται. Πέρσι 3 μήνες προσπαθούσε να κλείσει τον ντεσποντοφ ξαι τον κλείσαμε μέσα σε 2 βραδιά. Ηρεμήστε μερικοί…
Περίεργο; Να έχει ο γαύρος 2 φορ άνω των 2εκ;obanebane έγραψε:Sport24, ισπανικά δημοσιεύματα γράφουν ότι είναι κοντά στον γαυρο.
Περίεργο πάντως, αν κρατήσουν τον Ελ Καμπι,2,7 λένε ότι του δινουν και 2 στον Δανό,πολύ μεγάλο το κόστος.
Μπορεί να έχει βάλει τους Ισπανούς αρδ ο μάνατζερ του Δανού για να ανεβάσουμε την προσφορά μας.
4αδα με Αραμπι, Ελ Καμπί, Γιοβετιτς και Ναβάρο συντηρούσε πέρυσι. Ποιο το περίεργο;
αδερφέ δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τον μπραντ νέιμ μόνοGuitarman έγραψε:Αν ισχύει για τον Βικινγκ στον γαύρο, δεν μου φαίνεται περίεργο. Μη βλέπετε τι λέμε εμείς και τι ξέρουμε εμείς. Για τους ξένους ο γαύρος είναι μεγαλύτερο μπραντ απο εμάς. Αν του έσκασε ο Βαγγέλας και ένα καλύτερο πακέτο, γιατί να μην πάει εκεί?
Προσωπικά πάντως το πότε θα ρθει το χαφ με απασχολεί λιγότερο από ό,τι με απασχολεί να έχουμε τον επιθετικό άμεσα στην ομάδα. Οπότε αν η ομάδα όντως το πήρε απόφαση ότι ο Μπρεθ τέλος, μόνο σαν καλό νέο θα το πάρω. Μήπως λήξει επιτέλους το σήριαλ και έρθει όποιος ήταν νο2 ή 3 στη λίστα μας...
ξέρεις τι συμβόλαιο πρότεινε στον ελ κααμπί?
ο ντροχός δίνει σοβαρά χρήματα, μιλάμε για γύρω στα 2μιση ετησίως
τόσα έδινε και ο βάζελος στον μπερνάρντ εντωμεταξύ
εμείς ακούμε ότι θα δώσουμε 2 μύρια και μας φαίνεται ότι θα αδειάσουν τα ταμεία της παε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 16 Ιούλ 2024, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρά λεφτά μόνο στον Ελ Αραμπι έδιναν, οι υπόλοιποι έπαιρναν κάτω από εκατομμύριο όλοι.
Ενώ πριν όλοι μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά....dev έγραψε:Ισπανικά media: «Προχωρημένες επαφές για να κλείσει τον Μπρέιθγουεϊτ ο Ολυμπιακός»
ερχονται μερες γκρινιας
Ας δούμε παλι την ταινία για το πρωτάθλημα...
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάει στον γαυρο,ούτε όμως ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ.
Τώρα σοβαρά το πιστεύετε; Χάλασε μεταγγραφή για 200.000 και θα φέρουμε Αλκαθερ που πέρυσι παίζει να έπαιρνε 3εκ;μόνο μπαμ; κατα τη γνώμη μου βόμβα μεγατόνων αν έρθει αυτός ο παιχταρας που ειναι και σε καλή ηλικία. Μακάρι μακάρι μακάρι να μην ειναι παπάς
Εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάει στον γαυρο,ούτε όμως ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ.
Μπανε ξέρεις τι πρόταση εκανε ο χοντρος στην πορτο για τον Καρμο;obanebane έγραψε:Σοβαρά λεφτά μόνο στον Ελ Αραμπι έδιναν, οι υπόλοιποι έπαιρναν κάτω από εκατομμύριο όλοι.
Ναι Ντανι. Και αυτό το ανέφερα αν διαβάσεις. Εμείς έχουμε μία συγκεκριμένη πολιτική. Και για μένα καλώς την έχουμε. Αν η κουβέρτα μας φτάνει μεχρί τα 2 το πολύ, καλά κάνουμε και δεν δίνουμε 2,5. Και ας είναι και παιχταράς ο Χ-Ψ. Με έχουν στιγματίσει τα 90ς και τα 00ς και πάντα σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο...Οπότε ας πάει στο καλό ο Μπρεθ και ας έρθει ο επόμενος (αλλά ΑΜΕΣΑ).danirifle έγραψε:αδερφέ δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τον μπραντ νέιμ μόνοGuitarman έγραψε:Αν ισχύει για τον Βικινγκ στον γαύρο, δεν μου φαίνεται περίεργο. Μη βλέπετε τι λέμε εμείς και τι ξέρουμε εμείς. Για τους ξένους ο γαύρος είναι μεγαλύτερο μπραντ απο εμάς. Αν του έσκασε ο Βαγγέλας και ένα καλύτερο πακέτο, γιατί να μην πάει εκεί?
Προσωπικά πάντως το πότε θα ρθει το χαφ με απασχολεί λιγότερο από ό,τι με απασχολεί να έχουμε τον επιθετικό άμεσα στην ομάδα. Οπότε αν η ομάδα όντως το πήρε απόφαση ότι ο Μπρεθ τέλος, μόνο σαν καλό νέο θα το πάρω. Μήπως λήξει επιτέλους το σήριαλ και έρθει όποιος ήταν νο2 ή 3 στη λίστα μας...
ξέρεις τι συμβόλαιο πρότεινε στον ελ κααμπί?
ο ντροχός δίνει σοβαρά χρήματα, μιλάμε για γύρω στα 2μιση ετησίως
Τελικά του Αλκαθερ, εκτος απο τον Ράγκα ποιος άλλος τον ανέφερε ότι τον παλεύει ο ΠΑΟΚ?nunies4 έγραψε:Τώρα σοβαρά το πιστεύετε; Χάλασε μεταγγραφή για 200.000 και θα φέρουμε Αλκαθερ που πέρυσι παίζει να έπαιρνε 3εκ;μόνο μπαμ; κατα τη γνώμη μου βόμβα μεγατόνων αν έρθει αυτός ο παιχταρας που ειναι και σε καλή ηλικία. Μακάρι μακάρι μακάρι να μην ειναι παπάς
Η εσπευσμένη απόσυρση από την περίπτωση του Δανού τώρα στέκει και παραστέκει. Το γαμωτο θα είναι να πάει με ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτά που ζητούσε από τους δικούς μας.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk