Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Από τους διαθέσιμους που μπορούσαμε να κλείσουμε τώρα ήταν η πρώτη επιλογή.. Τους άλλους που θέλαμε και θελουμε δυστυχώς είτε δεν είναι ελεύθεροι είτε θα μπορούμε να διαθέσουμε χρήματα για αγορά πιο αργά το καλοκαίρι.
Όποτε υπομονή.. Εφόσον περναμε στους προκριματικούς θα έχουμε και μεταγραφές. Θεωρώ ότι μέχρι το πρώτο ματς θα έρθει ο Μειτε , μετά ένας φορ και πριν τα πλέι οφ ένας εξτρέμ. Εφόσον προκριθούμε θα πάμε και για αναβάθμιση στις θέσεις Εκονγκ , Σαματα ίσως και στα χάφ και στα μπακ…
Όποτε υπομονή.. Εφόσον περναμε στους προκριματικούς θα έχουμε και μεταγραφές. Θεωρώ ότι μέχρι το πρώτο ματς θα έρθει ο Μειτε , μετά ένας φορ και πριν τα πλέι οφ ένας εξτρέμ. Εφόσον προκριθούμε θα πάμε και για αναβάθμιση στις θέσεις Εκονγκ , Σαματα ίσως και στα χάφ και στα μπακ…
-
Ναι σε αυτόν ..Logistis έγραψε:Στον Λιβαγια αναφέρεσαι;makispaspartou έγραψε:Εμένα πάλι η εξέλιξη αυτή με κάνει να πιστεύω ότι σύντομα θα κλείσει παίκτης που παλεύει να μείνει ελεύθερος. Παίκτης που είναι συμφωνημένος για τριετές με 1,5 και χαρακτηρίζεται εξτρεμοφορ.. Ειδομεν…
obanebane έγραψε:Χωρις να εχω λογο να υπερασπιστω τον φιλο, για τον Εκονγκ θυμαμαι να γραγουν καποιοι π ειχαν εικονα του παιχτη οτι εχει μαθει να παιζει σε 3αδα στην αμυνα (τριαδα παιζει και η εθνικη του νομιζω) και πως γενικοτερα ειναι λαθερ. Αν δεν κανω λαθος αυτα γραφτηκαν απο μελη π είχαν εικονα, και τελικα επιβεβαιωθηκαν στην πράξη. Οποτε ευλογα προκυπτει η απορια πως επιλεγουμε παιχτες π δεν ταιριαζουν στο συστημα μας και σ αυτο π θελει να παίξει ο προπονητης.Jim_Chatz έγραψε:Φίλε Gospi ΣΟΒΑΡΗ έτοιμη εναλλακτική και ΠΑΟΚ δεν πάνε και πολύ μαζι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ινγκασον-Εκονγκ.
Πώς να το κάνουμε. Για το φορ η ομάδα, δηλαδή ο Ιβάν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλλον δεν το έχουν καταλάβει ή εθελοτυφλουν.
Γενικά η ομάδα δεν έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά στις μεταγραφές
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο Εκονγκ μας βγήκε τουρίστας δεν φταίει οποιος τον επέλεξε, το βιογραφικό του ήταν ανώτερο του Ισλανδου και θεωρητικά είναι καλύτερος παίχτης, μπορεί και πρακτικά, απλά στον ΠΑΟΚ δεν το έδειξε.
Το να κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς δεν μας τιμάει ιδιαίτερα.
Αν έγραφες αυτό το ποστ πέρσι τέτοια εποχή, θα σου έβγαζα το καπέλο.
Είχες γράψει κάτι όταν αποκτήθηκε ο Νιγηριανός;
- navigator11
Καλά, δεν ισχύει ιδιαίτερα αυτό, μεταξύ μας. Έχουν φάει προληπτικά και για το ... καλό (και) δώ μέσα ξέσκισμα παίχτες στο άκουσμα και μόνο φήμης να έρθουν στην ομάδα. Κι έχουν γίνει και απονομές τίτλων Αύγουστο μήνα σε ανταγωνιστικές του ΠΑΟΚ επειδή παίρνανε παιχταράδες στα χαρτιά κι εμείς πηγαίναμε ξυπόλητοι στ' αγγούρια.Jim_Chatz έγραψε:Όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Όχι βάσει βιογραφικού
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπότε ας ανάψουμε όλοι ένα κεράκι να είναι καλά ο Μπράντον τις επόμενες 40 μέρες..
-
Φίλε άσχετο , αν θυμάμαι καλά εσυ είχες ποστάρει πρώτος τον Οττο στις μεταγραφές χειμώνα; Θυμάμαι καλά;paokkerkir έγραψε:Eσύ δεν είσαι που πριν κανα δυο μήνες έλεγες πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες αρλούμπες; Και που άλλαζες διάθεση ανάλογα με την κάθε παπάτζα που διάβασες σε κάθε tromaktiko.blogspot.ta@@maskouniountai.gr ;;PAOK1LIFE έγραψε:Έλα αγορίνα μου να χαρώ εγώ μα αφού σας τα έδωσα είμαστε όλος ο ΠΑΟΚ σε τριήμερη άδεια από Πέμπτη Παρασκευή επιστροφή με μεταγραφές τι θες να χαλάσουμε άδεια τζάμπα θα έρθουν οι παίχτες πως κάνετε έτσι. Μη κάνετε σαν νηστικοί θα έρθουν παίχτες τα είπαμε ο Λουτσεσκου δεν λέει κάτι τυχαία απλά ο Λουτσεσκου θέλει συγκεκριμένους δεν λέει φέρε μου ότι γουστάρουμε. Θέλει Μεητε, θέλει επιθετικός που να είναι και αριστερό εξτρέμ και να πρεσαρει δεν θέλει αγγούρι.
