Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- theodorsalonika
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ρε παιδιά ο άλλος θα αφήσει την Ισπανία και θα έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα....δηλαδή άμα δεν πληρώσεις παραπάνω πως θα έρθει;
Εγώ άμα ήμουν στην θέση του θα ζητούσα 3 μύρια...και ας μην τον ξέρω τον παικτη
Εγώ άμα ήμουν στην θέση του θα ζητούσα 3 μύρια...και ας μην τον ξέρω τον παικτη
δηλ για 200 ψωροχιλιαρικα χάλασε ?? ρε παιδιά αφού τον θέλουν ομάδες επιπέδου πρεμιέρ , τι συζητάμε ??Blackgr4 έγραψε:Με βάση τους 24 δίναμε 1.8 για κλειστό διετές και 2 για 1+1.aivas19 έγραψε:Δηλαδη σιγουρα τελος ο Μπρεθγουειτ; Αποκλειεται να ειναι για το 1+1
Αυτός ηθελε 2 για κλειστό διετές. Γιαυτό χάλασε..
Πόσο δίνει να τον πάει ο διαμαντόπουλος στον βάζελο μόλις πουληθεί ο ιωαννίδης
Η ουσια ειναι πως εμεις συνεχιζουμε να χρειαζομαστε φορ υψηλου επιπεδου. Ολες οι αλλες συζητησεις είναι να χαμε να λεγαμε για να ικανοποιησουμε το εγω μας με την επιβολη της αποψης μας. Δεν πα να ειναι μαλακες οι αρδ? Δεν πα να μην ξερουν τπτ απο αυτα που συμβαινουν? Παγερ αδιαφορα ολα. Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται φορ και αριθμητικα και ποιοτικα ΧΘΕΣ και ακομη κατι χειροπιαστο δεν υπαρχει.
Όπως έγραψα και χθές εγώ προσωπικά δεν έχω καμία πρεμουρα για τον Δανό. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Όταν όμως σαν ομάδα τον έχεις αξιολογήσει σαν τον ένα και μοναδικό στόχο εδώ και μήνες, τότε συγνώμη αλλά αν ισχύουν αυτά που βγαίνουν από τα ρεπορτάζ λυπάμαι αλλά μιλάμε για αστειοτητες.
Και για να καταλάβω η επαναπροσέγγιση που ειπώθηκε χθές ποια ακριβώς ήταν; Να του πούμε ακριβώς τα ίδια με πριν 1 μήνα; Η απλά να του πούμε ότι εμείς δεν παζαρευουμε;
Μεταξύ μας αν ήμουν ο Μπρειθγουειτ και μου έλεγαν έλα για ένα χρόνο και βλέπουμε....ούτε εγώ θα απαντούσα. Θα το θεωρούσα οριακά προσβλητικό
Όπως και να έχει....τα λέω από χθες. Ετοιμαστείτε για Σαματα σε όλα τα προκριματικά
Όταν όμως σαν ομάδα τον έχεις αξιολογήσει σαν τον ένα και μοναδικό στόχο εδώ και μήνες, τότε συγνώμη αλλά αν ισχύουν αυτά που βγαίνουν από τα ρεπορτάζ λυπάμαι αλλά μιλάμε για αστειοτητες.
Και για να καταλάβω η επαναπροσέγγιση που ειπώθηκε χθές ποια ακριβώς ήταν; Να του πούμε ακριβώς τα ίδια με πριν 1 μήνα; Η απλά να του πούμε ότι εμείς δεν παζαρευουμε;
Μεταξύ μας αν ήμουν ο Μπρειθγουειτ και μου έλεγαν έλα για ένα χρόνο και βλέπουμε....ούτε εγώ θα απαντούσα. Θα το θεωρούσα οριακά προσβλητικό
Όπως και να έχει....τα λέω από χθες. Ετοιμαστείτε για Σαματα σε όλα τα προκριματικά
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.Jack_MeHoff έγραψε:Από πότε το 1/10 ενός ποσού θεωρείται μικρή διαφορά (όταν μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια);renegade έγραψε:Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
Μ***** μου μεγαλύτερη εχθροί του ΠΑΟΚ από αυτούς εδώ πέρα δεν υπάρχουν
«Στην πρώτη ανανέωση ο Μπράνκο ήταν εκεί και έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Χρειάζονταν 30.000 ευρώ γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την προμήθεια του ατζέντη μου και μου ζήτησαν να κόψω αυτό το ποσό από το συμβόλαιό μου. Ήταν τρελό, πώς μπορούσαν να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο.
