Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Εμένα πάλι η εξέλιξη αυτή με κάνει να πιστεύω ότι σύντομα θα κλείσει παίκτης που παλεύει να μείνει ελεύθερος. Παίκτης που είναι συμφωνημένος για τριετές με 1,5 και χαρακτηρίζεται εξτρεμοφορ.. Ειδομεν…
Φίλε Gospi ΣΟΒΑΡΗ έτοιμη εναλλακτική και ΠΑΟΚ δεν πάνε και πολύ μαζι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ινγκασον-Εκονγκ.
Πώς να το κάνουμε. Για το φορ η ομάδα, δηλαδή ο Ιβάν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλλον δεν το έχουν καταλάβει ή εθελοτυφλουν.
Γενικά η ομάδα δεν έχει τα κατάλληλα αντανακλαστικά στις μεταγραφές
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πώς να το κάνουμε. Για το φορ η ομάδα, δηλαδή ο Ιβάν πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Μάλλον δεν το έχουν καταλάβει ή εθελοτυφλουν.
DimitrisS έγραψε:Κριμα αλλα στην πραγματικοτητα εχοντας Μπαμπα δυσκολο να εχεις και Γιαννουλη κακα τα ψεματα.
Εγω χαιρομαι που θα παει σε ενα καλο πρωταθλημα ο Δημητρης τελικα και οχι σε καποιον απο την Αθηνα και σε 2 το πολυ 3 χρονακια θα ερθει να αντικαταστησει τον Μπαμπα και να κλεισει εδω την καριερα του.
Ρε συ.. να κλεισει καριερα στον ΠΑΟΚ ο Κονσεϊσαο, ο Μπερμπατοφ και ο Βιερινια οκ. Οχι και να περιμενω τον Γιαννουλη να ερθει 30+ να κλεισει καριερα, λες και ειναι ο Ρομπεν και ο ΠΑΟΚ η Γκρονιγκεν. Εδω τωρα στα ντουζενια του, αναπληρωματικος θα ηταν αν ερχοταν.
-
Σιγα τον παικτη που χασαμε. Θα παρουμε τον Ολλανδο της Μπολονια. Διαισθηση
Στον Λιβαγια αναφέρεσαι;makispaspartou έγραψε:Εμένα πάλι η εξέλιξη αυτή με κάνει να πιστεύω ότι σύντομα θα κλείσει παίκτης που παλεύει να μείνει ελεύθερος. Παίκτης που είναι συμφωνημένος για τριετές με 1,5 και χαρακτηρίζεται εξτρεμοφορ.. Ειδομεν…
Κοιταξε, εδω μεσα υπαρχει μια ταση να σβηνουμε τα λαθη μετα απο μια τεραστια επιτυχια. Ασχετως αν την επιτυχια την φερνει αλλο τμημα απο αυτο που συνηθως κανει τα λαθη. Αλλα υπαρχει μια διαχυτη αισθηση πως πλεον ο οργανισμος του ΠΑΟΚ εμαθε, και ο Ιβαν ωριμασε, και φετος ολα γινονται με χειρουργικη ακριβεια και μεθοδολογια, και η επιτυχια ειναι εγγυημένη. Δεν θα προσπαθησω να χαλασω το κλιμα αυτο λοιπον, και θα περιμενω λιγο ακομη. Εγω προσωπικα εχω δωσει ως εσχατο χρονικο σημειο πληρωσης των βασικων κενων (φορ και χαφ) τα τελη Ιουλιου. Οποιαδηποτε κινηση μετα απο αυτο το χρονικο σημειο, θα ειναι ανουσια σχεδον σε επίπεδο ενισχυσης της ομαδας για τα προκριματικά. Αρα αν η ΠΑΕ θελει πραγματικα να διεκδικησει το ονειρο του τσουλου, εχει βαρια βαρια (κατα την αποψη μου) αλλες 15 μερες. Μέτα τις 31 Ιουλιου οποιον κι αν φερουν, θα χουν αποτυχει να ενισχυσουν εγκαιρα και σοβαρα την ομαδα για το τσου λου. Ας περιμενουμε να δουμε λοιπον αν θα τα καταφερουν ή αν δεν μπορουν να ακολουθησουν τον ρυθμο και τις επιτυχίες του αγωνιστικου τμηματος.Jim_Chatz έγραψε:Φίλε Gospi ΣΟΒΑΡΗ έτοιμη εναλλακτική και ΠΑΟΚ δεν πάνε και πολύ μαζι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ινγκασον-Εκονγκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τρί 16 Ιούλ 2024, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Σουριναμέζος
Μήπως να αποσύρουμε και το νούμερο του?DimitrisS έγραψε: Εγω χαιρομαι που θα παει σε ενα καλο πρωταθλημα ο Δημητρης τελικα και οχι σε καποιον απο την Αθηνα και σε 2 το πολυ 3 χρονακια θα ερθει να αντικαταστησει τον Μπαμπα και να κλεισει εδω την καριερα του.