Θα έρθουν ότι σας είπα θα βγουν εδώ είμαστε μόλις θα έρθουν οι μεταγραφές θα ανέβω και εγώ σε ένα άλογο γιατί τις έδωσα πρώτος και θα γνωρίσω μεγάλες δόξες.
Kαλή η εξέλιξη σε inside man - πυθία, δε λέω, αλλά χαλάρωσε λίγο, ναι;
-
Mαλλον τον γιο του Φαν Χοιντονκ εννοειPatron έγραψε:Ποιος είναι αυτός;spiridoula έγραψε:Σιγα τον παικτη που χασαμε. Θα παρουμε τον Ολλανδο της Μπολονια. Διαισθηση
- Kabamaru11
Αν μας τελειωσε οντως ο Δανος,απο ελευθερους κυκλοφορουν 3 καλες εως πολυ καλες περιπτωσεις.
1.Κονατε
2.Νιανγκ
3.Εκτορ Ερναντεθ
Δεν ξερω ομως ποσο ετοιμοι ειναι απο θεμα φυσικης καταστασης,ενω παικτες με συμβολαιο οπως ο Λιβαγια η ο Πετκοβιτς που ακουστηκαν,ειναι σε ρυθμο προετοιμασιας με την ομαδα τους η την εθνικη τους.Μακαρι να ρθει κατι που να κουμπωσει αμεσα με την ομαδα.Ακομα κ δανεικους δεχομεθα.
1.Κονατε
2.Νιανγκ
3.Εκτορ Ερναντεθ
Δεν ξερω ομως ποσο ετοιμοι ειναι απο θεμα φυσικης καταστασης,ενω παικτες με συμβολαιο οπως ο Λιβαγια η ο Πετκοβιτς που ακουστηκαν,ειναι σε ρυθμο προετοιμασιας με την ομαδα τους η την εθνικη τους.Μακαρι να ρθει κατι που να κουμπωσει αμεσα με την ομαδα.Ακομα κ δανεικους δεχομεθα.
- paokkerkir
Όχι φίλε Μάκη.makispaspartou έγραψε:Φίλε άσχετο , αν θυμάμαι καλά εσυ είχες ποστάρει πρώτος τον Οττο στις μεταγραφές χειμώνα; Θυμάμαι καλά;
Ο μικρός ή ο μεγάλος;tonipap801 έγραψε:Mαλλον τον γιο του Φαν Χοιντονκ εννοειPatron έγραψε:Ποιος είναι αυτός;spiridoula έγραψε:Σιγα τον παικτη που χασαμε. Θα παρουμε τον Ολλανδο της Μπολονια. Διαισθηση
-
https://www-transfermarkt-com.translate ... _tr_pto=scPatron έγραψε:Ποιος είναι αυτός;spiridoula έγραψε:Σιγα τον παικτη που χασαμε. Θα παρουμε τον Ολλανδο της Μπολονια. Διαισθηση
- Σουριναμέζος
Δηλαδή λες σιγά τον παίκτη που χάσαμε για τον Μπρειθγουειτ που δεν έχει κακή σεζόν στην καριέρα του και ότι θα πάμε σε μια επιλογή λαχείο 

-
Ναι ο Δανος ηταν εγγυησηΣουριναμέζος έγραψε:Δηλαδή λες σιγά τον παίκτη που χάσαμε για τον Μπρειθγουειτ που δεν έχει κακή σεζόν στην καριέρα του και ότι θα πάμε σε μια επιλογή λαχείο
-
Χαίρομαι που τελείωσε του Μπρειθ.
Δε με είχε ψήσει καθόλου.
Από όσους έχουν ακουστεί μάλλον ο Τσάλοφ μου φαίνεται η πιο λογική επιλογή
Δε με είχε ψήσει καθόλου.
Από όσους έχουν ακουστεί μάλλον ο Τσάλοφ μου φαίνεται η πιο λογική επιλογή
Μπηκα να δω στιγμιοτυπα αυτου του Ολλανδου. Βρηκα μεχρι προπερσι απο την Χέρενφεν. Πως με ενοχλουν αυτα τα βιντ που ο παιχτης ειναι μονιμα μπροστα στο τερμα σε αποσταση βαρια 2 μετρα και την σπρωχνει μεσα. Μιση ενεργεια με την μπαλα δεν εβαλαν. Δεν βγαζεις ακρη αν ξερει να κοντρολαρει, να πασαρει, να τριπλαρει κλπ. Κατα τα λοιπα αν επαιζα μπαλα θα πηγαινα ολλανδια να βαζω γκολ με το τσουβαλι. Παιδικη χαρα οι αμυνες...