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι είπαμε ότι δίνουμε 1.8 για κλειστό δίετς, αυτός ζήτησε 2...κ βάλαμε τέλος στις διαπραγματεύσεις.
Εγώ από την άλλη δεν το πιστεύω
- WeWillRockYou
Αυτό το δεν πρόκειται να μπούμε σε αιώνιες διαπραγματεύσεις, μου κάνει λίγο μήνυμα πρός όλες τις κατευθύνσεις (Μειτέ, Μπρέιθγουειτ).
Η αλήθεια είναι πως και στις 2 περιπτώσεις, η ομάδα έδειξε στους ποδοσφαιριστές πως τους θέλει ως πρώτη επιλογή.
Για τον Μπρέιθγουειτ δεν νομίζω πως θα χαλάσει η συμφωνία για 200 χιλιάρικα, όπως ακούγεται.
Πιο πολύ μου κάνει πως η ομάδα από την στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και έχει καταθέσει την πρόταση της (ταβάνι τα λεφτά που ακούγονται), περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση, από το να την κρατάει ζεστή την υπόθεση ο Χ μάνατζερ, μήπως δεν βρεθεί κάτι καλύτερο.
Η αλήθεια είναι πως και στις 2 περιπτώσεις, η ομάδα έδειξε στους ποδοσφαιριστές πως τους θέλει ως πρώτη επιλογή.
Για τον Μπρέιθγουειτ δεν νομίζω πως θα χαλάσει η συμφωνία για 200 χιλιάρικα, όπως ακούγεται.
Πιο πολύ μου κάνει πως η ομάδα από την στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και έχει καταθέσει την πρόταση της (ταβάνι τα λεφτά που ακούγονται), περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση, από το να την κρατάει ζεστή την υπόθεση ο Χ μάνατζερ, μήπως δεν βρεθεί κάτι καλύτερο.
Me too. Απλά δεν γίνεται. Δεν έχει καμία λογικήrenegade έγραψε:Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.Jack_MeHoff έγραψε:Από πότε το 1/10 ενός ποσού θεωρείται μικρή διαφορά (όταν μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια);renegade έγραψε:Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
«Στην πρώτη ανανέωση ο Μπράνκο ήταν εκεί και έγινε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Χρειάζονταν 30.000 ευρώ γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την προμήθεια του ατζέντη μου και μου ζήτησαν να κόψω αυτό το ποσό από το συμβόλαιό μου. Ήταν τρελό, πώς μπορούσαν να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο.
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι είπαμε ότι δίνουμε 1.8 για κλειστό δίετς, αυτός ζήτησε 2...κ βάλαμε τέλος στις διαπραγματεύσεις.
Προφανώς δεν χάλασε για 200 χιλιάρικα. Βασικά για να χαλάσει κάτι σημαίνει πως έχει φτιάξει προηγουμένως.
Για μένα δεν είχε φτιάξει τίποτα με τον Μπρεθγουέιτ. Κάναμε μια, άντε δυο προτάσεις, μας είχε στο περίμενε και παίζει να μην απάντησε καν.
Το ότι λέμε εμείς πως είναι ο νούμερο 1 στόχος μας, δεν σημαίνει πως είμαστε και για αυτόν η νούμερο 1 επιλογή..
Για μένα δεν είχε φτιάξει τίποτα με τον Μπρεθγουέιτ. Κάναμε μια, άντε δυο προτάσεις, μας είχε στο περίμενε και παίζει να μην απάντησε καν.
Το ότι λέμε εμείς πως είναι ο νούμερο 1 στόχος μας, δεν σημαίνει πως είμαστε και για αυτόν η νούμερο 1 επιλογή..