Jim_Chatz έγραψε:Φίλε Gospi ΣΟΒΑΡΗ έτοιμη εναλλακτική και ΠΑΟΚ δεν πάνε και πολύ μαζι. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το Ινγκασον-Εκονγκ.
Αν ο Εκονγκ μας βγήκε τουρίστας δεν φταίει οποιος τον επέλεξε, το βιογραφικό του ήταν ανώτερο του Ισλανδου και θεωρητικά είναι καλύτερος παίχτης, μπορεί και πρακτικά, απλά στον ΠΑΟΚ δεν το έδειξε.
Το να κάνουμε κριτική εκ του ασφαλούς δεν μας τιμάει ιδιαίτερα.
Αν έγραφες αυτό το ποστ πέρσι τέτοια εποχή, θα σου έβγαζα το καπέλο.
Είχες γράψει κάτι όταν αποκτήθηκε ο Νιγηριανός;
Να έχεις πάρει πρωτάθλημα, να είσαι η μόνη ομάδα της χώρας που διεκδικεί εισιτήριο Ch.L και μάλιστα μέσω σχετικά βατου δρόμου και να ζεις ακόμα μια χρονιά σαπουνόπερα με τον κάθε περίεργο που μπορεί να ανακαλύψαμε. Ε αξία ανεκτίμητη.
Δηλαδή σε ολόκληρο το πλανήτη βρήκαμε τον μόνο 33άρη ζάμπλουτο φτασμενο (και ενδεχομένως κορεσμένο) να τον πείσουμε να έρθει στον ΠΑΟΚ Ιούλιο μήνα.
Δηλαδή σε ολόκληρο το πλανήτη βρήκαμε τον μόνο 33άρη ζάμπλουτο φτασμενο (και ενδεχομένως κορεσμένο) να τον πείσουμε να έρθει στον ΠΑΟΚ Ιούλιο μήνα.
Όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Όχι βάσει βιογραφικού
- paokkerkir
Eσύ δεν είσαι που πριν κανα δυο μήνες έλεγες πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες αρλούμπες; Και που άλλαζες διάθεση ανάλογα με την κάθε παπάτζα που διάβασες σε κάθε tromaktiko.blogspot.ta@@maskouniountai.gr ;;PAOK1LIFE έγραψε:Έλα αγορίνα μου να χαρώ εγώ μα αφού σας τα έδωσα είμαστε όλος ο ΠΑΟΚ σε τριήμερη άδεια από Πέμπτη Παρασκευή επιστροφή με μεταγραφές τι θες να χαλάσουμε άδεια τζάμπα θα έρθουν οι παίχτες πως κάνετε έτσι. Μη κάνετε σαν νηστικοί θα έρθουν παίχτες τα είπαμε ο Λουτσεσκου δεν λέει κάτι τυχαία απλά ο Λουτσεσκου θέλει συγκεκριμένους δεν λέει φέρε μου ότι γουστάρουμε. Θέλει Μεητε, θέλει επιθετικός που να είναι και αριστερό εξτρέμ και να πρεσαρει δεν θέλει αγγούρι.
Θα έρθουν ότι σας είπα θα βγουν εδώ είμαστε μόλις θα έρθουν οι μεταγραφές θα ανέβω και εγώ σε ένα άλογο γιατί τις έδωσα πρώτος και θα γνωρίσω μεγάλες δόξες.
Kαλή η εξέλιξη σε inside man - πυθία, δε λέω, αλλά χαλάρωσε λίγο, ναι;
- navigator11
Το ένα σίριαλ επιτέλους (εύχομαι όντως να) τελείωσε τελεσίδικα. Να ακολουθήσει και το άλλο.
Ποιος είναι αυτός;spiridoula έγραψε:Σιγα τον παικτη που χασαμε. Θα παρουμε τον Ολλανδο της Μπολονια. Διαισθηση