Το μήνυμα το περνάς όταν στη πρώτη τέτοια περίπτωση κλείνεις αμέσως άλλον. Όχι όταν 1 μήνα μετά συνεχίζεις να περιμένεις τους ίδιους και οι δημοσιογράφοι σου γράφουν τα ίδια και τα ίδια (έχοντας την ίδια ενημέρωση προφανώς).WeWillRockYou έγραψε:Αυτό το δεν πρόκειται να μπούμε σε αιώνιες διαπραγματεύσεις, μου κάνει λίγο μήνυμα πρός όλες τις κατευθύνσεις (Μειτέ, Μπρέιθγουειτ).
Με το που έγινε η πρώτη κέντα με τον Μεϊτέ, την ακριβώς επόμενη μέρα έπρεπε να τα σκάσουν σε άλλο.
Έτσι περνάς μήνυμα ναι.
Όταν διαβάζουμε 369 φορές τη μέρα πως ο Λουτσέσκου θέλει μόνο τον Μεϊτέ (άλλη παπάτζα και αυτή), περνάς τα εντελώς αντίθετα μηνύματα.
- Metagrafakias
Καθε χρονο η ιδια κωλυσιεργια στα μεταγραφικα,ειπαμε φετος μετα και το μαγκικο πρωταθλημα να ηρεμησουμε λιγο και να απολαυσουμε το καλοκαιρακι μας ηρεμα, χωρις αγχος και πιεση, και πανε να μας βγαλουνε απο τα ρουχα μας αλλη μια χρονια...
Παιδες μην κοροιδευομστε το θεμα ειναι οικονομικο ,ουτε το σκαουτινγκ φταιει,ουτε το Μαρακι φταιει,ουτε ο Θωμαρεης ουτε ο Λουτσε...Ολα προερχονται απο τον Ιβαν και τα λεφτα που ειναι διαθεσιμος να δωσει...
Το καταλαβαινω οτι δεν γουσταρει να πληρωσει υπεραξια,μαζι του ειμαι σε αυτο...Το καταλαβαινω οτι δεν θελει να δωσει σε αλλη ομαδα λεφτα,μαζι του επισης...Το καταλαβαινω οτι εχει θεσει οικονομικα ορια και ταβανι το 1,5εκ,επισης μαζι του...
Ε πανε ρε φιλε και χτυπα παικτες στο μπατζετ σου...Καθε χρονο αναλωνομαστε σε παικτες με υψηλοτατα συμβολαια που για καποιο λογο πιστευουμε οτι θα ριξουν το κασε τους για να παιξουν στο συναρπαστικο Ελληνικο πρωταθλημα....Και ετσι χανουμε χρονο και χανουμε και περιπτωσεις που θα μπορουσαν να ερθουν στον ΠΑΟΚ αλλα κλεινουν σε αλλες ομαδες επειδη εμεις παλευαμε ασκοπα να πεισουμε το χ,ψ ονομα...προπερσι ο τζιοβινκο,περυσι ο γκαμπαιντινι,φετος ο μπρεθγουειτ...Αυτους για να τους πεισεις πρεπει να πληρωσεις υπεραξια πως να το κανουμε δλδ.....
Εδω αρχισαν σιγα σιγα σεναρια για τον Μειτε οτι ουτε με την Μπενφικα τα εχουμε βρει ακομα οχι με τον παικτη.....Δηλαδη καπου ελεος ρε παιδες παμε λιγο πιο αποφασιστικα,στοχευστε σε βατους στοχους,κλειστε τις τρυπες να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας για τσου λου,καθε χρονο μαγικα θα κανει ο Λουτσε???Δωστε του οτι ζηταει πια ο ανθρωπος,δεν εχει αποδειξει οτι αξιζει να επενδυσεις πανω του????
Παιδες μην κοροιδευομστε το θεμα ειναι οικονομικο ,ουτε το σκαουτινγκ φταιει,ουτε το Μαρακι φταιει,ουτε ο Θωμαρεης ουτε ο Λουτσε...Ολα προερχονται απο τον Ιβαν και τα λεφτα που ειναι διαθεσιμος να δωσει...
Το καταλαβαινω οτι δεν γουσταρει να πληρωσει υπεραξια,μαζι του ειμαι σε αυτο...Το καταλαβαινω οτι δεν θελει να δωσει σε αλλη ομαδα λεφτα,μαζι του επισης...Το καταλαβαινω οτι εχει θεσει οικονομικα ορια και ταβανι το 1,5εκ,επισης μαζι του...
Ε πανε ρε φιλε και χτυπα παικτες στο μπατζετ σου...Καθε χρονο αναλωνομαστε σε παικτες με υψηλοτατα συμβολαια που για καποιο λογο πιστευουμε οτι θα ριξουν το κασε τους για να παιξουν στο συναρπαστικο Ελληνικο πρωταθλημα....Και ετσι χανουμε χρονο και χανουμε και περιπτωσεις που θα μπορουσαν να ερθουν στον ΠΑΟΚ αλλα κλεινουν σε αλλες ομαδες επειδη εμεις παλευαμε ασκοπα να πεισουμε το χ,ψ ονομα...προπερσι ο τζιοβινκο,περυσι ο γκαμπαιντινι,φετος ο μπρεθγουειτ...Αυτους για να τους πεισεις πρεπει να πληρωσεις υπεραξια πως να το κανουμε δλδ.....
Εδω αρχισαν σιγα σιγα σεναρια για τον Μειτε οτι ουτε με την Μπενφικα τα εχουμε βρει ακομα οχι με τον παικτη.....Δηλαδη καπου ελεος ρε παιδες παμε λιγο πιο αποφασιστικα,στοχευστε σε βατους στοχους,κλειστε τις τρυπες να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας για τσου λου,καθε χρονο μαγικα θα κανει ο Λουτσε???Δωστε του οτι ζηταει πια ο ανθρωπος,δεν εχει αποδειξει οτι αξιζει να επενδυσεις πανω του????
-
-
Διάβασες το κομμάτι που έβαλα από κάτω;renegade έγραψε:Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.Jack_MeHoff έγραψε:Από πότε το 1/10 ενός ποσού θεωρείται μικρή διαφορά (όταν μιλάμε για αρκετά εκατομμύρια);renegade έγραψε:Δηλαδή ο χοντρός μας λέει ότι η μεταγραφή χάλασε για ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 10% της συνολικής του αμοιβής.
- WeWillRockYou
Γενικά συμφωνώ, αλλά νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ξέρουν πως ο παίκτης δεν έχει βρει κάτι καλύτερο, οπότε για να ικανοποιήσουν το αίτημα του προπονητή (και να μην επαναληφθούν τα λάθη του 2019) , έχει γίνει αυτή η υπομονή.Blackgr4 έγραψε: Το μήνυμα το περνάς όταν στη πρώτη τέτοια περίπτωση κλείνεις αμέσως άλλον. Όχι όταν 1 μήνα μετά συνεχίζεις να περιμένεις τους ίδιους και οι δημοσιογράφοι σου γράφουν τα ίδια και τα ίδια (έχοντας την ίδια ενημέρωση προφανώς).
Με το που έγινε η πρώτη κέντα με τον Μεϊτέ, την ακριβώς επόμενη μέρα έπρεπε να τα σκάσουν σε άλλο.
Έτσι περνάς μήνυμα ναι.
Όταν διαβάζουμε 369 φορές τη μέρα πως ο Λουτσέσκου θέλει μόνο τον Μεϊτέ (άλλη παπάτζα και αυτή), περνάς τα εντελώς αντίθετα μηνύματα.
Τώρα στο θέμα του φορ, το βασικό ζητούμενο είναι να δείξουν αντανακλαστικά και να παρουσιάσουν άμεσα εξελίξεις με κάποιον άλλον παίκτη.
Κι εμένα μου φαίνεται παράξενο να δίνουμε υποτίθεται 1.8 κ να κολλάμε στα 200, ενώ τα δίνουμε για 1+1. Ιδίως, όταν καιγόμαστε για φορ…